22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Rundstedt17 #6653 ez most mire? -
Rundstedt17 #6652 így van -
Lirion #6651 Mert jobb, mint az aktualis barat. Nem fejtem itt ki publikusan ezt reszletesen, sok chode ugyis lehurrogna, elveszne az iras lenyege. -
Lirion #6650 Veled biztos az tortent, mint a nagyon nagy o c. filmben, minden szep lanyt romlottnak es rondanak tartasz, mert jol nez ki.
Nem baj, a csunya es igenytelen nok melle is kell vki, te idealis leszel nekik. :D -
Lirion #6649 Neked aztan van egy egod... -
Rundstedt17 #6648 magyarán tolerálni kell ha egy nőnek nem jössz be és nem hülye elméleteket kitalálni hogy mind kurva meg pénzéhes stb... -
Rundstedt17 #6647 képmutatás:p -
Rundstedt17 #6646 Idézem magam:
Talán az itteni hozzáállást a nőkkel kapcsolatban legjobban Csáth Géza egy mini novellája jellemzi legalábbis nekem az jut az eszembe:
Józsefnek hítták. Felnőtt, és nem akadt Putifárnéja. Mit tehetett? Nőgyűlölő lett.
Megjegyzem, hogy József nem Budapesten élt. Komoly meggyőződésem, hogy Budapest megmentette volna Józsefet a nőgyűlölettől. Königsberg azonban nem tudta megmenteni. Mert ő Königsbergben élt.
A Józsefek - íme az emberi tökéletlenség! - nem bírják el, hogy egy Putifárnál házibarátként szerepeljenek, de belebetegszenek, ha e lehetőség nem áll elő. József tehát nőgyűlölő lett. Hirdette az asszonyok megvetését, és vaskos kéziratcsomókban szürke elméleteket dolgozott ki az ő kicsinységük mivoltáról. Emellett majd elolvadt, ha látott egy szép leányt. A leányok azonban nem siettek felé, mert József a saját hibáján kívül kopaszodni kezdett, és semmiképpen se lehetett mondani jó partinak. Egy József!!
És mégis, egy napon tűzbe dobta a kéziratait, kivasaltatta a cilinderét, a szalonkabátját, megfésülködött... és leánynézőbe ment.
Ekkor ötvenkét éves volt. Más világ járt. Már senki se hordta a kleodemeródot, még öreg asszonyok sem, sőt, a franciás fűző is végképpen kiment a divatból. (Ezt csak azért mondom, hogy jellemezzem a kort.) Egy dolog azonban a régi maradt, mert a leány anyja így szólt:
- Ön igen idős, uram, a leányom nem lehet a felesége!
József hazament, levetette a szalonkabátját, kiszedte a kályhából a kéziratok fekete, hamuvá lett roncsait, és tollat vett elő. Beleütötte a hegyét a tintásüvegbe, s nagy betűkkel felírta egy papírosra:
"A női nem bűnei." Írta és kiadja: József.
Azután késő éjszakáig írt.
Sok itt a József:D -
#6645 #6628: Ez igen gyerekes és komolytalan elgondolás az egész párkapcsolatról. Amolyan teszefosza bohóckodás.
#6635: ez meg giccs, káprázat, élvezkedés központú elgondolás
#6630: azt mondják gondolatban kezdődik a megcsalás ;) -
clio1616v #6644 nem azért.. azért mert szeret, én is szeretem Őt és jó Vele minden.. azért nem fogom otthagyni, mert egy "jobb" nőnek, ahogy te fogalmaztál bejövök.. -
Rundstedt17 #6643 dehogyis... -
Rundstedt17 #6642 álomvilágban élsz. -
#6641 Szóval a jó csaj, aki nem melletted dönt, az már hülye? -
clio1616v #6640 milyen ideológiára gondolsz? -
Rundstedt17 #6639 én is megértem őket,kivéve azokat akik hülyén döntenek -
Rundstedt17 #6638 az csak azért lehet mert a barátnőd eleve nagyon jó nő...de értsd meg hogy ha egy sokkal jobb jönne nem zárkóznál el:DDDDD -
Rundstedt17 #6637 ebben egyetértünk....nem egy tulajdon....ha jól érzi magát marad,ha nem akkor meg ne találjunk ki ideólógiát mert a nők ilyenek meg olyanok...:D -
clio1616v #6636 én ezt csináltam 3 hete... -
Rundstedt17 #6635 oké képzeld el hogy van egy csajod de viszont megismersz egy nagyon jó nőt akinek bejössz,valószinű hogy el zárkozol tőle mert van barátnőd?meg kimutatod hogy te biza foglalt vagy:D..na azt nem csinálod tuti:DDDD -
clio1616v #6634 nagyon szűk keresztmetszeten gondolkozol..
