1682
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!

Megrendelhető (30.99$ postaköltséggel) -> kb. 6000,-Ft (kattint) vagy Előrendelhető (24.99£) -> 7300 ,- Ft (kattint) +(800Ft pk)

• The Protector
    Igazad van.Ez kell a casual faszfejeknek.Ezért basznak el minden címet,akár új akár régi.Rétegjáték fos.
  • Muki100
    nincs hp bar, cod szerű autoheal van.
  • tigeroo
    teljesen "hülyegyerekjátékot" csináltak a sorozatból..

1.) hol a hp bar?
    2.) mire ez a kúrva elnagyolt mozgás?

undorító lett, de ez kell a népnek...
  • Akranor
    Épp az előbb olvastam az "ipon" oldalán,hogy a PC verzió rosszabb minőség lesz mint a xboxos(a portolás miatt)... hát persze :P
  • Neton
    Igenjó lesz ez. :)
  • Akranor
    TGS09 - Splinter Cell
  • Akranor
    http://www.gametrailers.com/video/tgs-09-splinter-cell/57714
    Kegyetlenül tetszik. Sokkal jobb mint az eredeti elgondolás...
  • simon7108
    azért mert ok nem ugy játszanak:Dde amint lehetett látni sok árnyék van ott és még az a pityogo is ott van ami jelzi,hogy látnak e vagy nem!szoval valami biztos lesz:)
    melesleg valaki nem tudja,hogy a Double Agent ben PC-n hogyan tudom elohozni a kis térképet a bal sarokba?mert igy elég nehéz...
  • Rage47
    lopakodást nem nagyon láttam még benne :D
  • simon7108
    akinek nem tetszik az nem fog játszani vele és kész!sztem inkább jo lesz,hogy lehet majd lovoldozni is mint az állat meg lopakodni is!
  • Hellsing47
    videó

hmm..lassan kezdem azt hinni hogy télleg igazatok lesz és sehol nem lesz ebben normális lopakodás :(
    az éjjellátóval meg hogy átlehet látni a falakon és látni az ellenfelek helyzetét egyszerűen undorító
  • zso23
    Megérkezett a megjelenési dátumot: 2010 február 23.
    Xboxon jobb lesz a Conviction?
  • werkfilm
    vagy ez, vagy semmi
  • tigeroo
    ez a szar inkább hasonlít a punisherre mint splinter cellre :((
    meg az a gyors mozgás...kb. 2x olyan gyorsan mozog mint az előző részekben, super mario LOL.
    "dinamikus lopakodás" pf...fogom a fejemet,,..
    istenem, mit tettek a sorozattal...
  • Viktor9202
    Miért nem maradhatott az SC20k?
  • bakvarnyu
    na de most ugyanazt csináljam a játékba amit az életbe is ?
  • Kandurex
    Van benne életszerűség, de mi hősöket akarunk nem? Akik szembe szállva ezer "gonosszal" sem veszítenek csatát.
  • tnm #377
    reméljük nem csak cipelni fogja.

egyébként én nem éreztem azt akkora gyengeségnek, hogy bujkálva, megfelelő alkalmakra várva kellett lopakodnia Sam-nek. mégiscsak egyedül volt a sok ellen.
  • TitaniumRR #376
    Jóóó' van. :) Azééé' alakul ez... :)

Mi van a fején? - Éjjellátó szemüveg

Mi van kezében/ hátán? - G36C

"Imáinkra figyelt a JóIsten :)"
  • grebber
    Developer diary
  • TDC Geronimo
    Animációk elég gázak. Régebbi részekbe fényévekkel jobbak voltak.
  • tigeroo
    1:26-nál mikor oldalazva mászik a párkányon

ÚRISTEN! Prince of Persiában nincs ilyen elnagyolt mozgás. Mi a faszomnak mozog ilyen gyorsan? Úgylátszik a pénz az Ubisoftot is ugyanúgy tönkretette mint 6-7éve az EA Gamest...
  • grebber
    Hát elég gyér a lopakodás full fényben van szinte azt a debil gép nem veszi észre!
  • tnm #371
    damn, i hate to be right.
    már a testeket se kell eldugni, ennyit a lopakodásról:P
  • Hellsing47
    Video Hands-On
  • TitaniumRR #369
    A borítóterv teljesen hiteles... ;D
  • tnm #368
    ugye ez csak a szokásos magyar pontatlanság és ne éljem bele magam?
  • TitaniumRR #367

Alternatíva, ha lopakodás szempontjából bélsár lesz a játék. :)
  • Prince23
    Nem kell félni, pörgős játékmenet is lesz, vagy csak egyszerűen magától a játékos egyéntől fog függni, hogy pörögni akar vagy lassabb, lopakodó játékmenetert.

