Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

neem értek eggyet

itt is folyik a harc.neem akarják oda adni pedig én 5éves korom óta ismerem

neem

"Meg egyébként is, a férfiak azt szeretik, ha megharcolhatnak egy nõért. Ha meg kell hódítaniuk.
Aki könnyen kapható, az értéktelen lesz számu(n)kra."
Ez a mondat most igy hirtelen nagyon megmotivált, a kiszemelt leányzó nem nagyon hajlik a dolgok felé nem szexre gondolok igy még tovább fogok küzdeni.<#eljen>

powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport

Na ez így már jobban hangzik, azonban még akkor is tévedhetsz, akár jó nagyot is. Mert a neten mindenki azt hazudik amit akar. Nincs ellenõrzés. Nem biztos, hogy amiket irkál valaki, azt úgy is gondolja.
Lehet hogy azt írja, komoly kapcsolatot keres, hosszú távra, közben csak dugni akar, aztán annyi. Tele van ilyenekkel a net.
Ezért nem szabad azonnal beleugraniuk a lányoknak a férfi ágyába. Akármilyen jó is a dumája.
Meg egyébként is, a férfiak azt szeretik, ha megharcolhatnak egy nõért. Ha meg kell hódítaniuk.
Aki könnyen kapható, az értéktelen lesz számu(n)kra.
Tarajos Sül
"meglátod mennyire ismered?" :-O:S:S
Én tudom mire gondolsz,éshogy mért nem teszed közzé a képed,hidd el ilyenkor énis félnék egy lánynak megadni a képem,mert félek,hogy "elküld",és hogy mit szól hozzá!
Ha nem jó a külsõ,akkor a belsõvel kell csábítani 😊
Hiába szép,fullos egy csaj,ha közbe meg hülye pi*a,és bunkó stb...
Szóval lehet csúnya egy lány elsõre,de ha megismerjük a belsõjét(nem hûlyít senkit stb),akkor azért abból is lehet valami 😉
Tökéletesen igazat adok nektek de értsetek meg engem is ha valakinek kép kell kérje el az msn-címem és én meglátom mennyire ismerem és hogy megadom -e neki vagy sem

Hát pedig gameplusznak igaza van. Netes társkeresõn se tolonganak azokért akik egy képet se bírnak/akarnak felrakni.
gameplusz
Hm, hát sajnos akkor egyedül maradsz.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Elhiszem de ismétlam önmagam már megszívtam így és nem akarok mégegyszer ilyen balhét

gameplusz
Hát a vakrandit nem sokan szeretik, hidd el 😊

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

17 éves vagyok BAZ megyébõl

az ilyenkor már nincs nem hagyom hogy kihasználjanak sorry már megszívtam így egy párszor

gameplusz
Hát, egy képet rólad, hogy tudjuk kirõl is van szó (korosztály, pl.)

????

gameplusz
Képt 😊

sziasztok nincs kedve valakinek szívemet ápolni??? Én rendes lány vagyok vagy mi de szerelemre vágyom remélem van itt valaki

Kicsihuszár92
sztem ez lehetetlen. lehet h a leányzó csupán jáccadozik veletek :S

gameplusz
Olyan nincs.

nekem moost van eg ykapcsoltaom.de ö 2embert szeret sajna:'(:'(

Tarajos Sül
az vigasztal,hogy egy lány,és egy srác között sosem lehet barátság
csak szerelem 😊)))
Tudjátok a hormonok ... 😄😉)

Kivételes esetek vannak,nekem több ilyen is van,de nem mesélek,mert hosszú lessz,mint az elözõ hsz-em,amugyis tudjátok 😄
Tarajos Sül
Szia
ebben igazad van....Korrekt!
Biztos emlékszetek,h én mindig ide irkálok,mikor van vmi csaj a láthatáron 😊😉)
Szóval irtam egy korábbi csajszis szitúról ide ebben a topikba(#2920-tõl..)
Ezt elmondtam ennek a lánynak is msn-en így valahogy:

A feladatom,hogy megtaláljam azt a lányt,aki nem hülyít a hátam mögött,mikor azt mondja nekem,hogy "járni akarok veled,szép fiú vagy",közbe meg elhányná magát,és az ilyen menjem a......

