22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
Rundstedt17 #7133 van -
#7132 De csak miután elkapták. :P :D -
ba32107 #7131 Van -
clio1616v #7130 Nálam a kettő elválaszthatatlan egymástól, akkor akarok szexet valakivel ha szerelmes vagyok belé és ő is mindennél jobban szeret...
Másképpen van értelme? -
#7129 Azt senki sem mondta hogy csak kanosság van... :) -
#7128 Ja, csak párkapcsolathoz nagyon kevés a kanosság ;) -
Rundstedt17 #7127 Maga a nőszemély nem volt az:D -
#7126 Attól hogy valaki kanos és szexet, élvezetet szeretne, nyugodtan akarhat párkapcsolatot... :) -
#7125 Ez van.
Aki szimplán kanos és baszni, élvezkedni akar az mondja azt és ne azzal jöjjön, hogy párkapcsolatot akar... -
bcrics #7124 nagyon nagyon szarkasztikus vagy!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de uyge tudod mia szarkazmus?
-???
-Buziknál az orgazmus…
ez csak 1 hülye vicc nem személyeskedés..csak vicces..amugy meg house rulez.tanáltál már léleklányt?
:) -
#7123 -
#7122 Kinek?! :D -
clio1616v #7121 na azért két hónap nem kevés idő... :) de még akár az is lehet.. -
#7120 -
Rundstedt17 #7119 ugyanezt fogja:D -
clio1616v #7118 majd kíváncsi leszek mit mondasz pár hónap múlva... -
clio1616v #7117 Ritkán vannak olyan körülmények, hogy egy rendes lány rendes tudjon maradni... -
#7116 tetszik? tényleg? bele vagy esve?
és mivan ha kiderülne hogy ezrek végigkúrták (ami több mint valószínű)
járnál vele? ne merj nemet mondani!
na látod, van az illető, az én mércében, igen ő egy pompaNŐ, és lesz...om hogy kik kúrták meg előtte, vagy hogy félrelép most a hapijától, én jól érzem magam vele, és megteszek mindent hogy velem ezt ne tegye, mert a barátja egy tökéletesen szerencsétlen balfasz. még jó hogy otthagyni készül. -
clio1616v #7115 írta is hogy nem veszi komolyan a lányt, csak szórakozik vele, az se baj ha nem jön össze, csak jól elvannak.. mondjuk az biztos nem esik neki jól, ha a csaj elbúcsúzik tőle és tudja, hogy a hivatalos párja már várja otthon egy menetrendszerinti szeretkezésre.. -
#7114 Ja bocs nem néztem a korod....19 évesen még men nőtt be a feje lágya az embernek...(képletesen). -
bcrics #7113 Ritka Rendes Lány Barátja.:) -
clio1616v #7112 ez olyan hogy eleve lyukas gumival(autó) indulsz-e el kirándulni vagy egy olyannal amiről nem tudod hogy lyukas
te döntésed.. -
clio1616v #7111 *kellene inkább hamár egyszer... -
clio1616v #7110 Most látom miket írtam... látod én sem vagyok tökéletes.. :) -
clio1616v #7109 Sajnos nem, de megoldom... -
Rundstedt17 #7108 Ennyi ha jó csaj akkor meg pláne nehezen várható el hogy fiatalon ne tartalékoljon:DDDD.... -
#7107 ööö. és honnan tudjam hogyha bárki mással összejövök az nem ilyen nő? attól független hogy netán éppen akkor csak én lennék neki? :D
innentől kezdve úgy vagyok vele hogy fiatal vagyok, 19évesen nem a menyasszonyomat keresem, hanem egy lányt, aki csinos, számomra tökéletes, szimpatikus, lehet vele nevetni, túrázni, kirándulni, bejárni az országot, elmenni minden fele, és mindezt úgy hogy élvezzük. emelett nem árt ha az ágyban is jól produkál :) és kész. ha meg megcsal eközben? akkor jön majd másik. :) -
#7106 Nem akarok belevaúzni, de miből feltételezed, hogy ha a barátjával eljátsza, hogy két vasat tart a tűzbe veled nem fogja megtenni? Azért sok sikert.....Nőként mondom klasszikus "telhetetlen, gyáva nő-duma".
De a te életed..... -
Rundstedt17 #7105 ez semmi -
Rundstedt17 #7104 Nem valami szerencsés -
bcrics #7103 dehogy bimbó -
Stupid Peach #7102 kötekedsz???:D -
Rabbit20 #7101 Vinetu -
bcrics #7100 VIII.Henrik a példaképem:) -
-
Lirion #7098 Meg kéne tanulnod helyesen gépelni, különben nem veszik komolyan, amit leírsz.. -
#7097 Báthory Erzsébet! -
#7096 Jólvagy', mindenoké'? -
Stupid Peach #7095 hát nem VIII. Henrik, az biztos :D:D:D
Talán Mária Terézia (sok kölök, reformok, miegymás..) vagy Sissy (szép és önfejű), esetleg Zách Klára :D:D ( na jó, ez nem vicces!!:(..búúúttaaa pícs:D:D) -
clio1616v #7094 Pedig másképp nem megy.. ha nem feszültél rám, hogy a te szavaiddal fejezzem ki magam, akkor nem lesz belőle semmi..