22714
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
clio1616v #6658 Egy férfinak mást kellene jelentenie a szűzességnek? Nem hinném..
Csak.. mert én is így gondolom, mint Te.. -
Inkább örülj neki, hogy legalább ők vannak. Van még remény! :D -
Csak a magam nevében tudok nyilatkozni... de én mindig is úgy gondoltam, hogy ez fontos dolog, és nem valami nyavalya, amitől minél előbb meg kell szabadulni. Amikor kicsi voltam, akkor még teljesen komolyan gondoltam ezt a szőke herceg fehér lovon, holtodiglan-holtomiglan, teazenyém-énatied, soha senki mással dolgot. Van egy igazi, aki majd rám talál, örökre az enyém, mások nem léteznek. ERGO vele vagyok először és utoljára, neki adom oda magam, a szüzességem csak ő veheti el, és ettől fogva testestül lelkestül az övé vagyok. Ő az első és az utolsó, más nem nyúlhat hozzám. Nekem ezt jelenti. -
Csak nem álhíreket, mint a G365-ön? -
Lirion #6654 6628 tigeroo uzenete, kicsit bedilizett a telefonom ;) -
Rundstedt17 #6653 ez most mire? -
Rundstedt17 #6652 így van
-
Lirion #6651 Mert jobb, mint az aktualis barat. Nem fejtem itt ki publikusan ezt reszletesen, sok chode ugyis lehurrogna, elveszne az iras lenyege. -
Lirion #6650 Veled biztos az tortent, mint a nagyon nagy o c. filmben, minden szep lanyt romlottnak es rondanak tartasz, mert jol nez ki.
Nem baj, a csunya es igenytelen nok melle is kell vki, te idealis leszel nekik. :D -
Lirion #6649 Neked aztan van egy egod... -
Rundstedt17 #6648 magyarán tolerálni kell ha egy nőnek nem jössz be és nem hülye elméleteket kitalálni hogy mind kurva meg pénzéhes stb... -
Rundstedt17 #6647 képmutatás:p -
Rundstedt17 #6646 Idézem magam:
Talán az itteni hozzáállást a nőkkel kapcsolatban legjobban Csáth Géza egy mini novellája jellemzi legalábbis nekem az jut az eszembe:
Józsefnek hítták. Felnőtt, és nem akadt Putifárnéja. Mit tehetett? Nőgyűlölő lett.
Megjegyzem, hogy József nem Budapesten élt. Komoly meggyőződésem, hogy Budapest megmentette volna Józsefet a nőgyűlölettől. Königsberg azonban nem tudta megmenteni. Mert ő Königsbergben élt.
A Józsefek - íme az emberi tökéletlenség! - nem bírják el, hogy egy Putifárnál házibarátként szerepeljenek, de belebetegszenek, ha e lehetőség nem áll elő. József tehát nőgyűlölő lett. Hirdette az asszonyok megvetését, és vaskos kéziratcsomókban szürke elméleteket dolgozott ki az ő kicsinységük mivoltáról. Emellett majd elolvadt, ha látott egy szép leányt. A leányok azonban nem siettek felé, mert József a saját hibáján kívül kopaszodni kezdett, és semmiképpen se lehetett mondani jó partinak. Egy József!!
És mégis, egy napon tűzbe dobta a kéziratait, kivasaltatta a cilinderét, a szalonkabátját, megfésülködött... és leánynézőbe ment.
Ekkor ötvenkét éves volt. Más világ járt. Már senki se hordta a kleodemeródot, még öreg asszonyok sem, sőt, a franciás fűző is végképpen kiment a divatból. (Ezt csak azért mondom, hogy jellemezzem a kort.) Egy dolog azonban a régi maradt, mert a leány anyja így szólt:
- Ön igen idős, uram, a leányom nem lehet a felesége!
József hazament, levetette a szalonkabátját, kiszedte a kályhából a kéziratok fekete, hamuvá lett roncsait, és tollat vett elő. Beleütötte a hegyét a tintásüvegbe, s nagy betűkkel felírta egy papírosra:
"A női nem bűnei." Írta és kiadja: József.
Azután késő éjszakáig írt.
Sok itt a József:D -
#6628: Ez igen gyerekes és komolytalan elgondolás az egész párkapcsolatról. Amolyan teszefosza bohóckodás.
