22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Wescone
    Ha a lány is úgy gondolja, hogy megtalálta a "tökéletes" fiút akkor a kapcsolat elején legfeljebb a lány szülei jöhetnek közbe. Késöbb azonban a szociális külömbség miatt rengeteg nehézséggel találják szembe magukat. Az ilyen kapcsolatok túlnyomó részt kudarccal végződnek.
  • Aries1984
    na és mi van ha valaki megtalálja a számára tökéletes lányt, és a lány jóval gazdagabb családból származik mint a fiú? ez milyen szinten lehet gond egy komoly kapcsolatban a későbbiekben? nem mintha én ilyet találtam volna, csak úgy a példa kedvéért, meg mert nem tudtam hova írjam ezt a kérdést:)
  • Wescone
    Hello mindenki!
    Egyik kutya, másik eb. Szerintem kár arrol beszélni, hogy melyik nem a hűségesebb tipus. A "nemek harca" és a kompromisszum képesség hiánya tesz be a legtöbb kapcsolatnak.
  • Kata
    Feltételezem, most azt kéne válaszolnom, hogy bennem. :)
    Pedig valóban mindegyik másik lány miatt hagyott el, és igen, volt aki már egy ideje párhuzamosan csinálta. De gondolom most a nők szidalmazása van terítéken, bocs h szóltam. :)
  • datango
    nade te máris többesszámról beszélsz, több exed volt több palid is volt , kiben rejlik a hiba? mert azt ne mondd hogy mind megcsalt...
  • Kata
    Látod-látod... Soha nem csaltam meg egyik exem sem, még csak gyanú árnyéka sem vetült rám, mégsem becsültek meg.
  • datango
    adok a topic indítónak a véleményére! igaza van... :( és még a nők vannak felháborodva , pedig sokkal több lelkismeretes fiu van mint lány.. lenne statisztika -> több nő csalta meg a párját mint fordítva :(
  • TothLaci
    Westend
  • Skill
    ahh francba! azt hittem a piros lámpás házakban és a peepshowokban kell keresni. =D
  • csabika1989
    Szerintem egy plázába, vagy szólid csendes szorakozo helyen keresd az igazit!
  • Skill
    na ja. ne discoban. de akkor hol? várom a listát! meguntam az egyedüllétet. :)
  • Neofita666
    a topicinditó kijelentésre reagálva. akkor ne a discoban keresd! Ha vki igazán rendes lányt keres az ne ilyen helyeken keresse sztem.
  • nagykispeter
    Inkább rossz helyen keresed
  • gameplusz
    És ez nem csak a férfiakra igaz... ;)
  • Kata
    Nem csak te vagy erre példa, csak szeretnek az emberek általánosítani.
  • Rundstedt17
    ritka bizony:D
  • anikó09
    nem minden lány gonosz!!
    erre én vok a példa
    a barátomat sose csaltam emg és nem is fogom:)
  • minigirl
    Jajj, édi vagy, de mostanság nincs időm semmire... :)
  • Aries1984
    sajnos én mindig csalódok, sosem találok rendes lányt.. akiről kezdem azt hinni, arról előbb utóbb kiderül hogy mégsem az.. mindig csak a csalódás.. szerintem nincs is rendes normális lány.. legutóbb is azt hittem hogy van, és csodálkoztam, de kiderült hogy mégsem.. én nem értem, hol rontom el, én vagyok a hibás? vagy nekem kéne változtatnom? komolyan mondom nem értem, lehet hogy nekem rossz az értékrendem...
  • Skill
    hah! találtam pár normális csajt. sajnos egyiket régen láttam! ugye mini?
    a másikat holnap látogatom meg ha minden igaz.
  • magus
    na ilyenekkel azért én nem nagyon találkozom. egyszerű lelkek körbevesznek, de nem azért egyszerűek, mert káromkodnak, vagy alpári a stílusuk, hanem egyszerűen picsák, meg beképzeltek.
  • Turboraider
