22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
ba32107 #6813 Nekem a személyes tapasztalatom az, hogy addig érdeklek egy lányt amíg meg nem ismer jobban. Ha az elején "taktikázok", akkor az működik. Miután megismerjük egymást, megmutatom milyen is vagyok valójában (kedves, megértő, megbízható) általában átsorolnak a "jaj de nagyon szeretlek, de NEM ÚGY" kategóriába. Van egy lányokból álló társaság, akik már elkönyveltek ilyennek, tudják hogy nem volt komoly barátnőm, a szemükben én egy nemtelen lény vagyok.
Ehhez a képmutatáshoz, színjátékhoz nekem nincsen kedvem, ami a kapcsolat eleji "taktikázást" jelenti. Ha pedig önmagamat adom, esélyem sincs. Legalábbis eddig nem volt. Biztos vannak olyan lányok, akiknek ez tetszik, de velük még nem hozott össze az élet. Így aztán magam vagyok mindig. "Csajozni", nyomulni nem az én stílusom. Nem azért, mert nem merek, hanem egyszerűen nem az én világom. Tökéletesen elégedett lennék egy normális komoly kapcsolattal, de eddig semmi nem jutott belőle... -
#6812 Na én is sajnos ilyen vagyok, amíg egy csajt meg kell hódítani, addog a kihívás miatt élvezem, de amint sikerül, a folytatás vele nem hoz lázba.. -
Lirion #6811 Nekem tudod vannak elvárásaim, külsőleg és belsőleg is, és ha azoknak nem felel meg vki, akkor nem fogom erőltetni a kapcsolatot, hátha lesz vmi alapon, már csak azért, mert ezzel a másiknak is ártok, hiszen elhitetem vele, hogy lehet köztünk vmi. Kevés időm van arra, hogy ilyenekre pazaroljam. Van bőven olyan lány, aki megfelel a külső-beli elvárásaimnak, az ő megismerésükre áldozok időt, de még közülük sem tudok mindenkire.
Ha teszem azt ~30 év körül meg akarod állapodni, akkor van még kb. 600 napom arra, hogy szórakozzak és minél több lányt megismerhessek, hogy megleljem, mi is az, amire tényleg vágyok egy nőben és kapcsolatban. Ennyi időbe nem fér bele, hogy olyanokra is szánjak időt, akik 10-15 perc után sem keltik fel az érdeklődésemet. Megjegyzem néha olyan lányokkal is társalgok, akik egyáltalán nem tetszenek, és volt már olyan, hogy kevésbbé csinos lány szimpatikussá vált néhány perc után és találkoztam vele még egyszer vagy többször, de ha ennyi idő alatt nem kelti fel az érdeklődésemet, simán otthagyom, van más is.
A kérdésedre a válasz igen. -
#6810 De ezt a képet jórészt pont ti, csajok ferdítitek el. Ma már nem ritka, sőt gyakori az, hogy a nők kezdeményeznek, nyomulnak. Na most ha egy csaj majd úgy is fog rám nyomulni, miért szenvedjek én olyannal, akinél lehet nincs esélyem?:)
#6801: nem tartom magam szebbnek attól, akivel sétál az adott csaj, csak megállapítom hogy nem olyat képzelnék el mellette, de ez nem jelenti hogy az én lennék. Persze nem tagadom néha irigység is van a dologban, de ez nem gond szvsz:) -
#6809 Rossz csajokkal kezdtél. Én azt szeretem, ha figyelnek rám. :) -
#6808 Kész! Ennyit érsz számukra. Bele kell törődni és akkor nem szenvedsz annyit! :D -
ba32107 #6807 Jártam egy lánnyal.......amíg leszartam, futott utánam, hívogatott. Elkezdett érdekelni, figyeltem rá, elkezdtem megszeretni. 1 hét után megunta és dobott. És eddig minden lánnyal hasonlóképpen jártam. -
#6806 Hja, na persze... Ha egy pasi akar tőlem valamit, dolgozzon is meg azért, hogy én odafigyeljek rá.
