22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
-
clio1616v #7053 nincs neked arra szükséged.. :) -
Rundstedt17 #7052 reklám -
SovereignX #7051 Ha már lányok:
http://www.sexy-lena.com/?uid=622687 -
Rundstedt17 #7050 a te rontó erőid zavarnak:D -
Rundstedt17 #7049 részletkérdés:D -
clio1616v #7048 távolodás van ^^ -
Rundstedt17 #7047 jó úton:D...örülhetsz:D -
#7046 hová? :D -
Rundstedt17 #7045 nem kell komolyan venni a hülyéskedést:D.... -
Rundstedt17 #7044 kezdetnek jó,haladunk:D -
clio1616v #7043 nagyon helyesen.. mert aki ezt a követelményt nem teljesíti, az valóban nem érdemel meg és most nem a testedre gondolok.. -
#7042 Ne aggódj. :) Aki nem ért hozzám, nem is kap meg. :) -
#7041 Egyefene, megkapod. :D -
clio1616v #7040 *gondolkodsz -
clio1616v #7039 mini.. :)) azért kell neki használati utasítás hozzád, mert nem akarja megerőltetni magát, látod két mondatot nem bír összefésülni.. szerinted elég kitartó lesz ahhoz, hogy megismerje mit érzel? hogyan hondolkodsz? mi fontos neked?... a jóindulatodra számít, de azt se tudja van-e neked olyan..
ennyi erővel azt is mondhatta volna egy almának, hogy harapj meg.. ^^ -
clio1616v #7038 az az udvarló aki olyan kapcsolatba kopogtat, ahol nincs keresnivalója az nem rendes... összefoglaltam neked, hogy ne keljen a kis agyadat használni.. nehogy már nincs egy kapcsolt gondolkodásod, amivel összehoztad volna te is a két mondatot..
az a lány meg aki ilyenmódon hülyíti az udvarlókat, hogy júj így szeretlek úgy szeretlek, de még nem tudok kilépni, mert félek és időt adj azok szintén nem rendesek.. :)) -
Rundstedt17 #7037 túl sokat kérdezel:D...ne kérdezd tüntess ki vele:D -
#7036 Khömm, a kérdésre válaszolj. :D -
Rundstedt17 #7035 ebbe egyik udvarló sem tud belerondítani, amíg a csaj szereti a párját mindennél jobban..
az ilyen lányok nem rendesek, a neki udvarlók meg vagy szintén nem rendesek
az elsőben szinte felmentést adsz az udvarlónak hagy próbálja csak szétverni a kapcsiját másnak,a másodikban meg már elítéled...érdekes.... -
clio1616v #7034 idézd az ellentmondásokat légyszíves.. -
Rundstedt17 #7033 egymásnak ellentmondókat írsz.... -
clio1616v #7032 te végigolvasod amit írok vagy csak azt fogod fel ami tetszik belőle? -
Rundstedt17 #7031 szép kis ideológia arra hogy miért kezdesz olyan nőkkel akik kapcsolatban vannak....és még te szenteskedtél!ő a kurva ha otthagyja,férfi az meg csak is rendes lehet:D.. -
clio1616v #7030 figyelj.. nekem nagyon mindegy hogy valaki mellett van-e valaki.. ahogy mondtam, senki senkinek se a tulajdona.. remélem ez eddig világos
ha a csaj élete értelme mellett van és mindennél fontosabb neki, akkor max körbeugráltatja magát és udvaroltat magának, mert jól esik neki, viszont soha nem csalja meg a Szerelmét..
ebbe egyik udvarló sem tud belerondítani, amíg a csaj szereti a párját mindennél jobban..
az ilyen lányok nem rendesek, a neki udvarlók meg vagy szintén nem rendesek, vagy még nem volt dolguk ilyen nővel, mert ezekszerint nem tudják, hogy soha nem fogja otthagyni a jelenlegi párját a csaj, csak kalandozik, vadászik vaktölténnyel :)) -
Rundstedt17 #7029 így van! -
Rundstedt17 #7028 azt hogy a csajt minősíted és nem a harmadik félt aki kezd egy kapcsis csajjal.........érdekes vagy clin hol most az okoskodás? -
Rundstedt17 #7027 biztos azért véded mert te már sokszor lehettél a beleköpő..... -
clio1616v #7026 igen.. tényleg nem értem mit akarsz mondani.. :) -
clio1616v #7025 ez azért nem ilyen egyszerű, de vonatkozik viszont minden második esetre, esélyre, alkalomra.. ebben igazadvan... ha először még el is hitte, másodszorra nem fogja megégetni magát senki.. annyira ^^ -
#7024 Mindenki pontosan AZT kapja, amit megérdemel. -
Rundstedt17 #7023 jah deh azért tudhatná hogy mire számít:D....de nem még a csaj a hibás és nem a harmadik aki beleköp....clin..baj van a gondolkozásoddal -
clio1616v #7022 még csak annyi sem.. jól esik neki hogyha körbe ugrálják, lehet kicsit hanyagolja a gyerek és amiko unatkozik őt hülyíti, esetleg erre izgul fel, ha több pasi is meg akarja kapni..
az ilyen lányokra a legjobb indulattal se lehet mondani, hogy rendes..
azt érdemlik, hogy őket az olyanfajták találják meg mint Lirion és Runi.. -
Rundstedt17 #7021 miért is kell?:).talán sajnálod,tőlem?:p -
#7020 nyugi csak talonban tart vészhelyzet esetére. nem lát benned semmit. -
#7019 Oké, nyertél van. :) De miért is kell neked? :) -
#7018 Nekem ez 8 hónapig működött -
Rundstedt17 #7017 Merem remélni:D..... -
#7016 Van nekem olyan? xD -
Lirion #7015 Fú ez a zenés tanács mekkora szar. -
#7014 sztem ő nem olyan fajta zenét játszik...