Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
erre fogok ugyis hivatkozni,ha netán??????? azt mondaná,hogy nem akar tõllem semmit,de ezt ugyse fogja mondani,mert szerintem inkább az eszére hallgat,mint a szívére
Tudom,ez egy lényeges pont,hogy le akart smacizni,és ezt csak õ,meg én tudjuk
a haverom nem!
Kit érdekel a haverod, hogy ott volt-e vagy sem? Hívatlanul jött, húzzon a fenébe! NEM AZ Õ RANDIJA VOLT HANEM A TIÉD!
Miért kell ennyit töketlenkedni??<#confused>#confused>
#2944: nemtudom,hogy a barátnak,vagy havernak tekinthetõ(de nem ezek után)
mindenesetre jobban a tudtára kéne adni,hogy õ cseszte el,és joga van "elmenni"
szarul fog esni neki az 100%
tom,hogy van még csomó lány,akinek ugyanúgy tetszeni fogok,és lehet nekem is tetszeni fog,de most ezt a lányt megtaláltam,és nincs nagyon erõm elengedni
azért köszi mindenkinek a hsz-eket
beszéltem a lánnyal kettesben ezek után,és ugy is,hogy "haver" ottvolt...
többek között azt is megkérdeztem a csajtól a "haver" jelenlétében,hogy "csak úgy elszállt,hogy én tetszek Neked?"
erre a csaj azt válaszolta,h "nem"(tehát,hogy ugyanúgy tetszek neki)
de ha járnánk,azt haver szívná meg,hameg haverral járna,akkor meg én
én el is mondtam havernak,hogy szerinte helyes lenne-e, hogy "menj el,ez már foglalt"(mert sztem ez lenne a helyes)
de nem válaszolt
a csajnak meg azt is mondtam,hogyha annyira nem akarná,hogy a havert eltávolitsam,akkor ugyis megakadályozná,de a csaj erre sem válaszolt nekem
mondtam csajnak,hogy én ugy nem fogok kezdeményezni(smár stb...),hogy haver még benne van a képben
a végén,mikor mondtam csajszinak,hogy próbáljuk meg,haver nélkül,akkor a 3 puszis köszönés után le akart smacizni a csaj,de gondolkodási idõt kértem,és a tudtára adtam,hogy "vettem az adást"(ez volt 3 napja)
ebbõl kiderül,hogy csak azért nem lehet köztünk semmi,mert a haveromat nem akarja megbántani,és ez szarul esik nekem
bocs ha hosszú voltam,ez már csak ilyen 😞
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Viszont egy nõ miatt sem tennék meg mindent (pl. soha nem verekednék érte).
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
nõ: szeretsz?
ffi: jaj drágám, ne kérdezz ilyen kis butaságokat. Ha nem szeretnélek, nem veled lennék itthon.
nõ: nem is szeretsz!
ffi: most mi bajod?
nõ: SEMMI!<#zavart1>#zavart1>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Tarajos Sül:
van haver, és van barát. Két nagyon különbözõ fontosságú ember. Egy ismeretlen, vagyis lutri nõ miatt a legnagyobb butaság egy baráttal összeveszni. Mert lehet, hogy az a nõ nem is az igazi, vagy unalmas az életben/ágyban, vagy két hét múlva dob/megcsal, stb. Továbbá nem fog téged kihúzni semmiféle szarból, ez 100%, míg egy barát igen.
Egy haverral meg összebalhézni egy nõ miatt nem nagy dolog, max nem találkoztok többé. Véleményem szerint mindenkinek van pár nélkülözhetõ haverja.
El is pirultam<#wink>#wink>
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
férfi: Szeretsz?
nõ: Háát
Üdv Rita! Újra köztünk <#vigyor2>#vigyor2>
Egyébként pedig egyet értek veled, a szeretetet nem elég mondani, ki is kell mutatni! Bár sokan csak odáig jutnak, hogy
nõ: szeretsz?
ffi: aham
<#idiota>#idiota>
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Csak még akkor is ott van az a bibi, hogy csak egy nõ volt ott a randin és így már kissé nagyon sántít a dolog.
Mert lehet menni párosával is randevúzni, csak itt hiányzott egy csajszi a képbõl.
Mondhatjuk úgy is, hogy a haver tartotta a gyertyát.<#hehe>#hehe>
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
De mire?<#conf>#conf>
Ne veszítsd el a gatyádat.
<#idiota>#idiota>
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Ezek szerint Neked sincs?<#nyes>#nyes>
Itt nagyítóval sem találsz olyat, akiknek társuk lenne perpill .<#hehe>#hehe>
Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)
Ha én lettem volna a lány, tuti, hogy nem néztelek volna normálisnak.
A csajszi meg szerintem azt hiszi, hozzáteszem joggal, hogy te meg a haverod össze vagytok nõve, mivel még egymás randijára is együtt mentek.
Ez több, mint vicces…….
Nekem sem kellene egyikõtök sem.
