22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#532 Tényleg megvertek. Bár nem nagyon. Kicsit kék a szemem alja, a kezem, miegymás,meg a fülem felrepedt, de semmi komoly, túlélem. Szerencse, hogy ennyivel megúsztam. -
#531 szomorú : /
ezt sem értem sosem, én segghülye vagyok részegen nem agresszív -
viizo #530 én azért ezt soha nem szándékszom kipróbálni, hogy vajon tényleg így van-e -
#529 tényleg megvertek??? -
#528 Kurvából lessz a legjobb feleség... -
#527 Nem hagyom, bár így tele vagyok kék foltokkal, de legalább nem érzem úgy, hogy megaláztak.
#523: Nem riszálom magam! Nekem nem is áll jól, nem vagyok annyira vékony, hogy megtehessem, és a stílusomhoz sem illik. -
Skill #526 lehet. de mint irtam én még nem találkoztam ilyennel. -
#525 snecie -
Zenszkij #524 LOL, hagyod magad hamarabb szabadulsz. -
#523 fel-alá, riszálva ?:O -
#522 Ki ácsorgott? Mentem haza! -
#521 Nem kell főút mellett ácsorogni -
#520 Jut eszembe, nem öltözködöm kihívóan!!! -
#519 Például az olyanok ne kerüljenek a klónozandók közé, akik részegen megtámadnak egy nőt... FŐÚT mellett.
Nem kis szerencse kellett hozzá, hogy megússzam, de szerencsére sikerült. -
#518 lol ezzel, hogy a vékony lányok önsanyargatással és lelki abberációkkal tudják csak soványan tartani magukat csak azok takaróznak akik nem vékony testalkatúak alapból, szar lehet, de ha kimész az utcára rengeteg van -
Skill #517 telszámot képet vagy meg sem történt! :D -
#516 Pfff...a második felét a szoknyás topikba... -
#515 "van akiknek nem jönnek be a sovány csajok."
Hogy van-e? Az egyik nagyon jó barátom mindig lesajnálja a vékony lányokat, mert neki a nő 70 kiló felett kezdődik. Az alatt zörgő csontú vékonka...legyen mit fogni rajta, jó ha reng az a segg!
Na ma viszont láttam a klasszikus rémálom szoknyát...néha western filmekben látni egyes (ha jól emlékszem mormon vallású) nőkön amolyan kék-fehér hosszanti csíkos nagy susogó, lobogó szoknyát....bokát is eltakarót. Az szerintem még szegény megboldogult nagyanyám népviseleti tradícionális rakott szoknyájánál is szörnyűbb látvány. -
#514 arra akartam felhívni a figyelmét, hogy mekkora irdatlan nagy baromságot írt.
amúgy én találkoztam lelkileg egészséges vékony lánnyal -
Skill #513 hidd el van pár nö akit simán klonoznék én is. ;)
persze lehet a világ nem birna el többet belölük ;) -
#512 Pasiklónozás...miért jó a tucattermék? :) -
Skill #511 azt én ellenezném. szerintem nem lennék egyedül. van akiknek nem jönnek be a sovány csajok. egy kövérebb nö is fel tud öltözni ,ugy hogy sexis legyen . amugy meg a külsö erösen befolyásolja a belsöt. eddig több olyan telt csajt találtam akivel öröm volt együt lenni. viszont soványt igy kapásból nem tudnék mondani. persze lehet hogy tök véletlen hogy nem találkoztam lelkileg egészséges vékony lányal. -
#510 Az túl ucsi lenne...mindenkinek jó krapek (Captain America) lenne a barátja/férje/szeretője/stb.
Pusztán elméleti síkon: ki(k), és milyen szempont(ok) alapján döntené(k) el, hogy mely pasik kerülnek a néhány klónozandó közé? -
#509 én meg betiltanám a dagadt nők utcára menésre való jogukat na? -
#508 hazudott. -
#507 Mondtam, haverom állította, de amikor hétvégén rákérdeztem, akkor is azt mondta, hogy ez így van... engem meg nem érdekel.
Tegnap rájöttem, hogy néhány pasit klónozni kéne, a többit meg kiirtani... -
#506 ezt a statisztikát hol álmodtad? -
Skill #505 ezen a bolygon él. hál isten! =) -
#504 - smile :P -
#503 szerintem te nem ezen a bolygón élsz -
#502 Nem baj, hogy nem érted, de ha megbántottalak sry. -
#501 A szüleimnek valaha, nagyon régen voltak... Szal, ismerem mindkét oldalt. -
Skill #500 nem neked szánta. lépj tul a dolgon . :) -
#499 ki hozta föl a csóróság témát? -
Skill #498 na azért ovatosan! voltak millioid?
meg kell ismerni az összes oldalt ilyen kijelentés elött. ;) -
#497 Nekem édesmindegy, én csóró vagyok, a barátom pláne, és boldogabbak vagyunk egymással, mintha milliókkal lennénk tele, viszont nem szeretnénk egymást. -
#496 Volt, de az csak amolyan 1 évig tartó reklámszerződéses autó volt.
Az SLR nekem már tú maccs. -
#495 De régen volt valamilyen Mergád, vagy nem jól emlékszem?
Na és az SLR-t, az má' smafu? -
#494 jaja, már az sg nyugdíjas klubjának tagjai vagyunk :) -
#493 Brabust, abból is csak a K8-ast. :P Az má nem nagyon merci. :)