1682
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
-
#274 nézem a gameplay videókat és nagyon-nagyon tetszik. egy dolgot sajnálok, de nagyon: Splinter Cell a neve. Köze nincs az első 3 rész stílusához, van egy csomó rész a gameplay-ben, ahol muszáj fejbelőnöd az embereket, ez korábban nem volt; aztán nincs éjjellátó, nincs high-tech felszerelés, nincsen lambert a "fejedben". itt már nem arról fog szólni a játék, hogy akár fél-egy percig is csak állsz a sötétben, hogy a megfelelő helyre sétáljon az egyik őr, ahonnan nem látja majd a másik, ha elkapod.
mégegyszer: nagyon jónak ígérkezik ez a játék, de teljesen más stílust képvisel majd -úgy tűnik-, mint amiért beleszerettünk a SC szériába. :( -
#273 Akkor ezek szerint nem lesz baszott sötét részek a játékban ez nekem nagy szó.Hálistennek a játék grafikájából is láthatunk majd valamit nem úgy mint pl a Chaos Theoryban ahol szinte csak éjjellátóval kellett menni azt mindenhol csak zöldet láttam.Számomra nagyon jó hír! -
#272 nem lesz nightvision??? :S ez azért túlzás. előző 4 részben védjegye volt a játéknak. a legelső részben is ez volt az egyik nagyágyú, ami miatt robbant.
ezt nagyon sajnálom... :((( -
#271 Infók -
#270 egyetlen problémám van vele eddig (azon kívül, hogy mennyit kell még rá várni)
összességében Sam megint fiatalodott. gyorsabb, plusz az arca is simább (lásd a lenti képet pl.)
de a gameplay... csak a PC-s irányítás rendben legyen (ne kelljen hatszor belőni egy szöget ahhoz, hogy jó irányban mozogjon, meg ne is csak abból álljon az egész, hogy nyomkodod a space-t ő meg megcsinálja a gyári macro-kat) -
#269 Nem! Meg egy kis Bauer... -
#268 Csak nekem van dejavu érzésem a Bourne rejtély irányába?
-
#267 INFÓK! -
#266 Nekem évek óta + fav-ban van :DD SC függő vok, ha lehet:) -
#265 Hát mit ne mondjak simán jobbnak ígérkezik mint az eddigi részek. Nekem egyből a Taken jutott eszembe. -
#264 be is megy +fav -
#263 Hardwired -ről vihető HD -ban a gameplay és trailer...nekem nagyon tetszik! Főleg a játékmenet, meggyőző! -
#262 Itt is van pár jelenet
Nekem vegyes érzelmei vannak, jobban tetszett a régi Sam. -
#261 GAMEPLAY! -
Hellsing47 #260 ugyanez normális minőségben -
Dante93 #259 Hát igen ez kúrva jó lesz! Már csak ingame kell és boldog leszek. -
#258 Trailer Sajnos ingame nulla. -
#257 Biztos lesz videó hnap, még talán jobb minőségben is :)
Valamit tudni már a multiról? Főként a coop módra gondolok, remélem nem olyan tré mint az előzőben... -
#256 Egyértelmű... PS3-ra nem jön
valahol láttam, hogy DS-re is fog jönni -
Dante93 #255 Fájdítsd csak még jobban a szívem, amiért lemaradtam róla!:) -
#254 Ubi fórum manager is megerősítette már hogy jön PCre. -
#253 Bánhatod, hatalmas volt, de azért remélem pc-n nem lesz ilyen, hogy 2mp elintéz 8 embert :) -
#252 Úgyis jön majd külön videó róla nem kell parázni! -
Dante93 #251 Francba lemaradtam Sam bácsi bemutatójáról! -
#250 A francokat xbox exkluzív! -
#249 tuti nem marad az... csak PC-re majd legfeljebb decemberben jön. -
#248 20:17 - A játék ősszel jelenik meg, újra megerősítik, hogy Xbox-exkluzív.