Volt döntős pl a Chaos Theory ban is, vagy Rambózol vagy lopakodsz. vagy mindkettő, ha a szükség és személybiztonság ezt kivánta. ennyi az egész.
    Lopakodás powa 4 ever!
  • CptObvious
    Elírás. Microsoft exkluzív lesz. Játék hivatalos fórumán is ott a felírat:
    "Release date : Exclusive to Xbox 360 & PC, Q1 2010" Meg több interjúban is megerősítették a pc verziót.
  • Shep
    Most olvastam ,hogy valamelyik tag azt nyilatkozta, hogy mikor az E3-on bemutatták sok díjat és pozitív visszajelzést kaptak ezért úgy döntöttek ,hogy eleget tegyenek az elvárásoknak és, hogy a játék a legtökéletesebb élményt nyújtsa játékosoknak ezért tolják 2010 elejére a megjelenést. Hát reméljük tényleg olyan zseniális lesz.
  • bakvarnyu
    Most itt elírták vagy ez igaz??
    A nagyon impozánsan festő és még mindig X360 exkluzív Splinter Cell Conviction "
  • tnm #362
    de ez nem bővítés. lopakodásnak eddig nyomát se nagyon láttuk, ez lecserélés. hatalmas különbség.

"ez nem Splinter Cell, de igenis az, a készítők döntik el mit csinálnak vele és ha a gta-ból autóversenyt csinálnának, akkoris gta lenne"

ez megint nem igaz. illetve persze, ha mostantól az adidas a 300 ft-os kínai polókra rávasalná a logóját és 400 ft-ért árulná, akkor az lenne az adidas (vagy selyem ingekbe hímeztetné bele vak apácákkal, tök mindegy), akkor persze szabad neki azt is adidas polónak hívni, nála vannak a jogok, azt csinál a névvel amit akar. de ha erre valaki azt mondja, hogy az már nem igazi adidas poló, akkor érteni fogod, hogy mire gondol. itt is értsed légyszi!

[még előbb írtam, minthogy szabira küldtek volna, nem arra játszottam, hogy ne tudj reagálni ;)]
  • Gerbill
    "de tényleg nem értem, hogy mit nem lehet ezen érteni. ha a következő GTA egy arcade autóverseny lenne"
    Az visszafejlődés lenne. Itt a lehetőségek bővültek, nem pedig szűkültek. Akármit mondasz, hogy ez nem Splinter Cell, de igenis az, a készítők döntik el mit csinálnak vele és ha a gta-ból autóversenyt csinálnának, akkoris gta lenne. A választék pedig semmivel nem lenne kisebb, hanem mindig nagyobb. A régi részekkel ugyanúgy lehet játszani senki nem akadályoz meg benne. Bár a gta stílusteremtő volt a Splinter Cell nem.
    Az UbiSoft nem vonult ki a lopakodós játékok piacáról, csak szélesítette a lefedett játékosréteget. Éppen azért, mert akármennyire is de szűkült a piac, mert már nem hatott az újdonság erejével a lopakodós játékmenet és mert több játék is megjelent hasonló játékélményt nyújtva. Azért kell újítani, mert különben szépen lassan elsorvadna a játék és csak az igazán fanatikusok maradnának meg. Mint írtam nem egy jótékonysági szervezet, hanem egy cég egy bejáratott terméknévvel. Új címet kockázatos kidobni, és sokkal több erőforrást vesz igénybe, mert az alapsztorit is újrakell dolgozni, karaktereket kell kitalálni főhőst kreálni háttérsztorival stb. Az meg nem elég újítás, hogy beleraknak egy-két új fícsört meg két kacatot, és akkor Sam Fisher megint megmenti a világot, az egy idő után már nem érdekelne senkit, ezért kell a kerettörténetet tovább görgetni.
  • tnm #360
    ne idegesítsé' fel :), már hogy a fenébe ne lenne igaz.* és nem is értem, hogy ehhez hogyan kapcsolódna az, hogy: " A Splinter Cell egy videójáték", ami triviálisan igaz, de senki még csak hasonlót se kérdőjelezett meg.

