Splinter Cell: Conviction

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viktor9202
Tökéletes hawer tökéletes 😉 Remélem maeste már a helyén látom 😄

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Rage47
Rage47
hm ez jó game lesz ismét, már várom:p
remélem elketyeg majd úgy, mint az elõzõ rész a gépemen... 😊
woy
megjelent egy két új videó a youtube-on

Viktor9202
Biztos hogy csak te.Mié lenne csúnya a grafikálya???

Muki100
csak te

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Gideon Wieth
csak ln látom ugy hogy csunyább a grafika ?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

bakvarnyu
még idén kéne, eddig évente jöttek a részek.

woy
PC-re mikor fog megjelenni ? <#conf><#conf><#conf>

gabo91

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Viktor9202
Hát szerintem az ha az elõzõ részekben is Sam Fisher votl a fõszereplõ a játékban, akkor valószinûleg ebbe a játékba is õ lesz hacsaknem a jóisten<#zavart2>

Csero90
Jajj te idióta...minek írsz ide? Menj innen! <#boxer><#wilting>

Evogordon
Bazd most olvasom hogy ez Fisher <#idiota><#idiota>

Evogordon
De miaz hogy nem Sam Fisherrel kell menni? <#szomoru1>
Ezt azért sajnálom.

grebber
Hm érdekes lesz!

Next PC upgrade: 2022

Muki100

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

woy
"A közelharc hasonló lesz a Bourne szériában látott/olvasottakhoz." -alig várom <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

gabo91
Igen, de ez a rész pedig ha minden igaz arrol szol, hogy tisztára mossuk magunkat. De ahoz elöbb be kell feketitenie magát, és fel kell számolnia a multat...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

hykao
Ez nem olyan nagy probléma, mert a "jó" befejezés szerint ugye jófiúként végzünk a DA-ban. 😊
gabo91
Hát szerintem is a double agent után játszodik majd ez a rész, de elképzelésem sincs arrol, hogy hogyan tudjuk magunkat tisztára mosni, és azon munkálkodni, hogy jofiuk legyünk...
(és ha a storit kicsit követjük akkor ez se 2008 körül fog játszodni, mert azért bekell mocskolnia magát, hogy tisztára tudjuk majd mosni)

hykao
Azért már a 2. részben is volt nappali pálya, több is.
Viktor9202
Én nem tudom kinek mi rossz a 4. részben, de én mind a 4 el játszottam, de a 4 volt a legjobb. Meg sztem abból gondolják egyesek hogy nem jó mer nem nagyon van benne olyan pálya amin sötét van? Hát eddig 1-2-3. részegben még nem láttam a napot. De most nem azt akarom ezzel mondani hogy a többi SC rossz. Mondjuk azért a 4. részben van egy pár bug 😄 Meg azért elég jól optimalizált játék ez.

hykao
Grimsdottír nevû hölgy az elsõ részben tûnt fel, akkor ismertük meg. Ha jól emlékszem még volt egy "Easter Egg " is vele, ha a gyakorlópályán feltornásztuk magunkat az irodába... Ezen kívül ha emlékeim nem csalnak az elsõ rész úgy kezdõdött, hogy Lambert a "Harmadik Harcvonal"-ba csábít minket... (Third Echelon)
Szóval tuti, hogy nem az elsõ rész elõtt fog játszódni ez az 5. rész.
Csero90
Ez nem elõtörténet! Ez a Double Agent után játszódik!

tigeroo
Ráadásul hogy élt volna így magánéletet, ha széket dobál és lövöldöz közben még van egy lánya

na, ezzel is foglalkozhatna ez a rész...és kiderülne hogy samu nemis volt olyan jóarc😊
Muki100
Hogy illik a képbe, hogy az 1. rész elõtt játszódik, ha Grimsdottír már "régi barát", az Third Echelon már nem olyan mint régen volt, és valóban széket dobál? Akkor hogy lett volna belõle Splinter Cell ha ilyen elõélete van? Ráadásul hogy élt volna így magánéletet, ha széket dobál és lövöldöz közben még van egy lánya? Szerintem semmi logika nincs így benne

tigeroo
Szerintem az 1. rész elõtt játszódik ez a rész.
Mert az elsõ, második részben ilyen George Clooney-s beütése volt Fishernek, mostmeg zsíros fekete haja van😄

meg ez a "székdobálós" fícsör kicsit no skillre vall...
tigeroo
max payne-ben bejött a családos rész..
gabo91
Hát elég gáz igy, meg az eész feje is totál máshogy néz ki. Ugy néz ki a feje mint egy csöves, (nem is borotválkozik) aztán ott feszül a faszán beálitott hajjal... kicsit fura... valami kocos haj reálisabb lenne, arán látszik hogy lezüllöt de haján nem, fura ez igy számomra

