1682
WAREZ TÉMÁKKAL FÁRADJON MINDENKI ODA, AHONNAN A WAREZ VERZIÓT LETÖLTÖTTE...ITT A JÁTÉKKAL FOGLALKOZZUNK!!!
-
#880 ezt befejezheted....
nem reklám helye. -
#879 bloody port :DD -
#878 1 végigjátszás után hamar megunnád. Mindent tudnál pontosan mi, miután következik.
Ez a jelenlegi coop-pal is megtörténhet nyilván, csak sokszorosan többet kell vele játszanod v. játszanotok. Szal ne sajnáld :D -
LezliS #877 nézzétek meg ez egy jó oldal pspét xbox és ps3 elitet lehet nyerni!! bizonyiték is s van az oldalon!!! http://lockerz2ptz.mindenkilapja.hu/ -
#876 na steamen már írogatnak a gépigényről, sztem kell még 1-2 patch
most jött pl. egy ati hotfix
http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/ATI-Catalyst-10-4-a-Hotfix.aspx -
#875 Pontosabban erről beszélek én :----->Kati -
#874 Az a gond (némileg talán pozitívum is), hogy ebben az új SC-ben Sammel predator módján kell viselkedjünk. Lehet lesből támadni, de mindig oda jutunk ki, hogy meg kell ölnünk az illetőt. attól, hogy a third echelon megközelítését 0 killel csináltuk meg, még nem nevezném a játékot ultra giga stealth játéknak:S
CT-ben sokkal jobb volt ezeknek a kivitelezésük, ott minden pályát meglehetett oldani 0 killel. kivéve 2 pályát, asszem ... -
Jobboka #873 épp a sunnyogást bírtam a gamebe -.- -
goso #872 a coop az nagyjából ugyanaz mint amivel kezded csak van rajtad valami ruha amit majd meg is vásárolhatsz és 2 féle emberrel lehet lenni az egyiknek zöld a másiknak piros a cuccosa ennyi az egész ja és hogy a #866 os hozzászólóhoz is mondjak valamit a coop ot egyedül is végig tudod tolni legalábbis nekem ment nem tudom miért de ment -
#871 hallod hát mitmonnyak annak a dáböl ádzsentnek a multija egy rakás szar volt, amiben belső nézet volt.... -
#870 Most lehet meg fogod szeretni. mivel akcióorientált lett a gamma, nagyon minimális lopakodást követel a játék. -
#869 majd kiderül a teszteléskor...:) -
#868 A sztorit csak sammel lehet vini. ez bennne a jó. egyébként:
Már AMERIKÁBAN megjelent a Conviction! -
#867 huh hát ez szerintem nem lett valami jó ötlet, de majd kiderül.
jobban örültem volna ha a story-t lehetett volna.
nade mindegy. -
#866 Coop külön storyval rendelkezik, amit ketten lehet vinni csak.
860: még nem küldték fel, de elvileg már holnap reggelre a lakóhelyemen már átveszi a postásbá a GLStől... -
#865 ezzel amugy egyetértenék, ha a konzolosoknak ez lenne az elvárása.
nagy lof....t bárkivel beszéltem ugyanugy nézett hogy mien rövid lett a single.
Helyesbítenék, az én köreimben nem ez az elvárás konzolra, a fejlesztők csinálják ezt, de ez nyílt titok, minden nagy névvel ez lesz, a végén bele...nak mindenben.
Nem fura, hogy a nagy játékok legtöbbször az első új címekből kerülnek ki?
és sajnos jobbára a régi részekre nem fordítanak elég figyelmet sok esetben, és majd gondolják a neve miatt megveszi mindenki.
itt convictionban eddig csak demo-hoz volt közöm, az télleg nem nehéz, de gondolom nem is könnyű fokozaton kéne játszani, mivel az az uj játékosoknak van, mert a demo-ban asszem nincs nehézségi fok, de szerintem a fullban csak van/lesz.
vagy csak new game azt joéccakát? -
#864 #856-ra ment. -
#863 amúgy coop-ot vágja már valaki hogy milyen?
külön szerkesztettek küldetéseket, vagy lehet a főstory-t is küldeni?
mert engem igazából ez izgatna jobban. -
#862 Ebben a topikban ez egy igen meredek megállapítás; ugyanis ez a játék az egyik legjobb példa a konzolosodásra. Hozzáteszem, nem játszottam vele, csak teszteket olvasgattam. Ez alapján azt szűrtem le, hogy ez már nem igazán SC. Egy sima árkád céllövölde, némi lopakodással. SC pedig mindig is a lopakodásról szól, némi céllövöldével.
