Ritka rendes lányt találni
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Plusz a férfiak felelõtlensége!!
Két ember kell egy gyerekhez..
Csak igen, rosszul választanak, mindkét nem.
Majdnem én is így jártam. Mi lett volna, ha most van egy gyerekem a volt feleségemtõl és így hagy el? Sokkal nagyobb sz@rban lennék.
Persze õ is, de ez engem már hol érdekel, amikor elment, pedig szerettem?
És ha nincs bizalom, az milyen kapcsolat? Semmilyen. Ez a legnagyobb baj.
-minek azt egy papírtól nem lesz jobb...
-még jó hogy ha nem szeretem,ott fogom hagyni
<#levele>#levele>
Excsaládomban, volt feleségem unokatestvérénél (csaj) szintén megõrült a férj, úgy mint nálunk a feleségem, és azt mondta már nem biztos, hogy szereti a lányt. A lány meg nekem panaszkodik és kérte tõlem adjak már mintát a házastársi vagyonjogi nyilatkozathoz, mert nem fog arra várni, amíg a férj nagy kegyesen kigondolja, hogy szereti-e még. El akar költözni, új lakást venni. Mit fog kezdeni szerencsétlen csaj 2 gyerekkel??
Iszonyat egyébként mi van manapság. Mindenki megbolondul, jobbról-balról ugyanezt hallom.
Az én kapcsolatom 6 éves volt! úgy bomlott fel. Az unokatesóé 13 éves!
Mindenki megõrül vagy mi van?
Kolléganõm azt mondta erre, az a baj, hogy senki nem dolgozik meg már semmiért. A kapcsolatért sem. Ha baj van, nem tesznek ellene, nem beszélik meg, NEM TESZNEK ÉRTE! hanem kilépnek, mert úgy egyszerûbb.
Hát ez nekem nagyon nem tetszik! <#schmoll2>#schmoll2><#boxer>#boxer><#conf>#conf>
Nincs értéke már semminek.
Házasság? Ugyan már, semmit nem jelent a mai embereknek. Kiüresedett, tartalom nélkülivé vált. Nem veszik komolyan ezt sem.
Ja és így vállaljon az ember gyereket. Bizonytalanra??? Pfff! <#help>#help>
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Hiába tûnik rendesnek a lány/nõ, ha én saját gyereket akarok...
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
A nõk vannak oda mindenféle kenceficéért, ami a férfiakat fikarcnyit sem izgatja fel.
De mostmár jó lenne végre lezárni ezt a témát, mert ez csak nagyon kis szelete annak, hogy miért nem találunk rendes lányt 😊
Én nem teszek úgy, mintha az emberiség barátja volnék.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
#2881: Reklám.
Nemkéne.-
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Persze, ahogy szétkentem magamon észrevettem, hogy valami nem stimmel😄D

Ha észreveszed, hogy megdöglött a lovad, szállj le róla!
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
És úgy is cselekszem!
A "csesztetésrõl" meg csak annyit, hogy mivel tökéletes ember nincs, ezért én is meghallgatom a társam velem kapcsolatos problémáit és megpróbálok az éppen nem tetszõ dolgokon változtatni.
De ezekbõl a dolgokból lehet tanulni és még jobbá lehet tenni egy kapcsolatot.
Ezt miért kell megkérdezned bárkitõl is???" --- miért kell bármit is megkérdezni bárkitõl is?
Ha azt hiszed, hogy ismered az abszolút igazságot, az intoleránssá tesz. Te csak úgy magadtól tudsz ilyen dolgokat, mert így születtél, vagy egy filozófust is tisztelhetünk benned? És ha valamirõl szilárd meggyõzõdésed, hogy tudod, mit jelent, akkor mi garantálja, hogy jól tudod a jelentését?
"A hûség az, amikor a lelked és a tested egésze is csak egy emberé, mert már annyira szereted, hogy nem bírsz nélküle létezni, tehát bármiféle "félrekacsintás" már megcsalásnak számít." --- jó lenne tisztázni a "félrekacsintás" fogalmát.
Ha valakit szeretsz, akkor azt nem bántod, igaz? Merem remélni, hogy ez így van. Miért képes akkor mégis szinte minden nõ arra, hogy a szerelmüknek nevezett egyént folyton csesztessék a nekik épp nem tetszõ dolgok miatt? Ez önzõség. Ha a másik embernek valamilyen dolga nem tetszik, és szeretem, akkor vagy elfogadom olyannak, vagy leülök vele komlyan beszélni, hátha rábírom a változásra...de nem kezdek el vele ordibálni, hogy mi a fenét képzel. Tedd a kezed a szívedre, és mondd, hogy sosem csesztetted még a szerelmed olyan dolgok miatt, mint amikbõl általában a legtöbb perpatvar indul.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Akkora pofont kaptam ezzel, hogy jónéhány szál õsz hajszálam lett!
Én csak szeretném azt hinni, hogy a szerelem ha elmúlik is, utána a szeretet következik. Olyan, ahol nem hagyja ott az egyik a másikat..
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Én már megváltoztam, mert én is naív voltam, mint most Te. Kellett egy pofon, hogy rájöjjek erre.
A szeretet pedig nem a szavakban, hanem a tettekben nyílvánul meg!
Attól, hogy nem vagy már full szerelmes, attól még ugyanúgy Õ az életed párja!
Ezért nem is nézegetsz félre, ennek okán lehetetlen, hogy másba szerelmes legyél!<#crazya>#crazya>