Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem 18 körül még nem gáz ez. Persze, jó lenne, de ha megteszel mindent érte és mégsem sikerül, akkor nem vádolhatod magad. Majd összejön, csak próbálkozz!
Ja és ne add fel az alapvetõ elvárásaidat! Ezzel nem azt akarom mondani, hogy legyen egy csomó elvárásod, mert akkor tényleg nem lesz kapcsolatod. Csak azért néha ésszerû kompromisszumokat kell kötni. Lehet, hogy nem lesz modellnek kinézõ csaj, de tudsz majd vele értelmesen beszélgetni több év múlva is és elviheted bárhová..
Még a szex is jobb egy normális, okos lánnyal. Azért is, mert nem egy éjszakára fog kelleni és odafigyel rád is, nemcsak magára.
Rita79
Te lehet, hogy csak olyan lányokra buksz, akiknek van pasija? Mert az izgalmasabb?
Lehet, hogy egy kicsit gonosz dolog, de attól, hogy még van barátja, szerintem próbálkozhatsz, fõleg a fiatalabb korosztálynál, mert lehet, hogy a csajszi csak egy jobbra vár, aki éppen lehetsz te is!

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

menj ki horgász tóra a tó tulaja mindik hozzzz jóó csajokat.azoknak nincsen barátjuk.én is tegnap ott volt 2-ö bombáázo de nem haraptam rájuk mert utána kérdeztem meg a tulajtol van-e haverjai a csajoknak

Én mindig úgy szívom meg, hogy az a lány, aki tetszik, már jár valakivel. Egyszerûen nem találok olyan valakit, aki bejön, de nincs barátja. Tiszta õrület... Habár volt egy olyan, amikor tavaly novemberben megismerkedtem egy csajjal, de késõbb derült ki, hogy barátja van. Aztán a végén már õ nem akart elszakadni tõlem, de csak barátságot akart. Most úgy állunk már kb 3 hónapja, hogy nincs pasija, és csak baráti kapcsolatban vagyunk. Már én sem akarok többet tõle...
Szóval, egyszerûen nincs szerencsém. Állandóan keresem a csajokat, próbálkozom, mégsincs gyümölcse. 18 évesen még sosem volt barátnõm. Na ez gáz. De persze nem azért érzem miatta rosszul magam, mert gáz... 😛 Hanem azért, mert vágyom rá -.-
Öregem, életed lehetõségét szalasztottad el. Sérült, bajba jutott csajjal való törödés mindig hálás feladat, ami nem marad viszonzatlan 😊
gabo91
Hát tudom, hogy nagy marha vagyok...
Mulkor sétáltam a városban, hallom hogy valami csörömpölés meg sikit valaki és a keresztezõ utcában sétált egy csaj akinek a fejére esett a 2-3. emeletrõl egy cserepes virág (de nem mûanyag cserepes) hát akkor is rosz volt nézni szegényt szédült stb. fogta fejét, jó nagy ütést kaphatott... szembe volt egy kávézo kint ültök azok emg csak röhögkted, pedig 30 év közötti emberek voltak kint...
Leányzó 23-25 körül lehetett kb. Eleve nem azét mentem volna oda, hogy lehet valami a dolgobol, de aztán nem mentem mert még a végén lehet kiröhög hogy mit akarok ott... azt elküld a fenébe...

persze tudom hogy hülye egy gondolkozásom van...

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”

gameplusz
Idõsebbek jobbak, de mindenképp 20+

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

gercse
lehetséges, mondjuk én most kiszemeltem magamnak egy ritka rendes lányt😊,
egyelõre nála fogok próbálkozni, ha nyitottabb lesz felém, ha nem akkor max maradunk barátok

