22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • clio1616v
    száz szónak is egy a vége... olyan nőbe aki bizonytalan az érzéseit illetően ne szeress bele... nem érdemled meg hogy átvágjon...

ha meg csak szórakozol vele akkor megérdemli...
  • SuperCharger
    Add ki az ultimátumot. Keresse meg néhány gerinccsigolyáját, és hozzon döntést, mert ez így neked sem jó, és neki sem. De ha netalántan ez így neki jó, akkor azonnal add ki az útját. Aztán a köv. bulin, ahol zenélsz, tolj be vmi ütõs számot, ami valahogy arról szól, hogy te nõ, ne nézz hülyének.
  • clio1616v
    hagy a picsába :) már bocs a kifejezésért... csak a nyomatékosság kedvéért..
  • Rundstedt17
    aha:D
  • ba32107
    Szar ügy. Én hasonló cipőben jártam. Szerintem mondd meg a csajnak, hogy vagy dobja a csávót, vagy hagyod a fenébe. Legalábbis próbáld meg.
  • VRSDM
    van egy lány, barátjával 1.5 évesek, de a kapcsolatuk már szemetesbe való...

jöttem én, találkoztunk egy bulin ahol zenéltem, rámkattant. én meg fordítva.

találkák sora, de a barátja még mindig ottvan a képben, és most vagy találkozok vele és összejövünk (mert ez nem kérdéses. kornkétan megbeszéltük hogyha hasonló ütemben találkozunk akkor ő meg én sötöbö :D)

vagy hagyom a ....ba, amíg pasija van...

namost én kábé beleesetem, de ő meg nem nagyon akaródzik dobni a paliját még (egyszer már kivágta amúgyis, csak tudjtáok, kapott még egy esélyt...) , ellenben hiába kecsegtető hogy összejövünk, nem akarok addig síró harmadikat játszani amig palija van... értitek :D

csak úgy megosztottam
  • Rundstedt17
    ne menjünk vissza ádámig és éváig ha kérhetem:D
  • Rundstedt17
    neked még úgysem
  • Rundstedt17
    akkor elvesztem:D....a jóindulatodra vagyok utalva:D....
  • clio1616v
    nem fogja érteni...
    Kezdd azzal, hogy nincsen rajtad kikapcsoló gomb.. :))
  • ba32107
    ték volt
  • salsoul
    Neki csak szájbarágósan megy
  • minigirl
    Nem guminő vagyok = nincs használati utasítás. :D
  • Rundstedt17
    Most én sem rajtad:D.Használati utasítást mellékeld kérlek:D....
  • minigirl
    Tudom én, hogy ki mit szeret?! :D Néha még magamon sem igazodom ki. :D
  • Rundstedt17
    jóh deh aki egy kicsit is fogékony a japán kultúrára azoknál általános:D...
  • clio1616v
    Lehetne a topikcíme: Ritka rendes lányt találni, hát még felkelteni az érdeklődését :) de ha kell még a japán karakterkészletről szerzett háttérinformációimat is bevetem ^^
  • Thanatos
    a legtöbb átlaguserenek nincs, legalábbis a tapasztalatom szerint :)

max azoknak akik már tudják hogy jobb pár extra karakterkészlet mint szívni a mindenféle extra honlapokkal adott esetben, illetve akiknek célirányosan szükségük van rá :) (nálam is ilyen okokból van feltéve ciril-től a japánig minden lényegesebb :P
  • minigirl
    Rengeteg olyan ismerősöm van, akinek nem...
  • clio1616v
    Talán rosszabb már nem lesz a helyzet..
  • Sir Quno Jedi
    Már van jó ideje duplám, azt intézem, hogy legyen is.
  • Thanatos
    üzekedni, ehe, de szépen fogalmaztál :DDD
  • salsoul
    Inkább intézz szimpla melót ami duplán hoz ;)
  • Sir Quno Jedi
    Látom beidult a nagy tavaszi üzekedés. Én inkább a duplamelómat intézem, mert ebben a "gazdasági helyzetben" kinek van kedve üzekedni... :D Épp elég, hogy az "állam" minden nap s*ggbek*r, így már teljes is a szexuális életem.
  • Thanatos
    sajnos manapság naiv dolog azt hinni hogy bárki is hozzátenné a lelkét ilyesmihez... :)
  • Rundstedt17
    persze a japán nyelvi támogatás alap:D
  • Lirion
    Jah, a SE ráült a brandekre és 0 fejlesztéssel már nem tudja eladni az elmaradt cuccait.. De talán idén észhez térnek és felállnak.
  • clio1616v
    Valami ilyesmire lehetett is számítani..
  • Lirion
    '09 Q1-ben az LG lett a 3. legnagyobb mobilgyártó.
  • salsoul
    És ha az ember még a lelkét is hozzá teszi, s nem csak hormonból, nyerészkedésből, szórakozásból dóbálózik vele: még szebb lesz.
  • clio1616v
    Tudod a jelentését vagy csak írod?
  • salsoul
    Itt van száz nyelven, s magyarországon mégis magyarul a legszebb ;)
  • Lirion
    Naná, ki ne tenné, mikor 41 nyelven tudja azt mondani, hogy "szeretlek" lol? :D
  • Lirion
    Még jó, különben nem is irogatnék itt neked. :P
  • clio1616v
    és az eddigi aláírásod is eltűnt... :( Máuuu
  • chhaya #6978
    Köszönöm. ^^
    Be akartam tenni aláírásba, de nem engedi.
  • salsoul
    Miaz Lirion rákattantál a gógle transzlatorra
  • minigirl
    Fizikálisan értettem. Beszélgetni bármiről tudok. :D
  • Lirion
    De édes, hogy ezt így előkerested, csak én arra gondoltam, mikor azt írtad, hogy nálad nehéz a csókig eljutni. :) Ez 1-2 oldallal korábban történt. ;P
  • minigirl
    Dehogyis! :D Mellékelt példa mutatja, hogy csak a karaktereket tudják használni. Lásd: Lirion mestert. xD