Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Jó lehet az illat a "városban", ahol sokan ugyanabban a vízben fürdenek.<#conf>#conf>
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
de sajnos ez van, ha körbenézek, egyszerûen igénytelenek vagytok
"Miért, egyáltalán fürödnek?" ....hagyta el a száját egy cinikus kérdés a legnagyobb anti nõnek a hat közül. Simán lerí róla, hogy orgazmusról ez a nõ max. a National Geographicon hallott, amikor éppen a páviánok nemi életét részletezték.
"Az én férjem, amikor én végeztem a fürdéssel, akkor belemászik ugyanabba a vízbe"
Pffff....itt aztán már fetrengtem a butaság netovábbján. Ugyanis ezek szerint ezt a nõt, aki ilyet állított, azt be kellene íratni egy "fürdõkád víz leengedõ" gyorstalpalóra. Egyszerûen nem értem, hogyha végzett a fürdéssel, akkor mi a geciért nem engedi le a vizet?
Én is leszoktam engedni magam után, holott én ffi vagyok ugyebár.
De még lehetne röhögni a beszélgetést vezetõ nõ balta arcán is. Kb. olyan feje volt, mint a támadó menyétnek. Látni, hogy sok kudarc érhette, mert kurva nagy ffi gyûlölet volt a pofáján.
Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)
A videót majd otthon megnézem.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
de nézzetek már magatokba, nagyon kevés a normális, egyben igényes férfi, sokan arra se vagytok képesek, hogy eljárjatok fodrászhoz, vagy minden nap megfürödjetek stb
ezzel a videóval például teljesen egyetértek
Viki
Túl fiatal, gyerek vagy még ahhoz, hogy ilyet ki tudjál jelenteni.
Mindketten változni fogtok az évek során rengeteget és nagyon kicsi az esély rá, hogy egyforma irányba....
Eredetileg neki szól:#2768
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
örökre együtt legyetek, de az esetke többségében az barátságból lett szerelmek..<#gonosz2>#gonosz2> hát nem tudom az azért nem rossz ha jól megértitek egymást, meg hogy szinte õ is egyben a legjobb barátod, de akkor is egy idõután már túl sokat fogtok megtudni egymásról és elmúlik a szerelem és vele együtt a baráti szeretet is. Vannak dolgok amit az ember a legjobb barátjával vagy a szerelmével oszt meg. Végülis örüljetek élvezzétek ki minél tovább-(<#love11>#love11>)
...
Más az hogy ritka rendes lányt találni, nekem itt a forumozók hszásaiból az jön le hogy nem is a találálással vannak gondok hanem az igénnyekkel.
Egyszerre legyen egy csaj bombázó, kitünõ tanuló, okos, kedves, aranyos, !hûséges! és stb. Szerintem nehéz lesz megtalálni <#gonosz3>#gonosz3> persze léteznek. Én is ismerek személyesen egy ily ritka "teremtést"<#szeret>#szeret>
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
DJKonya! Amíg nem írtad, hogy 14 éves vagy, addig örömmel olvastam a hozzászólásodat. Remélem sokáig kitart a kapcsolatotok és sosem kell a "sötét" oldal erejét megérezned. Sajnos a statisztikák alapján erre kevés az esélyed.
CaveBoy! Én értem mirõl akartál írni, de sajnos sokan szeretnek kötekedni.
Szeretnék nektek pár könyvet a figyelmetekbe ajánlani. Ezek jók, hogy segítsenek megérteni a másik nemet, illetve a kapcsolatot jobbá tenni:
John Gray: A FÉRFIAK A MARS-RÓL A NÕK A VÉNUSZ-RÓL JÖTTEK (Alexandra kiadó)
Nõknek: Barbara De Angelis: FÉRFIAK TITKAI, AMELYEKET MINDEN NÕNEK ISMERNIE KELL!
Illetve mindenkinek: Barbara De Angelis: Are You The One for Me? (ezt nem találtam meg magyarul)
Mrspock
Fogalmam sincs 😊
DJKonya
Rendes lány? MSN cím?😄
Naív vagy, de nyugodtan élvezd a(z) szerelmet/életet.
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Tipikus.Önbizalomhiány, önértékelési problémák stb.Manapság sok ember küzd vele.A legtöbb férfi rosszul választ párt.Örül, ha nagy nehezen összejön valakivel, utána nem ereszti.A lelke mélyén lehet, hogy tudja, nem hozzá való, de nem akar egyedül maradni, nem akar megint harcolni, inkább "ha ló nincs, jó a szamár is".
Vagy anyira tud valamit,hogy a srác nem dobja,inkább kihasználtatjamagát?
Hmmm..ez érdekes..na de mondjuk van fordítva is az ilyen.