Figyelmedbe ajánlom, hogy pár évvel idõsebb csajoknál is be lehet vágódni így <#awink>
Nem muszáj ám mindenáron fiatalabbat keresni és közben észre sem venni a kínálkozó lehetõségeket <#finom>
gercse
jobban nem is írhattam volna ezt le én sem (nem is írtam😄D#3142)

gercse
nemár...
meg kell ragadni az ilyen lehetõségeket, én szoktam ilyen helyzetekben szinte mindenkinek segíteni, múltkor már túlbozgó is voltam, mert azt hittem, hogy leszállnak elõttem a hévrõl, szintén nagy cuccal, és kérdeztem is egybõl, hogy segítsek leadni valamit, aztán mondták, hogy még nem szállnak le 😄, de megköszönték így is vagy kétszer 😊

sajnos velem egykorú lány (aki még tetszene is) nem szorult segítségre eddig

Pedig segítened kellett volna. Átkozod magad ilyenkor egy jó ideig, hogy miért nem tetted meg ugye?
Na legközelebb ha látsz egy ilyet, ajánld fel a segítségedet!
Mert mit veszíthetsz? Semmit.
Mit nyerhetsz? Sokat. Akár egy szerelem is kezdõdhet így, vagy barátság lehet a dologból, vagy egyszerûen csak örülnek hogy segítettél.
Tudom, könnyû mondani, hogy menj oda stb.
Én is ilyen voltam fiatalabb koromban. De addig mondogattam magamban/magamnak hogy "menj! csináld! ne gondolkodj!" vagy valami ilyesmit, hogy aztán egyszercsak azt vettem észre, megy ez mint a karikacsapás és már nem is kell gondolkodnom rajta.

Ma pld. együtt utaztam egy lánnyal a buszon, de jóval odébb volt. Ismertem, de csak látásból, tudtam hogy a házunkban lakik. Amikor leszálltunk, én a rövidebb úton jöttem, õ a hosszabbon. De amikor beértem a házba, megvártam a lifttel, ki is nyitottam neki udvariasan. Tudod, hogy mennyit nõttem a szemében? A hangján éreztem.
Na valahogy így kell ezt.
én is ilyen vagyok és tök szar napokig szarul vagyok fõleg ha vége a dolgoknak

powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport

gabo91
Alkohol hatása alatt inkább kerülöm a nõket, alapból kiszámíthatatlan vagyok, nem még ha van egy kicsi is bennem. A másik pedig, hogy nõk elött nem illik/szabad inni...
De mondjuk forditva is elvárnám, hogy nõ se igyon ha ismerkedünk...
persze diszkoba (felénk) többet isznak mint táncolnak... de ezt már kitárgyaltuk...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
jöttem haza, buszmegállóban állt egy csaj, ismerem másik utcában lakik. Nagy utazó táskával szerencsétlenkedett gondolkoztam, hogy megkérdezzem ne segitsek-e stb... de aztán nem volt bátorságom...
:S egyrészt mert olyan top csaj, hogy esélytelen lenne alapbol, égni nem akarok, persze lehet segiteni csak udvariasságbol is de akkor is azthinné hogy ezzel akarok valamit elérni, aztán... szoval nem volt bátorságom még ehez se... :S

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Jaj ne izéljél már, döntsél le egy pofa sört és ismerkedj!
Ha nem elég, akkor kettõt <#vigyor3>
gabo91
öszinte részvétem...
nálam is csak egy újabb gondot jelent. Van egy két ismerösöm aki msn-re szebbnél szebb idézeteket ir ki a szerelemrõl, ezeken csak röhögni tudok... elöbb vagy utobb de mindig szenvedés lesz a vége nálam...
ujabb ok amiért nincs önbizalmam...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

htr93
jaja! én is!

Hajrá öregem, drukkolok!
Pretorian
Ne is mondd XD
Én is tudnék mesélni...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Pretorian
Egyenlõre nemtom biztosan megmondani, hétvégén kiderül...akkor találkozok vele legközelebb...
Régebb óta ismerem már a csájt egyébként, valami kis electricity mindig volt kettõnk között...

