Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most erre tényleg kiváncsi vagyok, nem megbántani akarlak. <#puszi>#puszi>
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
Az belefér, hogy csini vagy.
De én utcán biztos nem ismerkednék egy idegennel akármivel is állna elõ.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
VAgy próbáld ki azt, hogy odafordulsz hozzá, és : SZia! Ne haragudj, megtudnád mondani, hogy mennyi a pontos idõ? Megmondja. Köszi szépen, és eztán elkezdesz vele beszélgetni, mondjuk elmondod, hogy azért kérdezted az idõt, mert nem hoztad az órád. Majd meg is dicsérheted, hogy milyen szép a fülbevalója, stb...
VAgy csak én vagyok ilyen naiv hogy ez ilyen könnyen menne?
CSajok szóljatok már ti is hozzá, hogy hogyan szólithatunk meg benneteket. 😊
Szerintem meg minden nõ más. Lehet, hogy valaki azt szeeti ha elõre betanultad a szöveget aztán nyomod a dumát...
Ha van önbizalmad akkor probálkoz, enyit tudok mondani...
aki mer az nyer
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Nem tudtok mondani nekem valamit amivel utcán le lehetne szólítani egy lányt, mert még valami rendezvényen csak-csak, de az utcán?!
Teljesen tanácstalan vagyok, viszont önbizalmam van + onnantól már menne a dolog <#vigyor2>#vigyor2> .
Szóval ti hogy szoktátok ? Ez mindig is rejtély volt számomra 😄.
Hazipatika.com:
Rossz lehelet
Alvás után, vagy ha hosszan zárva tartottuk a szánkat, sokáig nem beszéltünk, bizony kellemetlen lehet a leheletünk. Ezt leszámítva azonban, ha csak nem ettünk valamilyen erõs illatú ételt, bizonyos fajta sajtokat vagy foghagymás étket, leheletünk nem lehet kellemetlen szagú, a fogmosás el tudja ûzni ezt a problémát. A helyes fogmosás mellett is gyorsan visszatérõ és tartósan rossz szájszag mindig valamilyen szuvasodásra vagy fogínybetegségre vezethetõ vissza.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Szájvizet szintén.
A szájvízzel öblögetni kell fogmosás után, nagyon hasznos dolog, meg fogod találni a fogkefék közelében, általában átlátszó flakonban van és zöld vagy kék színû.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Milyen dörzsire gondolsz? Mivel kellene mosnom a nyelvem?
Ja és egyikõtök szájvizet ajánlott, az micsoda? hol lehet kapni?
Elõre is THX
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Inkább légy mérges mint szomorú, jobban jársz.
Szomoruságra, bánatra nincs orvosság, feszültséget meg letudod vezetni valamin vagy valakin...
Engem az nem nyugtat meg...
Elég elõrehaladott stádiumban vok...
Megyek én erre is arra is, az sem segít.
Legalább alvás közben nem érzem...(nem mi, éjszakánként vagy ötször felébredek XD)
Lenyugtat egy idõre.
Általános jótanácsom: valamivel foglald el magad. Sport, haverokkal egy hosszú hétvége, sátorozni menni, le a Balcsira stb.
Most olyan kedvem van, h legszívesebben összecuccolnék, magamhoz vennék egy zsák casht (ha lenne), és elutaznék valahova jó messzire évekre...csak egy két embert vinnék magammal....azokat, akik igazán fontosak nekem...
Teljesen kinyír ez a keserédes sz*r...
Mostmár egy nyugodt pillanatom sincsen, zavart vok, izgek-mozgok, szívem a torkomban, semmire sem tok figyelni...bláááh....komolyan mondom, úgy érzem magam, mint anno 15 évesen...valaki monnyonmá' valami okosat, amivel ezt kezelni lehet (a heroinon és a speedballon kívül)...
A nyelvedet is megmosod dörzsivel? A nyelven nagyon sok dzsuva rakódik le, attól is lehet kellemetlen a lehellet...
Bocsi én ezt olvastam, de ha minden rendben van a fogaiddal, akkor komolyabb lehet a dolog.<#kuss>#kuss>
Ezzel mindenképpen fordulj orvoshoz, mert például a cukorbetegség egyik tünete a rossz lehelet. Nem azt mondom, hogy az van, de lehet valami komolyabb betegség jele is.