    Hmm ha már arról van szó h a kigyúrt kemény legények h viselkednek a discoban akkor megemlíteném h a csajok se semmik azért. Múlt héten táncoltam egy csaj mellett, kb 2 méterre voltam tőle, rá se néztem, erre ő odajön hozzám ,meglök és belekiabál a fülembe h menjek már innen... És felénk televannak ilyenekkel a szórakozóhelyek, de ami a nagyobb gáz, hogy amikor utcán hallom a lányokat beszélgetni, és visszaköszön a győzike meg egyéb kulturális tv-műsorokból ismert hangnem, akkor azért elgondolkodtató h mi lesz pár év múlva :) Vannak normális lány ismerőseim, nem is kevés, csak az a gond h az ilyen lányokra nagyon nehéz rátalálni...közhelyeken szinte 0 rá az esély.. És akinek a baráti köre is kicsi, annak nehéz a dolga a lányok terén..
  • Senkkik
    nekem is van osztálytársam aki ilyensmi... multkor az egyik (jó nagydarab) ott mondta hogy elkapta a csávót így, meg úgy hasbanyomta meg mit tudom én... Na ő tuti csak menőzött szerintem de egy másik gyerek tényleg ilyen.. Nem érteni mi jó az ilyenbe...
  • Angel of Hell
    ezt én se vágom. Egyik haverom ish ilyen, ha részeg képes mindenkinek nekimenni csak, h bebizonyítsa, h ő a király. Múltkor egy testépítőnek ugatott be, szerencséje volt, h a srác kiröhögte... mindenesetre vele se szívesen járok partyzni...
  • magus
    ne járj diszkóba... ott tobzódnak, olyanok mint a legyek, szállnak a szarra
  • minigirl
    Lehet, hogy csak részeg volt. Vagy szimplán keménynek érezte magát egyszerűen azért, mert kisebb vagy nála. Az ilyenek nem emberek, hanem emberszabásúak. Mellesleg tele van velük a világ.
    #586 Lehet ám rendes lányt találni, csak nagyon nehéz... És a rendes lányok sem találják a magukhoz való rendes srácokat... :(
  • Xreactor
    Nem akarom elterelni a topik témáját...ám télleg nehéz rendes csajt találni...bár lehet hogy sok a rendes lány, csak mi hiszünk el mindent amit ismeröseink mondanak...legalábis én sokszor szoktam szembe találkozni azzal a tipikus "k*rvázással" , és persze legtöbbször lány mondja lányra... :-P
  • Xreactor
    Sziasztok!
    Én azon gondoklozom...hogy vajon miért vannak ilyen emberek akik csak arra hajtanak hogy valakit félholtra verjenek vagy valami balhét csináljanak idiotábbnál idiotább okok miatt? Mégis az ilyen emberekben van egyáltalán valamiféle jóindulat,vagy hasonló? Multkor is diszkoban, nyugodtan táncolok és odajön mellém egy kigyurt kopasz gyerek és elkezd nekem ugatni olyanokat hogy eltöröllek a föld szinéröl, majdnem nekem jött, haverja állította le. Csak néztem hogy most mi van? Az ilyen emberek egyáltalán ember számba vehetöek? (persze tisztelet a kivételnek, és nem akarok megsérteni senkit, de a hasonló jellem vonású kemény legényekröl ez a véleményem)
  • Skill
    innen is kihaltak a normális csajok...
  • minigirl
    Ha ismerném, akkor tudná, hogy engem nem érdemes megtámadni! :D
    A káromkodós és egyéb hölgyekkel én csak annyit kezdek, hogy "nem vagyok hajlandó szellemi párbajra egy fegyvertelen emberrel". Ettől köpni-nyelni nem tudnak. :D
  • Z
    Azért ez még az én Jean-Cleaude van Damme (bizonyára rosszul írtam emlékezetből a nevét, mert lusta vagyok gúglizni), és Sly féle keményítős filmeken nevelődött (de)generációmnak is durva egy kicsit. Az ilyen dolgokat hallva nagyon ritkán tudok első reakcióm során higgadtan megnyilvánulni, most megpróbálom. Sajnálom, hogy ilyen szituba keveredtél. Viszont ha ismered a fickót, szerintem "valahogy" szembesíteni kéne azzal, hogy milyen csúnyán viselkedett. Az a baj, hogy pusztán nevelő célzattal nem lehet rávezetni az ispét arra, hogy többé eszébe se merjen jutni hasonló, mivel azt önbíráskodásnak hívják. És sajnos az agresszor ilyenkor előnyben van. De kíváncsi lennék, hogy mit szólnának pl a rokonai ahhoz, hogy a drágalátos fiacskájuk, unokájuk, stb. fiatal lányokat támad meg.

