22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • h4drianuss
    Ja-Ja!
  • Skill
    alig várom hoyg megbizonyosodjam egy baráti birkozáson arrol hogy milyen erös vagy. ;)

senki nem mondta hogy a csajok közt nincsenek parasztok.mindenhol vannak.
    ami nem para. az a para hoyg szaporodnak!!!
  • h4drianuss
    Ja Ja!

Én is úgy vok vele, hogy egy lány tegyen meg mindent, a veszély elkerülése miatt! Ha nem is tud verekedni, de egy GázzSpréé, vagy Sokkoló, vagy akármi!

A baj elkerüléséhez az is hozzátartozik, hogy nem miniszoknyában, combfixszel, kockás harisnyával, magassarkú csizmával, súlyosra kivágott felsőben riszálja magát a város/falu legsötétebb utcáin...
    Persze nem mentség akkor sem semmilyen erőszakos cselekedet, de tény, hogy a szexisebben felöltözött, jobban kikent kifent csajokra, szivesebben másznak a ök is.

Hát ha én nem a barátnőmmel vagyok, akkor úgy nézék ki, mint egy Yeti! Bár a csajok nem igazán művelik ezt az életstílust, de akkor sem hozom magam kényelmetlen heizetbe!

Pl.: Fressen, megborotválkozva, frankón felöltözve zúztam schoolba. Szaal adtam magamra! Elkezdett nézni egy csajé. Én meg ugye miért ne(?) vajon összejönne-e feeling miatt, szemeztem vele! (4 éve barátnőm van, komoly szándékkal) Szal kajak csak a hecc kedvéért, semmi komoly. Ott száll le ahol én, utánnam jön, rám köszön, elkezd dumálni megminden... Kérdezi hogy mi lenne ha... Moom sry barátnőm van! Hát egy kicsit le lettem teremtve, hogy akkor meg minek kezdek ki vele meg stbstb. A heizet az hogy frankón igaza volt! Sztem!
  • minigirl
    Hát, az, de mit lehet tenni az ilyenekkel? :S
    Remélem, összeakadnak olyan csajokkal, mint én (vagy akik még nálam sokkal-sokkal jobban tudnak verekedni), és ha egy párszor már megzúzták őket a lányok, rájönnek, hogy nem érdemes kötekedni, mert lehet, hogy ők lesznek leütve. :)
  • h4drianuss
    Full egyet értek veled! Én nemtudom, hogy hogyan sűlyedhet valaki oda, hogy nőkkel így viselkedjen! :S Sose fogok rájönni! Nekem tanítani sem lehetne az ilyen viselkedést!

Viszont tényleg érdekelne hogy egy ilyen embernek, milyen a családi háttere, miért viselkedik így!? Lehet-e ezeket kezelni? Meg lehet-e akadályozni hogy tovább folytassa, mert lehet hogy a következő csaj nem "úszta meg ennyivel"... ez csúnya kifejezés volt, de értsétek jóra! Szóval, hogy ne legyen ilyen!

Háttt... a francba! Akár én is, a faternak is hiába mondom, az ehhez hasonló eseteket, egyszrüen nem akarja elhinni, hogy ekkora állatok lettek néhányan. Oké, hogy nem élünk valami fényesen, de azért akkor is.... Az még oké, hogy csávó vs csávó, de hogy nőt? :S ŐPláne meg, ha nem akar tőle semmit! Rengeteg ilyest hallok, hogy a normális pr elmegy discoba, odamegy hozzájuk(persze főképp a csajhoz) valami barom, és ugye megkérdezi a csajt, hogy nem-e... és ott van mellette a hapsi, aki legyen ráadásul vézna alkat! S ugye nem szállnak le a párról és csak addig kötekednek velük, míg legjobb(!!!) esetben elmennek a "szórakozóhelyről", vagy lökdösésbe, ill. rosszabba fajul a dolog! Azért arcom leszakad mik vannak!

