22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
#6933 mennyien? -
Rundstedt17 #6932 jóhogy van fogalmad arról hogy mennyien harapnak erre a nők közül?:D -
#6931 Miért?, szeretne/akarna veled bármit is? -
Lirion #6930 Hiába kvalifálod magad a magyarázkodásoddal, ez még édes kevés ahhoz, hogy köztünk lehessen vmi.:P:) -
#6929 Kezdem én is úgy érezni. :D -
#6928 Szerintem normális. Ennél keményebb dolgokat is mondunk egymásnak és valószínűleg te már elmebetegnek nyilvánítanád azt a módot, ahogy és amilyen szavakkal kommunikálunk, ha ennyin is fennakadtál. :) A "ki is nyírna" helyére képzeld oda, hogy "nem örülne neki" vagy "haragudna rám", mindössze ennyit jelent, amit mondtam. (De elég röhejes amúgy, hogy ennyit is magyarázni kell... :D) -
#6927 Jézusom... ez eléggé übergáz... áh, inkább beteg :-S -
clio1616v #6926 A srác se rendes.. :) -
clio1616v #6925 Előfordul.. -
#6924 Két albérlőtársam nagyon rendes lány. Kár, hogy leszbikusok, haha. De amúgy tényleg kár, legalább is nekem. -
#6923 Segítene valamin? -
#6922 Az ilyet miért nem lehet felakasztani?
(mert jogai vannak) pfff... -
ba32107 #6921 Erre homályosan emlékszem... milyen büntetést kapott? -
#6920 Épp néztem egy dokumentum filmet amiben arról volt szó hogy egy két gyerekes anyuka épp válófélben volt és közben már kiszemelte az új szerelmét. A munkahelyén a főnök fiába esett bele. A helyzet az volt hogy a srác tudomásul vette és írt egy levelet az anyukának hogy sajnos nem lehet közöttük semmi, de szerencsés lesz az a férfi akivel majd összejön, bla bla, de kettőjük között nem lehet semmi mert ott vannak a gyerekek és ....stb. Szóval valami ilyesmi volt a levél tartalma. A nő hidegvérrel egy szép nap, vagy este kocsikázott a tópart felé. Hátul a gyerekek be voltak kötve biztonsági övvel és épp aludtak. Tópart végén ahol a csónakokat a vízre teszik a rámpánál kiszáll a kocsiból a nő, a kéziféket kiengedve hagyta és a kocsi szépen begurult a vízbe. Másnap az anyuka a rendőrségen bejelentette hogy eltűntek a gyerekei és hogy aggódik meg...stb. Média felháborodás is lett belőle. Gyanú már akkor az asszonyra szegeződött amikor a kamerák előtt se volt képes sírás közben könnyt ejteni.
Persze a csaj rohant is a kiszemelt szerelméhez hogy... sajnáltassa magát a csávó előtt. Érthetően akarta a csávót és a gyerekeket akik közéjük álltak, hát... azokat a nő félretolta az útból. Saját gyerekeit... lol -
#6919 Ezzel a mondattal mit tudsz kezdeni, milyen nyelvtani és irodalmi elemek vonulnak fel benne?:
"Lila dalra fakadt a nyakkendő." -
#6918 nyilván nem szó szerint értette...
mintha nem bírnád érzékelni a nyelv és mondatok árnyalatait...
Egyébként én sosem értettem, hogy miért tesz fel vki egy komplett, sokszor privát fényképalbumot iwiw-re... Így érzi csak valakinek magát? Azt hiszi így tudja felkelteni az emberek érdeklődését, mert egyébként ügyet sem vetnek rá? -
clio1616v #6917 a barát szót biztos hogy jó értelemben használod? :) -
Lirion #6916 Téged kikérdezett chode barátom? :D -
Lirion #6915 Van bizony, bár nem album, hanem egy mappa a gépen, amiben a fotókat, meg egyéb, a trófeákhoz kapcsolódó fájlokat tárolom. :P -
Lirion #6914 A "ki is nyírna" kiegészítésekből következtettem. Gondolom, szerinted tök normális, hogy az ember a szerelmére ilyet mondjon.. -
clio1616v #6913 Engem nem zavar, de akkor ne próbálja meg az én mondataimat érelmezni, mert nem fog neki sikerülni.. kész szenvedés lesz neki.. Ráadásul szeretek kétértelműen fogalmazni. :)) -
#6912 Rájöttem: Lirion nem csak a chode szót használja teljesen önkényesen egyéni értelmezésben, hanem az egész magyar nyelvet...