Ezek mellett gratulálok, hogy "kivágtad" magad a szituból. Ha lett volna Nálad egy macsetta, akkor idézőjel nélkül is írhatnám.

"ezért veszélyes a hölgyeknek sötétben hazamenni :|" --- nem csak hölgyeknek veszélyes, egy nagyobb létszámú agresszív részeg társaság simán megtámadhat egy kisebb csoportot is az utcán.

Évekkel ezelőtt egy vidéki szórakozóhelyen egy barátom bátyját (biztonsági őr volt - magyarul kidobó) szúrta meg CSAVARHÚZÓVAL!!! egy pitiáner drogdíler. Utána nem járt jól, de a srác élet-halál között lebegett.

És a beszólogatós csajokról annyit, hogy szerencsére nekem még csak egyszer ordították le a fejemet ilyenek. Úgy 14-15 évesek lehettek a lányok (ketten voltak az elkövetők), de akkor nagyon kicsi voltam (7-8 éves), és azóta is mély lelki sérülést hordozok. Amúgy meg szerintem nem tudnék mit kezdeni egy ilyen alulintelligenciált elvetemülttel. Max megkérdezném, hogy elgurult-e a szívgyógyszere, és hogy otthon a szüleivel együtt gyakorolta-e be a szövegét a vers-, és prózamondó versenyre...

"Jaaaaaaj óóó nemááááá, eltöjik a kici cipellőm meeeertolyannnyira el vagyok szálllva hogy máááá a kicikekis felhőckéket is felülről látom!" --- mondjuk nekem ettől is herótom van. Pláne, ha affektálva adja elő a mondandóját. Az ilyen csajokat kerülöm el nagy ívben.

"Igazából engem jobban zavar, ha valakiből folyik a "pi..a" meg a f*sz". " --- focisták közé ne menj! Volt egy időszakom, mikor nem káromkodtam...hónapokig egyáltalán. Tehát azt sem mondtam, hogy ez szar, az szar. Aztán sajnos elmentem egy felnőtt focicsapattal külföldre. Ők ittak, és kb minden második szavuk valami káromkodás volt, de vidáman ordítva. Na akkor buktam a nem káromkodást. Viszont ha lesz(nek) gyermeke(i)m, akkor megint azon leszek, hogy minél kevesebbet. Már most látom, hogy a 3 éves kisfiúk milyen könnyen tanulják (nem otthon, hanem iskolában) az először hallott hülye f@szt. És mondogatják, hogy hülye basz...
  • viizo
    lassan már nyithattok egy "Verekedés" topikot :)
  • Kata
    Persze, de az szimplán idióta tünci gügyögés.
    Igazából engem jobban zavar, ha valakiből folyik a "pi..a" meg a f*sz". Ha valaki véletlenül szegelés közben az ujjára vág megértem, de ha valakinek a hétköznapi mondatait díszíti, azt rühellem.
  • h4drianuss
    Ennek az ellenketője sem jobb! "Jaaaaaaj óóó nemááááá, eltöjik a kici cipellőm meeeertolyannnyira el vagyok szálllva hogy máááá a kicikekis felhőckéket is felülről látom!

Erre a regációm: &#@&#[%!!!
  • PíszLávJuniti
    egy talajművelő földmunkástól is alpári, viszont ahhoz már hozzászoktunk.
  • gameplusz
    Szerintem fáj az, főleg ha alulról megütöd az orrát... Hidd el, megered a könnye...
  • minigirl
    öööööööö... nem... inkább gyomor, sípcsont, torok, nyak... fejre annyira nem fáj, tapasztalat. :D
  • gameplusz
    Fej? :D
  • minigirl
    Nem vagyok túl erős, viszont tudom, hova kell ütnirúgni, hogy az nagyon fájjon. (itt nem kifejezetten a lágyrészekre gondolok, sok más hely van, ahol nagyon tud fájni) :D
  • Kata
    Na igen, elég ronda és szánalmas dolognak tartom, ha egy lány ronda, alpári módon beszél.