Azok, (köztük én is) akik a konzolosodásról beszélnek, többnyire ezt értik alatta. Eltolódnak a játékok a konzolos elvárások felé. Ez nem gond, csak nem biztos, hogy PC-n ez kell. Márpedig, elég sok olyan hsz van, nagyon sok játék fórumán, hogy "szar konzolport".
És az előző válaszodra is reagálva; Nem, ez nem kockásodás. Aki 10-12 órát űl a gép előtt az nem vásárló, nincs rá pénze értelemszerűen. Sok ismerősöm, aki PC-n tolja, heti 2-3-5 órát tud játszani. És nagyon felcseszi az agyát, ha megveszi a következő Tomb Raidert, ami túlélőhorror lesz, állítólag. Vagy kezébe akad a régen várt SC, ami egy céllövölde, az eddigi CS-khez képest.
Nem fekete-fehér a világ, sok árnyalat van a kettő közt.
PC; MMO, stratégia, rpg, szimulátor, némi Crysis, vagy bioshock befigyelésével, míg konzol lövöldék, akció, kaland, verseny, némi ME-vel, és DA-val vegyítve.
Én így látom. -
#861 hova küldték fel? -
#860 Felküldték? Hogy érted? Én ma kaptam egy mailt, h péntekre hozza a futár blablabla... -
#859 Akkor nem értem minek küldték fel a csomagot :S
ráért volna holnap.
Mert minden eddig játékot, amit felküldtek, már reggel és délelőtt közt mindig megkaptam. azért reménykedem benne:D -
#858 Futár péntekre hozza, CDG-t ismerve befogják tartani. -
#857 Egyébként most küldték el, tehát holnapra a csomagot. vajon GLS betartja az apr. 30-at? vagy már megkaphatom holnap délelőtt? mert usaba apr 29-től kapható lezs pcre -
#856 énis ezt mondom mindenhol ezt hallom hogy kijön egy játék, akkor ha valami szar benne, akkor szar mert konzolra is van és azért szar.
kibaszottunalmas ieneket hallgatni. egyetértek. -
#855 Na, kik azok, akik megrendelték a játékot?
majd egyeztetnénk is gamer profilt, amikor bejelentkezünk ingamebe :) -
goso #854 1 szerintem neked nem a tv re van kötve a géped akkor az xbox minek legyen rákötve? 2 én nem azt mondtam hogy 40 kiló ból nem jön ki egy jó vidikari hanem azt hogy amin a következő splinter cell is lagg nélkül fog futni nagy különbség -
#853 Ha összességében nézzük igaz és reális is. A PC használata sokkal széleskörűbb, ergó drágább. A konzol felhasználási területe szűkebb, így olcsóbb. Ha úgy nézzük a PC professzionális eszköz, a konzol szórakoztató elektronika. -
#852 Úgy értettem, hogy...
Bármelyik 40-50 ezres Radeonhoz további hardverek kellenek..., ezen kívül 1 év múlva kis túlzással beviheted magaddal mosdóba. Bár én maradnék inkább a papírnál...
Komoly PC szakemberek szerint is manapság jobb befektetés a konzol, mint a PC.
Ez persze nem a PC ellen szól. Aki megteheti, upgrade-elje a PC-jét.
És amikor azt mondtam: high-end, úgy értettem: high-end. :-D
50 ezres Radeon már a vétel napján is őskövület a PC-sznobok szemében. 1 év múlva meg az új gammáknál Te is észreveszed. ;-)
-
#851 GT5, Forza is árkád versenyek.. Fizika van bennük persze, de az élethűségtől távol vannak.
S itt megragadnám az alkalmat: mindenki húzzon át a konzol vs pc topikba, vagy legalább az off/warez-be. -
#850 fizikát szeretik konzolon is, GT5 Forza 3.
ez amit itt eddig leirtatok erről a témáról egy nagy agyatlanság, ez régebben lehet hogy így volt, most nem így van.
Pc-n kurvasokan tolják a multiplatform, állitólag szar konzolos játékokat, és ki lehet szemezgetni pc-n is a szar játékokat, tök értelmetlen ezen vitatkozni.
Jah és egy fontos dolog a konzolokra azért vannak olyan játékok jobbára amik árkádossak, mert pc-n elmegy hogy bekockul az ember és gyüjtögeti a lilapáncélt, meg a rózsaszín kardot, stb.