Ezért nem értjük egymást. -
clio1616v #6911 Ennyi... egy lány nem a tulajdona senkinek.. van akinek egy A8as audi mellé már jár egy díszhölgy az anyósülésre, első és a legfontosabb tulajdonsága a felettébb attraktív a megjelenése. -
ba32107 #6910 Ezzel egyetértek. De egy normális közös kép szerintem nyugodtan belefér. -
clio1616v #6909 emlékszel még mit írtam a látszatól, külsőről? lehet a képen hú de boldogok.. aztán meg a valóság kicsit más..
chhayáék lehet boldogabbak.. úgy hogy nincs kint a szerinted boldogságindikáló közös fotójuk kényszermosollyal ^^ -
clio1616v #6908 szeegény cic =^.^= Máááúú.. -
Rundstedt17 #6907 nocsak a csajt nem hülyézed le mert olyan kőbunkóval van együtt aki mutogatja?:DDDD...már az is bűn ha képet rak róla?:DDD -
clio1616v #6906 nem érted? nem fontos.. ebből melyik szót nem érted? :) -
#6905 Énis gratulálok neked, ha a közös kép fel nem rakásából vonod le egy kapcsolat minőségét, gratulálok. :D Van közös képünk amúgy, de mások esztétikai érzékének megóvása érdekében megtartjuk magunknak. -
clio1616v #6904 jófajta ismerőseid vannak.. kb hányingerem van attól, hogy mint tulajdont mutgatják a kőbunkók barátnőiket, hogy ő az én csajom és csak az enyém.. képaláírás én és a csajom, közvetlenül a kutyám és én kép mellett.. -
#6903 Ha senki nem tudja a jelentését, csak te, akkor rengeteg értelme van nyilvános fórumon használni a szót. Grat.
Nem tartozik a nyilvánosságra, hogy van-e neki, meg hogy hogy néz ki. Iwiw-en csak az rakja ki a barátnõjét, aki mutogatni akarja, mert büszke rá, mert azt hiszi, ez valami eredmény, amit el kell érni, hogy legyen valaki. Mint például te. El tudnám képzelni, hogy van egy külön 6 oldalas albumod kifejezetten a trófeáknak. -
#6902 Még oviban, nem is: bölcsiben csináltuk azt, hogy mindenféle halandzsa szavakat találtunk ki és azt mondogattuk egymásra... -
Lirion #6901 Biztos remek lehet a kapcsolatotok, ha egy közös kép felrakása elméleti gyilkossághoz vezetne nálatok. Gratulálok. Végülis a boldog szerelmes az inkább elrejti és titokban tartja, hogy mi a helyzet, nehogy más is lássa (vagy mert egymást kinyírnátok). -
#6900 salsoul gonosz vagy, ezen úgy felnevettem, hogy megijedt a macskám.
Amúgy Lirion nem tökmindegy, hogy mi van iwiw-en? Nálam sincs kint kép a barátomról (ki is nyírna) és a barátomnál sincs rólam (ki is nyírnám), és a kapcsolatot jelző rovatot is kb néhány hónap után állítottuk be... :D De most komolyan, kinek jut eszébe rögtön ezzel foglalkozni? Nem az a lényeg, hogy mások lássák a "családi állapotodat". Akinek meg igen, hát khm.
#6895-re meg: LOL -
Lirion #6899 Egyébként te is chode vagy. :) -
Lirion #6898 Mint már írtam, az általam használt értelmezését nem találod meg google-lel. -
Lirion #6897 Igen hát nagyon megerőltetted magad, írtál egy fikát az iwiwesek fogalmazási képességére és szevasz. A többit meg se néztem, csak hogy bnőről van-e említés, de sehol semmi. Nem ismerek olyan szerelmes embert, akinek iwiw-en nincs megemlítve legalább az, hogy kapcsolatban van, csak olyat, akinek van párja, de nem lenne rest otthagyni egy jobbért.
Szóval te vagy nem vagy szerelmes, vagy nincs bnőd. Vagy a külföldi nyaralások és járművek fontosabbak nála.. -
#6896 Olyan pénisz ami vastagabb a hosszúságánál. -
Lirion #6895 Áh ezt nem árulhatom el. :) De hogy fölöslegesen ne keresgéljetek, google nem fogja kidobni azt a jelentését, amilyennel én használom. -
clio1616v #6894 igen te nem létezel.. :)
viszont tudod mi az érdekes.. egy szó nélkül elhitte azt ami ott rólam van írva, pedig az is én írtam.. itt meg semmit nem hisz el.. mindenesetre érdekes