Go Jeff Go!!!!
Már rég észre kellett volna vennie, hogy csak kihasználja a csajszi, ha már ez neked is ennyire egyértelmû!
Ahogy olvasom a soraidat, ahova megveszi a fiú a jegyeket, mégsem jut el oda, azért az már elég egyértelmû vakságra utal, ha ennyire ki lehet használni.
Persze hozzáteszem, hogy a lány egy k....!
Ez még nem olyan biztos. Ismerek egy párt, ahol a fiú (egy lány barátom szerint) nagyon aranyos, kedves és egy egész normális ember. A lány pedig túlsúllyal küzdõ hárpia. Nem egyszer meg is csalta (abból az alaptalan hamis indokból, hogy a fiú is megtette már). Mindig a sráccal viteti mindenhova magát, s mikor már eleget szórakozott, összekap a fiúval. Persze gyakran olyan is elõfordul, hogy megveteti a sráccal a jegyeket, de a lány öt másik fiúval megy el bulizni, a barátját pedig otthon hagyja.
A fiú nagyon is vak, de most itt nem az a lényeg, hanem a lány aki csak kefélésre és pénre vágyik. Egy dagadt, ronda, hp..
Tehát; ha egy lány csak a szexet élvezi valakivel - meg elviteti mindenhova magát - nem biztos, hogy ott a fiú a nagy nulla.
Látom neked is elkelne egy olvasási és szövegértelmezési segédlet. Pedig szerintem az én hermeneutikámmal nincs baj.
Lényegében, ha ki is tartunk a fenti állításod mellett és azt igazként vesszük alapul, akkor sem értem, hogy hol a többi ellentmondás?
Elmeséltem egy volt szitut, amihez nem kértem senkinek a véleményét (lévén, hogy nem azzal a céllal íródott), bár azért kaptam párat. Mondjuk az, hogy milyen hangnemûeket és szinvonalúakat, attól most vonatkoztassunk el, mert szót sem érdemel.
Jó lenne lecsillapodni mostmár és túllépni a hsz-emen.
Köszönöm.
Csak már homályosak az emlékei......
Szegény csak a szexre kellett a csajnak.....!!!!!!!!!!
Ez is durva! Tehát ezzel elárulta magát, hogy más dolgokban egy nagy 0 volt!<#nyes>#nyes>
Kinek is kellene egy ilyen pasas? Nekem biztosan nem!<#levele>#levele>
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Az exnõd szerinted sír utánad?????
Egyébként szerintem, aki ennyire nem bírta a nõjét, mint te, miért nem dobta ki elõbb, és miért nézegeti még mindig a képeit..........????????
Nem kell neked itt most mûbalhét csinálni Jacky, pláne úgy, hogy senki sem kért erre, meg igazából nem is muszáj.
Közben fentebb ezt írtad: "kb. úgy kell elképzelni ilyen akciók után az arcát, mintha lefejelt volna egy nagyteljesítményû ventilátort...pfff"
Ez mi, ha nem "mocskolódás"? És most csak egy dolgot emeltem ki, de van ott még több is... Te is panaszkodsz a volt barátnõdre, mint itt mindenki a volt párjára, nehogy már különbnek tartsd magad Ritánál!
Engedtessék meg, hogy a védelmembe vegyem Ritát (bár meg tudja védeni magát)<#awink>#awink>
Leírom még egyszer zanzásítva, pontokba szedni akkor, hátha könnyebben megérted:
Tehát íme a pontok, ami alátámasztja a topik alcímét:
1. Ok nélkül idegesített a hangja, aurája ---->ezek szerint kibírhatatlan volt a számomra nem?
2. Nem volt képes eljárni kozmetikushoz, hanem önmaga gyilkolgatta szaráá az arcbõrét. (Mi ez, ha nem mentális hozzáállás, ami kibírhatatlanná tesz egy nõt?)
3. Nem foglalkozott azzal, hogy azt képzelte magáról, hogy szuper az alakja, holott jócskán volt rajta felesleg. (Mi ez, ha nem mentális hozzáállás, ami kibírhatatlanná tesz egy nõt?) Egyébként olyat nem állítottam, hogy dagadt volt. Tanulj meg olvasni grizzly.
4. Csak a szexre hajtott, más értékek ami egy kapcsolatot teljessé tehet, az nem érdekelte õt. (Mi ez, ha nem mentális hozzáállás, ami kibírhatatlanná tesz egy nõt?)
Probalj szerezni egyet es ha megtalaltad es tenyleg tokeletes akkor ird le meg egyszer hogy sok ilyen no van😊
Senki se beszélt itt arról, hogy tökéletes Nõk vannak, hisz senki sem az.