Én is tapasztaltam már saját bőrömön. Ölelem csajost, erre odaáll mellém egy kölök, hogy kit ölelgetek olyan hevesen? kicsit eréjesebben szóltam, hogy a feleségem! Mert kit ölelgessek b...meg?? Téged? Mázlim lehetett, vagy csak pszichológia bizonyítása, hogy erélyesbben léptem fel, mert összehajtogathatott volna ha akar a pali. Szal, megúsztam a dolgot, egy gyűrűvel egy kis füllentéssel(feleségem) meg egy kis erélyes fellépéssel!

Nos igazán többet nem tudok mondani, csak amit leírtam! Szal, ki vok akadva... Nem elég, hogy nőkhöz.. hanem már párokhoz is.. azért ez is mekkora undorító?
  • minigirl
    Nos, én nem így bánok az emberekkel.
    A srác, aki belémkötött, már kb 5 perce követett, és mindenáron azt szerette volna, ha elmegyek vele, amire én persze nem voltam hajlandó, meg is mondtam neki 3x, kedvesen. Aztán ő is kezdett bunkózni, FOGDOSNI, és akkor eldurrant az agyam, mondtam neki "na mostmár takarodj!". Ekkor értünk egy kicsivel kevésbé kivilágított útszakaszhoz, aholis elkezdett cibálni, és ütni. Innentől kezdve úgy gondoltam (vérző füllel), hogy itt az ideje megvédeni magamat, és szerintem teljesen jogos volt.

Az olyan csajoknak pedig, akiknek ekkora a szája, tényleg kéne egy-egy jó nagy pofon, megtanulnák, hogy ha nem nagy a szájuk, akkor esetleg jobban is tisztelik őket.
  • h4drianuss
    Én gyűlölöm az agressziót, mind józanon, spiccesen pedig pláne! Az ogy valaki bántalmaz egy nőt, az a legundorítóbb leg szánalmasabb dolog az egész világon!

Max7 hozzászolásához csatizva:
    Ülünk haversráccal meg barinőjével az utcapadon, s akkor éppen egy finom Hot Dog után szívtunk el egy szál cigit, mert hogy ugye mi jól esik már akkor!

Békés járókelők közül az egyik kicsit feltünően ránknézett, de nem olyan vészesen. Semmi rosszindulat nem volt a tag arcán, csak mittom.. valamiért nézett minket. Erre haver barátnője (akit akkor ismertem meg, és még két szót nem dumáltunk) eleresztette magát:
    - Mivan hee, mi a f...t bámúlsz?

No, én akkor voltam úgy hogy visszakézből osztok egy ászt a csajnak... de hát az a fránya erkölcs.. na meg a csak a haver csaja! :)
  • Max7
    Kicsit kimaradoztam a topikból de ez a támadásos dolog felkeltette az érdeklődésem! Viszont van hogy a nők provokálják ki....

Csütörtökön voltunk egy bányatavon fürödni 5-en fiuk meg a kutyám... labdáztunk meg a kutyát usztattuk kicsit és szembe a tulparton keresték a helyet a lányok és kedvesen (nem gunyosan) odaszoltam nekik hogy melletünk van még hely....

a válasz ez volt: "anyádban is van még hely menj és...." (a pontok utáni részt cenzuráztam mert nyomdafestéket nem bír)

a lányok olyan 15-17 évesek lehettek eléggé kulturált kinézetűek (nem az az elázott kapualjban ülő tipus)

Na legszivesebben helyből mindhármat felpofoztam volna persze nem hagytuk szó nélkül visszakérdeztünk hogy miért kell ily randán visszaszolni nem részletezném az ismét nyomdafestéket nem bíró választ.....

Hozzáteszem még eddig 1 nőt nem ütöttem meg (kislányt sem) még kezet sem emeltem rá... de úgy szívből jól felpofoztam volna őket.....

nem ismerlek nem azt mondom hogy te is ilyen vagy csak pldaként hoztam fel (nem is olvastam vissza rendesen)

