Ritka rendes lányt találni

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nehogy azt hidd, hogy ez csak a "nõk butasága"!
Plusz a férfiak felelõtlensége!!

Két ember kell egy gyerekhez..
Csak igen, rosszul választanak, mindkét nem.

Majdnem én is így jártam. Mi lett volna, ha most van egy gyerekem a volt feleségemtõl és így hagy el? Sokkal nagyobb sz@rban lennék.
Persze õ is, de ez engem már hol érdekel, amikor elment, pedig szerettem?

És ha nincs bizalom, az milyen kapcsolat? Semmilyen. Ez a legnagyobb baj.
én hiába próbálok tartós kapcsolatot keresni..rbbrn a világban ez már nem müködik.gratulálok ennek a szenny rendszernek már semmi sem szent abszolút minden ember magára van utalva....<#levele>

jah a házaság megbecsülésére jellemzõ:kb ezt hallom mindenkitõl:
-minek azt egy papírtól nem lesz jobb...
-még jó hogy ha nem szeretem,ott fogom hagyni
<#levele>

összefoglaltad a lényeget az ember senkiben nem bizhat,már a párjában sem...egyébként elég szomorú sok nõ butasága...egyre több a 20 év körüli gyerekes nõ akik párt keresnek...nem választottak elég jól...nem gondolkoznak...

Azt kell mondjam, sajnos, de én sem. Pedig gondolj bele, milyen nehéz lehet neki 2 gyerekkel párt keresni <#szomoru1>

Excsaládomban, volt feleségem unokatestvérénél (csaj) szintén megõrült a férj, úgy mint nálunk a feleségem, és azt mondta már nem biztos, hogy szereti a lányt. A lány meg nekem panaszkodik és kérte tõlem adjak már mintát a házastársi vagyonjogi nyilatkozathoz, mert nem fog arra várni, amíg a férj nagy kegyesen kigondolja, hogy szereti-e még. El akar költözni, új lakást venni. Mit fog kezdeni szerencsétlen csaj 2 gyerekkel??

Iszonyat egyébként mi van manapság. Mindenki megbolondul, jobbról-balról ugyanezt hallom.
Az én kapcsolatom 6 éves volt! úgy bomlott fel. Az unokatesóé 13 éves!
Mindenki megõrül vagy mi van?
Kolléganõm azt mondta erre, az a baj, hogy senki nem dolgozik meg már semmiért. A kapcsolatért sem. Ha baj van, nem tesznek ellene, nem beszélik meg, NEM TESZNEK ÉRTE! hanem kilépnek, mert úgy egyszerûbb.
Hát ez nekem nagyon nem tetszik! <#schmoll2><#boxer><#conf>
Nincs értéke már semminek.
Házasság? Ugyan már, semmit nem jelent a mai embereknek. Kiüresedett, tartalom nélkülivé vált. Nem veszik komolyan ezt sem.
Ja és így vállaljon az ember gyereket. Bizonytalanra??? Pfff! <#help>
érthetõ én soha az életben nem kezdenék olyannal akinek gyerekei vannak és nem is fogok.

Rita79
Ezzel egyetértek. Nálam sem jöhet szóba egy gyerekes férfi, mert egy "idegen" gyerek nagyon bezavarhat még egy jól mûködõ párkapcsolatba is.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Társkeresõn írt egy lány, csak az a baj, hogy két gyermeke van, akik közül az egyiket õ neveli, a másikat a gyerek apja.
Hiába tûnik rendesnek a lány/nõ, ha én saját gyereket akarok...
Rita79
Támogatom az ötletet, bár ezen a fórumon is lehet ütköztetni a véleményeket.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Öööö, inkább nem <#confused>
gameplusz
Itt vagyok, gyerünk, tépjetek szét, osztozzatok ezen a testen! <#idiota>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Saloom
itt ugyis mindig le van fikázva a kérdezõ is ugyhogy sztem befér 😄

akár lehetne egy Ritka rendes fiút találni címû fórum is 😄D
Z
Vigyázzatok, mert hidratáló, borotválkozás utáni zselé is van már! <#idiota>

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Általában a férfiakat nem érdekli annyira, hogy szappannal vagy mással mosakodnak, fürödnek.
A nõk vannak oda mindenféle kenceficéért, ami a férfiakat fikarcnyit sem izgatja fel.
De mostmár jó lenne végre lezárni ezt a témát, mert ez csak nagyon kis szelete annak, hogy miért nem találunk rendes lányt 😊
minigirl
Hja, ezt nem reklámozni kéne, hanem tenni ellene... 😄

Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.

Kata
😄

[/cserf][/fülünyúl]

Nohab
Azt a büdösek a férfiak és ehhez hasonló videókat hagyátok. Azért kaptam én is a pontokat.
Hoppá-hoppá itten átmeneti kitiltások történtek. Reklám miatt?
SHADOWEYES7
<#heureka>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

gameplusz
#2879: Reklám.
#2881: Reklám.

Nemkéne.-

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Nohab
kösd fel magad, és ne reklámozz. thnx.
Dynamic
Én egyszer a tesóméknál zuhanyzás közben ezt nyomtam magamra.
Persze, ahogy szétkentem magamon észrevettem, hogy valami nem stimmel😄D

Hajbalzsammal fürdött vki, na és? Ha kiveszem a kontaktlencséimet, lehet hogy én is azzal fürödnék, mert nem látom jól. Jó illatú? Jó.
annabella2

Rita79
De még nem döglött meg, ezért még ücsörgök rajta egy picikét, ha nem gond.......<#nyes><#wink><#crazya>

Daffit
Úgy tûnik, hogy Te mindent képes vagy megtenni egy kapcsolatért, akár teljesen megváltozni is, csak mûködjön. Errõl egy közmondás jut eszembe:
Ha észreveszed, hogy megdöglött a lovad, szállj le róla!