Lehet ugyanakkor a nem megfelelõ táplálkozástól is. Fogselymet is használj ha kell. A rágó jó, hogy helyreállítsa a szád pH értékét (persze ne gömbrágót egyél).
Ha nagyon kellemetlen és zavaró, akkor orvos!
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Azért írok ide, mert ezt a topic-ot találtam a legmegfelelõbbnek.
SZal, egy kicsit kínos kérdéssel jöttem, de hát kinyögöm és kész.
Szerintem leginkább a lányok tudnak nekem segíteni(srác vagyok), de a fiuk sgítségét is szivesen fogadom.
Azzal a problémával szenvedek, hogy kellemetlen a lehelletem. Így nem is lehet csókolózni rendesen. Pedig naponta legalább kétszer mosok fogat, meg nincs is rossz fogam, mert játok fogorvoshoz.
Volt már valakinek ilyen problémája?
Elõre is THX.
de csak ugy egy lányt nem tudnák leszolitani utcán, ugy megy hogy szinte azt se tudom kicsoda ugy meg elhivni pláne nem tudnám...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
nõknek velem ellentétben van önbizalmak nem mondanák, meg ha netán ugy is lenne... inkább még pofán röhögnének hogy õk legyenek fölénybe...
nálam van olyan kategoria, hogy ismerõs, haver meg barát...
ha valakivel jóba vagyok akkor ismerös, ha jóban vagyunk akkor haver, barát kategoriában van 1 talán még egy ember. Nem kell mindenkire azt mondani hogy barát, hogy megbiz benne és közben le se szar, vagy érdek van a dolgok mögött. Legyen egy vagy kettõ de akkor azokra számithatsz és nem vágja át a fejed.
Persze mondták már ezért, hogy mert "milyen vagyok," meg milyen buta felfogásom...
A hogy vagy, mizu stb. dumáktól falramászok én is, föleg, ha tudják hogy nem vagyok túl jó paszban de azért csak megkérdezik... aztán ha nem adok értelmes választ akkor bunkó vagyok.
Volt nekem is hasonló esetem egy lányal. Mindig olyan érdekesen viszonyult hozzám, jóba lettünk MSN-en rengeteget beszélgettünk és meg biztam benne, talán õ is bennem. De 10/9 alkalommal én irtam neki, õ magátol nem igen írt. Néha eröltetett volt az egész máskor egész jól elbeszélgettünk. Problémáit is elszokta mondani, bár nagyon eröltetve. Folyton az volt, hogy "inkább mesélj valamit te"...
Ahogy megismertem kezdtem azt gondolni, hogy milyen különleges, rendes lány stb. (azt végén pofára esés nem kicsit nagyon... naivitás már megint)
Suliban volt, hogy köszönni is alig akart, máskor pedig hogy benne megbizhatok, "hisz barátok vagyunk" szöveg.
Aztán mikor barátnõivel tervézték hogy elmennek valahova bulizni, akkor hogy oké de mennyek el én is stb.
Aztán persze a dolog itt megáll, sose jutottunk el sehova se.
Ha valami aproságon öszevesztünk elmondott minden féle szar szemétnek, máskor meg mikor én mondtam magamra akkor azon sértödött meg, hogy megint magamat mocskolom, meg ne legyek ilyen stb. sokszor azon sértödött meg, ha bocsánatot kértem...
Aztán hirtelen egyik naprol másikra megváltozott, onét meg csak romlottak a dolgok...
Még anyit a barátság dologhoz... ha megkérdezek valamit akkor az igazat mondják, ne azt amit mondani kell vagy ami jobban esne nekem...
mert ha pofámba hazudnak szarabbul esik mintha a fájdalmas igazságot hallanám...
Én a legfontosabb dolgoknak a szeretetet, a megértést, a gondviselést tartom, ezek nélkül nincsen õszinteség, illetve szerelem, vagy éppen barátság.
