22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Orionk
    a galéria publikus?
  • Orionk
    Azt írod, hogy pont tőled kédezem ezt.

TErmészetesen nem akartalak megbántani, ha ezt tettem volna. CSak azért kérdeztem tőled, mert téged tudlak itt a "környéken" egyedül, hogy leányzó vagy. A hozzászólásaid alapján, meg tényleg "rendes" csajszi vagy.

Bocsi, de azért a lentebbi hozzázólásaim alapján remélem, hogy kiderült, hogy nem vagyok bunkó
  • Orionk
    tehát írod, hogy nálad milyen kártya játszik.

egy idő után biztosan nálam is eljön az idő, amikor rendes kapcsolatra vágyom majd, elvégre egy idő után majd én is családot gyerekeket szeretnék...
  • tigeroo
    vannak csoportképek de minimális emberkés képet akartam felrakni
  • Orionk
    Ehhez a gondolatmenethez még annyit, hogy van egy csomó olyan oldal, ahol szex jellegű párkapcsolatot lehet keresni. pl. szexneked.hu

de nem akartam ilyen oldalra regelni, de ugy látszik, hogy másként nem lehetne??

Az ilyen oldalon ezer egy pasi, meg csaj összejön, hogy egy idő után találkoznak személyesen is, és ha szimpatikusak egymásnak, akkor egy darabig, mivel mindketten vágynak rá, szexuális kapcsolatot élnek.
    Persze szerintem nem ugy mint a kurváknál, hogy lejárt az időd, aztán mehetsz, vagy vége a szexnek, akkor mindenki öltözik és megy....
  • Orionk
    azért tényleg álljunk meg a dolgok menetével.

Nekem is volt rendes kapcsolatom, szerettük egymást a barátnőmmel, és 7 hónap után lett vége. Egészen pontosan ez június elején történt. Azóta nem volt rendes barátnőm. Szóval nem ugy kezelem a csajokat, mint a kurvákat.

Egyszerűen most nem vágyom egy olyan kapcsolatra, amilyen a barátnőmmel volt, mert jó volt, és nehéz volt elfogadni az egyik napról a másikra, hogy már nincs.
    De most nem vágyom kapcsolatra. Viszont szex-re igen, és szerintem ez nem valami nagy titkolni való dolog. Jó persze nem sétálok végig a váci utcán egy pólóban, amire rá van írva, hogy szexre vágyom.

Egyszerűen szerintem a szex az nem olyan nagy tabu, mint a legtöbb ember gondolja, hogy még a masztizást sem meri bevállani, annak ellenére, hogy a lakosság 99 százaléka csinálja.
    A szex az élet velejárója, vagy szerintetek nem? Akkor most csak akkor lehet benne részem, hogy ha megint lesz egy rendes barátnőm? pfff...

Ja, és nem kell szó szerint venni, hogy a randin mondom meg a csajnak, hogy nem kapcsolatot szeretnék, hanem... Természetesen olyat nem csinálok csajjal, hogy randira hivom, hogy azt higyje, hogy kapcsolatra vágyom, és mégsem. Nem verem át őket.
    A lényeg, hogy kérdeztem a velem egykorúakat, hogy ők hogyan vannak ezzel.

De ezek szerint, akkor kapcsolat kell a szex-hez is.

• Orionk
  • minigirl
    Legyen, mindenkinek van. :)
  • Molnibalage
    "Miért kell nektek pasiknak mindig fizikálisan gondolkozni? Egy kapcsolat inkább érzelmi és akaratharcról szól,"

És is írtam, hogy valszeg erre gondolsz.

Akaratharc? Hm.. Na erről is megvan a véleményem...
  • minigirl
    Ahhoz, hogy egy jó kapcsolatot fenn tudj tartani a pároddal, valamennyi küzdelem kell. Ha te esetleg nem is érzed annak.

Az pedig, hogy ha csajozni akarsz, ahhoz először kinyírod az összes többi pasit, aki körülötte van... Hát... Khömm... Hogy is mondjam, kissé röhejes. Miért kell nektek pasiknak mindig fizikálisan gondolkozni? Egy kapcsolat inkább érzelmi és akaratharcról szól, mintsem arról, hogy pl. kivered a legjobb barátom fogát csak azért, mert f@sz nőtt a lába közé... Ezzel az erővel a legjobb barátnőmet is kinyírhatod, mert ő pl. sokkal fontosabb lesz nekem mindig, mint akármelyik pasi az életemben. (ha szükségesnek érzed, azt is kifejtem majd, miért gondolom úgy, hogy bármely barát többet ér egy pasinál/nőnél)

