nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • flamerPUG
    sziasztok
    erre jártam, olvasgattam, gondoltam pötyögök én is egy pár sort :)
    valaki irta itt nemsokkal a társas táncot, csak ajánlani tudom, volt/van benne részem, én se akartam elmenni elöször, aztán rávettem magma nagyobb gyözködések árán :) megérte, bár kapcsolat nem lett belöle, de 5 éve már csinálom és teccik is :D
    viszont szerintem ma már leginlább nem a helyekkel van baj, hogy hol ismerkedjen az ember{ disco, pub, vagy akár a busz} hane maz emberekkel. Mindenki elmegy a másik mellet, ha meg megszolitják egymást, marada 4 méteres távolság ... igy nem is lehet ismerkedni.
    Saját példámbol indulok ki, elégjo egzisztenciával rendelkezem, van kocsi motor minden ami kell, adok magamra rendesen, a társaságomban mindenki jo arcnak tart, meg alapbol szeretek is a kör középpontjában lenni, mégsincs barátnöm. Csak hosszabb kapcsolataim voltak eddig, és mindig ugy jöttem ki egy egy kapcsbol, hogy nem lesz gond az ujrakezdés, eltellik két három honap, felejtés meg ilyenek, aztán jön egy másik, NEM biztos hogy jobb, csak más... aztán most eltelt nagyjábol már fél év barátnö nélkül, msotanában kezdem észrevenni magamon hogy azért csak hiányzik valaki mellölem :)
    Szerintem is nagyon nehéz mostanában normális rendes lányt találni aki még ki is néz valahogy. 100%-ban egyetértek azzal a mondással hogy a külsö megfog, belsö megtart! Csak sajna nem nagyon vannak ilyen lányok már :S