Ezzel az volt a célom,hogy észrevegye magát,és tudja,hogy nem fogom csípni a stilusát,ha hülyit,utána meg elküld
Erre az volt a válasza,hogy dili vagyok,mert nagyon lesarkítottam...
"közbe meg elhányná magát"

Találkozni akar velem,mert többször is mondta,hogy mikor jön le az én városkámba😊,és vidámparkba is hivtam,de a háttér nem volt biztos,hogy megyünk is,ezért msn-en megkérdezte,hogy megyünk-e(biztos várta,ez pedig jóóóóóó jel 😊 )
Itt az a kérdés,hogy úgy akar velem találkozni,mint egy barát,és jókat beszélgetni,vagy meg akar velem ismerkedni,és mivel látott élõben is,myvipen is vannak kint képeim,igy lehet,hogy szimpatikus vagyok neki,és közelebb akar hozzám kerülni...???
Ezt sem tudom biztosan :S

#3224:
"a tudtára adom,hogy felkeltette az érdeklõdésem 😊
és meglátjuk mit lép
nem úgy,hogy szeretnék veled járni XXD,inkább körülírom vhogyan"

vasárnap tali
Remélem õssze is jön,és jól sikerül!
Köszi Nektek
gameplusz
<#eljen>

Rita79
A leírtak alapján én arra tippelek, hogy szimpatikus vagy neki, de csak mint egy barát.
Szerintem ne hagyd magad húzni, hanem kérdezz rá egyértelmûen, hogy találkozna-e veled, mert akkor tuti kiderül az igazság.
Végülis mit veszíthetsz?
Csak annyit, hogy megtudod, hogy igazából vonzódik-e hozzád vagy sem.
Ne hagyd, hogy szórakozzon veled.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Rita79
<#integet2>Én lány vagyok!<#smile>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

gercse
lehetne, de inkább máshol 😄

Összes fórumozó: 257051 fõ
Fiúk: 89%, Lányok: 11%

Még egy lány-t se láttam itt a fórumon, fõleg nem ebben a topic-ban, pedig itt is lehetne ismerkedni, vagy nem?

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

gabo91
hát ha keveset van fent akkor nincs gond. legközelebb ha feljön beszélgesetek... na és hogy telt a hétvégéd? voltál bulizni valamerre? stb. aztán ha joba vagytok akkor ugyse "aha igen" féle rövid válaszokat ad... bár kitudja...
vagy jöhet az is hogy, bocs a multkoriért...
mi miért? hát hogy roszkor hivtalak mikor barátoddal voltál...
aztán akkor esetleg, hogy tényleg hogy ismerkedtetek meg...
😄
bár ezek inkább barátkozosabb szövegek mintsem csajozos...
😞
hiába nem nagyon szoktam barátkozni sem, ha igen akkor túl jol, mert mindig inkább barátság lenne belõle... nekem meg legtöbször az nem kell...
mind1

#3219: Nekem most még szebbet is irnak/irtak...<#circling><#vigyor2><#kacsint>
csak az a baj...<#rinya><#sir>

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Tarajos Sül
igen-igen
a tudtára adom,hogy felkeltette az érdeklõdésem 😊
és meglátjuk mit lép
nem úgy,hogy szeretnék veled járni XXD,inkább körülírom vhogyan
gameplusz
Utóbbi jobb lenne, neked is. Mert ha csak érdekbõl ilyen, akkor a ráknak se kéne.

Tarajos Sül
csak megvizsgálok minden lehetõséget,és nem leszek oda az elsõ kedves,jóindulatú szavátol,és irkálom ki mindenhova,hogy niki + tomi
ööö az a probléma, hogy én ismerek ilyen lányt aki mindenkivel, ilyen kedves...

bár, ha nem szeretné, hogy közeledj, már elküldött volna.

Kérem kapcsolja ki!

Tarajos Sül
ennek a kiderítése nem gond,hogy van-e barátja,inkább az érdekel,hogy miért ilyen kedves?
Azért,hogy észrevegyem,hogy érdeklem õt valamilyen szinten,vagy mert ilyen vidám természete van,és mindenkivel ilyen kedves :S
elég rossz azzal tréfálni, hogy van barátja :/

lehet erre még valami burkolt kérdéssel rákellene kérdezned... de az meg tolakodás és visszakérdez, hogy: "ez meg miért érdekel téged?"

onnan meg már nincs visszaút 😄 (hacsak, nem te is füllentessz)

ui: de jó lenne, hogy ha nekem is ezt írnák, hogy "Szia Tomikám" <#eljen><#rolleyes>

Kérem kapcsolja ki!

