22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • bounty88
    vki segítene, csaj-ismerősömnek írtam egy levelet, amelyet már elolvasott, de 2 nap telt el, és nem reagált vissza....ideje lett volna rá, volt iwiwen..(ott írtam az üzit amúgy) - és írnék neki megint, mármint hogy mi történt, hogy nem reagált..csak ezt tapintatosan, és nem tolakodóan szeretném tenni...de hogyan csinálja, hogy "finom" legyen? már gondoltam néhány variációra:

Szia! Minap írtam neked, és nem reagáltál vissza, gondoltam írok megint...vagy...Szia! Hogy-hogy nem írtal vissza?

Vki segítene? Amúgy csak annyit kérdeztem abban az üziben, amire nem válaszolt, hogy hogy van, mi a helyzet vele, mert már rég nem beszéltünk/találkoztunk...
  • DaemoonHunter
    Most ebéd után mindenki elmegy szépen ritka rendes lányt keresni
  • minigirl
    Ne depizzetek már azon, hogy nincs normális lány. :) Ha egész nap a gép előtt kockultok, akkor tutira nem találjátok meg a nektek való lányt, mert mi, lányok nem feltétlenül vagyunk arról híresek, hogy egész nap egy helyben vagyunk. :)
  • gercse
    nem hitetek el magammal semmit sem, tegnap ezt hirtelen felindulásból írtam, bár tényleg szoktam ezen gondolkodni, de egyelőre sodródom,
    aztán majd meglátom, mit dob az élet
  • Rundstedt17
    Ahelyett hogy érveket írnál személyeskedni kezdesz,flémet hogy pontosabb legyek...
  • Rundstedt17
    Beképzelt majom?Te meg egy általam vázolt konzumidióta de látszik fáj az igazság.
  • Narxis
    Szállj már le a magas lóról, olyan beképzelt majom vagy, hogy hihetetlen, jobb is ha egyedül maradsz és nem szaporodsz.
  • Rundstedt17
    Na ugye de akkor minek házasodtak ha nem gondolták komolyan?erre sokszor volt példa...de igaz neked az a legkényelmesebb hogy bármikor kiléphetsz belőle felelősség nélkül...jah meg rohadtul nem értem azokat a nőket akik házasság nélkül élnek együtt és úgy gyereket persze a többség egyedül végzi a gyerekkel....vagy ilyen fiatal nők elvált férfiakkal ezek se normálisak na de mindegy.konzumidióta népség
  • Narxis
    Illetve még egy rakás eset is válóperhez vezet, amikor nem tudnak megegyezni a közös tulajdonról vagy ha már van kölök annak elhelyezéséről, láthatóságáról.
  • Narxis
    Na ne viccelj már, az egyik fél nem akar akkor jön egy kibaszott hosszú válóper.
  • Rundstedt17
    Nem a papír a lényeg hanem a felelősség....a papír nélkül bármikor kiléphetsz...CSAK ennyít számít.szóval fals duma
  • Narxis
    Minden ember különböző, van aki egyedül érzi jól magát, persze ez nem jelenti, hogy remete lesz, csak mondjuk maximum élettársi kapcsolatot tudna felvállalni ami jóval kisebb felelősség mint egy házasság. Úgy látom a világ erre halad, kevesebb házasság, több "együttélés". Mert ebből, bármikor könnyedén ki lehet lépni. Én se tudom elképzelni, hogy valaha is házas ember leszek, egyszerűen nem az én asztalom, persze mindenki azt mondja, hogy majd "benő a fejem lágya", lehet, egyelőre nagyon távol áll tőlem ez az egész. Úgy gondolom a házasság egy régi kor maradványa ami bekerült a társadalmi normák közé, ez lett a szokás. Aki boldog az papír nélkül is boldog, aki egyedül boldog az társ nélkül is boldog. Persze ezt lehetetlen olyan embereknek magyarázni akik csak az érem egyik oldalát látják, nem tudják elképzelni, hogy lehetséges ez és azzal hitegetik magukat, hogy biztos nem boldog az aki egyedül van. Amerikában 100-szor könnyebben megértik ezt az emberek, ott az az elv van, hogy élj úgy ahogy neked tetszik(persze amíg másoknak nem okoz vele problémát), én se hittem el amíg nem voltam kint.
  • Rundstedt17
    Én már ráébredtem,feladtam nem keresem,nincs kedvem ahhoz megint hogy több mint egy éven át rengeteget foglalkozni egy lánnyal aztán kapni egy olyat megint ja bocsi már nem szeretlek.
  • BaliBoy
    Úgy látom 2009 is ezzel az idióta topik címmel fog eltelni. :))
  • koryne
    Kár, hogy itt néhányan abból indulnak ki, hogy barátnő / barát = nyűg :(
    Keress olyat, aki nem nyűg. Nem lesz egyszerű, de lehetséges. Nekem is sikerült.
    /boldog házas
  • Fantomlovag
    Tény. De az nem épp íly becsapás, hogy csak akkor lehetsz boldog ha valaki van meletted? Társadalmi elvárás. Társas lény az ember, és az összes isten nevére mondom, magam sem vetem meg az ilyen társaságot. De azért ezen kívül is van élet. Nem is kevés!
  • grizzly21
    lehet, de keves rosszabb dolog van annal, minthogy becsapd onmagad en csak ennyit mondok
  • Fantomlovag
    Miért is? Tényleg lehet valaki "egész ember" anélkül hogy lenne még egy másik mellette.
  • grizzly21
    ezt nehogy elhitesd magaddal
  • gercse
    lefoglalni,elfoglalni inkább, általában ha valami szabad lesz, pl. egy üres szék, vagy bármi, akkor arra mondják, hogy stipistop(i), tehát az enyém
  • Orionk
    ez egy hülye kérdés lesz, de válaszolj légyszi, mert mostanában sokat hallom ezt a stipistop szlogent.