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Rita79
Összefoglalóan csak annyit szeretnék válaszolni, hogy igen, tudom, hogy mit jelentenek azok a dolgok, amiket leírok.
És úgy is cselekszem!
A "csesztetésrõl" meg csak annyit, hogy mivel tökéletes ember nincs, ezért én is meghallgatom a társam velem kapcsolatos problémáit és megpróbálok az éppen nem tetszõ dolgokon változtatni.
De ezekbõl a dolgokból lehet tanulni és még jobbá lehet tenni egy kapcsolatot.

Z
""A hûséggel kapcsolatban mindig megkérdezem az ismerõseimet: mi a hûség és mi számít már megcsalásnak?"
Ezt miért kell megkérdezned bárkitõl is???" --- miért kell bármit is megkérdezni bárkitõl is?

Ha azt hiszed, hogy ismered az abszolút igazságot, az intoleránssá tesz. Te csak úgy magadtól tudsz ilyen dolgokat, mert így születtél, vagy egy filozófust is tisztelhetünk benned? És ha valamirõl szilárd meggyõzõdésed, hogy tudod, mit jelent, akkor mi garantálja, hogy jól tudod a jelentését?

"A hûség az, amikor a lelked és a tested egésze is csak egy emberé, mert már annyira szereted, hogy nem bírsz nélküle létezni, tehát bármiféle "félrekacsintás" már megcsalásnak számít." --- jó lenne tisztázni a "félrekacsintás" fogalmát.

Ha valakit szeretsz, akkor azt nem bántod, igaz? Merem remélni, hogy ez így van. Miért képes akkor mégis szinte minden nõ arra, hogy a szerelmüknek nevezett egyént folyton csesztessék a nekik épp nem tetszõ dolgok miatt? Ez önzõség. Ha a másik embernek valamilyen dolga nem tetszik, és szeretem, akkor vagy elfogadom olyannak, vagy leülök vele komlyan beszélni, hátha rábírom a változásra...de nem kezdek el vele ordibálni, hogy mi a fenét képzel. Tedd a kezed a szívedre, és mondd, hogy sosem csesztetted még a szerelmed olyan dolgok miatt, mint amikbõl általában a legtöbb perpatvar indul.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

ez meg mi?

htr93
jhajj

én is szerettem volna azt hinni,de volt egy olyan gyanúm hogy egy fiatal lányt aligha fog érdekelni a szeretet ha szerelembe esik dob,és lásd be is következett...ezek szerint az idõsebb nõknél sincs ez másképp<#levele>..az a kérdés hogy találni e olyan nõt aki miután elmúlt a szerelem mámórító csodás érzése nem dob el egy másik szerelemért,mivel olyananyira megszeretet?a válasz szerintem nem,vagy aligha.

Ugyanez történt velem is ami Run-al. Szerettem a barátnõmet/feleségemet, õ is szeretett, aztán "hirtelen" kiszeretett belõlem és a munkatársába esett bele. Úgy otthagyott mint a szél!
Akkora pofont kaptam ezzel, hogy jónéhány szál õsz hajszálam lett!

Én csak szeretném azt hinni, hogy a szerelem ha elmúlik is, utána a szeretet következik. Olyan, ahol nem hagyja ott az egyik a másikat..
Hanga
egyél tyúkpörköltet

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

Daffit
Ahogy az angol mondja: Action speak louder than speech (magyarul asszem így mondják: a tettek hangosabbak a szavaknál)

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Hanga
nincs igazad

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

Rita79
Kösz szép!<#smile>

Daffit
Gratulálok neked! És tiszta szívembõl kívánom, hogy örökké tartson neked.

a jelenbe?<#ravasz1>.mert az nem jelent semmit,még simán változhat és fog is<#ravasz1>..

Rita79
De bejött!!!<#love11>

Magyarul csak próbálod azt hinni hogy igaz az elméleted de még sose jött be igaz?

Rita79
"Pofont" már mindenki kapott szerintem, de attól még nem vonulok a további életemben apácazárdába!!!<#ejnye1>

A tettekben is megvolt...

Daffit
Kedves Rita!
Én már megváltoztam, mert én is naív voltam, mint most Te. Kellett egy pofon, hogy rájöjjek erre.

Rita79
Hinni a templomban kell!
A szeretet pedig nem a szavakban, hanem a tettekben nyílvánul meg!

nem kell félre nézegetned,jönnek maguktól is...mindig izgulhattam hogy mi lesz ha..visszatérve rád,persze most könnyen mondod ezt de így volt az ex is,csak engem szeret örökké stb...szóval nem hiszek el mindent<#ravasz1>

Rita79
Te tapló!!!!!!!!!<#levele>

Rita79
Nem esek szerelembe mással, mivel a páromat szeretem, õ van a szívemben, hozzá ragaszkodom és ilyenkor nem kell más!!!
Attól, hogy nem vagy már full szerelmes, attól még ugyanúgy Õ az életed párja!
Ezért nem is nézegetsz félre, ennek okán lehetetlen, hogy másba szerelmes legyél!<#crazya>

na ez durva volt<#levele>...