Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
ha nem elvárható egy nõtõl, hogy tudjon fõzni, akkor miért is lenne elvárható egy pasitól hogy mondjuk nyírja le a füvet?
Gyökeres változások kellenek mindkét oldalon.
(már ha van ilyen)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Te tudsz fõzni, te elvárhatod egy nõtõl, hogy tudjon fõzni.
Ettõl függeltenül még nem kéne így besézlned. -.-
Ha falra mászol a betûimtõl, akkor inkább ne olvasd el, minthogy jössz a sértegetéseiddel!
kösz
pont
[/spam]™
(szerencsére nem olvassa a fórumot a drága <#vigyor3>#vigyor3>)
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Carmen25
Karrier meg kell, manapság kire bízhatod rá magad anyagilag? senkire, lecserél egy fiatalabbra, vagy egész egyszerûen dirigál, hiszen Õ keresi a zsét, és a kutyát nem érdekli hogy az asszony meg a családi hátteret teremti meg.
Én sem tudnék függeni férfitõl....
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Aki meg szemmel láthatóan buta, de szép azt meg az anyja fogja kúrvának öltöztetni 13 évesen, hogy minél elõbb találjon magának egy gazdag férjet.
Tudom, hogy vannak normális nõk is, de a falra mászok az ilyen "Cselédet keresel?" beszólásoktól.
Mentem haldokolni :S
nem tudom honnan veszitek hogy nem, de egy férfinak is gyorsan lejön az, ha egy hölgy minden ellenkezõ nemût hülye ösztönlénynek tart, és az intelligensebb fajta az ilyen egyedeket elkerüli.
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
buliban a lány odajön hozzám, második kérdése a nevem után kb az volt, milyen kocsim van, és hogy reméli, tuningolt a cucc... ehhh... 😄
[/spam]™
Én PONT ANNYIT várok el egy pasitól, mint amennyit én is nyújtok..
És egyedül vagyok. 😊
[/spam]™
De! Én pl nem a pláza cica hiper szuper bombázokra hajtok, mert egy nincsen kb 3millám rájuk kettõ hányingeremvan azoktól a csajoktól.
Mindigis a kinézet alapján értelmes szép lányokat keresgéltem több kevessebb sikerel. Az viszont igaz hogy a komolyabb kapcsolataimból sose én kurtam félre pedig a te véleményed szerint a pasik ilyenek.
Én kicsit fordítva látom a témát. Én pl sokkal többet megtettem értük amit kellett volna és mégis átbaszta az agyamat szó szerint.
Szóval tényleg nem szabad álltalánosítani. Mind2 oldalból vannak normális kulturált és igényes emberek csak nem feltétlenül a kirakatban. Kicsit kutakodni kell utánnuk. A Mostni barátnõm szerintem ilyen, (legalábbis nagyon remélem!)
Downhill!!
Cselédet keresel???
[/spam]™
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
viszont amit kaptam, azt vissza is adtam, és aki jól ismer személyesen, az tudja hogy nem egészen a pasiknak a "mai, modern" vonulatát képviselem, akik úgy reppennek nõrõl nõre, mint méhecske a virágokra...
mindkét oldalon vannak nagyon rossz képviselõi a nemeknek, általánosítani sztem végképp nem érdemes.
Én pl. tudom hogy Scofield azért nem jött még ide hozzám, mert éppen a Sona-ból kell megszökdösnie 😄
de hidd el, messze nem minden pasi félrek*rós, sõt meg merném kockáztatni, hogy a csendes többség nem az... az hogy vannak selejtes pasik, akik minden bokorban félreképnek, nem titok, de sokan vannak akik összeteszik a kezüket egy rendes barátnõért, és ha megvan, a tenyerükön hordozzák amíg csak lehet 😉
És ez a mi szerencsénk, elég csak benyögni, hogy "nem vagy bevállalós" és már mehet is a party. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
csak picsognak a rendes csajért, de közben legyen címlaplány, közben szolgálja ki õket...õk semmit sem tesznek le az asztalra, nem címlapfiúk, nem tudnak megtenni semmit a rendes nõért..jah, és ha véletlen megvan, akkor is félrekúrnak, csakmert csak.
példa az elcseszett értékrendre 😛
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
itt a fõfaluban és környékén eléggé elcseszett a kiscsajszik értékrendje sztem is...bár azért a nagy számok törvénye még mûködik 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Igények azok nagyon vannak fiúk, magatokkal szemben is? Mennyire becsülitek meg ha megtaláltátok? Az a tapasztalatom hogy semennyire...
nem éri meg manapság rendesnek lenni.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
igaz több ezerbõl jó esetben max egy olyan van, aki egyesít mindent amit leírtál :/
nincs konkrét hely, ahol rábukkanhatsz, egész egyszerûen kifogod az ilyet, ha szerencsés vagy.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.