22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#652 Ez: -
Skill #651 nem tiszta melyik lennél te ;) -
Skill #650 hát pasi létedre igy néznél ki háááát :D -
#649 Beauty and the beast! -
#648 Hű a mindenit! Leesett az állam... várjatok má', hadd helyezzem vissza. Valóban a te képeid Kata?
A 02-es a tuti, imádom az elegáns csajszikat...
Én, sajna, valahogy igy nézek ki: -
Skill #647 azota változtak a dolgok. :) -
#646 Azt rég írtad... és már elavult. -
Skill #645 ezek szerint nem érthetö amit a 629 be irtam? -
#644 Klasszikus eset... -
Skill #643 már reagáltam erre. olvas viszáb (#629). persze azon a posztomon átsoklottatok. ha meg valaki paraszt velem nem fogok jopofizni vele.
#627 re is felhivnám a figyelmet. ha nem olvastátok volna.
-
#642 Skill, nem akarlak szivatni, de az a megjegyzés engem is melepett. Úgy gondolom megeggyezhetünk abban, hogy tapintatlan voltál. Lehet, hogy Kata túlreagálta a dolgot, de alapjában véve; igaza volt.
No! Béküljetek ki. Amúgy sincs értelme duzzogni...:) -
#641 Ez már szánalmasan nevetséges. Azért hordom fenn az orrom, mert mertem szólni, hogy ne ugass be? Édes jó istenem... Ezt ugye te sem gondolod komolyan?
Egyébként igen, tipikus reakció, ha valamiben nincs igaza a netes menő csávónak, akkor jön a ribancozás, vagdalkozás, mert nincs már érv, amihez nyúljon... -
#640 Ez sem volt beszólás, ugye? De sajnos összekeversz családod nőtagjaival... -
#639 Nem én kezdtem a nagy arcozást, ne ródd fel nekem, előbb kukkants körül saját háztájon. -
Skill #638 ja engedélyt kérhetek hogy forumozzak ? mis nagy arc -
Skill #637 amugy az ilyen *** csajok hozák ki belölem az állatot ami elnyomja a kedves aranyos énemet. na mind1 nem mindegyik hordja igy fent az órrát. -
Skill #636 igazmaradjunk anyiban hogy kiáll. arra tán még jo ;) -
#635 Miért gondolod, hogy nem számítasz annak? Azért mert kiállsz az igazadért?:) -
#634 Gondolom én nem számítok annak, úgyhogy jelen pillanatban nincsenek. -
#633 Egyszerűen elegem lett, torkig vagyok mindenféle beszólással, fikával, szarkazmussal, bújtatott beszólással, félreérthető beszólással. Már nem tolerálom, ennyi. -
#632 1. Téged sem hívott ide senki, mellesleg szerintem régebb óta látogatom ezt a topikot, mint te.
2. Én nem teszem meg, nem süllyedek arra a szintre, hogy valakit a külseje miatt baxogassak, vagy tegyem neki a megjegyzéseket.
4. Nem vagyok érzékenyebb, mint kéne. Egyszerűen nem szeretem a szarkazmust, már elegem van a beszólásokból. Senkinek nem ártottam.
5. Én meg örülök, hogy betértem ide, és rögtön a külsőmről van szó, és kapom a beszólásokat. De ja, legalább telik a topik, ebben igazad van. -
#631 Nem vagyok sem népszerűbb, sem kevésbé népszerű mint korábban. De a topik nem erről szól. -
#630 Húha! Úgy látom itt áll a bál!!!
Gyerekek, ne marjátok egymást. Épp nemrég irtam valakinek a toleranciárol. Nem kell minden megjegyzésre ugrani.:)
Tényleg! Vannak itt rendes lányok?:)
-
Skill #629 amugy 1x megprobáltam megismerni Katát mig nem volt ilyen népszerü.
paszolt.
most tudhatná, hogy ha valami 2 értelmü tuti nem arra gondolok, ami megbántja vagy roszuleshet neki. ;)
-
#628 Tényleg elég félreérthető volt az a mondat. -
#627 Az utóbbi pár hónapban elég hamar ugrasz mindenre.
Persze értem én miért, de akkoris :) -
Skill #626 1. senki nem hivott ide. legalább is nem látok ilyen postot!
2. megteheted hajrá engem nem érint ilyen mélyen mint téged.
3. erröl
4. érzékeny vagy. egyáltalán nem szántam sértésnek.
5. örülök hogy betértél ide és itt is minden inget magadra veszel, nem para jól áll, meg legalább irnak ide. -
#625 1. Senki nem kérdezte.
2. Én sem véleményeztem a te külsődet.
3. Miféle szavazásról beszélsz?
4. Az első is beszólás volt.
5. Nem szenvedek, csak elegem van már a felesleges beszólásokból. -
Skill #624 tudod mit? szarul nézel ki! csak véletlenül szavaztam rád! :P
ez már beszlolás legalább. innentöl tessék még szenvedni! hely van irjad! -
Enemy87 #623 a témára reagálva, van normális lány, persze, aki kurvára rámegy a keresésre akkor az Murphy törvénye szeritne nemfog találni, de ha nem tulajdonítasz neki akkora jelentőséget akkor rádmosolyog a szerencse vagy egy "normális csaj"röviden ennyi
ki az a Kata? -
#622 A beszólástól. -
Skill #621 mitöl? -
#620 Ettől most menő csávó lettél. -
Skill #619 hááát izlések és pofonok. töle kérj linket. hátha ad.
-
#618 Kata jól néz ki?
Hol lehet őt megnézni?
(Még rimmel is.) -
Skill #617 amugy magambol indulok ki. ha jol néznék ki és megkapnék minden csajt. tuti nem a gépel szorakoznék. ;) ez a legtöbb pasira szerintem simán igaz.
a csajokat meg alapól nem kell sajnálni. elég sokat töltenek a tükör elött alapból + amilyen ruhákat felveszenek (divat). :P~ és akkor még arrol nem is szoltam amit nem vesznek fel. bár lehet nincs igazam csak a kevésbé szép lányokkal én nem nagyon találkozom. -
Skill #616 egyetértek. :) amugy én ezért nem szeretek foglalkozni szép lányokkal. minél jobb a nö annál többen akarják elcsábitani. persze Katát nem lehet elcsábitani, de a többi lány nem ilyen. (rosz tapasztalat) -
#615 Valószínű igen!
Leginkább azért mert jól nézel ki és Te is olyan pasit keresel aki az átlagnál jobb.
Az pedig nem véletlen ad a külsejére többet az átlagnál.Valószínű más lányoknak is akar tetszeni és máris a körforgásba kerülsz!
De lehet hogy tévedtem.... -
#614 Ez teljesen egyénfüggő szerintem.
Én speciel rengeteg ajándékot szoktam kapni :) -
#613 Feltételezem rosszul választottál, de tudod Te azt :)
(legalábbis jobban mint én)