Daffit
Ez az érzés ismerõs, de lehet rajta változtatni. Megtanultam, hogyan lehet "elfojtani" az érzelmeket és racionálisan gondolkozni. Ha úgy érzem, hogy most szerelmes leszek, akkor max. 3 napra van szükségem, hogy ne találkozzak a csajjal (nem is beszélek). Miután összejöttünk, csak akkor engedem meg azt a luxust, hogy szerelmes legyek.
Sajnos szerelmesen az ember hajlamos sok butaságot elkövetni, amit aztán megbán vagy szégyel. Nekem ezekbõl lett elegem és "kifejlesztettem" a fenti módszert.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Rita79
És legalább viszonozzák az érzelmeidet?
Mert ha igen, akkor az nagyon jó!<#vigyor2>

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Pretorian
Nekem eddig mindig fájt, ha szerelmes voltam. Én a szerelmet egy olyan, leírhatatlan vágyként élem meg, amit fizikailag nem tudok megfelelõen kielégíteni illetve kinyilvánítani, érzelmileg pedig általában nem elég érettek ahhoz a kiszemeltjeim, hogy képesek legyenek velem együtt megélni ezt az érzést...
És ez baj. Azért, mert erre nincsen megoldás. A szerelmet sokféleképpen meg lehet élni, van, akinek keserédes gyomorgörcsöt jelent, van, akinek azt, hogy összebújunk és nyalakodunk, van, aki olyasmit lát meg a másikban, amit a másik nem vesz észre saját magában, és ez vonzza õt a másikhoz...
Szal nehéz eset vok ha szerelemrõl van szó, nagyon szentimentális vagyok...és ez naygon nagy gáz, mert ez az érzés akadályoz a mindennapi teendõimben, mindenben...a racionális gondolkodásban, nem eszek, nemtok aludni, bláhhh....

Daffit
Részvétem...

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

És ez miért 😞 ?
Pretorian
Áhhhhhhhhhhhh.....

Pretorian
Szerelmes vok baszki. 😞

haaaaa????

DJKonya
VÉGE<#zavart2><#szomoru1><#confused><#nemtudom><#bdead>

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

én a mamámnak a telefonban azt mondom aha.aha igen,igen és amikor valaki halja akkor azzal idegesít😄

Molnibalage
Régi római, latin nyelvû köszöntési forma.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Z
Áh, csak úriember módjára megmutatnám, merre van a kijárat, közben sajnálatomat fejezném ki, hogy máris mennie kell...<#hehe>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

chhaya
alulmûvelt vagyok, miaza salve?

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

gameplusz
lol

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Molnibalage
Mit szólsz a salve-hez?<#idiota>

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

chhaya
nem feltétlen növik ki. nekem van olyan 21 éves ismerõsöm, aki még mindig az ilyen apróságokon lovagol, és minden második nap összeveszik a barátjával. pl. ha a csaj egy telefonbeszélgetés során 19x mondja, hogy szeretlek, a srác meg csak 18x mondja vissza... na az már két napi balhé. 😄 hát, van akinek ezek a fontos dolgok...

Nem is az a lényeg, hanem hogy ilyen hülyeségek számítanak egyeseknek.
Fiatalok - most mit mondjak még többet? Hülyeség, remélem majd kinövik.
chhaya
én a csõ-tõl meg a csá-tól is falra mászok. 😄

Szerintem Z (is) menekülne az ilyen csajok elõl <#nyes>
ez komoly.ha akarod adok pár csaj e-mailét meg kérdezheted tõlük

Szerintem nem szívat, csak éppen 14-18 év között van. Gondolom a 14-hez közelebb.
gabo91
😊

Z
Én el sem hiszem, hogy ilyesmit komolyan lehet mondani, nyilván csak szivat. (bár lehet, hogy csak túl sok kémregényt olvastam...)

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Hát ez nekünk, kicsit idõsebbeknek nagyon furcsa dolog. És azt hiszem a többiek nevébem is mondhatom, hogy eléggé lényegtelen dologra tekintesz úgy mintha fontos lenne.
Egy csõ vagy csá teljesen mindegy.
nekem megvan ki mit köszön.nem csak nálam más nál is.és álltalában más a barátság.

gabo91
<#nevetes1>
Nem mind1, hogy csõ vagy csá?

akivel lelépet az megkérdezte mit szólt be nekem.azt mondta csõõ.nekem csak akkor mondják azt a csajok ha jóban van velem.ha valakivel rosszban vagyok akkor azt mondják csá.úgyhogy ezt nem értem

😄😄

Lol!
egyébként ma megint volt akció.beszolt de nekem ment a rádió a telefonban és a hetszetet hallgattam és õ beszólt én úgy értettem kuva ge...
de haveromnak azt mondta úgy szólt be nekem csá Pécs