Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az meg hogy kiprovokálja, más téma...
Visszatérve a kicsit offból. 😊 Lehet rendes lányt találni, csak ne olyan helyen keresd, álá Plázapicsák, agyonszolizott agyonsminkelt, agyonbabuzsgatott lányok. Fõzni meg mindenki tud, csak akarni kell, az hogy most te nemtudsz megcsinálni egy pástétomot, vagy egy kacsát zsírul megsütni, nem éppen világtragédia.
Catti, jöhetek hozzád fûvet nyírni?😄DD
Nem veszik el hanem egyszerûen elmúlik, örök szerelem nincs. Pont.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Wolfsnack, tanácsokat, ötleteket vársz?
Feleslegesen. Attól hogy itt tanácsokat (mégha jók is) olvasol, nem fog változni körülötted semmi. Majd az élményeid változtatnak.
Vagy csak jól esik rimánkodni egy kicsit? Jabocs.
Egyébként van ilyen lány, #7-es hozzászóláshoz csatlakozom.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Szerintem vannak is ilyen lányok. De töbnyire foglaltak :C
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
Downhill!!
Ezen felröhögtem. Mintha valami ovodás fórum lenne, ahol az a menõ akinek már volt barátnõje😊)))
Na jó nem akarok kötekedni, de ez vicces volt.😊
Igen, lehet találni rendes és normális lányt, de a szerelem olyan, hogy idõ után el is veszhet. Vagy nálad, vagy a csajnál. Ha csajnál már nem te vagy az elsõ, akit legjobban kedvel, és ha te szinte mindent megtennél érte, akkor az sz*rügy. Az én "szakmám" a megfigyelés. Ha tetszik egy bizonyos csaj, és ha kicsit tetszek is annak a csajnak, akkor addig -általában- nem kezdek vele jobban összeismerkedni, amíg fény derül, hogy bánik a nõcink a konkurensekkel. Ha észreveszem, hogy van egy, vagy több olyan konkurens, aki(k)et többet említ, többet beszél, illetve ha szebben mosolyog rá, akkor -amíg nincs egy másik csajom, aki hû hozzám-, talán még rá sem nézek arra a bizonyos csajra. És miért is? Mert, lehet, hogy akkor szerelmes leszek belé: Nem akarok SEMMI ESETRE pofára esni. Próba szerencse? Ne tervezzek elõre, alakul, úgy ahogy? Meg lehet próbálni. 😊Én azt tudom csak ajánlani, hogy minnél több csaj társaságát szerezd meg, de természetesen csak baráti alapon. Legyen minél több barátnõ, de csak barátnõ. Önbizalom nõ, utána meg jön az az élet, hogy egyre több csajt fogsz megismerni, ÉS ami a legfontosabb, lehet eljön az igazi is.
Sok izgalom van az életemben, szakmai téren, a küzdés, sportban...a magán szférámban nem vágyom izgalomra, najó, maximum ha egy izgalmas DVD filmet/sorozatot nézek.
Downhill!!
de amúgy is, mi van ha valaki igényli? Ha neked ez ütközik az elveiddel akkor nem teszed meg, nem? Márha van benned gerinc és kitartasz az elveid mellett, mindkettõ ritka manapság...
1. azt hiszi, hogy megteheti
2. unalmas, ha minden ok
nekem két ember mondhatja meg hogy mit tegyek, két ember szólhat bele az életembe, két ember adhat pofont...apám és anyám. Mivel nem szolgálok ezekre, ezért nem is teszik.
de egy férfinek semmi joga, vagyis megteheti, csak szarul jár, mivel boxolok...ehh. Törtem már be orrot, mert nekem támadtak....
habár lehet hogy csak én ismerek kevés embert...
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
1 egy nõ nem olyan erõs hogy komoly gondom l legyen belõle és egy férfinek egy ilyet el kell tudnia viselni.
2 megpróbálsz elhajolni megfogod a kezét stb, de sose utsz vissza!!!!
Persze ha egy nõ rám kezet emelne valószinüleg az lenne az utolsó találkozásunk, és forditva is ugyan ez a szitu.
Downhill!!
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
[/spam]™
Downhill!!
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
ráadul még védi is, azt mondja, szerelmes belé, és a srác nem is gondolja komolyan azokat a pofonokat... késõbb aztán csodálkozik majd, ha sûrûsödnek a pofonok, és egyszercsak családon belüli erõszakról olvasunk az újságban 😞
Amúgy meg valószínûleg ott a bibi, hogy eddig bármit csináltam, nekem nem ízlett, ebbõl asszem egyszerûen következik, hogy jobb ha nem teszem. 😊
Hol a fûnyíró? 😄
[/spam]™
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
... a házaspárt saját lakásukban találták holtan a rendõrök. Az elsõ értesülések szerint éhhalál végzett velük. 😊
Egyáltalán nem elvárás hogy a pasi ezermester legyen, sõt, inkább õk csinálnak híúsági kérdést ebbõl, amikor ugye hívni akarjuk a szakembert, szóval ezt magatokban kellene letisztázni 😄