22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • salsoul
    párhuzamnak párhuzam ... :D
  • bcrics
    és akkor ezt akarod levetíteni a csajokra is?:d..hogy otthon kibontod és büdös?naneeeeeee:DD
  • salsoul
    "Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok!"
  • clio1616v
    nemártott volna ha legalább most figyelsz, és hozzáteszed a kis szócskát.. szerintem..
  • clio1616v
    tudom.. szerinted..
  • clio1616v
    múltkor, kértem a boltban tarját, olyan jól nézett ki, aztán amikor otthon kicsomagoltam, büdös volt és ehetetlenül rossz ízű...

lehet ki kellett volna kérnem a többi érzékszervem véleményét előbb, lehet ha a látványt nem veszem figyelembe egy nagyon rosszul kinéző sonkával is jobban jártam volna.. nem maradok éhesen..
  • Rundstedt17
    Akkor te folyamatosan hazudgálsz:D
  • clio1616v
    így van.. rajtad múlik, hogy elhiszed-e neki..
  • salsoul
    Ez csak egyszerű elmében hangzik ilyen egyszerűen.
    Vannak dolgok amikben nem tudsz többet megtenni, mint amennyit meg tudsz tenni mert a többi nem a te hatásköröd. Abban az esetben amit én írtam minden meg van téve amit az adott esetben lehetett.
    És nem semmittevés.

Nekem az összes igaz barátomat az élet hozta.
    Ha nekem magamnak kéne igaz barátokat keresnem külön, hogy akkor most legyenek igaz barátaim nem találnék.
    És miért állna ez máskánt a párválasztásban, ahol feleknek egymás igaz barátainak is kell lenniük.
  • bcrics
    az utóbbit kérném szeletelve:D
  • minigirl
    Ez már az ő dolga. Nekem hátrányom soha nem lesz abból, ha magával csinálja. :D
  • clio1616v
    igen.. csak lehet te még nem tudtál róla, hogy amit mondasz az nem igaz..

és az a hazugság, amit más nem hisz el Neked.. jobb ha megtanulod..
  • clio1616v
    Majd te erőszakkal megtalálod magadnak az igazit.. sok sikert.. :)
  • minigirl
    Őszintén? Igen! Mert hátha kiderül, hogy ő álmaim pasija, csak nem tűnt fel első nekifutásra. Ilyenkor úgy vagyok vele: ám legyen, megismerem. Találkozom, beszélgetek vele. Ha még mindig nem jön be pasiként, akkor közlöm a tényállást: ne várjon tőlem semmit, haverságon kívül.
  • Rundstedt17
    most már hazug is vagyok?:D
  • clio1616v
    ezzel nyugtatod magad, hogy jólesz a sörhasad még hódítani? :) bármilyen neked tetsző nő majd a lábad elé fog borulni mert neked lehet hogy nem mindegy a külső, de neki legyen már az, elvégre RENDES.. :)
  • Lirion
    Az élet csak azokat látja el jóval, akik tesznek is érte vmit és csak azok törődnek bele a "majd csak lesz vmi"-be, akik maguk sem tudják, mit akarnak. A lusta ember könnyen mondja, hogy a szépség belülről fakad és hogy majd a sors összehoz az igazival.
  • clio1616v
    ha valaki azt mondja, hogy ő márpedig tényleg őszinte akkor az hazudik
  • Lirion
    Nekem a legfontosabb a szeme, aztán a keze, szája és utána a többi, de ha az első 3ból vmelyik nem tetszik, akkor poof gone. Mert megtehetem. :) Korábban már linkeltem képeket, keress vissza..

btw ettől még lehet nagyon jó ember, csak éppen ha nem tetszik, nem fogok erőltetni egy kapcsolatfélét, hátha szerelmes leszek. Ez sokkal rosszabb lenne, mint az, hogy tovább állok. Furcsamód ezt itt senki nem bírja felfogni a lepkeagyával, de hát ez van..
  • salsoul
    Ez egy érdekes helyzet, az élet olykor összehoz ilyen embereket. És sokkal jobban jár az ember ha az élet hozza össze valakivel, mintha saját maga. Az élet jobban látja az élet dolgait.
  • clio1616v
    látom mennyire..
  • clio1616v
    Jó, hogy a férfi lelkeddel tudod egy nő hogy érez.. a női lelkével és én a női lelkemmel..

Talán neked se ártana egy kis női lélek.. a nagy férfiasságod mellé..
  • Rundstedt17
    figyelek....
  • salsoul
    Lirion > Ő < például milyen, szép? Esetleg >Ő <?
  • Lirion
    Te adsz lehetőséget egy olyan srácnak, akiről az első benyomásod az, hogy vele nem tudnád elképzelni, hogy együtt vagy?
  • salsoul
    És Te miben látod Mester?
  • salsoul
    még mindig...
  • Lirion
    A nők többsége ebben látja a szépséget, nem az arcberendezésben meg kockás hasban. Ha ezek nem megfelelőek, akkor nem lesz az illető szép és a hölgy nem fog vele foglalkozni - a gonosz, felszínes riherongyok, hogy nem hagynak lehetőséget az ilyen srácoknak a megismerkedésre. :D
  • clio1616v
    Már megint nem figyelsz...
  • minigirl
    Most tényleg: volt már neked komoly, tartós kapcsolatod?
  • minigirl
    Egy tisztelhető dolog.
  • Lirion
    Nem bizony, mivel ha nem tetszik, nincs benne, ami vonzana, akkor meg se próbálom magamra erőltetni a mosolyt meg az érdeklődést, mert nem érdekel. Minek raboljam mindkettőnk idejét?
  • salsoul
    lászmítjuk >>> leszámítjuk
  • salsoul
    Ha a szépség részből lászmítjuk a "ápoltságra, jól öltözöttségre, stílusra, jellemre, kisugárzásra" faktorokat akkor mi marad, mi a szépség?
  • Rundstedt17
    Ahogy minden férfi.kivéve 1-2 csodabogarat
  • salsoul
    Most hétvégén mikor pesten jártam láttam egy arci - valószínűleg genetikai - deformitásos lányt, ám valahogy mégis vonzónak találtam látásra.

Szóval látásból - magamból kiindulva - megkülönböztetném a pusztán felszíni látást és a "nem tudom még minek nevezzem látást, talán érzőlátásnak" ami valahogy jóval többet lát a puszta felszínnél.

(az eccerü' emberekenek: ebből nem az következik, hogy a deformitáson keresztül vezet hozzám az út)
  • Rundstedt17
    kb
  • Lirion
    Nőknél teljesen máshogy működik a dolog, a nők nem a szép külsőre mennek, hanem az ápoltságra, jól öltözöttségre, stílusra, jellemre, kisugárzásra stb.. Az, hogy vkinek sörhasa van vagy kopaszodik vagy kiáll a füle nem sokat számít. Úgyhogy ezen totál fölösleges lovagolni, mert egy férfi sem fog veled egyetérteni, csak aki nőlelkű belül, mint clio.
  • Rundstedt17
    őszinte vagyok
  • minigirl
    Hogyne. Csak van egy sanda gyanúm, hogy a csúf leányok ellen ágálók oly felületesek, hogy a megismerésükre sem fordítanának időt, nem hagynának lehetőséget.