22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
clio1616v #6893 A grammarnácit már dekódoltam én is de erre még nem sikerült nekem se rájönnöm. Biztos valami pozitív jelentéstartalmú főnév ez is.. :) -
#6892 Ohhh... én nem vagyok regisztrálva a ziwiw-en... ohh én akkor most nem is létezek... ohh... -
clio1616v #6891 Szerintem keversz valakivel :) nem azért vagyok a névsor elején mert csillag kukac és egyéb karaktereket használok, továbbá téves infót sem találsz az adatlapomon.. és nem villogok a barátnőm fotóival.. elég ha én látom.. ja és nem fogod megtalálni az iwiwen a páromat.. hiába kerested a felvett ismerőseim listáján. -
#6890 Most már érdekel, mi az a chode? -
#6889 Igaz... :) -
Lirion #6888 Eszembe nem jutott, hogy megnézzem az adatlapját, de köszi, hogy erre felhívtad a figyelmemet, gyorsan iwiwen is megnéztem, ott is grammarnácit játszik, az állítólagos bnőről pedig semmi info. Ekkora szerelem esetében egy ilyen chode tutifix, hogy megemlítené, de lehet, hogy nincs is neki bnője, csak a szája jár.. -
#6887 Olvasom a bejegyzéseket elvárásokról egyebekről...
Csak egy kérdés fogalmazódott meg bennem: Tényleg voltatok már mindnyájan szerelmesek? Hát, vannak kétségeim, bocsesz mindenkitől, de nekem ez jött le... -
ba32107 #6886 köszönjük szépen -
bcrics #6885 Ritka rendes lány +18 -
clio1616v #6884 csak azért válaszoltam én is rá, mert ebben az esetben valamennyire még igazat is adok neki.. Látványnak sem utolsó.. :) -
#6883 Ti sem figyeltek: a kérdést nekem címezték -
clio1616v #6882 Ha amit írok arra nem figyel kellőképpen, a csillagjegyemet még annyira se figyeli. :) -
#6881 Áh, hagyd rá. Biztos összezavarta a csillagjegyed:D -
clio1616v #6880 már megint ez a látás.. én nem csak láttam de éreztem is... minden érzékszervemmel..
Akkor most? Ki nyert... Gyerekek.. most az jó Neked ha hülyét csinálsz magadból még jobban? -
#6879 Te kis hamis -
Lirion #6878 Te láttál már puncit élőben vagy csak a monitoron? -
#6877 Figyelmeztetés: egy párkapcsolatban egy lány melett ne legyünk lányok, főleg ha nem leszbikus, de ha leszbikus akkor sem. -
#6876 nyilván a te sikereidből tanulhat a legtöbbet -
Rundstedt17 #6875 .én csak figyelmeztetem ne kövessen el hibákat...persze ha te utadat követi ugyanolyan különc okoskodó lesz mint te ami... -
#6874 "nem látta már bennem a férfit"
Nyilván ami nincs benned, azt nem láthatta benned. Korábban is csak ezt látta:
"Földiekkel játszó
Égi tűnemény,
Istenségnek látszó
Csalfa, vak Remény!"
Egyébként a megváltozásilag lehet nem nemileg kellet volna megváltoznod (pszichikai, viselkedési értelemben)... -
Lirion #6873 Cut the shit, it's time to fuck lool. :D -
Rundstedt17 #6872 tudom miről beszélek keserű tapasztalat....akkor még nem tudtam hol rontottam el,de rájöttem egy ideje...az elején elég szemét voltam le se szartam szinte,sőt még más felé is néztem de mit sem változtatott sőt mindig az volt hogy megbocsát stb....hittem neki és gondoltam ideje megváltozni mert ő talán megérdemli...elsőnek úgy nézett ki jó lesz...de aztán fordult a kocka unni kezdett,nem látta már bennem a férfit stb megcsalt dobott....tanulságot csak most tudtam levonni egy két hónapja és azóta minden más soha nem szabad teljes jónak lenni,mert azt időn belül megunják kell a szemétkedés csipkelődés.... -
clio1616v #6871 tényleg.. miért haragszol rá?
lehet a bla blában benne volt, miért megy vissza délelőtt ha szerettél volna vele lenni miért várod meg hogy ő jöjjön hozzád? Miért nem te mentél debrecenbe? Inkább örültél volna neki, hogy ő képes miattad utazni ennyit még ha csak fél órára is találkoztok..
Nem értelek... -
clio1616v #6870 Naa.. :) még nem is láttál :)) -
#6869 Miért nem inkább te kerülöd el az ilyeneket? -
#6868 Azt hidd, hogy hülye mint a nők nagy része. Példa. Szerdán találkoztam volna egy csajszival akivel elég rég óta ismerkedem. A csaj debreceni. Szombaton felhív, hogy hogy vagyok meg hogy érzem magam stb bla bla rákérdez, hogy jó e nekem a jövő hét szerda mert akkor jön fel. Mondom ok. Ma dobe egy sms-t hogy ő ugyan feljön meg itt van de délelött megy is vissza. Aztán miután elküldtem a fenébe - mivel ugyan ezt már eljátszotta valam a múlt héten - most csodálkozik, értetlenkedik és még nekem kellett elmagyaráznom, hogy miért haragszom rá... Komolyan mondom inkább az ilyen messze kerüljön el. -
ba32107 #6867 De érted, az a poén hogy többször is tudtomra adta, hogy ő szereti ezt, neki ez tetszik és elvárja........akkor most mit higyjen az ember? -
#6866 -
#6865 Mikor klónoznak? :P :) -
Rundstedt17 #6864 ez egy ördögi kör:D...az se jó ha ő un az se jó ha én....mondjuk a te hibád hogy az egyensúlyt dobtad nyálazással:D -
Rundstedt17 #6863 jaja szépen alakul lirion és minigirl között -
#6862 Tisztára átmentünk ismerkedős tátyikba! -
clio1616v #6861 Nem hisztis, de nagyon szeretem megnyugtatni. Órákon át képes vagyok egy szó nélkül nyugtatgatni.. símogatom ameddig nem mosolyog.. az a jó benne, hogy nekem is jól esik.. :)) -
#6860 Tényleg nagyon szép, bár tőled olvasva is belezúgtam ebbe a képbe. :) -
#6859 Mi lenne, ha azzal kezdenénk, hogy életben, gyakorlatban szóba sem állnánk egymással...? -
#6858 Nem akarok túljutni az első akadályán. :) Van, akinek tetszem, nem kevés ember, van honnan válogatnom. Ha meg innen kéne választanom, tutira nem ő lenne az, akit választanék. :)
A hisztiről annyit, hogy mázlista a barátnőd, ha jól viseled a hisztit. :) (ezzel nem azt akarom mondani, hogy ő hisztis, csak hogy jó neki, hogy megértik :)) -
#6857 majd én kinullázom -
clio1616v #6856 ha már választani lehet Kandurka... ^^ bújós vagyok ti. -
clio1616v #6855 a kompromisszumkötések számának lehetőségek szerint konvergálnia kellene a nullához, de soha nem lesz nulla.. -
Lirion #6854 Nem is neked írtam, kis csahos cicafiú. :)