AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
A készülékkel elõször az Auchanban találkoztam, ugyanaz a tech video ment alatta mint a többi televízión és már ott megmutatta magát hogy kimagasló a konkurenciához képest.
Egyetlen negatívuma van hogy maga a készülék kinézetre nem díjnyertes és a menü se valami über bár könnyen átlátható, beépített TV recorder és 3D video player DivX van benne, legyen ez mentségére még.. ár érték arány jó, elég egy jó HDMI kábel és egy HD 5670 kari már elég hozzá, nem kell semmi extra meg különleges kari, megteszi egy régi is. Driverrõl ne feledkezzetek meg!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
De nem felesleges mert ha lenne akkor használnám a drága TV-t, de értelemszerûen elõször az összes barátomnak adnék 1 milliárdot.
Akkor még maradna 497 milliárd. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
@DarkSector: Ha lesz pénzed drága tv-re, vagy drága akármire, hasznos dolog lehet még hogy szegénynek születtél, beidegzõdésbõl akkor is jobban megnézheted majd hogy mire is költesz...mert szánalmas az olyan gazdag ember, aki nem tudja mire költi a pénzét és pl. egy x évvel ezelõtti raktáron maradt, drága - mára a töredékéért jobb vehetõ kategóriás - sz4r TV-t is rábeszél egy fifikás eladó, mert a vevõ annyira nincs képben... 😄
Véleményem a 3D-vel kapcsolatban általánosan: a jelenlegi technek bõven van hová fejlõdni, majd akkor teljesedik ki a térmegjelenítés igazán, amikor a VR (virual reality) technika a jelenleginél lényegesen fejlettebb lesz...minimum pár év a jelenhez képest, "top secret" mendemondák szerint a következõ gen. Xbox/PS is fog már állítólag támogatni valamilyen szintû VR technikát, az fog majd odab4szni, nem ez a jelenlegi kinyúl egy kéz, vagy kirepül pár golyó a monitorról/mozivászonról...majd amikor ott leszünk a mindenség közepén, már-már a film/játék részeként - nem csak vonzó marketing dumaként - na az lesz az igazi... Kérdéses hogy a kezdeti minõségi színvonaluk milyen lesz, valószínûleg még legalább fél(vagy inkább 1 teljes) évtized mire teljesen állejtõ, realisztikus lesz. Persze csak ha ráfekszik a dologra az ipar rendesen...azaz ha a fogyasztók megeszik. Bár nem tudom elképzelni hogy a tömöttebb zsebû nyugatibb országok lakóit ne érdekelné majd... Mire olyan tech szintre jut a világ, reménykedem hogy addigra egy átlag magyar pénztárcát is emlegethetünk majd nyugatiként. 😊))
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Addig a gazdagok és/vagy beetettek játékszere lehet.
S tucatszor megnézhetik az Avatart, vagy az Avangers és még azt a néhány, valódi 3D-s és nem felkonvertált filmet.
Nem irigylem tõlük.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ezért nem lesz nekem etõl a mostanitól jobb tv-m mert én szegénynek születtem, meggondolom hogy csak a fontos dolgokra költsek.
Kivéve 200 játék amivel nem játszom steam-en....😄
Ez luxuscikk, nem arról van szó mint ha tv adást néznél hogy mindennapi használatra kell, a 3D nem mindennapi használatra való.
Nem is tekintem úgy...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
3D TV vásárlás elõtt erõsen ajánlott kipróbálni a tv-ket milyen is. Ott ez ember a saját szemével tapasztalja hogy jó-e vagy sem.
Csak mivel a 3d elég nyûgös te ott a boltban hiába látod szuperül rajta a cuccot otthon veszõdni kell hogy kapjál is olyan képet vagy lássad egyátalán a 3d-s képet.
Én is tök felbuzdultam na most veszek, de a tv-s topikokba beleolvasva el is ment a kedvem tõle.
Most keresem a haverokat/boltokat ahol ki lehet próbálni a 3D-t.
Amíg nem vagyok fullosan képben addig nem veszek ,mert csak a pénzt dobnám ki.
http://www.sg.hu/cikkek/76816/a_3d_s_megjelenites_legnagyobb_hatranyai
Ezek a hátrányok még máig fennálnak vagy már nem? 😊
Mert próbáltam 3D-s cuccokat de nem gyakran szóval nem biztos hogy kerek a képem a 3D-rõl.
Lehet idõvel azt is megcsinálják idõvel, hogy elérhetõ legyen a tényleges Full HD 3D alatt is.
És még ekkor sem garantált hogy 3d be fogod látni a cuccot.Amiket olvasgatok eltántorít a 3d tv vételtõl. sokan sírnak minden megvan mégsem megy nem ugy megy ahogy kéne szopás van a lejátszokkal stb.Tehát kb zsákbamacska az egész.
A VGA-nak csak mindösszesen elég erõsnek kell lennie hogy azt a képet átküldje lassulás nélkül a kijelzõnek, értsd azt hogy játszol 720p-ben, és van 50fps-ed ha benyomod a 3D-t lehet lemegy 30-ra.
Én is most akarok venni ilyen tvt De amig fullosan nem vagyok képben addig nem lesz.
3D-hez nem értek, így majd profi segítséget más adhat 😞
Ez már 2 ember lehet tényleg az Ati béta driver a gond..
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
www.smart-bus.hu
Régebben is használtam ezt,ez nem okoz szoftveres hibákat.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu