Splinter Cell: Conviction
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
remélem elketyeg majd úgy, mint az elõzõ rész a gépemen... 😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
(és ha a storit kicsit követjük akkor ez se 2008 körül fog játszodni, mert azért bekell mocskolnia magát, hogy tisztára tudjuk majd mosni)
Szóval tuti, hogy nem az elsõ rész elõtt fog játszódni ez az 5. rész.
na, ezzel is foglalkozhatna ez a rész...és kiderülne hogy samu nemis volt olyan jóarc😊
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
Mert az elsõ, második részben ilyen George Clooney-s beütése volt Fishernek, mostmeg zsíros fekete haja van😄
meg ez a "székdobálós" fícsör kicsit no skillre vall...
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Hello World!
Bár én se értem minek neki akkora gép.Én már az elsõ rész
kinézetét is szerettem.
(ez olyan mintha az assasin's creed-et az ubisoft prince of persia 4 néven adta volna ki...annyit változott a splinter cell a 4. részre)
De a DA már nem is Splinter Cell, és habár én nem játszottam vele, csak amiket hallottam róla (képek, videók, és leírások) nem is érdemli meg szinte a splinter cell nevet.
Ha lesz olyan gépem ami viszi, akkor természesen kifogom próbálni a DA-t.
Ettõl az 5.-tõl én már nem is várok semmi jót.
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
ha keveset újítanak: "hát ez szinte teljesen oylan mint az elõzõ rész"
ha újítanak: "minek újítottak, sokkal jobb volt régen"
sam meg szerintem frankón néz ki, és bármit is fognak újítnai nekem valszeg tetszeni fog
csak ne legyen olyan röviiiiiiiiiiiiiiiiid mint az elõzõ rész
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(