22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • salsoul
    akkor én abban kötök komprmisszumot, hogy nem kötünk kompromisszumot és mindketten a magunkhoz passzolót keressük tovább
  • clio1616v
    a megoldandó problémára tekintek kihívásként

kompromisszumot tudni kell kötni.. kölcsönösen meg kell tudni ígérni egymásnak bármit.. nagyon nyersen értelmezve.. ha szereted, megteszel bármit és az a jó ha épp annyira vagy szeretve általa.. se jobban se kevésbé..
  • salsoul
    ez a nívója - értsd az eszéhez

még csak 2-3 hónapos tapasztalata van, vagy még annyi sem - ő maga mondta
    ettől van csak besózva...
  • salsoul
    egységet kell alkotniuk, s nem pedig kompromisszumot kötniük

egy vérontásra is tekinthetsz kihívásként, mégsem biztos, hogy ettől az a kívánatos és a helyes
  • clio1616v
    ez se cinizmusnak, se viccnek nem jó..
  • clio1616v
    gyakorlatilag tökéletes ember nincs.. így mindenkinek bizonyos fokú kompromisszumot kell kötnie.. ezt vagy elfogadod, vagy nem.. kihívásként tekintek rá..
  • Lirion
    Hát igazából csak akkor vennélek el, ha gazdag vagy haha. Aztán egy hét múlva válnánk és vinném a fél vagyonodat lol. :P
  • salsoul
    a kompromisszum nem éppen az
  • clio1616v
    én szeretem az izgalmakat a kihívásokat..
  • salsoul
    a kompromisszum az nem jó, mindig feszültség van benne, ami szétfeszít
  • clio1616v
    Ha ráadásul megütöd a külsővel szemben támasztott mércéjét akár esélyed is lehet nála.. esetleg bizakodhatsz is majd.. :) hogy az ő párja lehetsz.. érezd magad megtisztelve, ha túljutottál az első mércén..
  • salsoul
    Eredetiben szebb, mint az emlékezetemben:

"nem a virág
    keresi meg
    a pillangót,
    pillangó megy
    a virághoz"

/Csunjan szerelme/
  • clio1616v
    Én szeretem ha egy nő hisztizik.. :) és megnyugtathatom.. :)
  • clio1616v
    jó hogy angol szavakkal ki tudod magad fejezni.. az érzéseidet.. talán angol anyanyelvű csajokkal kellene próbálkoznod.. kitudja.. lehet ha félreértenek akkor szeretnek beléd.. :)
  • clio1616v
    Minigirl csak arra számíthat tőled feltéve ha elég szép külsőre a számodra, hogy megszólítod.. a többi már az ő dolga :))
  • minigirl
    Nem lehetne, hogy legelőször alkoholista legyek? Akkor már elvesztem annyira a tisztánlátásomat, hogy hagyjam magam hülyének nézni... :P
  • clio1616v
    az ilyen ágról ágra ugrálásnak meg van az a tulajdonsága, hogy a híre megelőzi.. aztán akkor már magyrázhatod a csajnak hogy neem.. veled nem ilyen leszek..

ki fog hinni neked? kényes az egyensúly..
  • Lirion
    Persze, aztán elveszlek feleségül, csinálunk 12 gyereket, majd alkoholistákká válunk, elválunk és magányosan megöregszünk. :P
  • clio1616v
    ezek szerint valamivel nem számolsz.., hogy a negy keresésben nem foglalkozol azzal, hogy téged szeressenek.. azal foglalkozol csak hogy a te elvárásaid teljesüljenek.. csak magadnak akarsz jót.. ezt a csajok nem szeretik, ahogy te sem :D