Tarajos Sül
Sziasztok,bocsi ha témába vágóan írok,de sztem ide való 😊

Szóval van egy csaj,aki az eggyik haveromnak a volt nõje,igy láttuk egymást élõben is
Még valamikor megjelölt myvip-en,és mivel kintvolt az msn címe felvettem 😊
Azóta sok dolgot írkáltunk,eggyáltalán nem rosszindulatú,ahogy msn-eztünk inkább kõzeledõ
Bokoltam neki,mert nem bunkó,és nem is rossz külsõleg és tetszett neki,megköszönte
Volt mikor Õ írt rám elöször msn-en,igy egy ok,hogy akar velem beszélgetni
A csaj Pesti,de szokott lejárni abba a városba,ahol én lakom,és írta,hogy meghúzza magát,mikor ittvan "nállunk"
kérdezem tõlle,hogy azért,hogy velem eggyáltalán ne találkozzál?(véletlen õsszefutunk vagy ilyesmi)azt válaszolta,hogy "édesem... ne mááár" értem a lényeget,de az édesem nem hagy nyugodni 😊
eggyik nap felhívom köszönök neki,szia,mit csinálsz,hol vagy?
válasz: a barátjánál van. hmmm... pedig 2 napja nem volt neki,mert írta,hogy nincs,de megkérdezte,hogy nekem van-e barátnõm,és tudja,hogy nincs nekem,de lehet õ lessz XD😊))
ennek a telefonnak a legvégén elköszönök,és azt tette hozzá a végéhez,hogy "örültem neked" 😊(L)???
Írtam neki,hívjon ha fentlessz
mikor ma beléptem írt,mikor én nem voltam fent msn-en.
Megkaptam,és így köszönt:"Szia Tomikám"
bocsánatot kért,hogy nincs fent sûrûn msn-en,mert rossz,annak is örül,ha felléphet
hozzátette nagy betûvel:NE HARAGUDJÁL!
sokkal több jel van,hogy akar,minthogy nem,de gondoltam arra,hogy azért ír ilyeneket,hogy Tomikám stb... mert egy vidám csajszi,és ilyen a természete,lehet másnak is így köszön
barátja meg lehet,hogy nincs,csak tesztelt,hogy visszavonulót fújok-e
(lerakom a telót,vagy gyorsan "mennem kell valahová",és többé nem hívom)

Az itt a gond,hogy nem tudnom mi a helyzet,mertha nem lehet köztünk semmi,akkor nem találkozgatok vele,max barátként,mert hozzászokok,megkedvelem,és ha megtudja,hogy hajtok rá,õ nem akar semmit,elküld,akkor nagyon hiányozni fog
Ezért nincs az a lehetõség,hogy nyomulok rá,max elküld,vagy nem,(és akkor az õvé leszek)tehát nincs semmi vesztenivalóm!
DE VAN fent!/\

Szerintetek? 😊
én is így gondolom. sõt, nekem az összes barátnõm "interneten rendelt" volt. hát ez van

nem akarom uazt leírni, amit õk: (http://www.videoriporter.hu/vr/fs?content=/vr/player/1491/date/count) mondanak a témáról, de pár dolgot nagyon jól látnak

What would Jesus do?

Daffit
Munkahely és suli nálam tabu, pont azért amiért te is írtad. XDD-t gondoltam, hogy ilyen

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

gabo91
Kimaradt: "XDD"-re válaszolva... minden topikot teleszemetel ezzel, és hasonlókal, némelyikben szexpartnert keres...
csak egy idióta...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
Na igen a buliban a legtöbb nõ aztcsinálja, befizeti a belépõt (vagy még azt se) a többit meg ugyis fizeti valaki. Aztán ha a csajnál már abban a buliban a 4-5 vagy, akkor sem kell álszelni, hogy 4-et dobott érted... jön még utánad nem egy meg nem kettõ...
az ilyen picsákat tudom jol pofánröhögni ha egyszer netán kihasználják õket.
Egyszer õk vágnak át másokat, máskor õket vágják át.

Ja hát munkahely, suli ezek olyan helyek ahol azért többet látod a lányt talán egyszerübb megszólitani stb. de rengeteg érv szól amelett is, hogy nem biztos hogy jó ha egysuliba vagy munkahelyre jártok.
Rengeteg olyan eset van, hogy egy suliba járnak vagy osztálytársak is netán, egész szünetbe együtt vannak, se a lánynak se a gyereknek nincs egy másodperc ideje, nem kommunikálnak senkivel. Álandóan azt nézik a másik kivel beszél micsinál... stb.
hosszú távon elég egészségtelen dolog.
munkahely meg még ennél is roszabb szerintem. bár ha nem nagyon dolgoztok együtt és nem nagyon találkoztok ott akkor még okés.

gabo91
Jó kérdés. Igazándiból bárhol találkozhatsz rendes lányal. Az emberek jönnek-mennek...

Daffit
Ismerkedni buliban a legrosszabb, fõleg sötétben, mert sok a fényre csúnyuló nõ. Na meg sok helyen odajön a csaj és "mire hívsz meg?"-el kezd ismerkdeni, erre nálam a válasz: Viszlát.
Viszont fesztiválokon nagyon is jó. Napközben, mikor programok vannak, lehet értelmes, rendes nõt találni.
Bár nálam tabu a munkahely, de ott is lehet, vagy a suli.
Az utcán való megszólítást én akkor próbáltam, mikor többször láttam és volt már némi szem kontaktus.
No és itt van XDD #3210-nél, lehet, hogy õ az <#dumcsi>

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Most nem vágom, akkor te hol is ismerkednél?<#smile>

XDD
SZiasztok ritka rendes lányt találni , Vegyetek fel MSN-re hogy megtaláljam az igazit!!!!!!!

