Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja és ne add fel az alapvetõ elvárásaidat! Ezzel nem azt akarom mondani, hogy legyen egy csomó elvárásod, mert akkor tényleg nem lesz kapcsolatod. Csak azért néha ésszerû kompromisszumokat kell kötni. Lehet, hogy nem lesz modellnek kinézõ csaj, de tudsz majd vele értelmesen beszélgetni több év múlva is és elviheted bárhová..
Még a szex is jobb egy normális, okos lánnyal. Azért is, mert nem egy éjszakára fog kelleni és odafigyel rád is, nemcsak magára.
Lehet, hogy egy kicsit gonosz dolog, de attól, hogy még van barátja, szerintem próbálkozhatsz, fõleg a fiatalabb korosztálynál, mert lehet, hogy a csajszi csak egy jobbra vár, aki éppen lehetsz te is!
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Szóval, egyszerûen nincs szerencsém. Állandóan keresem a csajokat, próbálkozom, mégsincs gyümölcse. 18 évesen még sosem volt barátnõm. Na ez gáz. De persze nem azért érzem miatta rosszul magam, mert gáz... 😛 Hanem azért, mert vágyom rá -.-
Mulkor sétáltam a városban, hallom hogy valami csörömpölés meg sikit valaki és a keresztezõ utcában sétált egy csaj akinek a fejére esett a 2-3. emeletrõl egy cserepes virág (de nem mûanyag cserepes) hát akkor is rosz volt nézni szegényt szédült stb. fogta fejét, jó nagy ütést kaphatott... szembe volt egy kávézo kint ültök azok emg csak röhögkted, pedig 30 év közötti emberek voltak kint...
Leányzó 23-25 körül lehetett kb. Eleve nem azét mentem volna oda, hogy lehet valami a dolgobol, de aztán nem mentem mert még a végén lehet kiröhög hogy mit akarok ott... azt elküld a fenébe...
persze tudom hogy hülye egy gondolkozásom van...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
egyelõre nála fogok próbálkozni, ha nyitottabb lesz felém, ha nem akkor max maradunk barátok
Nem muszáj ám mindenáron fiatalabbat keresni és közben észre sem venni a kínálkozó lehetõségeket <#finom>#finom>
meg kell ragadni az ilyen lehetõségeket, én szoktam ilyen helyzetekben szinte mindenkinek segíteni, múltkor már túlbozgó is voltam, mert azt hittem, hogy leszállnak elõttem a hévrõl, szintén nagy cuccal, és kérdeztem is egybõl, hogy segítsek leadni valamit, aztán mondták, hogy még nem szállnak le 😄, de megköszönték így is vagy kétszer 😊
sajnos velem egykorú lány (aki még tetszene is) nem szorult segítségre eddig
Na legközelebb ha látsz egy ilyet, ajánld fel a segítségedet!
Mert mit veszíthetsz? Semmit.
Mit nyerhetsz? Sokat. Akár egy szerelem is kezdõdhet így, vagy barátság lehet a dologból, vagy egyszerûen csak örülnek hogy segítettél.
Tudom, könnyû mondani, hogy menj oda stb.
Én is ilyen voltam fiatalabb koromban. De addig mondogattam magamban/magamnak hogy "menj! csináld! ne gondolkodj!" vagy valami ilyesmit, hogy aztán egyszercsak azt vettem észre, megy ez mint a karikacsapás és már nem is kell gondolkodnom rajta.
Ma pld. együtt utaztam egy lánnyal a buszon, de jóval odébb volt. Ismertem, de csak látásból, tudtam hogy a házunkban lakik. Amikor leszálltunk, én a rövidebb úton jöttem, õ a hosszabbon. De amikor beértem a házba, megvártam a lifttel, ki is nyitottam neki udvariasan. Tudod, hogy mennyit nõttem a szemében? A hangján éreztem.
Na valahogy így kell ezt.
powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport
De mondjuk forditva is elvárnám, hogy nõ se igyon ha ismerkedünk...
persze diszkoba (felénk) többet isznak mint táncolnak... de ezt már kitárgyaltuk...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
:S egyrészt mert olyan top csaj, hogy esélytelen lenne alapbol, égni nem akarok, persze lehet segiteni csak udvariasságbol is de akkor is azthinné hogy ezzel akarok valamit elérni, aztán... szoval nem volt bátorságom még ehez se... :S
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Ha nem elég, akkor kettõt <#vigyor3>#vigyor3>
nálam is csak egy újabb gondot jelent. Van egy két ismerösöm aki msn-re szebbnél szebb idézeteket ir ki a szerelemrõl, ezeken csak röhögni tudok... elöbb vagy utobb de mindig szenvedés lesz a vége nálam...
ujabb ok amiért nincs önbizalmam...
Én is tudnék mesélni...
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Régebb óta ismerem már a csájt egyébként, valami kis electricity mindig volt kettõnk között...
Sajnos szerelmesen az ember hajlamos sok butaságot elkövetni, amit aztán megbán vagy szégyel. Nekem ezekbõl lett elegem és "kifejlesztettem" a fenti módszert.
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Mert ha igen, akkor az nagyon jó!<#vigyor2>#vigyor2>
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
És ez baj. Azért, mert erre nincsen megoldás. A szerelmet sokféleképpen meg lehet élni, van, akinek keserédes gyomorgörcsöt jelent, van, akinek azt, hogy összebújunk és nyalakodunk, van, aki olyasmit lát meg a másikban, amit a másik nem vesz észre saját magában, és ez vonzza õt a másikhoz...
Szal nehéz eset vok ha szerelemrõl van szó, nagyon szentimentális vagyok...és ez naygon nagy gáz, mert ez az érzés akadályoz a mindennapi teendõimben, mindenben...a racionális gondolkodásban, nem eszek, nemtok aludni, bláhhh....
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Fiatalok - most mit mondjak még többet? Hülyeség, remélem majd kinövik.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Egy csõ vagy csá teljesen mindegy.
Nem mind1, hogy csõ vagy csá?
de haveromnak azt mondta úgy szólt be nekem csá Pécs