kompromisszumról hallottál-e?
  • minigirl
    Ez de kedves! :) Komolyan tetszik. :)
  • clio1616v
    De gond...
  • Lirion
    Hát akkor minden napra jutna vagy 200k nő, el se férnének a szobámban, farmot kéne építenem nekik. :D
  • clio1616v
    Talán ez miattad van, amíg nem ismernek milyen vagy vonzod őket külsőleg.. de a belső értékeid felfedése nem váltja ki belőlük a külsőddel egyenértékű vonzalmat.. talán ha fordítva lenne jobban járnál..
  • salsoul
    Nem a virág megy a méhhez ;)
  • minigirl
    Ohh, jajj, kezdek félni... :'( Még a végén megkedvelsz... xD
  • minigirl
    Nana! Ez már az a dolog, amikor én akarok pasizni, és nem az, amikor engem akarnak felszedni! :P :D
  • Lirion
    Nem gond édesem, nem mondtam, hogy megcsókolhatsz. :P :D De úgy látom, haladunk, ha már ilyenekre gondolsz :), huncut lány vagy te. :)
  • Sir Quno Jedi
    Ha nagyon akarod és mégis nehéz veled az előrejutás, akkor bizony mégis egy álszent dög vagy. :D
  • salsoul
    Egyébként kb 3-4mrd nő él a földön és mindet végig kéne próbálnod...
  • salsoul
    És ha megállapodsz majd kiderül, hogy az csak egy so-so egy másik jötthöz képest... aztán az után majd egy másik és másik és... még holtodban sem lesz nyugtod.
  • Lirion
    Ez az add önmagad a legszemetebb és mindig félreértett tanács..
  • TitaniumRR #6822

Ez akár lehetne a topic bannerja is :-)

- Ha volt már, bocsi.
  • minigirl
    Hááát... Az én figyelmemet könnyű felkelteni, de megtartani annál nehezebb. :) A csókról meg akkor már ne is beszéljünk. :) Pedig nem vagyok egy álszent dög, csak nehéz velem az előrejutás. :)
  • minigirl
    Volt idő, amikor én is taktikáztam, mert akkor úgy láttam jónak. Rövid úton rájöttem, hogy ez nem megy, ha hosszú távra tervezek valakivel. Mostmár mindig magamat adom, és mivel hangulatember vagyok, ezt sem rejtem véka alá. Van, akinek bejövök olyan hisztisen, makacsan, ahogy vagyok, van, akinek nem. Az előbbit örömmel fogadom, az utóbbi meg nem szokott érdekelni.
  • Lirion
    Akkor majd 50 évesen házasodok, mint George Clooney. :) Nem fogok megállapodni egy so-so-val, ha meghódíthatom a glorius one-t is.
  • salsoul
    Harminc éves koromig én inkább stabil alapokat rakok le egy családhoz. Amire aztán építeni lehet.
  • Lirion
    A legnagyobb munka, amit egy férfi megtehet a csajozásban, hogy megszólítja a nőt. Ehhez képest az, hogy megpróbálja megcsókolni már könnyű kis rutinfeladat. Tehát megdolgozom a nő figyelméért. :)
  • salsoul
    Szerintem most sem sikerült megértened a témát ;)

Miből gondolod egyébként hogy majd 30 körülre megatlálod? Akkor hipp-hopp hirtelen másképp fog működni a világ?
    Harminc körülre lehet elszalatsztni fogod... nem megtalálni.

Lehet a 658. napon jönne az aki neked való de te 600nál már kompromisszumot kötsz egy so-so-val...
  • ba32107
    Én pont fordítva vagyok... nem csajozni akarok, hanem tartós kapcsolatot. Pont az eleje az, ami nekem macerás, nehezen nyílok ki mások felé.
  • Sir Quno Jedi
    Behonyám. Meg aztán én nem ajnározok körül egy "idegent". Esetleg, ha úgy érzem, akkor talán közlöm vele a tényt, hogy részemről mehet a dolog, ha ő erre nem, akkor bizony nem és itt vége is a dolognak, mielőtt elkezdődött volna. Ha már van "kapcsolat" kettőnk között, az más. Akkor szívesen udvarolok, ajnározok, kényeztetek, mert az már "házon belül" van és intim. Idegen nőknek max. bókolok, vagy hülyülök velük egy kicsit, de azt sem viszem túlzásba (élőben pláne nem). Merthogy IDEGENEK. Tartózkodó vagyok velük, hideg, kimért, ámde udvarias.

Ha a másik fél nem érdklődik irántam legalább úgy, mint én őiránta, akkor ugyan minek is pedálozni, értelme semmi. Nem a középkorban élünk.