Nem kevés "barátomnál" figyeltem már meg azt az, hogy csak azért törõdik velem, azért hív el ide-oda, azért érdeklõdik felõlem, mert azt látta, hogy ezt "így kell csinálni". Igazából nem érdekli, hogy mi van velem, nem érdekli, hogy én mit gondolok, mit érzek, azért keres meg, mert így letudhatja a kötelezõ "barátokkal megyek ide-oda" dolgot.
A leggusztustalanabb dolog az, hogy az ilyen emberek képesek elhitetni veled, hogy a barátaid. Nehéz átlátni rajtuk.
Van, akinek ez elég. Õket csak sajnálni tudom. Nekem nem. Éppen ezért gyûlölöm a "Hogy vagy?", "Mi van veled?", "Mi a helyzet?" jellegû kérdéseket, mert ezekbõl már le lehet mérni, hogy mennyit számítasz valakinek.
Ha egyszer megkeres téged valaki, akinek tényleg fontos vagy, nem fog olyat kérdezni, hogy "Mi a helyzet?".
A barátok mindig valamiféle konflikthelyzetben mérettetnek meg.
Nahh, a lényeg az, hogy én ismerek ilyen lányt. Szép lány, helyes az arca, jó az alakja, kedvesnek, aranyosnak látszik. Valamikor talán éreztem is valamit iránta. Úgy éreztem, õ is érez irántam valamiféle barátsággal vegyes nemtommit...intimebb vonzalmat...aztán idõvel rájöttem, hogy õ nem akar, és valószínûleg soha nem is akart tõlem semmit...sem a barátom nem akart lenni, sem mást nem akart tõlem...és nem értettem, hogy akkor miért talál meg MSN-en, miért mondja, hogy fussunk össze valamikor (persze késõbb általában kiderült, hogy a lefixált idõpontban mégsem fog ráérni, persze, lol)...igazából...sosem tudtam vele beszélgetni sem, mert nyomta az ahákat, perszéket, hûûû-ket, az "az durvákat", és közben nem is nagyon nézett rám. Állandóan telefonálgatott miközben beszélgetni próbáltam vele, és ez engem kurvára idegesített. Néha már ott tartottam, hogy kifakadok, és otthagyom õt egyedül, mert idegesített és fájt, hogy hülyére vesz.
Éppen azért, mert ismertem egy másik arcát is, ami-bár szintén nem volt valódi- szimpátiát, intim vonzalmat ébresztett bennem.
Szóval a durva az, hogy azért találkoztam vele többször, mert néha viszont képes volt egy idõre elhitetni velem, hogy nem azért van itt, mert "Mi a helyzet", hanem miattam...
Én azt gondolom, hogy az ilyen emberek csak konflikthelyzetben mutatják meg az igazi arcukat, amely általában olyan förtelmes, hogy az ember a felismerés után úgy érzi magát, mintha megerõszakolták volna...
Nekem nem kellenek ilyen "barátok"...az ilyen embereket hívom "fals figuráknak"...
a változás jó, de nehéz...
én mindent komolyan veszek van amit komolyan kell venni, de néha el kell tudnod engedned magad. Én ilyen vagyok. A munkám során nem ismerem a tréfát, de magánéletben megpróbálok lazítani (nem is szeretek munkatárssal randizni, mert munkában eléggé "kemény" vagyok és bárkit le tudok b@szni ha megérdemli, még egy barátnõt is)
én elmondom magamat mindenféle szarnak Ezt azért ne! Ez az aláírásodban is benne van, magadnak soha nem bocsátasz meg. A jó tulajdonságaidnak örülj (biztos van), de fókuszálj a rosszakra. Legyél tisztában a hibáiddal, de azért, hogy tudjál rajtuk változtatni.
önbizalom hiány... hát pl természettõl is függ... én mindent komolyan veszek sajnos, nem tudom mikor mit miért mondanak mások, igy lehet hogy viccbõl mondják de én magamra veszem... meg aztán nem csak nõ ügyek végett alakulhat szerintem ki, amugyis bármilyen csalódástól kudarctól, lehet az bármilyen apró és jelentéktelen... sok kicsi sokra megy...