Senkkik
ahogy arták nekem válaszra gamekapcson:" Emoknak nincs szakálla. Ha lenne nem tûnnének b*zinak 😊 "

Shep
lehagytam a ?-t

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Lesz ez amúgy PC-re is, mert eddig mindenhol csak boxos logot láttam

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hykao
Reméljük majd eltakarja a védõruha és az éjjellátó. 😊
bakvarnyu
hahaha ez tényleg undorító! ez a menõ most mi?!

ThugEdge

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Muki100
De a kemény csávó 30 évvel ezelõtt volt divat az akciófilmekben, Samu ráadásul alapból lelkiismeretes volt (az elõzõ részekben), ezért ez inkább a készítõk hibája.

bakvarnyu
Mert ez egy kemény csávó nem pedig egy siránkozó paprikajancsi!

SNAKE01
jó persze,de bennem az maradt meg hogy összecsapták a story-t,nekem az fontos,fõleg lánya halála,azt nagyon szépen meglehetett volna csinálni hogy legyenek nyomai a játékban,kicsit érzelmesebb részek is lehettek volna.nagyon gyorsan túltette magát rajta sam... :|

hykao
Azé' jó volt az is. Fõleg a zenéje.
SNAKE01
de a DA összelett csak okádva,suxxx

Casper007
Szerintem a DA-ben szkség volt a váltásra. Elég unalmas lett volna negyedszerre is ugyanazt megcsinálni, csak más sztorival. A Conviction szerintem jó lesz, de ismét nagy változással.

Hello World!

Muki100
Addig jó míg nem a saját ereit vagdalja ^^

hykao
EMOsodik Sam, ez nem jó... 😞
Senkkik
ez így van sajnos.. mit lehet tenni?!...

grebber
Én nemnagyon mert kibszott sötét volt állandóan nemnagyon láttam a grafot 😞

Next PC upgrade: 2022

bakvarnyu
Na Balu azért belõled kicsit a csalódottság szól mert nem indult el a gépeden, nem rossz a 4. rész se majd meglátod.
Bár én se értem minek neki akkora gép.Én már az elsõ rész
kinézetét is szerettem.

tigeroo
csúcson kelett volna abbahagyni

(ez olyan mintha az assasin's creed-et az ubisoft prince of persia 4 néven adta volna ki...annyit változott a splinter cell a 4. részre)
Balumann
Igen, mostanába szinte csak csalódni lehet az új játékokban. Azt vártuk ujításon, hogy új pályák, új eszközök, modernebb AI az ellenségnek és még kisebb újítások. Talán még jobb grafika is lehet elvárás.
De a DA már nem is Splinter Cell, és habár én nem játszottam vele, csak amiket hallottam róla (képek, videók, és leírások) nem is érdemli meg szinte a splinter cell nevet.
Ha lesz olyan gépem ami viszi, akkor természesen kifogom próbálni a DA-t.
Ettõl az 5.-tõl én már nem is várok semmi jót.

Kamehame
én régebben kaptam 1 eredeti Spliter Cell-t 1 csomag CD-hez, rögtön vettem is 5-öt 😄

Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\

NEOreg3
ha nem készül új rész, akkor: "fú kellene már egy új rész"
ha keveset újítanak: "hát ez szinte teljesen oylan mint az elõzõ rész"
ha újítanak: "minek újítottak, sokkal jobb volt régen"

sam meg szerintem frankón néz ki, és bármit is fognak újítnai nekem valszeg tetszeni fog

csak ne legyen olyan röviiiiiiiiiiiiiiiiid mint az elõzõ rész

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(