Amúgy a mai kislányok az öltözködésükkel nézhe egykét uccalányt is megszégyenítenek.... (gondolom nem kell folytatnom)
  • Kata
    Így igaz, használjon nagyfeszültségű sokkolót.
  • minigirl
    Baseballütő kimarad... Nem szeretem, túl nagy, nemtom hova tenni! :D
    #562 Rendes lány csak akkor verekszik, ha ütik. Nehogy azt mondd, hogy ne védjem meg magam! :D
  • PíszLávJuniti
    Nekem egy rendes lány ne verekedjen.
    :d
  • Skill
    a bassebal ütöt hol tartod? :P
  • minigirl
    Nem látszik rajtam, hogy tudok verekedni, és a láncomat is olyan helyen tartom, ahol az nem látszik.
    És akkor nem baki volt rajtam, hanem tornacipő. Ja! És nem tudok én olyan hűdenagyon verekedni. Majd talán 1-2 év múlva...
  • magus
    bakancs, kés, lánc, dudikoffot megszégyenítő harcitudás, komoly megtámadtak?
  • PíszLávJuniti
    ő a rambo4
  • minigirl
    Na, azért nem haleffel járok, csak egy picike pillangóval. :)
  • Frosty01
    de a lényeg hogy van neki... pff, most igy hirtelen felrémlett előttem egy női rambo képe ^^
  • minigirl
    Ez még nincs eldöntve... Bár, úgy néz ki, hogy szeptembertől a bátyámmal fogok lakni. :D
  • Skill
    többet pesten sem.
  • minigirl
    Az már rendőrségi ügy lett volna, mert tudok vele bánni.
    #550 Hova? A közelben nincs semmi, csak bérházak, amik be vannak zárva. A házunkig meg nem jutottam volna el. De szerencsére hazaköltöztem Miskolcra, itt pedig nem fenyeget semmi veszély, mert egyedül nem megyek sehova. :)
  • PíszLávJuniti
    elfutás?
  • Ronny
    ha előveszed a kést valószínűleg nem úszod meg ennyivel.
  • minigirl
    Ez így van, viszont nyáron nem igazán szeretem, mert belerohad a lábam. :D És lánccal nagyot lehet ütni, főleg, ha kulccsomó van a végén. :)
  • PíszLávJuniti
    bakanccsal nagyobbat lehet rúgni
  • minigirl
    Csak azokról beszélek akik agresszívan közelednek a nőkhöz. Az ari részegeket szeretem. :)
  • SNAKE01
    ná feltétlen,én részegen is kedves vagyok,a hölgyekhez
  • minigirl
    Az a baj, hogy egy részeg bunkó még a világ legcsúnyább nőjébe is beleköt. Csak annyi kell hozzá, hogy NŐ legyen az illető.
  • Skill
    jah ! az olyan nöket meg klonozni akik pasikat molesztálnak az utcán! :D
  • minigirl
    Akkor épp nem volt nálam a késem, de a láncom meg a tornacipőm igen, úgyhogy nem kell engem félteni, viszont sok olyan barátnőm van, aki ilyen helyzetben képtelen lenne megvédeni magát, és nem úszná meg annyival, mint én.
    Az ilyen ismerőseim miatt mondom azt, hogy az olyan pasikat, akik megtámadnak egy nőt az utcán, ki kéne irtani. Nem tudom, mit képzelnek az ilyenek magukról... :S
  • PíszLávJuniti
    élvezni kell az életet :×
  • SNAKE01
    hátulról lerohanják esélye sincs,tudom :|
  • FFX
    gázriasztó pisztoly :I
  • SNAKE01
    ezért veszélyes a hölgyeknek sötétben hazamenni :|
  • rigidus
    A forumnyitoval maximalisan egyetertek.
  • minigirl
    Jól látod. :)
  • Visitor
    Szerintem ha egy lányt megvernek az neki NEM megalázó csak annak, aki veri. De szóljatok ha rosszul látom :\
  • minigirl
    Mért? Ha kórházban lennék, akkor megalázva érezném magam, hogy "ó, én balf@sz, minek is tanultam verekedni az elmúlt félévben?". De mivel komoly bajom nincs, és a srác sem úszta meg egy gyenge kis pofonnal, nem értem, mért kéne megalázottnak éreznem magam...?
  • Frosty01
    hmm.
    fura lány vagy te
    megverés nem megalázó? érdekes.
  • minigirl
    Kb annyit, hogy nem lettem sem megerőszakolva, sem lekurvázva... Csak megverve, az meg számomra nem megalázó, főleg, mert meg tudtam védeni magam.
  • Frosty01
    megalázás alatt mit értesz?