nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Z
    Én vagyok a férfi, nem fogok neki folyton nyafogni. Persze, ha komoly gond van (rákos lettem, stb), akkor azt a tudtára hozom. De amiatt, mert beszólt valami kretén, vagy lefikázták a frizurámat(!!!), vagy leszólták a kocsimat, nem fogok otthon duzzogni páromnak. Amúgy ugyanazt írod, mert én a saját gondomat inkább megoldom magam, ha nem túl nagy probléma. Csak nálam nem jut el odáig a dolog, hogy el kelljen fogadnia a másiknak, hogy feldolgozom a problémát. Mert nem mutatom ki. Ha mégis észreveszi, és rákérdez, akkor persze elmondom neki. DE ÉN NEM FOGOM ELZAVARNI AZÉRT, MERT SEGÍTENI AKAR! (így nagy betűkkel, csak hogy a stílusoddal éljek) :D

"Miután lehiggadtam, én is szépen el szoktam mesélni a(z akkor már feldolgozott) gondjaimat." --- amúgy pedig mi van akkor, ha a nő, aki alapból higgadt, külső szemlélőként jobban átlátná a helyzetet, mint te? És esetleg tényleg tudna segíteni? Ez még nem jutott eszedbe? Bizony vannak nagyon okos, és bölcs nők, akik komoly támaszt tudnak nyújtani az embernek a bajban.