* és megintcsak nem vagy kompetens ebben a kérdésben, azután, hogy Te írod: "én nem is játszottam csak a Pandora-val a régebbi részek közül, az is csak addig tetszett amíg nem kelett centizve lopakodni"

de tényleg nem értem, hogy mit nem lehet ezen érteni. ha a következő GTA egy arcade autóverseny lenne, ami mindig onnan indulna, hogy ellopják azt autót (ez átvezető videóban lenne csak benne, nem a player vezérelni) és utána a városon keresztül kéne menekülni a zsaruk elől (és nem szállhatsz ki a kocsiból, mert azt kell ellopnod, amiben ülsz), akkor hiába szólna ez a játék továbbra is Grand Theft Auto-ról és hiába népszerűbbek az arcade autóversenyek, mint a GTA stílusú játékok, éreznénk, hogy ez már nem GTA, és hogy vesztett ezáltal a játékos társadalom, kisebb lett a választék.

mellesleg az se egy teljesen épkézláb érvelés, hogy az ubisoft azért vált a lopakodós játékok piacáról, mert már nem egyedüli szereplő (hozzátenném, hogy nem sok játék ér fel vele a kategóriában sztem) és helyette áttér az egyik legkommerszebb és pont azért többszörösen is túltelített hack-n-slash piacra. (tudod, ha csak ketten gyártanak ajtókat 195 centi magas embereknek, akkor egy 10%-os piacon osztoznak [fejenként átlag 5%], míg a többi 200 ajtógyár osztozik a maradék 90%-on [fejenként átlag 0,45%])
    és nem vagyok hülye, biztos vagyok benne, hogy alapos piackutatást végeztek, csak azt nem értem, hogy miért kell ennek 'vagy-vagy'-nak lennie, mikor lehetne 'is-is' is: SC-t meghagyni SC-nek és akár csak 3 évente kiadni valamit a "10%-os piacra", egy új márkával meg robbantani a nagy piacon és 3 havonta kinyomni egy újabb DLC-t a 2. részig...
  • Gerbill
    A Splinter Cell azért Splinter Cell, mert lopakodó játék és van benne NV, spec fegyver, spec ruha és kifinomultabb játékmenet, mint a hack-n-slash játékokban.
    Ez szimplán nem igaz. A Splinter Cell egy videójáték,
    Ellenben az üres puffogtatásokat kéretik hivatalos adatokkal alátámasztani. Honnan az info, hogy a lopakodó játékokra elenyésző az igény? A Velvet Assassin már kijött, az Assassin Creed 2 pedig hamarosan. Mindkettő erős lopakodó elemeket felvonultató játék
    Ad 1 az assasin's Creed 2-ben még annyi lopakodás sincsen mint az ide berakott videókban következtetek erre az AC1-ből és az ac2 gameplay videókból. A Velvet Assasin pdig nem egy mainstream játék egyetlen egy eladási lista élén sem láttam, ráadásul a minősége is elég gyenge, a kritikusok sem kedvelték. De te sem támasztottad alá adatokkal állításodat miszerint van igény lopakodós játékokra(nem aztmondom, hogy nincs, de csökkent és több lopakodós játék is megjelent már a piacon, nem egy lefedetlen piac) Az UbiSoft a világ legnagyobb játékkiadói közé tartozik, nehogy azthidd, hogy nem készítettek kismillió piac-igényfelmérést. Nyilván nem csak hasraütésből lett akciódúsabb az SC.
  • TitaniumRR #358
    A Splinter Cell azért Splinter Cell, mert lopakodó játék és van benne NV, spec fegyver, spec ruha és kifinomultabb játékmenet, mint a hack-n-slash játékokban.