Én olyan szinten vagyok hogy még más jót mond magára én elmondom magamat mindenféle szarnak, mert igy gondolom.
1 emberrel tartom a kapcsolatot, vele jó barátok voltunk, segítettünk egymáson ahogy tudtunk.a többiek ugyan azt csinálják mint régen...butára itták/szívták magukat, elviselhetetlenek számomra!
Egyébként ez az egész helyzet kb. olyan mint mikor a 10-11 éves kissrácokat elkezdik érdekelni a kocsik, aztán hogy nekik ez meg az kell meg vezetni akarnak... háhá 17 éves korod után... addig ne akarj semmit.
Miért, utána is ott lesznek majd mindíg, hogy beszóljanak? 2 perc és új dolgon röhögnek majd.
Boldogok a lelki szegények..
Most gondold el, és ha az volt életed nagy lehetõsége? És te kihagytad?
Szóval legközelebb segíts! És ne tántorítson el senki. Hajrá, hajrá <#eljen>#eljen>
Azt kell megtanulni, hogy hogyan "ne" gondolkodjunk. Mint pl. a csaj akinek a fejére esett a virágcserép. Oda kellett volna menni segíteni. E helyett te elkezdtél gondolkozni: miért menjek oda, engem is ki fognak röhögni, mit mondjak neki, stb. stb.
csak probálkozás meg pofára esés volt. Én is mindig olyan nõktöl akartam valamit akiktõl nem kellene, mert idõsebb van barátja és esélytelen a dolog.
Egyrészt korosztálybeli nõknél amugyis esélytelen a dolog mert mindegyik legalább 4-5 ével idõsebb fiút akar...
ilyen 12-13 éves kis lányoknál lehet, hogy lenne is talán esély, de nem vagyok pedofil... meg ugye 20-22 év alatt nem igen van normális nõ...
Persze lehet az is, hogy csak kifogást probálok találni arra, hogy miért nem tudok találni magamnak egy nõt... :S
Aztán utána jöttek a csajok, és utána már drogoztam is, még többet piáltam, nem jártam suliba...úgyhogy sikerült magam teljesen hazavágnom kb. 21 éves koromra...
Igen, szerencsére én is elõnyömre változtam majd minden tekintetben...
Egyébként az esztétikai érzékem elég késõn fejlõdött ki...
Kb. 18 éves koromig nem nagyon létezett számomra olyan, hogy szép, vagy csúnya...illetve...nyilván tisztában voltam ezen fogalmak jelentésével, de csak szélsõséges értelmezésükben...
Azelõtt nem igazán tudtam árnyaltan gondolkodni...
Ma már nyilvánvaló, h a szépség egy olyan megfoghatatlan akármilyen valami, ami a külcsínen kívül magában foglalja a mimikát, a beszédet, és a viselkedést is...
Jesszum hány olyan külsõre fullos csajt ismerek, akiket szöges léccel ütnék jó sokáig, annyira elviselhetetlen a modoruk, mocskos a szájuk, ostobák...
Úgy 18 éves koromban változtam meg és kezdtem csajozni, bár rögtön az elsõ kapcsolatom hosszúra sikerült. Most 26 éves fejjel nyomom a dumát minden nõnek és egy hónap alatt több nõ telefonszámát szereztem meg, mint 12-20 éves korom között.
Mások szerint, ahogy idõsödök egyre vonzóbbá válok, külsõleg és belsõleg is.<#hawaii>#hawaii>
Érett csajok alatt 22+ fölötti korú csájokra gondolok elsõsorban...
Ha esetleg nem ment a csajozás fiatalabb korban, mert mondjuk külsõleg nem voltál túlságosan attraktív, vagy éppen nem volt elég önbizalmad, viszont felnõtt korodra erõs, karakterisztikus személyiséggé lettél, az nagyon sok csajnak bejön.
Én tini éveimben elég befordult figura voltam, gátlásaim is voltak, sokáig nem is csajoztam, p*ncit csak képen láttam XD. Kicsit talán féltem is a csajoktól. Volt olyan, hogy rám mart egy csaj, én meg egyszerûen nem foglalkoztam vele...aztán...ma meg már...ha nem vok csajok közelében, minden bajom van...