Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daffit
Akkor ehhez mit szólsz: az egyik nagymamámnál még fûrdõszoba sem volt, csak egy bádogkád, amit be kellett hozni a konyha közepére és beleönteni a vízet! Igaz, ez 15-20 éve volt.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

ócska védekezés! 😊
Rita79
<#nyes><#taps>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Rita79
Hol laksz, ahol ilyen gusztustalan tapasztalokat szereztél????
Jó lehet az illat a "városban", ahol sokan ugyanabban a vízben fürdenek.<#conf>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

gameplusz
LOL, hol élsz, cigánytanyán?

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

skatulya bácsi
Akkor máskor úgy zuhanyozzál, hogy bedugod a kádat. Így az utánad érkezõknek már elõ lesz készítve a fürdõ vízük.<#hehe>

Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)

Daffit
Az ugyanaz a víz használata egyébként tényleg furcsa, de tapasztalatom szerint sokan így tesznek. A szüleim is erre "neveltek", mert spóroljunk(?!), de nem sikerült nekik <#nyes> Igaz, hogy már vagy 10 éve inkább zuhanyozok és nincs semmi vita

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

KG21
aztakurva<#wow2> ismertem pár kelletlenkedõ utálatos picsát, de ennyit egy rakáson ritkán látni.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

grizzly21
ez meg mi a franc, valami feminista Monika show?😊

jó, persze, te vagy a kivétel 😊

de sajnos ez van, ha körbenézek, egyszerûen igénytelenek vagytok
Hát Viki gratulálok az egyetértésedhez<#falbav>

skatulya bácsi
Na megnéztem a videót. Hát mit mondjak?..Láthattunk 6 frusztrációkkal küszködõ, lázadó, régóta baszatlan anti nõt.

"Miért, egyáltalán fürödnek?" ....hagyta el a száját egy cinikus kérdés a legnagyobb anti nõnek a hat közül. Simán lerí róla, hogy orgazmusról ez a nõ max. a National Geographicon hallott, amikor éppen a páviánok nemi életét részletezték.

"Az én férjem, amikor én végeztem a fürdéssel, akkor belemászik ugyanabba a vízbe"
Pffff....itt aztán már fetrengtem a butaság netovábbján. Ugyanis ezek szerint ezt a nõt, aki ilyet állított, azt be kellene íratni egy "fürdõkád víz leengedõ" gyorstalpalóra. Egyszerûen nem értem, hogyha végzett a fürdéssel, akkor mi a geciért nem engedi le a vizet?
Én is leszoktam engedni magam után, holott én ffi vagyok ugyebár.

De még lehetne röhögni a beszélgetést vezetõ nõ balta arcán is. Kb. olyan feje volt, mint a támadó menyétnek. Látni, hogy sok kudarc érhette, mert kurva nagy ffi gyûlölet volt a pofáján.

Hollandia szopó ágon :((( (memories in eurocup 2008)

Daffit
Ez a kijelentésed teljesen alaptalan. Ráadásul a második bekezdés rám nézve sértõ is, mert rendkívûl ügyelek a tisztaságra (nem csak magamat értem ez alatt, hanem az lakókörnyezetemet is (ráadásul szeretem a rendet is)) és az ápoltságra is.
A videót majd otthon megnézem.

Z
Igen? Szerinted valós alapokon nyugszik egy ilyen video? Jaj, de aranyos vagy te kis naiv... <#vigyor3>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Ahogy végigolvastam a topikot, teljesen kiakadtam. Srácok! Nektek nagyon egyszerû a logikátok: akinek kelletek, az rendes lány, akinek nem, az egy szemét.

de nézzetek már magatokba, nagyon kevés a normális, egyben igényes férfi, sokan arra se vagytok képesek, hogy eljárjatok fodrászhoz, vagy minden nap megfürödjetek stb

ezzel a videóval például teljesen egyetértek

Viki
Rita79
Ezt te sem gondolhatod komolyan!
Túl fiatal, gyerek vagy még ahhoz, hogy ilyet ki tudjál jelenteni.
Mindketten változni fogtok az évek során rengeteget és nagyon kicsi az esély rá, hogy egyforma irányba....

