1682
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
-
#154 Mondom lopakodva... lehetne ilyet csinálni, h mitomén valakivel akar talizni vmi góréval, aki discóbár tulaj is és egyben Samnek vmit csinált rosszat, és pont ott tartózkodik a discóba, és a cél az lenne Samnek, h likvidálja... fanta fanta
nekem tetszene.... közben a szellőző csatornarendszeren másznunk meg ilyenek.... -
#153 Most légyszíves áruld már el ebben mi a Splinter Cell? -
#152 Egy ilyen jelenetet eltudnék képzelni Washington discóiba, miközben Sammy lopakodik....
Kane and Lynch Splinter Cell módban xD -
#151 :)
nice -
#150 -
Pardon22 #149 hát úgy néz ki ez a játék is haldoklik :( eltolva 2008. ápr. 1... és azutánra...pffh -
#148 :( -
#147 Hát pedig xbox 360-as verzióra is 2008-at irnak! -
#146 Az Xbox 360as verzió sem ? Pedig több helyen is azt írják :=( -
#145 micsoda? ez tuti? -
#144 És mire jönne ki?
#135 idén nem jön ki! -
#143 tényleg November 30 ikán jön a játék :) -
#142 Hát ha nem játszol neten, akkor biztos nem fog laggolni, mer a laggolás az azt jelenti hogy a szerver tép -
rz #141 nekem més sm 1 es a kártyám:D tuti hogy maxon fog menni laggolás nélkül!!!!!!!!!! -
#140 Jólvan értem, de nem arra mondtam ,mer azt mondta 2008 vége. 2007 végére van irva.Bocs télleg. ha visszatudnám vonni visszavontam volna -
bgabor #139 Remélhetőleg jobb lesz mint a DA volt. És szeretném benne újra látni a régi CT ben lévő cooperative multiplayer módot.
Gondolom a kütyük nem fognak gondot okozni, hiszem már a JBA főhadiszállásán is úgy járkált, hogy közben két rádió volt rácsatolva.
Emellett amikor a JBAs küldikbe ment, akkor is vitte magával a szuperegyedi SC2K puskát meg piszolyt. Nyilván senkinek sem tűnt föl a terroristaszervezetnél hogy Fisher barátjuk űrkorszaki felszereléssel grasszál.
Szóval ha a DA-ban lehetett így, aholis totál feltűnő és irreális volt az egész, akkor nyilván a Convictionban is elmegy.
És az idióta logikai feladványokat is dobják a kukába, a DA-ban egy életre elégvolt belőlük! -
#138 Viktor légyszíves ne beszélj velem így ! Én odaírta hogy állítólag ,te meg betettél egy linket ami nem is működik.Szerintem még senki se tudja hogy mikor lesz kész a játék,mindenki csak találgat.Na erről ennyit -
#137 TBA- to be announced asszem magyarul nincs meghatározva vagy valami ilyesmi!
-
#136 A TBA mit jelent? -
#135 Megjelenés weboldalak szerint: (csak pár db gyorsan)
IGN: 2008 TBA tehát nincs info.
Gamespot: 2008 Q1
Gamespy: 2008 TBA
3D Gamers: Nincs adat
Gamershell: Nincs adat
-
#134 Nem jön be a linked... -
#133 Mi? -
#132 hát ezt elbaxtad... link? -
#131 Te miről beszélsz??? Szedd má össze magad bazzeg, nemlátod mivan a felső sarokba irva? Itt levan irva a megjelenés. Mielőtt mondassz hülyeséget, előtte egy linket basszá má -
#130 húú már nem tudom de engem is meglepett -
#129 ezt hol láttad?:O -
#128 :OOOOOOOOO
most sokk ért. -
#127 talán 2008 végén -
#126 Mikor gyűn má? megjelenés? -
#125 vótmá? -
#124 Csak kértem egy gépigényt, most ezen mit kell megszeppenni. Ja és tutom hogy jól fog menni arc nélkül, csak érdekelne mit irnak róla -
#123 lehet, hogy vista kell majd neki, és így 2 giga ram mondjuk...
ezestben meg Te vagy jobb helyzetben :P
de hogy valami lényegit is írjak, ha más lenne hivatalos gépigény, valaki belinkelte volna, sőt valszeg a banner-ban is linkelve lenne, de ez elég korai, majd szerintem úgy a demo előtt max egy hónappal lesz egy előzetes gépigény... -
#122 Atyauristen ilyenkor elkezdek gondolkodni hogy vajon az ilyen embereknek nincs agyuk? Bazz olyan géped van hogy összefosom a bokám ha nekem ilyen lehetne (8800GTS) és megkérded a gépigényt.
Tökmindegy mi lesz nálad überfrankon fog futni bármennyibe fogadok! -
#121 Nem látott vki olyat leirva hogy milyen gép kell neki? Ha igen akkor adjon már vki. Előre is köszee -
#120 Hát igen, ezt amúgy én is tudtam...:D -
#119 akkor miről beszélsz?:) ennyiből kinézhetnél az utcára és mondhatnád: jéé ez jobb mint a crysis!
egy artworknek nem sok köze van az ingame grafhoz -
#118 De akkor is, ha nem is maga a játékból van... ez oda basz még a crynak is. Bár a fáknál élesen elkülönülnek a texturák, már ott lehet látni, h azért csak nem oly valós kinézetű, de a fákat levonva a többi csillagos5... de az nem oszt nem szoroz. -
#117 ez tuti nem ingame:) -
#116 Ja csak nem ilyen lesz a game nekem ez nem tünik ingamenek atworknek mondanám de nembiztos. -
#115 Kép: a szemem ketté állt, ez lenne a scc?!
Bakker, ez már valóság