Asszem, egyeseknek nagyon ferde képük van a csajozásról... :( -
clio1616v #6805 Lehet elkerülte a figyelmedet.. de ő azt vallja, hogy a szép csajnak kell rá felfigyelnie -
#6804 Egyetértek... Viszont ha nem figyel, miért állítja magáról, hogy ekkora csajozógép? Ha rám nem figyel egy pasi, már el is ásta magát... minimum 6 láb mélyre... És ha rám nem figyel, akkor másra sem... Nem csak a fórumon. -
clio1616v #6803 nem is figyel rád.. a saját igazán kívül másnak nem lehet igaza.. -
#6802 Nem tudod, vagy nem akarod felfogni, amit mondok? :D
És a kérdésemre sem válaszoltál... -
clio1616v #6801 az pusztán irigység miatt van, hogy te szebbnek tartod magadat azoknál a férfiaknál, akik szép nő mellett sétálnak, mert azt gondolod magadban, milyen csúnya én jobban mutatnék mellette..
Abba bele sem gondolsz hogy a csaj aki szép lehet tisztában van már vele sok csalódás után.. hogy a szép férfiak nem csak neki tetszenek és aki tudja magáról hogy szép annak a 99%a ki is használja..
Nem korfüggő, hanem a tapasztalat fogja megtanítani, hogy a külsőt nem szabad előtérbe helyezni.. nem szabad, hogy az első szűrő legyen..
Ezért nem ismerkedtem soha szórakozóhelyen.. amikor fiatalabb voltam sem..
A riheronyokról meg annyit, hogy onnét lehet legegyszerűbben felismerni őket, hogy az anyagi biztonságot helyezik mindenek elé.. a külső sem számít a belső sem.. -
clio1616v #6800 jobb ha kicsit félt, mintha nem foglalkozna vele, hogy mi van velem.. -
Lirion #6799 Így van, nem lehet mindneki olyan értelmes, empatikus, megértő, stb.., mint Te. Vkinek idiótának is kell lenni. -
clio1616v #6798 :) idióta.. -
#6797 -
Lirion #6796 Ismét gratulálok, szólj anyukádnak, hogy simogassa meg a buksidat, mert ilyen okos voltál. :) Biztos megteszi, hogy szeret, még ha neked ennek a jelentését könyvekből is kell tanulnod. -
#6795 #6789-re és #6794-re: "Örülök, hogy a nagy eszeddel ennyit sikerült értelmezned. Grat. :)"*
*a te [#6789-ben prezentált] gondolkodásmódodat, "nagy eszedet" húztam csak magamra egy hozzászólás erejéig -
Lirion #6794 Örülök, hogy a nagy eszeddel ennyit sikerült értelmezned. Grat. :) -
#6793 pedig tök igaza van, hányszor látom, hogy az utcán mennek tök szép csajok, - legalábbis számomra tök szép - akivel sétálnak, az pedig, hogy is mondjam, férfi szemmel sem mondható szépnek :)
Van egy kor, mikor a külső számít a legjobban, de aztán kicsit érettebbé válik az ember, 20-22 felett szerintem már a többség túlnéz azon, hogy hogy néz ki az adott személy. Persze, elsőre mi másba lehetne "beleszeretni", mint a külsőbe. De aztán amint megismered, egy csúnyább néha sokkal jobb fel, jobb vele lenni; egy szebb pedig elviselhetetlen, nyávogós. Nem lehet általánosítani, de míg a férfiaknál egyértelműen látszik a nagy mell, kerek popsi, szép arc elvárás, addig a nőknél ez nem egyértelmű, van kinek a kigyúrt, van kinek a férfias, van kinek a sörhas.
Az meg, hogy ki szép, ki nem, annyira de annyira szubjektív, mindenki tetszeni szerencsére nem lehet, esetleg vannak olyan ideálok, amelyek az emberek többségének tetszenek, de valaki a tüsihajúakat, valaki a kigyúrtakat, valaki a kopaszokat, valaki a hosszúhajúakat, valaki a nagylábúakat, stb szereti.