a lényeg az hogy senki sem birtokol senkit és ha jól érzi magát veled a párod akkor nem fog otthagyni.. ha nem érzi jól magát akkor otthagy hacsak nincs más választása és rád van kényszerülve.. -
#6633 Igazad van, ez sok emberből hiányzik. Ezért osztom két részre a társadalmat: ember és szubhumán. Az utóbbiból van több, sajna. -
clio1616v #6632 nem csak a nőket.. és empátia kérdése is szerintem.. -
#6631 Jesszus! Hazaérek, s mit látok?! Egy jópár állatot. Most komolyan csak salsoul és clio1616v érti meg a nőket? Ezt nem hiszem el... -
clio1616v #6630 de észreveszel másokat... csak ahogy a párom is mondja.. nézni azt szabad.. :)) -
Steve Q #6629 Ez érdekel. Szerinted, mint nő, mit jelent egy nőnek a szüzesség? -
#6628 és miért nem akarja elriasztani, szabad utat ad neki? mert látja benne az új lehetőséget?
csak az a baj így becsapja a társát, az új fiút és önmagát is...
bár úgyis azzal marad aki furikázza össze-vissza szazl..
bezzeg ha én egy lánnyal vagyok és megnézek 1 másik csajt már fú disznó meg blabla jelzőket megkapom... -
#6627 vagy nem szeretetre hanem szórakozásra, élvezkedésre építi a kapcsolatot
vagy még gyerek és nem nőtt fel... -
Lirion #6626 Ezt komolyan kérdezed? Hát azért, mert a neki jobban tetsző pasit nem akarja elriasztani azzal, hogy foglalt, ilyen egyszerű.. -
#6625 jah nem rólam van szó:D hanem a lányismerőseim.
meg tényleg ha van egy csaj akinek csomó fiú tetszik meg elbolondítják...akkor szerintem a párját már nem szereti, mert már "kifelé kacsintgat"..ugye ha harmóniában érzed magad (a párod mellett) akkor nem veszel észre másokat...
szerintem -
#6624 Ez csak annak indikátora, hogy nem találta meg benned azt amit keresett. -
#6623 miért van az hogy szinte minden lány amikor valamilyen neki tetsző pasi kerül a képbe szinte úgy viselkedik mintha nem lenne barátja ("pasija"..?) és sokszor utána a saját barátját semmibe nézi (dobná az uj srácért meg letagadja meg mittomén)
kicsit kétszínű dolog nem?
mostanában észrevettem hogy szinte minden lány így viselkedik a környezetemben. -
clio1616v #6622 sőt.. ^^ Miááú =^.^= -
#6621 Nem minden úgy van, ahogy azt te elképzeled. -
#6620 Az, hogy valaki szűz nem jelenti azt, hogy a szextől elzárkózik, vagy nem szereti. Hú de nehéz lehet ezt felfogni. -
Lirion #6619 Már csak az hiányzik a hsz-odból, hogy még te is szűz vagy és amúgy se szereted a szexet.. -
clio1616v #6618 és a mellékelt reakció is mutatja, hogy a kívánt hatást is el lehet vele érni.. -
#6617 mélyebben... :DDD - úgysem értheti meg... -
#6616 Vannak egyes esetek, amikor nem ajánlott a használata, mert magyartalan, germanizmusnak hat, mint pölö: a macska fel van mászva a fára, és le van lógva a farka. A magyar nyelvben ettől még VAN szenvedő szerkezet, tekintve hogy használja is mindenki, még te is, igen. Többek közt, amikor azt mondod, hogy "az ajtó be van csukva". Nyáú. -
#6615 Kedves Rundstedt és Lirion. Eddigi életetek során hányszor voltatok már nők, hogy tudhatnátok, mit jelent egy NŐ számára a szüzesség? Nem az a kérdés, hogy a ti agyacskátok szerint hogy vélekedik egy nő a szüzességről, hanem hogy egy konkrét hús-vér nő mit gondol róla. Ez nem a ti férfiagyatoknak való, komolyan. -
clio1616v #6614 mélyebben Lirion.. mélyebben..