Valóban az igények nagyok...

vagy megunod vagy õ fog téged.mivel nincs olyan hogy örök szerelem.szeretet az maradhat node a mai világban amint elmúlik az fellegees szerelem része könyen elõfordul hogy mást keres.Halál komolyan mondom nagyon szerencsésnek kell lenned hogy meg maradajon.Ahogy mondták élvezd amíg tart😄

JethroHUN
Opps a válasz rosz üzenetre szól :S sry elkattintottam.
Eredetileg neki szól:#2768

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Még fiatlaok vagytok DJKonya, persze azt érzed/szeretnéd, hogy ti ketten
örökre együtt legyetek, de az esetke többségében az barátságból lett szerelmek..<#gonosz2> hát nem tudom az azért nem rossz ha jól megértitek egymást, meg hogy szinte õ is egyben a legjobb barátod, de akkor is egy idõután már túl sokat fogtok megtudni egymásról és elmúlik a szerelem és vele együtt a baráti szeretet is. Vannak dolgok amit az ember a legjobb barátjával vagy a szerelmével oszt meg. Végülis örüljetek élvezzétek ki minél tovább-(<#love11>)
...
Más az hogy ritka rendes lányt találni, nekem itt a forumozók hszásaiból az jön le hogy nem is a találálással vannak gondok hanem az igénnyekkel.
Egyszerre legyen egy csaj bombázó, kitünõ tanuló, okos, kedves, aranyos, !hûséges! és stb. Szerintem nehéz lesz megtalálni <#gonosz3> persze léteznek. Én is ismerek személyesen egy ily ritka "teremtést"<#szeret>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Daffit
Elmegyek pár napra és mik történnek it! 😄
DJKonya! Amíg nem írtad, hogy 14 éves vagy, addig örömmel olvastam a hozzászólásodat. Remélem sokáig kitart a kapcsolatotok és sosem kell a "sötét" oldal erejét megérezned. Sajnos a statisztikák alapján erre kevés az esélyed.
CaveBoy! Én értem mirõl akartál írni, de sajnos sokan szeretnek kötekedni.

Szeretnék nektek pár könyvet a figyelmetekbe ajánlani. Ezek jók, hogy segítsenek megérteni a másik nemet, illetve a kapcsolatot jobbá tenni:
John Gray: A FÉRFIAK A MARS-RÓL A NÕK A VÉNUSZ-RÓL JÖTTEK (Alexandra kiadó)
Nõknek: Barbara De Angelis: FÉRFIAK TITKAI, AMELYEKET MINDEN NÕNEK ISMERNIE KELL!
Illetve mindenkinek: Barbara De Angelis: Are You The One for Me? (ezt nem találtam meg magyarul)

DJKonya
<#ravasz1><#idiota>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Nohab
Szemét ! XD
DJKonya
na az msn címet koldulhatod még egy ideig😄

Nohab
Igen jól látod nem jutot el oda, és a fiú vak vagy nem akarja ereszteni. Persze itt a lányt akartam szidni, hogy megmutassam, nem mindig a srác a nulla.

Mrspock

Fogalmam sincs 😊

DJKonya

Rendes lány? MSN cím?😄
Naív vagy, de nyugodtan élvezd a(z) szerelmet/életet.
DJKonya
majd meglátjuk😉

Ha még 5 év múlva is ezt mondod oké.De úgy kb erre 0,01%-ék esély van<#eplus2>

DJKonya
köszi😊

lassan 18 leszek... és 4 barátnõm volt. Az elsõ 2 hétig mert olyan volt hogy állandóan õ keresett meg a nyakamon csüngött. Jó tudom furán hangzik de az elég visszataszító mikor egy csaj nyomul mint állat. A 2. barátnõm egy 36 évesbe volt szerelmes és velem akarta elfelejteni. A 3. csak anyagi támogatásra vágyott...-.-, a 4. pedig 1 hónap után rájött hogy õ nem szerelmes belém közben kiderült hogy másik fiú tetszik neki... elmondhatom hogy szerencsés vagyok csajozás terén xD

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Dynamic
Még nagyon fiatal vagy, majd rájössz...
KG21
aranyosak lehettek, sok sikert 😊 <#eljen>

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

DaemoonHunter
Hányszor mondták már mindezt<#vigyor2> addig szép a szerelem míg ezt mondod😊

DJKonya
és nem is lessz

Dynamic
"NEKEM NEM VOLT MÁS NÕ AZ ÉLETEMBE..."