Mondjuk egy csaj attól még nem lesz riherongy, hogy nagyobb hangsúlyt fektet arra, hogy a párja hogy néz ki. Ettől még nem lesz ribanc, máskérdés hogy valahogy, isten tudja miért, ezen nők nagy része úgy is viselkedik, mint egy ribi... -
#6792 Ja értem, szóval ölbetett kézzel vársz. Grat. -
#6791 Én meg a kérjetek és megadatikra, és hogy a ti mennyei atyátok jobban tudja, hogy mire van szükségetek mint ti. Persze kavarhattok, és forszírozhattok, de ráfaragtok... -
Lirion #6790 Látom, korrekt önértékelésed van, örülök neki. :P -
Lirion #6789 Ja értem, szóval ha egy nem éppen megnyerő alak leszólít az utcán, barátságosan elkezdesz dumálni vele, hátha ő a nagy ő. Hát persze. Sőt, még a telefonszámodat is megadod, mert ugye lehetőséget, azt kell adni. :) -
#6788 -
Lirion #6787 Én a vonzás törvényében hiszek, az pedig nem véletlenekre meg sorsra alapozik. -
#6786 azzal nem vagyok előrébb, sőt hátráltat az olyan szorult szituban
azt a MacGyver tudatot jobban szeretem, hogy jöjjön bármi, úgyis megoldom vagy megoldja
és akkor akiben bízok, az is így megy el energikusan, feltöltődve
(a féltés negatív lehúzó jellegű energetikailag, és negatív dolgokat igéz meg, mondhatni az ördögöt festi a falra) -
Lirion #6785 clio1616v:
A saját állításod alapján nem csak, hogy állandóan hazudsz, de még értelmezni sem tudod, mit írtam le, a nőket meg egy darab tarjához hasonlítod. Gratulálok, biztos értelmes lehetsz te is, meg a párod is.. zsák a foltját, ahogy mondják. -
clio1616v #6784 van amikor nem elég..
vannak körülmények amik tőled függetlenek és bajba kerülhetsz önhibádon kívül is, az ilyen féltésre gondoltam... -
bcrics #6783 én meg azt ha vasárnap reggel bundáskenyeret csinál kakóval:) -
#6782 én meg azt ha bíznak bennem és nem tartanak elveszett embernek ;) -
clio1616v #6781 ezt úgy hívják szó szoros értelemben.. én átvitt értelemben beszéltem.. elkerülte a figyelmedet..
nem.. a páromért nem fizetek.. olyan dolgokat vásárolok, amik örömet és elégedettséget okoznak neki.. nem ugyanaz..
én szeretem ha féltenek.. -
bcrics #6780 monnyuk el viszed vacsorázni a nőd,és bekajáltod mexicói chilisbabbal.. igazad van ..lesz légkör körülötettek:).
egyébként nemis hülye hasonlat ez a sonka,,szóval ha fizetsz vmiért akkor az ne legyen büdös,,se féltékeny, se mindig a fürdőben tápászkodjon,,
mert bizony fizetsz a nődért is. -
#6779 szerintem direktbe is jó a hasonlat
sok ember van aki pusztán húsként tekint magára is és másra is -
bcrics #6778 te beteg vagy:DDD -
clio1616v #6777 a büdös az még akár jól is elsülhet ha úgy mondod, hogy átvitt értelemben bűzlik valami körülötte.. :) -
#6776 ugye: jó hús... van is ilyen kifejezés... -
#6775 husi ;) -
clio1616v #6774 távoláljon tőlem.. és a lányokat sem akartam a példálózásommal a sonkához hasonlítani, ahogy salsoul sem hiszem, hogy azért linkelte a képeket..
de így talán jobban érthető a srácoknak mi is a lényeg.. és az nem a külső..