22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#6973 Ma két dologra jöttem rá.
1. Nédmá milyen sokan beszélnek japánul.
2. Én meg tudatlan maradok, ha ez így marad. -
#6972 nekem ez rémlik :D -
#6971 Azé' ne mennyünk át japántotyikba, merthát olyan szép a magyar nyelv... Még ha érthetetlen is egyesek számára... xD -
Lirion #6970 Ácsi ácsi, ki mondta, hogy meg akarom tudni? Te hoztad fel már egyszer ezt a csók témát, én csak esküvőről beszéltem... :P :D -
clio1616v #6969 Még ezek a jelek is zavarosak neki.. hát akkor a magyar szavakon mit csodálkozunk ^^ -
#6968 Ez pont azok közé a dolgok közé tartozik, amit nem fogsz megtudni rólam. :D -
clio1616v #6967 Me myself Ireneben volt egy találó reakciója Jimnek :D
Irene azon kijelentésére, hogy Szeretnélek megismerni jobban előtte... ^^ -
#6966 Najó, pontosítok: nyelvtanilag helyes, csak nem azt jelenti, amit írni akartál. :) Az így néz ki helyesen: 私は見っています。 -
clio1616v #6965 ミヤウウウウウウ... ^^ -
#6964 Ej, mi folyik itt Gyöngyösön! -
Lirion #6963 Igazad van, nem kell sietni, hisz még azt se tudom, hogy csókolsz. :) -
#6962 Nyelvtanilag nem helyes, jót röhögtem. :D
#6960: a házassági ajánlatoddal kapcsolatban vagyok meglehetősen elutasító :P -
#6961 みやう - így néz ki hiraganával (most nem fejtem ki)
ミヤウ - így pedig katanakával (szintén nem fejtem ki) :) -
Lirion #6960 Najó, bízok benned és elhiszem, hogy nem csalnál meg.. :P:) -
#6959 még mindig nem... és ne is erőltetsd :P -
Lirion #6958 Nyelvtanilag nem tudom, hogy helyes-e. :)
私は見ることができます
(Én látom) -
#6957 Nyiii le tudod nekem írni azt, hogy mijau? ^^ -
#6956 そうですね。 - Úgy van. :)
Remélem, ti is látjátok, és nem csak kockák és különböző alakzatok jönnek ki belőle... :) -
Lirion #6955 1 év börtönt bevállalok, érted bármikor lol. :P De előtte el kéne vegyelek, ki tudja, kivel csalnál meg, amíg a hűvösben pihenek haha. :D -
clio1616v #6954 ha esetleg melléírod a magyar jelentését lehet lesznek akik megértik ^^ -
#6953 Nem vagyok felvágós, és azt sem akarom, hogy ti ne értsetek. Elég, ha ő nem ért - még magyarul sem. :) -
#6952 Tőlemaztán... vannak rendőr ismerőseim... a zaklatást meg még mindig büntetik. :P -
clio1616v #6951 arra is kíváncsi lennék.. :)) -
clio1616v #6950 egek... na aki erre vállalkozik, hogy átülteti emberi nyelvre ^^ -
Lirion #6949 Sajnos csak IRL lehetne prezentálni, hogy mit jelent, amit írtam, így neten hiába is fordítanám le neked, ugyanúgy nem értenéd, mint angolul.. ;b -
clio1616v #6948 Légyszi.. ^^ Miááú -
clio1616v #6947 én tudom miért..
Első szűrőjén átment chhaya, ráadásul felbátorodott azon, hogy nem úgy reagál chhaya kedvességéből kifolyólag, mint a többi lány aki jóllehet átment az első szűrőjén ugyancsak, de egy "Húzz a f@szbával...!!!" adták tudtára, hogy ők ugyan nem rendesek a látszat ellenére... :D -
Lirion #6946 Az biztos, addig floodolnám a forumot, amíg le nem fordítod lol. :P Folyamatosan bombáználak ezért privát üzenetekkel is haha, csak napi 24-et küldenék ;) és az is lehet, hogy vmilyen közösségi oldalon is felkeresnélek és irogatnék neked emiatt. :P :) -
#6945 Akkor hogy' hisztizne, ha én japánul kezdenék írogatni... xD -
#6944 Egyszerűbb lenne in hungarian beszélni, akkor tán felfognám és átérezném a funt, ja. :D -
Lirion #6943 Ha átérzed a fun-t (gyanítom, igen:)), akkor már megérte beírni. ;):P -
#6942 ja, tízből kilenc hetéra :D -
#6941 Gyanítom közölni szeretnél valamit, de nem csinálok úgy, mintha érteném. :D -
Rundstedt17 #6940 csak arányokat barátom 10 ből 9:D -
Lirion #6939 raport seeking cool, irl már behúztalak volna clawba lol. :D :P -
#6938 Annyit szeretnék csak, ha nem magyaráznák félre minden második mondatomat, de ezt nemcsak Liriontól várom. (Várnám.) -
Lirion #6937 ahaa -
#6936 Hát ha arra van igényed, akkor a türelmes magyarázat helyett válthatok cinikus bunkóba is, megy az nekem. :D -
#6935 mekkora mintavételnél? -
Rundstedt17 #6934 a többség:D....