22709
nincs egy normális lány, aki nem csak külsőleg hanem belsőleg is kibírható
  • salsoul
    #7155:
    Nos, akkor nálad nem a szex a sarkalatos pont. Hanem más.
    Az összes válás a sarkalatos pont sérülésekor történik.
    Kinél szex, kinél szerelem, kinél anyagi biztonság sat.

#7158:
    Én már - hálisten' - túljutottam azon a korszakomon amiben úgy gondolkodtam, mint te most.
    Elméleted addig áll, amíg valakinek a kúrás körül forog az élete. A szexet is lehet nyers ösztön szintén, és magasabb finomabb szinten művelni. Az előbbi az alapállás az embereknél, míg az utóbbi elérésért erőfeszítéseket kell tenni. Érdemes a keleti és egyiptomi kultúrához fordulni...
    (pár hónapja olvastam egy régi szöveget, és ott teljes magától értetődő természetességgel írnak arról, hogy a női orgazmus, kielégülés is ejakulációval jár - utána néztem, nem és nem elírásról van szó... Tudom ma már egyre többet hallani a dologról, mégsem tekintik még standardnak... hány férfi büszkeség törne össze...)

Nem árt ha az embernek van értékrendje, erkölcsi, morális tartása, kiegyensúlyozott, testben és lélekben tiszta sat. Mindez nem áll ellenben a szexuális élettel csupán pár szinttel feljebb éli meg.
    Hogy a föld népességének hány százaléka mit csinál és mit követ, trend vagy nem trend, az számomra nem mérvadó.
  • Rabbit20
    Én már elvesztettem a fonalat, eléggé kilett forgatva itt pár dolog :D sztem ha valaki nem akar komoly kapcsolatot, akk mérne foroghatna a szex körül minden? hülyeség állandóan az igazit keresni :) majd jön magától, ha jön...
    Nem mintha én olyan nagy szexgép lennék, de fél éve ismerek egy lányt akivel most kezdtünk találkozgatni, és még együtt se vagyunk... de mióta ismerem nemvoltam csajjal (nemis akarok mással lenni), semilyen formában.
  • Molnibalage
    Hát akkor most leírok egy "csúnya dolgot". Volt olyna lány akivel csak jó volt a szex, de a szex miatt szerettem bele igazából, de nagyon. Addig is megvolt a kellemes érzés, de attól indultak be igazán a dolgok. Nem vagyunk egyformák no..
  • Lirion
    Tudnék örülni annak, ha nem kéne attól félnem.
  • Lirion
    Nem mind1, hogy hogy küld el, szombaton is el akart küldeni egy csaj, mikor leszólítottam, utána make-out lett belőle és még sorolhatnám az ehhez hasonló eseményeket. Feladni vmit az első akadálynál (elküldésnél) nagyon nem cool.
  • clio1616v
    Miááú ^^
  • clio1616v
    attól nem kell félned, hogy komoly kapcsolatban leszel... ^^
  • chhaya #7166
    Egyetértek. (Ha már az volt a baj, hogy lányok nem írnak véleményt.:D)
  • Lirion
    szerk.:
    *akárki azért NEM ülhet rá.
  • clio1616v
    arra nem is gondolsz, hogy ha elküld egy csaj akit megkívántál, akkor azt csak te hiszed, hogy hú most igaz hogy elküldött, de biztos azért mert nem bír ellenállni annyira akar... :))))
  • Lirion
    Ha komoly kapcsolatban lennék, én is elhajtanám, mivel nem vagyok, valszeg nem ellenkeznék, de egy kicsit biztosan tesztelném a lányt, akárki azért ülhet rá a gloryrúdra.
  • clio1616v
    ez így van, de az a te bajod hogy ha ennyire tudod akkor mégsem alkalmazod... :)
  • Lirion
    Kár, hogy a nők a legritkább esetben mondják el, hogy ténylegesen mire vágynak.. jellemzően pont az ellenkezőjét szokták inkább mondani.
  • clio1616v
    egészen addig jó amíg még nincs nőd..
    utána más lesz fontos ;)
  • Rundstedt17
    bizony.
  • Lirion
    Egy fullos csajt hosszútávon is nagyon jó rendszeresen megkúrni. Csak az irigy emberek vélekednek másként.
  • clio1616v
    elfogadom, hogy másképp gondolkodsz.. csak arra próbálok rávilágítani, hogy nem jól gondolod.. hazugságban élsz.. nem sok lány írt ide, de azért lehet érzed, hogy nekik mi a hozzáállásuk (egyhangúlag)...
  • clio1616v
  • clio1616v
    az egyikből következik a másik... annyira szeretem amennyire kívánom és annyira kívánom amennyire szeretem...

