22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • Rundstedt17
    ez most mire?
  • Rundstedt17
    így van
  • Lirion
    Mert jobb, mint az aktualis barat. Nem fejtem itt ki publikusan ezt reszletesen, sok chode ugyis lehurrogna, elveszne az iras lenyege.
  • Lirion
    Veled biztos az tortent, mint a nagyon nagy o c. filmben, minden szep lanyt romlottnak es rondanak tartasz, mert jol nez ki.
    Nem baj, a csunya es igenytelen nok melle is kell vki, te idealis leszel nekik. :D
  • Lirion
    Neked aztan van egy egod...
  • Rundstedt17
    magyarán tolerálni kell ha egy nőnek nem jössz be és nem hülye elméleteket kitalálni hogy mind kurva meg pénzéhes stb...
  • Rundstedt17
    képmutatás:p
  • Rundstedt17
    Idézem magam:
    Talán az itteni hozzáállást a nőkkel kapcsolatban legjobban Csáth Géza egy mini novellája jellemzi legalábbis nekem az jut az eszembe:
    Józsefnek hítták. Felnőtt, és nem akadt Putifárnéja. Mit tehetett? Nőgyűlölő lett.

Megjegyzem, hogy József nem Budapesten élt. Komoly meggyőződésem, hogy Budapest megmentette volna Józsefet a nőgyűlölettől. Königsberg azonban nem tudta megmenteni. Mert ő Königsbergben élt.

A Józsefek - íme az emberi tökéletlenség! - nem bírják el, hogy egy Putifárnál házibarátként szerepeljenek, de belebetegszenek, ha e lehetőség nem áll elő. József tehát nőgyűlölő lett. Hirdette az asszonyok megvetését, és vaskos kéziratcsomókban szürke elméleteket dolgozott ki az ő kicsinységük mivoltáról. Emellett majd elolvadt, ha látott egy szép leányt. A leányok azonban nem siettek felé, mert József a saját hibáján kívül kopaszodni kezdett, és semmiképpen se lehetett mondani jó partinak. Egy József!!

És mégis, egy napon tűzbe dobta a kéziratait, kivasaltatta a cilinderét, a szalonkabátját, megfésülködött... és leánynézőbe ment.

Ekkor ötvenkét éves volt. Más világ járt. Már senki se hordta a kleodemeródot, még öreg asszonyok sem, sőt, a franciás fűző is végképpen kiment a divatból. (Ezt csak azért mondom, hogy jellemezzem a kort.) Egy dolog azonban a régi maradt, mert a leány anyja így szólt:

- Ön igen idős, uram, a leányom nem lehet a felesége!

József hazament, levetette a szalonkabátját, kiszedte a kályhából a kéziratok fekete, hamuvá lett roncsait, és tollat vett elő. Beleütötte a hegyét a tintásüvegbe, s nagy betűkkel felírta egy papírosra:

"A női nem bűnei." Írta és kiadja: József.

Azután késő éjszakáig írt.

Sok itt a József:D
  • salsoul
    #6628: Ez igen gyerekes és komolytalan elgondolás az egész párkapcsolatról. Amolyan teszefosza bohóckodás.

#6635: ez meg giccs, káprázat, élvezkedés központú elgondolás

#6630: azt mondják gondolatban kezdődik a megcsalás ;)
  • clio1616v
    nem azért.. azért mert szeret, én is szeretem Őt és jó Vele minden.. azért nem fogom otthagyni, mert egy "jobb" nőnek, ahogy te fogalmaztál bejövök..
  • Rundstedt17
    dehogyis...
  • Rundstedt17
    álomvilágban élsz.
  • minigirl
    Szóval a jó csaj, aki nem melletted dönt, az már hülye?
  • clio1616v
    milyen ideológiára gondolsz?
  • Rundstedt17
    én is megértem őket,kivéve azokat akik hülyén döntenek
  • Rundstedt17
    az csak azért lehet mert a barátnőd eleve nagyon jó nő...de értsd meg hogy ha egy sokkal jobb jönne nem zárkóznál el:DDDDD
  • Rundstedt17
    ebben egyetértünk....nem egy tulajdon....ha jól érzi magát marad,ha nem akkor meg ne találjunk ki ideólógiát mert a nők ilyenek meg olyanok...:D
  • clio1616v
    én ezt csináltam 3 hete...
  • Rundstedt17
    oké képzeld el hogy van egy csajod de viszont megismersz egy nagyon jó nőt akinek bejössz,valószinű hogy el zárkozol tőle mert van barátnőd?meg kimutatod hogy te biza foglalt vagy:D..na azt nem csinálod tuti:DDDD
  • clio1616v
    nagyon szűk keresztmetszeten gondolkozol..