Ezért nem Wanted, Enter the matrix, vagy Resident Evil.
    Az ész nélkül öldöklős játékokra valóban nagy a kereslet manapság. Ennek oka a multiplayer funkció népszerűsége, gyártói oldalról pedig a jóval egyszerűbb programozás és emiatt a vállalható piacra dobási idő.
    Ez olyankor szempont, amikor a gyártók versenyeznek, hogy ki adja ki hamarabb vagy később a játékait.

Ez eredményezi a max. 1-2 napos single player játékidőt, valamint hogy van otthon 500 játékod (akinek inge...), s darabonként jó ha játszottál velük single playerben 1 hétig, a multiplayer funkciójukkal meg 3 hónapig, amíg nem jött egy újabb cím amelyikkel gyorsan végig rohantál a pályán és megöltél mindenkit.

Ellenben az üres puffogtatásokat kéretik hivatalos adatokkal alátámasztani. Honnan az info, hogy a lopakodó játékokra elenyésző az igény? A Velvet Assassin már kijött, az Assassin Creed 2 pedig hamarosan. Mindkettő erős lopakodó elemeket felvonultató játék

Arról inkább van szó, hogy a fő célközönség: a tizen-huszon éves korosztály hamarabb ül le játszani. S mivel játszik a többség ilyenkor? Igen... :-) azzal.

A színvonal igényességét mutatja egy másik platformon korábban megjelent Ninja Gaiden. A játék anno óriási volt. Mégis a megjelenésekor méretes elégedetlenség és elutasítás fogadta: Igen, abban a játékban a sok más piff-puff-csihi-puhi játék mellett védekezni és gondolkodni is kellett néha... :-)

Mondhatnék még jónéhány példát a színvonal nem éppen fejlődő tendenciáira, de nem teszem. Ha erre van nagyobb kézzelfogható igény, akkor legyen ez. Sok mindent úgy sem tehetünk innen a Mo-i felvevő piacról.

Ha jó lesz, játszunk vele. Ha kaka lesz, akkor megvárjuk a Thief következő részét, az Assassin Creed 2-t, esetleg a Tenchu is kijön új résszel majd.

• Hellsing47
    miért gondolod hogy csak azért mert a videókban nem mutatnak (vagy legalábbis nem nagyon) lopakodós jeleneteket akkor nem is lesz benne?

próbáljatok már egy kicsit pozitívabban hozzá állni :)

én is játszottam az összes SC-vel, szerettem is mindet és a videók alapján(!) valóban 180fok-os fordulatot vett most a játékmenet, de szinte biztos vagyok benne hogy a lopakodás ugyanúgy meglesz, mint a többi részben
  • Muki100
    + nem a világot mented meg 5. alkalommal, saját motivációja van
    + samu jobban az ösztöneire van utalva, mint a bejáratott high-tech cuccokra
    + nyomodban a splinter cellek és a third echelon

- eközben samu szupertatává válik, és 50< évesen villámgyorsan mászik a falakon
    - minden kis nyomi ellenfelet likvidál a videókban
  • tigeroo
    hát pont ezaz. minden van az előző részekhez képest, de a játékmenet... az éjellátó hiánya még ok
    de az embereket nemkéne tonnaszámra ölni. lopakodós játéknak ez a lényege, csendben likvidálni. hol van már a hullaelrejtés, hátulról elkapás, stb.
    az a baj hogy ez a sok akcióelem a lopakodós elemek kárára kerül most előtérbe.
    olyan ez mintha valamilyen akció tps-ből (pl. max payne) csinálnának rts-t vagy autószimulátort...

jó, adják ki splinter cell néven, de akkor legyen valamilyen mellék-alcíme.

jó, nem akarok vitába szállni, felesleges. az a baj hogy kúrva kevés lopakodós játék van/volt a (PC-s) piacon...most egy nagy nevet tettek egyszerű akció tps-é... a régi splinter celles arcok már levágták hogy ez nem ugyan az a játék. azokat akik meg nemis játszottak a legelső (igazi) részekkel azoknak meg tökmindegy, sőt, ők biztos jobban tudják