#6635: ez meg giccs, káprázat, élvezkedés központú elgondolás
#6630: azt mondják gondolatban kezdődik a megcsalás ;) -
clio1616v #6644 nem azért.. azért mert szeret, én is szeretem Őt és jó Vele minden.. azért nem fogom otthagyni, mert egy "jobb" nőnek, ahogy te fogalmaztál bejövök.. -
Rundstedt17 #6643 dehogyis... -
Rundstedt17 #6642 álomvilágban élsz. -
Szóval a jó csaj, aki nem melletted dönt, az már hülye?
-
clio1616v #6640 milyen ideológiára gondolsz? -
Rundstedt17 #6639 én is megértem őket,kivéve azokat akik hülyén döntenek 
-
Rundstedt17 #6638 az csak azért lehet mert a barátnőd eleve nagyon jó nő...de értsd meg hogy ha egy sokkal jobb jönne nem zárkóznál el:DDDDD -
Rundstedt17 #6637 ebben egyetértünk....nem egy tulajdon....ha jól érzi magát marad,ha nem akkor meg ne találjunk ki ideólógiát mert a nők ilyenek meg olyanok...:D -
clio1616v #6636 én ezt csináltam 3 hete... -
Rundstedt17 #6635 oké képzeld el hogy van egy csajod de viszont megismersz egy nagyon jó nőt akinek bejössz,valószinű hogy el zárkozol tőle mert van barátnőd?meg kimutatod hogy te biza foglalt vagy:D 

..na azt nem csinálod tuti:DDDD
-
clio1616v #6634 nagyon szűk keresztmetszeten gondolkozol..
a lényeg az hogy senki sem birtokol senkit és ha jól érzi magát veled a párod akkor nem fog otthagyni.. ha nem érzi jól magát akkor otthagy hacsak nincs más választása és rád van kényszerülve.. -
Igazad van, ez sok emberből hiányzik. Ezért osztom két részre a társadalmat: ember és szubhumán. Az utóbbiból van több, sajna. -
clio1616v #6632 nem csak a nőket.. és empátia kérdése is szerintem.. -
Jesszus! Hazaérek, s mit látok?! Egy jópár állatot. Most komolyan csak salsoul és clio1616v érti meg a nőket? Ezt nem hiszem el...
-
clio1616v #6630 de észreveszel másokat... csak ahogy a párom is mondja.. nézni azt szabad.. :)) -
Steve Q #6629 Ez érdekel. Szerinted, mint nő, mit jelent egy nőnek a szüzesség? -
és miért nem akarja elriasztani, szabad utat ad neki? mert látja benne az új lehetőséget? 
csak az a baj így becsapja a társát, az új fiút és önmagát is...
bár úgyis azzal marad aki furikázza össze-vissza szazl..
bezzeg ha én egy lánnyal vagyok és megnézek 1 másik csajt már fú disznó meg blabla jelzőket megkapom... -
vagy nem szeretetre hanem szórakozásra, élvezkedésre építi a kapcsolatot
vagy még gyerek és nem nőtt fel... -
Lirion #6626 Ezt komolyan kérdezed? Hát azért, mert a neki jobban tetsző pasit nem akarja elriasztani azzal, hogy foglalt, ilyen egyszerű.. -
jah nem rólam van szó:D hanem a lányismerőseim.
meg tényleg ha van egy csaj akinek csomó fiú tetszik meg elbolondítják...akkor szerintem a párját már nem szereti, mert már "kifelé kacsintgat"..ugye ha harmóniában érzed magad (a párod mellett) akkor nem veszel észre másokat...
szerintem -
Ez csak annak indikátora, hogy nem találta meg benned azt amit keresett. -
miért van az hogy szinte minden lány amikor valamilyen neki tetsző pasi kerül a képbe szinte úgy viselkedik mintha nem lenne barátja ("pasija"..?) és sokszor utána a saját barátját semmibe nézi (dobná az uj srácért meg letagadja meg mittomén)
kicsit kétszínű dolog nem?
mostanában észrevettem hogy szinte minden lány így viselkedik a környezetemben. -
clio1616v #6622 sőt.. ^^ Miááú =^.^= -
Nem minden úgy van, ahogy azt te elképzeled.
-
Az, hogy valaki szűz nem jelenti azt, hogy a szextől elzárkózik, vagy nem szereti. Hú de nehéz lehet ezt felfogni. -
Lirion #6619 Már csak az hiányzik a hsz-odból, hogy még te is szűz vagy és amúgy se szereted a szexet..