Splinter Cell: Conviction

← ElőzőOldal 34 / 34

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SNAKE01
ez márt tényleg nem splinter cell,nem is értem mért nem fejezték be a 3nál inkább.4 nek szar a története már ha lehet annak nevezni,összevan csapva. amúgy ennek tényleg semmi értelme,mint egy csöves tényleg úgy fest sam,és teljesen más lesz a játék,ubi mit csinálsz vazze... :\

Úgy fest, hogy próbálnak átmenni a Hitman feelingre sõt játékelemekre.
(gondolok itt a veszély-o-meterre)
Lesz egy "hõsösztön" mutató, ami az infravöröshöz hasonlóan láttatja a tömegben bújkáló ellenségeket, míg a veszély-o-meter arra figyelmeztet, mikor vagyunk vészesen közel ahhoz, hogy észrevegyenek és perforáljanak.

A történet is hasonló A third echelon-t gonosz emberek a céljaikra akarják használni, szóval sam fisher inkább lelép onnan, ugyanez a szitu hitmannél is megvolt.

Muki100
Ez benne a szép hogy a menõ csávónak mégis van lelkiismerete...egyébként az elsõ 3 részben is szerintem erõs jelleme volt Samunak, de mindig tudta a kötelességét. Amúgy meg úgyis a láthatatlanságról fog ez is szólni, legfeljebb itt mégjobban a samus ösztönökre leszel hagyva, mint az elõzõ részekben.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

tigeroo
hát igen...1-2-3. rész még jóvolt... a splinter cell azért splinter cell mert gyilkolászás nélkül oszthattad hátulról a makarenkóit a gonosz gerilláknak, meg a sok kis okos kémkütyüvel lehetett baromkodni

inkább csináltak volna vmi más játékot a 4. részbõl (splinter cell számomra = lopakodás, sötétség, és szupertitkos kémes hangulat)
Csero90
Úgy imádom a beszólásait sam-nek amikor elkap 1 õrt és kikérdezi!! Mindig fölényes és tudja h a jó oldalon áll ! és annyira bejött ez a mindent a kezében tartó ellenséget befosató szerep...mostmeg menekül ha kell hanem!! meg beépül...nem errõl kellene szólnia ennek a játéknak! meg az h elvegyül a tömegben mint a hitmanben! ez ne errõl szóljon! itt végig láthatatlannak kellene lenni! és nem úgy h nem tûnünk ki a tömegbõl hanem tényleg szó szerint láthatatlannak!

Olcsóvér
jójáték?

Acer Aspire one

Csero90
áááá...nem is tudom...ez már annyira nem splinter cell!!!
Aki szereti az azért szereti mert xupertitkos kommandósként belopózunk és eltörjük az ellenség nyakát és szélsõséges esetben lövöldözünk...de mindent halkan és csúcsteknikával...ez meg 1 csöves aki székeket hajigál!!
Én splinter cellezni szeretnék...jó kell az újdonság de azért ne öljük ki azt a játékból amiért megszerettük !!!

tigeroo
hát akkor nemhiszem hogy játszottál az elsõ 3 részével..
nekem pl. csalódás volt
Brolly28
ez már nem is sam fisher:|
ez 1 vén ipse:C

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Szerintem a da hangulatban elbújhat az elõdei elõtt (kiváltképp az sc1 és ct-re gondolok!). Remélem, hogy a folytatása jobb lesz, mert a Double Agent nekem óriási csalódás volt, hiába "tupírozták" fel ezzel a kettõs ügynökös dologgal...
Atti12
hát az a biztos hogy ki nõtt a haja a DA óta <#hehe>

Muki100
A szõrös Samu egész jól néz ki, de olyan mintha 10 évet fiatalítottak volna rajta.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

hykao
Gondolom a JBA fõhadiszálására gondolt.
Alwares
Jó lesz ez! 😊

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Atti12
várjuk 😊. Remélem lesz pc-re és kicsit jobban optimalizálják mint a DA-t.

kirol
Mindez tök jó, csak kár hogy az van odaírva a belinkelt oldalon, hogy X360.

Rexor

grebber

Next PC upgrade: 2022

NEOreg3
egy baj volt a DA-val, kib*szott rövid volt, ráadásul a küldetések fele ugyanazon a pályán zajlott, csak mindig máshová kellett eljutni rajta

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Kandurex
Ez alig több a semminél, :/

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nah, remélem lesz pc re is...

Rage47
nekem tetszett a DA is, csak nagy volt a gépigénye...
egyike azon kevés játékoknak, amiket 2x végigjátszottam (igaz 2 különbözõ nyelven:p)
STREEX
Egyelõre ennyit tudni róla
Reméljük jobb lesz mint a 4. rész

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

← ElőzőOldal 34 / 34