és mindig... ;)
    a szex a másodlagos, mert előbb szeretnie kell ahhoz hogy kívánjam... úgy kell rámnéznie, érintenie, szuszognia tudnom kell a gondolatait, érzéseit, vágyait... éreznem kell nagyon...
  • salsoul
    Kérdés, hogy Valóban jó-e [hosszú távon is]...
  • Rundstedt17
    nem vagyok semmi jónak az elrontója
  • Rundstedt17
    leszámítva néhány magát okosnak képzelő embert
  • salsoul
    Bizony elvétve
  • salsoul
    leültél már valaha megvizsgálni alaposan?
  • ba32107
    És képzeld, elvétve akadnak olyanok is, akik képesek elfogadni, ha valaki nem úgy gondolkozik, mint ők...
  • salsoul
    "Jah persze ha egy bombacsaj nem akarna tőled semmit csak szexet biztos elhajtanád hát persze...."ű

Ez megszólalás feltételezi azt, hogy a szex körül forogsz.
  • clio1616v
    de elválaszthatatlan... számomra...
  • Rundstedt17
    hol állítottam hogy akörül forog minden?
  • salsoul
    Képzeld el Rudi vannak emberek akiknek fel tudnak nőni és nem a szex körül forog az életük. Mielőtt félreértés esne: a szex az életük rész, csak nem akörül forog minden, nem az életük kardinális pontja.
  • Rundstedt17
    na igen a szélsőség
  • salsoul
    nem elválasztahatlan,
    ám kimondottan vagy kimondtatlanul vagy egyik, vagy másik lesz a kapcsolat sarkalatja, és ez meghatározza az egész kapcsolat építményét
  • ba32107
    Bazzeg, veled valami tényleg nem stimmel
    Nézd már meg, írtam egy szót, és azt is sikerült így kiforgatnod....
  • Rundstedt17
    persze sok más mellett téged is kisajátít
  • clio1616v
    egyet akarok csak... és tőle is csak azt akarom, hogy sajátítson ki :)
  • Rundstedt17
    önző vagy,nem sajáthíthatsz ki minden jó nőt
  • clio1616v
    el
  • bcrics
    még sok is,bőven sok is:)
  • Rundstedt17
    Jah persze ha egy bombacsaj nem akarna tőled semmit csak szexet biztos elhajtanád hát persze....
  • Rundstedt17
    Egyébként nem is biztos hogy bünös volt,birtokai lehettek a háttérben:D
  • clio1616v
    értem, akkor neked kicsit mások az elképzeléseid a rendes lányokról... mindenki aki leszop ha épppen kanos vagy az rendes... nagyszerű...

most újra értelmezve a topik címét... Ritka rendes lányt találni..

elképzelem ahogy sétálsz a járdán és odamész kétségbeesetten a lányokhoz, megkérdezed... szia kanos vagyok leszopnál? kérlek?

A válaszok nagy valószínűséggel azok lesznek hogy: Nem! Dehogyis, hülye vagy? Takarogy az anyádba... és hasonlók..

Te meg duzzogva hazamész és kivered... úton hazafelé meg mottyogod magadba... Ritka rendes lányt találni, hogy a fene vigyel el...