14 évesen?Még szép<#beka2>
DJKonya
"nincs egy normális lány, aki nem csak külsõleg hanem belsõleg is kibírható" szerintem ez tévedés! Nekem van egy barátnõm Niki-nek hívják ovodás koromtól ismeremem azóta legjobb barátok vagyunk/voltunk mostmár 1 év 1 hónapja járunk úgy mint egy szerelmes pár eddig nem tudom miért nem próbáltuk meg pedig már jócskán 10 éve ismerjük egymást,nála nem volt sose jobb barátom ovis korom óta sosem veszekedtünk, habár most a kapcsolatba is van olyan mikor kicsit összekapunk de mi még sosem mondtunk egymásra bántó dolgokat, sosem ordibáltunk egymással, sosem repkedtek a tányérok-poharak, tehát mondhatom hogy õ egy normális lány, külsõre és belsõre egyaránt. Nekem komoly terveink vannak együtt és még csak 14 évesek vagyunk. És én azt kívánom hogy életem végéig vele lehessek😊 NEKEM NEM VOLT MÁS NÕ AZ ÉLETEMBE, NEM IS LESSZ, CSAK Õ KELL NEKEM!! ÉS ÚGY ÉRZEM HOGY EZ KÖLCSÖNÖS😊

NeoMaN
Azért gratulálok, jól választottál.
😄DDDDDDDDDD

Dynamic
"De nemértem akkor a fiú miért van vele?"

Tipikus.Önbizalomhiány, önértékelési problémák stb.Manapság sok ember küzd vele.A legtöbb férfi rosszul választ párt.Örül, ha nagy nehezen összejön valakivel, utána nem ereszti.A lelke mélyén lehet, hogy tudja, nem hozzá való, de nem akar egyedül maradni, nem akar megint harcolni, inkább "ha ló nincs, jó a szamár is".
MrSpock
De nemértem akkor a fiú miért van vele? Ezt alapból látnia kelene,fõleg ha nem is oylan jó csaj,és nem is a külsõre gondolok most.
Vagy anyira tud valamit,hogy a srác nem dobja,inkább kihasználtatjamagát?
Hmmm..ez érdekes..na de mondjuk van fordítva is az ilyen.

Go Jeff Go!!!!

Rita79
Ne haragudj, de itt akkor is a fiúval vannak a problémák.
Már rég észre kellett volna vennie, hogy csak kihasználja a csajszi, ha már ez neked is ennyire egyértelmû!
Ahogy olvasom a soraidat, ahova megveszi a fiú a jegyeket, mégsem jut el oda, azért az már elég egyértelmû vakságra utal, ha ennyire ki lehet használni.
Persze hozzáteszem, hogy a lány egy k....!

Nohab
"Ez is durva! Tehát ezzel elárulta magát, hogy más dolgokban egy nagy 0 volt!"

Ez még nem olyan biztos. Ismerek egy párt, ahol a fiú (egy lány barátom szerint) nagyon aranyos, kedves és egy egész normális ember. A lány pedig túlsúllyal küzdõ hárpia. Nem egyszer meg is csalta (abból az alaptalan hamis indokból, hogy a fiú is megtette már). Mindig a sráccal viteti mindenhova magát, s mikor már eleget szórakozott, összekap a fiúval. Persze gyakran olyan is elõfordul, hogy megveteti a sráccal a jegyeket, de a lány öt másik fiúval megy el bulizni, a barátját pedig otthon hagyja.
A fiú nagyon is vak, de most itt nem az a lényeg, hanem a lány aki csak kefélésre és pénre vágyik. Egy dagadt, ronda, hp..
Tehát; ha egy lány csak a szexet élvezi valakivel - meg elviteti mindenhova magát - nem biztos, hogy ott a fiú a nagy nulla.
egyszerû a hozászólásodban többször is ellentmondásba keveredtél,legfõbbkép akkor amikor magadat dicsérve azt mondtad hogy te objektíven semmi sértõ dolgot nem mondva az exedrõl írtál,csakhogy abszolút az ellenkezõje igaz...