Csakhogy ha van egy konzolod, nem valószínű hogy napi 12orát leülsz elé és a kis idődben se erre vágysz feltétlenül vagyis nem feltétlen probléma ez. Ott is sok stílus megvan minden stílusból.
Persze ezt nem a te fejedhez akarom vágni csak mondom.
Sok embernek nehéz meg elképzelni, hogy napi 1-2 óra játék is elég valakinek.
Mond hogy ebben nincs igazam.
meg itt is mondták hogy szar rövid meg minden a scc.....lol hát jah ha single-t leküldi az ember akkor igen, de van multi is, és az is a játék része.
szerintem ennek a résznek a coop lehet a sava borsa, a single csak edzés. -
#849 Persze, hogy nem rossz a konzol. Csak egy kicsit más a célközönsége. Egy konzolos (általában) inkább árkádosabb jellegű játékokat kedvel, míg az átlag PC-s nem ezt a stílust kedveli. Legyen kicsit összetettebb a játék, kicsit agyalósabb... És persze az optimalizáció sem mellékes, hogy a vásárlóközönség minél szélesebb lehessen.
Egy példa; Konzolon jó bolt az NFS. Hangulat, pörgés, sebesség érzet... PC-n a fizika sem ártana bele... Akkor sem, ha ez a pörgés, sebességérzet rovására megy. Vagy CoDMW2. 6 órás céllövölde. Konzolon siker. PC-n nem. Mert nincs lan, nem tudod a haverral nyomni, KIVETTÉK a fedezékrendszert, stb. Hiába a hangulat, a pörgés; max a sávszélt éri meg...
Más a célközönség, némi átfedéssel, természetesen.
Ha ezt belátják végre a kiadók, nem lesz akkora gond a warez, és onnantól érdemes rágyúrni a dologra; Jó játékot meg fogják venni, a "konzolport" szart nem... -
#848 Bármelyik 40-50ezres Radeon kétvállra fekteti bármelyik konzolt. Nem muszáj a piac legjobb kártyáját linkelni...:) -
Neoncsoves #847 Igazad van, tényleg lehet olcsóbban is HDTV-t venni, de ha másban nem, akkor a játékok áraiban visszajön a hardver ára... mármint XBOX-ra úgy jó 3-4-5 ezerrel drágább egy játék mint PC-re (tudom, lehet cserélgetni a játékokat, de az mégse olyan mint egy saját eredeti játék), meg a DLCk is pénzért vannak kivétel nélkül. Egyébként tényleg nem rossz dolog a konzol, de nem az én műfajom... -
Neoncsoves #846 nem. egész életembe utáltam a Splinter Celleket :) -
#845 Én összeállítok egy "jó gép" komplett konfigot, s ha te kihozod nekem 90-ből, egye fene, adok még mellé 50 e. borravalót.
Te hol élsz?? :) -
Jobboka #844 real, megveszed pc -re?? -
#843 Az lehet hogy a konzol támogatja ha belelerőszakolsz egy bilentyűzetet meg egy egeret, de a játékok 95%-a szarik rá. A konzolon kontroller-rel kell játszani, arra lett kitalálva.
#842 ne essünk túlzásokba, 100k alatt kapsz már hd tv-t (jó lehet nem full hd, de azt nem is használja ki teszemazt a 360 a 720p felbontásával, hd ready bőven megfelel).Az idő is elérkezett arra, hogy minden háztartásba lassan-lassan plazma-lcd-istentudja milyen hd-hdready készülékek kerüljenek. Képcsöves tv-ket már nem is nagyon látsz az üzletekben, amik vannak azok gagyi kínai-török tákolmányok.
A Live hóra lebontva akkor 1000 Ft. Az nem sok. Ha az ember meg nem szeret multizni akkor nem is kell gold live tagság, az alappal elér minden mást. -
Neoncsoves #842 ja meg veszel egy hd tv-t 300ezerért, meg évente fizeted a 12ezer ftos live tagságot... 2-3 év alatt ugyanott vagy mintha gépet vennél :D -
goso #841 nem tudom a konzolba csak az a rossz hogy controlleres de ha veszel hozzá 2000 ért egy billentyűzetet meg hozzá egy egeret meg van oldva a problémád főleg ha ps 3 a van mert akkor az támogat minden usb s eszközt na most nagyjából egy jó gép az olyan 90000 Ft amin még menni fog a következő splinter cell is mármint ha lesz ezzel szemben egy xbox újonnan az 41000 Ft hozzá veszel 8 kilóért egy flashet és még 300 ft ért egy dvd lemezt 49300 Ft most akkor melyik éri meg jobban?