Az én véleményem szerint, ha egy nõnek nem mutatod ki az érzelmeidet, azzal nem hogy segíted a kapcsolatot, hanem egyenesen a gödörbe juttatod, ugyanis egy nõnek nagyon fontos, hogy érezze a férfi szerelmét, mert ha ezt nem kapja meg, akkor tovább fog állni, mivel hogy szeretethiánya lesz és megpróbálja majd valaki másnál keresni a boldogságot.
Tehát kedves Férfitársaim szeressétek a Társatokat és bizonyítsátok is ezt Neki a lehetõ legsûrûbben.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Lánykának meg mondd meg, hogy hagyja a mellédumát, na hadováljon itt a barátságotokról, nem az õ dolga. Õ döntse el te kellesz-e neki, vagy nem. Aztán, ha igen, akkor tartsátok magatokat ehhez (taplóhaver tipli). Ha nem, találsz másikat. Sztem.
Sztori szemle (http://sztoriszemle.wordpress.com)
Hát ez LOL! És még õ ír egy könyvet a nõkrõl??
Ha annyira ismerné õket, már elsõre meg kellett volna találnia az igazit. Elcseszte õ is, nem egyszer!!
Õ is csak egy férfi, mint mi, és ugyanúgy botladozik a nõi elme/érzések útvesztõiben.
2. Nem is olyan jó haver, ha le akarja nyúlni a lányt. Nem baj ha megszûnik a haverság, úgyse a barátod.
3. A lánynak mondd meg, hogy már nem a barátod - miután a havert lekoptattad - és így már nem lesz akadálya annak, hogy egymásra találjatok.
Egyebkent ja, amator dolog haverral menni randira😊
Jelen helyzetben egyébként nem tudsz semmit se tenni, valószínûleg ez a hajó már elment... :/
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
egy városi rendezvényen taliztunk,úgy,hogy az eggyik barátom szomszédja,és lehozta magával
pár nappal a rendezvény után kiderült,hogy tetszek a lánynak(és mivel ugy inditok,hogy rendes,nekem is tetszik 😊 )
megbeszéltem vele egy talit,és õ bele is ment(találkoztunk is)
de most jön a fordulat...
megbeszélt talira velem jött az eggyik haverom(de nem én hivtam)hanem õ hivott fel engem telon,hogy hol vagyok,és mit csinálok
ez volt egy hete,amikor velem jött a haver,mikor én a csajszival kettesben szerettem volna lenni :SS 😞(((
mára már lesem lehet rólla vakarni(a "haveromat" a csajsziról)
én elmondtam tegnap a csajszinak,hogy beszéljük meg,hogy szoljak-e havernak,hogy takarodjon,mert ebben a szituációban ez a helyes,de hogyha a haverom már jobban "elkábitotta",akkor hiába választom el õket
nekem a haverom régóta a barátom(5-6 év kb),és ezt a csajszi is tudja,erre azt mondta a csajszi,hogy mindekttõnk jó pasi,de nem akar semmit se eggyikönktöl sem,mondván,hogy nem akarja,hogy megszünjön a pár éves barátságunk
erre válaszoltam a csajszinak,hogy ha ezt megtette velem a haverom(mert ugye a haverom kavart be,én voltam a csajszinál az elsõ),akkor többé nekem nem kell ilyen "barát"
hogyha nekem õ a hevrom,akkor ezt nem teszi meg velem!ennyi
ma is ezt gondolja csajszi,hogy eggyikönksem
de csupán azért,mert nem akarja,hogy õsszevesszünk,nem azért mert nem vagyunk(vagyok)esélyesek
valahogy hevernak kéne a tudtára adni,hogy "figyi,ezt nem a tiéd,keress másikat",de ugy,hogy ne vesszünk õssze,és haver se haragudjon csajszira,amiért a csaj engem választott
ötletek,vélemények?
Csernus - úgy tudom, - 3-szor vált el. Szóval valószínû, hogy ugyanazt csinálja...<#idiota>#idiota>
Ha a kezem ügyébe kerül véletlenül, azért beleolvasok, ha már ilyen jókat mondtok róla.
De azt azért nem hinném, hogy a barátnõjével is ugyanazt csinálja mint a mûsorában a "pácienseivel", mert akkor sose lenne barátnõje ..
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Rendesen elgondolkodtatja az embert.
Majd pont Csernus mi? Ráordít egy csajra: Valld be!
Így?<#violent>#violent>
Ez igaz, de a "nem normális" nõknek van egy másik nagy csoportja is.Ezek azok akikben nem bízhatsz és nem szeretheted õket túlságosan. Ha túl sokszor tudtára adod az illetõnek, hogy mennyire szereted, akkor figyeld meg, hamarosan le sem fog szarni.Elkényelmesedik a helyzetben. Amint egy visszaveszel egy kicsit, ne adj' isten nem foglakozol vele, kétségbeesetten próbál majd visszaszerezni, és még arra is hajlandó lesz, hogy halálosan beléd szeressen.Micsoda egy idióta kifordított világ ez!
Pedig úgy néz ki, hogy tényleg óvatosan kell eljárni, mert könnyen megszívhatjuk.
Egy-két csalódás után óvatosabb lesz az ember.