[email protected] vegyetek fel

gabo91
Szerintem is ilyen helyeken kell inkább ismerkedni mint plázába shopyngolás közben, vagy discoban holt részegen. Igy legalább már van egy közös programotok, mehettek együtt röplabdázni stb.
(bár én nem sportolok)
Szorakozni nem nagyon járok, meg aztán ott nem tudok ismerkedni, sosem jött össze...
utcán/buszon/boltban/buszmegállóban stb. megint nem tudnák leszólitani egy csajt...
ha valakit ismerek meg õ is engem, akkor már nem probálkoznák mert az ugy ciki lenne utánna...
szoval... (nehéz eset vagyok én is)

gabo91
Hát ott a telefon, én sem hordok karórát 😊

Én csak azért kérdeztem, hogy Rita hol ismerkedne, mert õ mégis csak egy hölgy.

Én meg nem tudok ismerkedni, nem akar összejönni.....

Molnibalage
Errõl nekem az õsrégi telefonos (vodás?) taxis raklám ugrik be.

"Milyen csinosak vagynuk, csak nem fodrásznál voltunk?" 😊

"de legalább valamiféle képet kapok a másikról"

Én még soha nem próbáltam ezt formát, de ha már ennyien írják akkor egyszer talán. Mert milyen képet is kapsz? Egy száraz valamit, ember akkor mutatja meg igazán magát amikor azt csinálja amit szeret/nem szeret, TÁRSAS tevékenység közben. Neten keresztüli ismerkedésnél hiányzik mindaz ami élõben van és igen csúnyán át lehet ejteni a másikat enyénszólva. Csillogó tekikntet, mimika, az dallamos beszéd tónusa, testbeszéd és minden szép és finom ami ezzel jár. A technika paff, mindezt szépen kinyírja.

Nagyon csúnya hasonlatot vonva ez olyan, mint az önéletrajz és személyes interjú közti difi álláskeresésnél. Az önéletrajz (feltöltött profil) sok emberrõl nem árul el semmit (pl. jelenleg rólam sem...), de a jelek szerint élõben elég szimpatikus vagyok (1 hét alatt találtam NAGYON jó melót fissdiplomásként és SOHA nem voltam állásbörzén és semmi ilyesmin sem...). Férfiaknál ráadásul a profilkészítés azért is lehet gond az eltérõ gondolkodási séma miatt. Én például szeretek tömören fogalmazni (bár ez most nem látszik) és nem ontani az infót vagy inkább semmit.

A legtöbb nõ azt hangsúlyozza, hogy a külsõ nem elsõdleges viszont a férfiaknál bárki bármit mond ez nem igaz. Tehát egy nõ sok olyan dolgot összeírhat a profilban ami esetleg ajakbiggyesztés vált ki, de sokáig "elmehet", ha kellõen szép és a férfinek csak az kell meg az... Viszont, ha tényleg igaz amit fent írtam akkor lehetek én Appolló szépségével vetekedõ egyén is, ha nem tetszik a nönek az ami pár soron keresztül átjön akkor én már nem is vagyok játékban (jó azért Apolló rész az talán túlzás, de sajnos már nem vagyok olyan sportos kinézetû, mint régen...).

Mindehhez hozzátenném, hogy én nagyon nehezen ismerkedek szórakozóhelyen, minden volt (és igen kevés) "barátnõmmel" úgy jöttem össze, hogy azonos tevékenységet ûztem vele akár vadidegenként is. Röplabda, hússütés este, evezés, stb.

Hát ez a nagy harci helyzet. Vagyon miért volt régen annyi görög természettudós, miért szentelték annak életüket aminek? Csak nem könnyebbnek találták a nõi lélek relytelmeinél amazon kihívásokat? 😊

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Rita79
Én Orionknak adtam tanácsot, nekem nincs szükségem rá, de azért köszi!<#smile>

buliban valakivel összebarátkozol többször elmentek bulikba esetleg máás helyre.deee nem tok tanácsot adni sajna

Rita79
Nehéz kérdés, nagyon kevés a lehetõség.
Én az internetes ismerkedést nem tartom rossznak, mert így legalább nem érzem magam lerohanva és ha nem is teljes, de legalább valamiféle képet kapok a másikról, na meg idõt is, hogy eldönthessem, akarok-e vele bármiféle kapcsolatot vagy sem.