1682
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
-
#74 Tökéletes hawer tökéletes ;) Remélem maeste már a helyén látom :D -
#73 bannernek? -
#72 hm ez jó game lesz ismét, már várom:p
remélem elketyeg majd úgy, mint az előző rész a gépemen... :) -
#71 megjelent egy két új videó a youtube-on -
#70 Biztos hogy csak te.Mié lenne csúnya a grafikálya??? -
#69 csak te -
#68 csak ln látom ugy hogy csunyább a grafika ? -
#67 még idén kéne, eddig évente jöttek a részek. -
#66 PC-re mikor fog megjelenni ? -
#65 képek -
#64 Hát szerintem az ha az előző részekben is Sam Fisher votl a főszereplő a játékban, akkor valószinűleg ebbe a játékba is ő lesz hacsaknem a jóisten -
#63 Jajj te idióta...minek írsz ide? Menj innen! -
#62 Bazd most olvasom hogy ez Fisher -
#61 De miaz hogy nem Sam Fisherrel kell menni?
Ezt azért sajnálom. -
#60 Hm érdekes lesz! -
#59 fincsi -
#58 "A közelharc hasonló lesz a Bourne szériában látott/olvasottakhoz." -alig várom -
#57 Igen, de ez a rész pedig ha minden igaz arrol szol, hogy tisztára mossuk magunkat. De ahoz elöbb be kell feketitenie magát, és fel kell számolnia a multat... -
#56 Ez nem olyan nagy probléma, mert a "jó" befejezés szerint ugye jófiúként végzünk a DA-ban. :) -
#55 Hát szerintem is a double agent után játszodik majd ez a rész, de elképzelésem sincs arrol, hogy hogyan tudjuk magunkat tisztára mosni, és azon munkálkodni, hogy jofiuk legyünk...
(és ha a storit kicsit követjük akkor ez se 2008 körül fog játszodni, mert azért bekell mocskolnia magát, hogy tisztára tudjuk majd mosni) -
#54 Azért már a 2. részben is volt nappali pálya, több is. -
#53 Én nem tudom kinek mi rossz a 4. részben, de én mind a 4 el játszottam, de a 4 volt a legjobb. Meg sztem abból gondolják egyesek hogy nem jó mer nem nagyon van benne olyan pálya amin sötét van? Hát eddig 1-2-3. részegben még nem láttam a napot. De most nem azt akarom ezzel mondani hogy a többi SC rossz. Mondjuk azért a 4. részben van egy pár bug :D Meg azért elég jól optimalizált játék ez. -
#52 Grimsdottír nevű hölgy az első részben tűnt fel, akkor ismertük meg. Ha jól emlékszem még volt egy "Easter Egg " is vele, ha a gyakorlópályán feltornásztuk magunkat az irodába... Ezen kívül ha emlékeim nem csalnak az első rész úgy kezdődött, hogy Lambert a "Harmadik Harcvonal"-ba csábít minket... (Third Echelon)
Szóval tuti, hogy nem az első rész előtt fog játszódni ez az 5. rész. -
#51 Ez nem előtörténet! Ez a Double Agent után játszódik! -
#50 Ráadásul hogy élt volna így magánéletet, ha széket dobál és lövöldöz közben még van egy lánya
na, ezzel is foglalkozhatna ez a rész...és kiderülne hogy samu nemis volt olyan jóarc:) -
#49 Hogy illik a képbe, hogy az 1. rész előtt játszódik, ha Grimsdottír már "régi barát", az Third Echelon már nem olyan mint régen volt, és valóban széket dobál? Akkor hogy lett volna belőle Splinter Cell ha ilyen előélete van? Ráadásul hogy élt volna így magánéletet, ha széket dobál és lövöldöz közben még van egy lánya? Szerintem semmi logika nincs így benne -
#48 Szerintem az 1. rész előtt játszódik ez a rész.
Mert az első, második részben ilyen George Clooney-s beütése volt Fishernek, mostmeg zsíros fekete haja van:D
meg ez a "székdobálós" fícsör kicsit no skillre vall...
-
#47 max payne-ben bejött a családos rész.. -
#46 Hát elég gáz igy, meg az eész feje is totál máshogy néz ki. Ugy néz ki a feje mint egy csöves, (nem is borotválkozik) aztán ott feszül a faszán beálitott hajjal... kicsit fura... valami kocos haj reálisabb lenne, arán látszik hogy lezüllöt de haján nem, fura ez igy számomra -
#45 ahogy arták nekem válaszra gamekapcson:" Emoknak nincs szakálla. Ha lenne nem tűnnének b*zinak :) " -
#44 lehagytam a ?-t -
#43 Lesz ez amúgy PC-re is, mert eddig mindenhol csak boxos logot láttam -
#42 Reméljük majd eltakarja a védőruha és az éjjellátó. :) -
#41 hahaha ez tényleg undorító! ez a menő most mi?! -
#40 miért kellett fishernek ilyen görény emo hajat csinálni???? -
#39 De a kemény csávó 30 évvel ezelőtt volt divat az akciófilmekben, Samu ráadásul alapból lelkiismeretes volt (az előző részekben), ezért ez inkább a készítők hibája. -
#38 Mert ez egy kemény csávó nem pedig egy siránkozó paprikajancsi! -
#37 jó persze,de bennem az maradt meg hogy összecsapták a story-t,nekem az fontos,főleg lánya halála,azt nagyon szépen meglehetett volna csinálni hogy legyenek nyomai a játékban,kicsit érzelmesebb részek is lehettek volna.nagyon gyorsan túltette magát rajta sam... :| -
#36 Azé' jó volt az is. Főleg a zenéje. -
#35 de a DA összelett csak okádva,suxxx