Látom neked is elkelne egy olvasási és szövegértelmezési segédlet. Pedig szerintem az én hermeneutikámmal nincs baj.
Lényegében, ha ki is tartunk a fenti állításod mellett és azt igazként vesszük alapul, akkor sem értem, hogy hol a többi ellentmondás?

egyszerû a hozászólásodban többször is ellentmondásba keveredtél,legfõbbkép akkor amikor magadat dicsérve azt mondtad hogy te objektíven semmi sértõ dolgot nem mondva az exedrõl írtál,csakhogy abszolút az ellenkezõje igaz...

Látom kisebb vihart kavart itt a hsz-em. Csak azt nem tudom miért.
Elmeséltem egy volt szitut, amihez nem kértem senkinek a véleményét (lévén, hogy nem azzal a céllal íródott), bár azért kaptam párat. Mondjuk az, hogy milyen hangnemûeket és szinvonalúakat, attól most vonatkoztassunk el, mert szót sem érdemel.
Jó lenne lecsillapodni mostmár és túllépni a hsz-emen.
Köszönöm.

Rita79
Köszi fiúk, hogy megvédtetek, de CaveBoy az a pali, aki képtelen túllépni az exnõjén és több, mint valószínû, hogy a csaj dobta õt!!!!!!!!!
Csak már homályosak az emlékei......
Szegény csak a szexre kellett a csajnak.....!!!!!!!!!!
Ez is durva! Tehát ezzel elárulta magát, hogy más dolgokban egy nagy 0 volt!<#nyes>
Kinek is kellene egy ilyen pasas? Nekem biztosan nem!<#levele>

ez a topik egyre roszabb XD

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Rita79
Te vagy a tökéletes pali! Mint ki is derült......
Az exnõd szerinted sír utánad?????
Egyébként szerintem, aki ennyire nem bírta a nõjét, mint te, miért nem dobta ki elõbb, és miért nézegeti még mindig a képeit..........????????

na..minden rendes csajszi alszik vagy vedel???....meleg van...

A lényegre koncentrálj, amit akartam mondani. Azzal, hogy kiemeltem valakit a fórumból példaként, azzal csak arra akartam rávilágítani, hogy milyen indíttatásból meséltem el a sztorit.
Nem kell neked itt most mûbalhét csinálni Jacky, pláne úgy, hogy senki sem kért erre, meg igazából nem is muszáj.

"viszont Ritával ellentétben nem is az volt a célom, hogy elkezdjem mocskolni"

Közben fentebb ezt írtad: "kb. úgy kell elképzelni ilyen akciók után az arcát, mintha lefejelt volna egy nagyteljesítményû ventilátort...pfff"

Ez mi, ha nem "mocskolódás"? És most csak egy dolgot emeltem ki, de van ott még több is... Te is panaszkodsz a volt barátnõdre, mint itt mindenki a volt párjára, nehogy már különbnek tartsd magad Ritánál!

Engedtessék meg, hogy a védelmembe vegyem Ritát (bár meg tudja védeni magát)<#awink>
Lehet némi gondjaid lehetnek a szövegértelmezéssel.
Leírom még egyszer zanzásítva, pontokba szedni akkor, hátha könnyebben megérted:
Tehát íme a pontok, ami alátámasztja a topik alcímét:

1. Ok nélkül idegesített a hangja, aurája ---->ezek szerint kibírhatatlan volt a számomra nem?

2. Nem volt képes eljárni kozmetikushoz, hanem önmaga gyilkolgatta szaráá az arcbõrét. (Mi ez, ha nem mentális hozzáállás, ami kibírhatatlanná tesz egy nõt?)

3. Nem foglalkozott azzal, hogy azt képzelte magáról, hogy szuper az alakja, holott jócskán volt rajta felesleg. (Mi ez, ha nem mentális hozzáállás, ami kibírhatatlanná tesz egy nõt?) Egyébként olyat nem állítottam, hogy dagadt volt. Tanulj meg olvasni grizzly.

4. Csak a szexre hajtott, más értékek ami egy kapcsolatot teljessé tehet, az nem érdekelte õt. (Mi ez, ha nem mentális hozzáállás, ami kibírhatatlanná tesz egy nõt?)

Probalj szerezni egyet es ha megtalaltad es tenyleg tokeletes akkor ird le meg egyszer hogy sok ilyen no van😊
Senki se beszélt itt arról, hogy tökéletes Nõk vannak, hisz senki sem az.