#4603: Nem az a gond, hogy esetleg egy helyzetben mind a két fél csak szexre vágyik. Viszont akkor ne legyen sem randi, sem egyebek. Kefélés, aztán mindenki öltözik, megy a dolgára.
    A probléma ott kezdődik, amikor a pasi elhívja randizni a csajt, és akkor közli ezt az "apróságot". Mert a lány tutira nem úgy fogja érezni a randi előtt, hogy az csak egy egyéjszakás, hanem úgy, hogy "végre egy normális pasi, aki nem csak megdugni akar".
  • Molnibalage
    Egy idősebb nővel jöttem összes (mondjuk ez így erős kifejezés) és az elejétől fogva tudtam, hogy miről van szó. Zavart? Nem. Mindenkinek vannak igényei. Egy nő is vágyhat a szexre. A férfi is. Akkor kérlek vázold fel, hogy hol a probléma. Ha mindkét fél értelmes és kulturált akkor ebből nincs baj. Nem a XVII. században és a sötét középkorban élünk úgy gondolom.
  • Molnibalage
    Harcolj? Mi vagyok én? Szkande bég, Herkules vagy Toldi Miklós? Azét ne essünk már át a ló túloldalára kérem...

Persze, ha meg valóban az evolúció "szabályai" szerint harcolnék akkor meg én lennék a szemét. --> megölöm / elteszem láb alól az összes többi pasit aki csak rád mer nézni, stb. Harcoljak így érted? Ez kell neked? Alacsonyodjunk le állati szintre? Persze tudom, te valszeg nem ebben a formában gondoltad, de nem gondolod, hogy ez a "küzdjünk meg duma" egy nem kicsit idegesít sokakat?

"És ne hidd azt, hogy minden lány az első randin elkezdi tervezni az esküvőt, viszont a lányok inkább stabilabb kapcsolatra vágynak, mint holmi egyéjszakás kalandra."

Az lehet. Csak valahogy sokszor nagyon nem ez jön át. Mi is erre vágyunk bizonyos szinten. Miért? Mert, ha van egy jó kapcsolat, akkor nem kell nap mint nap "küzedni" és jól érezzük magunkat benne. Küzdöttem a suliban, küzdök a sportban, hol a túróba küzdjek még? Küzdelem az egész élet? Az lehet. De azért húzzúk meg már a határvonalat valahol talán. És akkor az ember rá is jön, hogy talán túlzóak az igényei sokszor.
  • bcrics
    Hol Vannak a Lányok??...Where the Girls??,,vagy már el is ástátok Őket?:)
  • gercse
    ebben teljesen egyetértek, viszont ettől változatos az élet :D (hogy van olyan, aki így gondolkodik)
  • minigirl
    Igazad van. :)
    De akkor is szégyellje magát össze, aki így gondolkodik. :) Legyen fiú vagy lány, tökmindegy. :)
  • gercse
    ne legyen soha általánossági példa, az a legtisztább...:)
    mindenki másképp képzeli a dolgokat, fölösleges általánosítani, persze vannak, akik hasonlóan vélekednek egy egy témában, de másban meg megint nem, szóval...
  • tigeroo
    izé megvannak "bulifotók" :DD

a galériámban
  • tigeroo
    +1, osztom
  • minigirl
    jelenleg Orionk volt az "általánossági példa" :)
  • gercse
    nem csak a lányok
  • minigirl
    Most mondhatnám, hogy szégyelld bele magad a padlóba, mert pont tőlem kérdezed ezt. :) Az a helyzet, hogy ha velem próbálkoznál egy ilyennel randin olyan pofont kapnál (meg mellé a verbális öklözések), hogy többet nem lenne kedved ilyen dolgokkal játszadozni. Döntsd el szépen: barátnőt akarsz, vagy kurvát?
    Ha kurvát, egyszerű a dolgod. Ha barátnőt, akkor harcolj meg érte.

És ne hidd azt, hogy minden lány az első randin elkezdi tervezni az esküvőt, viszont a lányok inkább stabilabb kapcsolatra vágynak, mint holmi egyéjszakás kalandra.
  • Fantomlovag
    De van ilyen a nőknél. Csak valahogy megértem őket, hogyha randi keretében elmondod, hogy "igazából, csak egy kaland lennél. Van kedved lefeküdni?" Nem kifejezetten előnyös. Az ilyen nőket kocsmákban meg szórakozó helyeken lehet összeszedni. Ott Ők is "vadásznak".

Teszem hozzá nálam mostanság nem a "nem sikerült" hanem a "nem akarom" (ezért meg se próbáltam) kártya játszik. Nem sok értelmét látom (már) az ilyen kalandoknak.
  • tigeroo
    hát sztem ilyen férfit már találtak eleget.

menj kurvázni azt megvan oldva :P
  • Orionk
    Hy!

Korombeli 23 éves pasikat kérdezném, hogy mostanában nektek sem sikerül csajszival összejönni csak szex céljából?
    Minden randi esetén, amikor elmondom nekik, akkor visszautasítanak.

Mindenki rögtön családot akar alapítani ,vagy mi franc van?