a lényeg az hogy senki sem birtokol senkit és ha jól érzi magát veled a párod akkor nem fog otthagyni.. ha nem érzi jól magát akkor otthagy hacsak nincs más választása és rád van kényszerülve..
  • minigirl
    Igazad van, ez sok emberből hiányzik. Ezért osztom két részre a társadalmat: ember és szubhumán. Az utóbbiból van több, sajna.
  • clio1616v
    nem csak a nőket.. és empátia kérdése is szerintem..
  • minigirl
    Jesszus! Hazaérek, s mit látok?! Egy jópár állatot. Most komolyan csak salsoul és clio1616v érti meg a nőket? Ezt nem hiszem el...
  • clio1616v
    de észreveszel másokat... csak ahogy a párom is mondja.. nézni azt szabad.. :))
  • Steve Q
    Ez érdekel. Szerinted, mint nő, mit jelent egy nőnek a szüzesség?
  • tigeroo
    és miért nem akarja elriasztani, szabad utat ad neki? mert látja benne az új lehetőséget?

csak az a baj így becsapja a társát, az új fiút és önmagát is...
    bár úgyis azzal marad aki furikázza össze-vissza szazl..

bezzeg ha én egy lánnyal vagyok és megnézek 1 másik csajt már fú disznó meg blabla jelzőket megkapom...
  • salsoul
    vagy nem szeretetre hanem szórakozásra, élvezkedésre építi a kapcsolatot
    vagy még gyerek és nem nőtt fel...
  • Lirion
    Ezt komolyan kérdezed? Hát azért, mert a neki jobban tetsző pasit nem akarja elriasztani azzal, hogy foglalt, ilyen egyszerű..
  • tigeroo
    jah nem rólam van szó:D hanem a lányismerőseim.

meg tényleg ha van egy csaj akinek csomó fiú tetszik meg elbolondítják...akkor szerintem a párját már nem szereti, mert már "kifelé kacsintgat"..ugye ha harmóniában érzed magad (a párod mellett) akkor nem veszel észre másokat...
    szerintem
  • salsoul
    Ez csak annak indikátora, hogy nem találta meg benned azt amit keresett.
  • tigeroo
    miért van az hogy szinte minden lány amikor valamilyen neki tetsző pasi kerül a képbe szinte úgy viselkedik mintha nem lenne barátja ("pasija"..?) és sokszor utána a saját barátját semmibe nézi (dobná az uj srácért meg letagadja meg mittomén)
    kicsit kétszínű dolog nem?

mostanában észrevettem hogy szinte minden lány így viselkedik a környezetemben.
  • clio1616v
    sőt.. ^^ Miááú =^.^=
  • chhaya #6621
    Nem minden úgy van, ahogy azt te elképzeled.
  • salsoul
    Az, hogy valaki szűz nem jelenti azt, hogy a szextől elzárkózik, vagy nem szereti. Hú de nehéz lehet ezt felfogni.
  • Lirion
    Már csak az hiányzik a hsz-odból, hogy még te is szűz vagy és amúgy se szereted a szexet..
  • clio1616v
    és a mellékelt reakció is mutatja, hogy a kívánt hatást is el lehet vele érni..
  • salsoul
    mélyebben... :DDD - úgysem értheti meg...
  • chhaya #6616
    Vannak egyes esetek, amikor nem ajánlott a használata, mert magyartalan, germanizmusnak hat, mint pölö: a macska fel van mászva a fára, és le van lógva a farka. A magyar nyelvben ettől még VAN szenvedő szerkezet, tekintve hogy használja is mindenki, még te is, igen. Többek közt, amikor azt mondod, hogy "az ajtó be van csukva". Nyáú.
  • chhaya #6615
    Kedves Rundstedt és Lirion. Eddigi életetek során hányszor voltatok már nők, hogy tudhatnátok, mit jelent egy NŐ számára a szüzesség? Nem az a kérdés, hogy a ti agyacskátok szerint hogy vélekedik egy nő a szüzességről, hanem hogy egy konkrét hús-vér nő mit gondol róla. Ez nem a ti férfiagyatoknak való, komolyan.
  • clio1616v
    mélyebben Lirion.. mélyebben..