Mire mondják ezt, valamit, amikor lezárnak, vagy hogyan lehetne ezt megfogalmazni?
  • gercse
    okés, nyugodtan, nem garantálom, hogy követni fogom a fórum alakulását, de ha igen, akkor válaszolok ;)
  • kraawz
    majd 30 év múlva azért megkérdezném,élvezed e az életet :)
  • Fantomlovag

Jó... űrítést. :D
  • gercse
    igaz, na nekem elég is volt mára, inkább lefoglalom magam más gondolatokkal, vagy inkább fejkiürítés következik
  • tigeroo
    wow ez nagyon megtetszett ez a hozzászólás.

ezt megjegyzem:)
  • Fantomlovag
    Nézd máshonnan. Lehetne bonyolultabb is...
  • gercse
    hát igen...kár,lehetne egyszerűbb is az élet...
  • Fantomlovag
    Szakítás ÉS kínlódás

Bár az igazi kapcsoalt lényege az lenne, hogy együtt változik a 2 résztvevő. Mert ugye senki nem statikus... De elérni hogy együtt, egy irányba, egymás mellett... Fogylamzzunk úgy, túl kicsi a metematikai esélye, hogy megérje a strapát...
  • Fantomlovag
    Így kezdődtek az első háborúk is... Találkztunk más népekkel :D
  • gercse
    hát ez az, de szerintem szinte képtelenség megtalálni azt, akivel ez kialakul,
    meg hát ugye életünk során változunk, és akkor máris más lesz a helyzet..., ilyenkor mi van? hát szakítás, vagy kínlódás
  • Narxis
    Így van, ahol már 1 embernél több van ott lesz véleménykülönbség ami konfliktusokhoz vezet.
  • tigeroo
    sztem akkor jó ha a szerelem átalakul. barátsággá, amolyan "társ" izévé.
    jóban-rosszban. ha egymásra hangolódtok akkor szerintem müködhet akár egy életen át is.

persze ha csak a szerelem és a hormonok játszanak, akkor azok elmúlnak, majd egymásra néznek és azt kérdezik "hogy a faszba voltunk meg mi együtt?!"
  • Fantomlovag
    Az nem kapcsolat. Az kaland. :)
  • gercse
    ááá, nálam nem "gyere be" az ilyesmi
  • minigirl
    Szerintem normális ember nem vállal be távkapcsolatot. :)
  • Fantomlovag
    Az egyedüllét egy megszokás típusú dolog. Egy ideig hiányzik, meg néha az ember eszéba jut, hogy jó lenne. Dehát, mérleg efektus: MEg kell gondolni, megéri-e az a hihetetlenül sok strapa, azt az örömmenyiséget ami kisül belőle.
  • Narxis
    Én is hasonlóan gondolkodom, de a futókapcsolatok illetve egy éjszakás kalandok még nem rosszak. :)
  • gercse
    hát van benne valami...
  • Narxis
    Ja, távkapcsolat nem jó, de ha közeledben laknék tuti intézkednék... :))