Illetve minigirl-től kérdezném a véleményét..., csajoknál ilyen nem létezik??

pfff...
  • Fantomlovag
    Olyannak aki nem árt másoknak, de képes döntéseket hozni. Aki képes mások érdekeét a maga elé helyezni de nem muja és befolyásolható. Olyannak aki nem álszent, nem akar többnek látszani mint ami, de elfogadja magát és másokat.
  • sz4bolcs
    Nem akarok offtopic lenni, de ha nem zavar, megkérdezném, hogy milyennek tartod.. milyennek tartjátok az igaz embert, rendes embert, jó embert?
  • sz4bolcs
    Válaszolj rá, ..nem lettél türelmesebb. :-)
  • Fantomlovag
    Sosem mondtam magamról, hogy igaz ember lannék. De még csak azt sem, hogy jó ember. De egy valamit igen. Ember!

Tény hogy széles palettáról válogatok ha ezközökről van szó amik a céljaimhoz vezetnek. De egyvalamit tudok mondani. Mindíg a töbség, a társadalom mint olyan hasznát nézem, és nem elsősorban a sajátom. Ha ez tetszik valakinek, az csak jó. Ha nem, hát nem zaklat különösebben.

Mint Dionüszosz, én is keresem az igaz embereket, a rendes embereket, a jó embereket. KEveset találtam életemben. NAgyon keveset. És azok feléről is kiderült hogy csak nagyon ügyes álszent. De ez nem tart fel a keresésben. :)
  • tigeroo
    misem vagyunk azok. ott basszuk át a másikat a hátsó szándékok miatt ahol érjük
    a pénz és az egoizmus pedig a két legnagyobb erény a mai világban
  • Fantomlovag
    Ez igaz... Talán az utcákat kéne járnunk nappal lámpással, mint Dionüszosz. Igaz ő még "Igaz embert" keresett. De a mai világban, már egy rendes is elég lenne.
  • kocsisgabor9999
    Ritka rendes embert találni.
  • Rundstedt17
    khm.zaklatás az is ha csak úgy beszélgetni akar.....
  • Fantomlovag
    Hmm... Lehet, hogy csak én vagyok "tök hülye" (bár az IQ tesztem nem ezt mondja), de ezt a mondatot nem értettem. Pedig jó vagyok mondatok elemzésében és értelmezésében...
    Na mindegy...

Előző témához: Egyetértek bounty88... Jobb ha vársz egy kicsit. Lehet hogy csak simán elfoglalt. Senki nem szereti ha a nyakára járnak. Ismerek olyan srácot aki hihetetlenül a nyakára jár az embereknek (lányoknak is). Szó szerint megjelenik az ajtóban. Egy ideig talán elér vele valamit, de hosszú távon hihetetlenül frusztál mindenkit, és nagyon csúnyán vágják ki (jómagam is kitiltottam a laksásból, és még vagy fél tucat emberről tudok)... Tehát ne ess ebbe hibába! "A türelem rózsát terem." És mint tudjuk: "Nincs rózsa tövis nélkül." Fogd fel úgy, hoyg ez a tövis!
  • bcrics
    de azt vágja az emberünk ,és semmitsem akar de ez akkoris rohadt fura neki.tök hülye.
  • minigirl
    zaklatásnak akkor minősül, amikor a pasi szakítás utűn több mint egy évvel sem fogja fel, hogy a lány hallani sem akar róla...
  • bcrics
    vagy zaklatásnak??? :)
  • bounty88
    tudod erre már én is gondoltam...mert amikor régebben még jóban voltunk, akkor én elég türelmetlen voltam, heves inkább így mondanám....nem igen bírtam magammal, de az is igaz, hogy ő is szeretett így "játszadozni" régen, aztán lehet most kíváncsi, hogy változtam-e, türelmesebb lettem...de abban biztos igazad van, hogy 1-2 nap nem jelent semmit...1 hét már inkább...
  • minigirl
    Szerintem ne írj neki... Az is lehet, hogy elfelejtette. (Én gyakran elfelejtek válaszolni, van, hogy egy üzire csak 2 héttel később válaszolok a megkapásától számítva, ebből indulok ki.) De az is lehet, hogy mielőtt válaszlna, húzza az agyad.
    Bármelyik esetről van is szó, jobb, ha nem írsz neki, mert azt rossz néven veheti, vagy esetleg cseszegetésnek. Várj 1-2 hetet, és ha még mindig nem írt, akkor próbálkozz csak újra.
  • tigeroo
    szerintem énis így fogom. csajozni nemtudok:D bulin nemlehet ismerkedni, legalábbis nekem ez a tapasztalatom (asztapaszta!)

de máshol meg lehet beszélgetni a csajokkal meg minden! de olyan még nemvolt hogy egy tánc után többet akart volna a csaj!
  • EK1TEP
    :)
    Nekem sikerült!
    1 évig csak beszélgettünk szal ilyen barátfélék voltunk...aztán összejöttünk és még most is együtt vagyunk!
    Nagyon egymáshoz valóak vagyunk, jó kapcsolat lett :)

Jah és téll 1 év volt megismerés és összejövés között pár nap eltérés volt :) (szeptember 19.én jöttünk össze és előző év szeptemberében ismerem meg)