20:12 - Két Ubisoft fejlesztő a színpadon, akik most élőben játszanak a cuccal. Sam Fisher brutálisabb, mint valaha, a játék pedig úgy néz ki, hogy nem hiszem el. A készítők célja az volt, hogy a történet gyors és izgalmas ütemben, élőben bontakozzon ki a játékosok előtt. Sam ezúttal igazi ragadozó lesz, és semmitől nem riad vissza. Kap egy új képességet, ez a mark and execute, amivel megjelölhetünk egy-egy szerencsétlent kivégzésre. Fisher pókemberként mászik a falon, aztán leugrik a sötétbe és hangtompítós pisztolyával két másodperc alatt kilövi a szerencsételeneket. Egy új fegyver az EMP gránát, ami leállítja az elektronikus szerkezeteket. A küldetéseket is érdekesen írja ki a játék, pl. a falra és hasonló helyekre, a hangulat egy pillanatra sem törik meg.
20:10 - Splinter Cell Conviction brutálisan hangulatos trailer megy a filmtrailerekből ismerős Two Steps From Hell zenével, betonkeményen büntet. A történet minden eddiginél sötétebbnek tűnik. Xbox exkluzív.
info: Gamekapocs -
Lowosan #247 XBOX exkluziv -
#246 Menjetek gyorsan nézni gamespotoról az E3--mat. Conviction ingame!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#245 Kotaku az mindig hiteles :) -
#244 eszerint december, bár nem tudom mennyire hiteles, a dlc-nek nem tudom mennyire örüljek, ennyi erővel eleve rajta lehetne a lemezen... -
#243 fuhh, nem mondom, hogy nem lenne jó. de kicsit kételkedem. ha igaz, akkor jól titokban tartották, mert már nagyon a végefele kell járniuk, ahhoz, hogy bő egy hónap múlva már boltokban lehessen. -
#242 Még idén nyáron? -
#241 Sokat változott a Splinter Cell: Conviction
A Ubisoft egyik munkatársa, UbiRazz a a Splinter Cell: Conviction fórumán elárulta, hogy hamarosan nagy meglepetések érik majd a sorozat kedvelőit.
Régebben napvilágot láttak gameplay videók a Splinter Cell: Conviction kapcsán, ám azóta a fejlesztők teljesen átalakították a játékot, rengeteg új ötletet valósítottak meg, s a régi kedvencek nagy részét is meghagyták. A fejlesztők fórumán UbiRazz elárulta, hogy hamarosan újabb videókat láthatunk majd, amelyek igazán nagyszerűen sikerültek, s a rajongók nem fognak csalódni a folytatásban. Reméljük, hogy igaza lesz és az idei esztendőben végre egy igazán méltó folytatást kaphat a sorozat.
info: Gamekapocs -
#240 20-án új info jön -
cherubim06 #239 Ez nem is olyan rossz videó, nem trailer, hanem teaser és annak tökéletes. -
#238 hát tényleg nem sok minden derült ki, illetve csak annyi, hogy a DA-es vonalak közül azt viszik tovább, amely szerint Sam lelőtte Lambert-et. (Aztán persze lehet, hogy nagy csavarral kiderül, hogy mégse halt meg¸; de mindenesetre avval a vonallal nem kompatibilis, ahol rá se lőttünk Lambert-re.) -
Hellsing47 #237 Teaser
végre valami "újdonság", bár kb semmi sincsen benne -
#236 Ugyan már... SC-t ne hasonlítsd a 10 éve még meg nem jelent stádiumú játékokhoz...:S -
#235 már az is öröm, hogy valami hivatalos tervezetben benne van. volt már játék, ami így nagy hallgatások között 10+ éve nem jött ki..., de erről nem csak beszélnek, ha ütemezik is! (az már másodlagos, hogy végül mennyire lesz betartva)