AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Egyébként is vinni akartam IPON-hoz mert örületbe kerget a fekete képernyõ és gép lefagyás,ami több hónapja jelen van,amikor még csak 30 fok volt alapjáron a videókari,játéknál 68 fok volt a legtöbb.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Windows ujra telepitést kihagyom,inkább rendszervisszaálliás lesz korábbi 2 napra.
Valószínûleg a béta összeakadt valamivel...
www.smart-bus.hu
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Én a kártya hûtésére, vagy a hûtés vezérlésre gyanakszom. Esetleg a ház hûtésére (bent kavarog a forró levegõ).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amíg minden játék más és más ahol egyikben ez veri el a másikat a másikban amaz ,addig mindig is lesznek kellõ viták.
Hasonlóan a prociknál.Bár amióta amd megvette az atit azóta már az amd is ki tud tûnni az igp-vel (ott lenyeli az intelt keresztbe) ha már CPU-ra nagy ívben tojnak! Mondjuk minek erõltessék látják ott nincs esélyük így amiben a menõk azt erõltetik abban jobban mint az intel.
Next PC upgrade: 2022
Pc configom:
I5-3570k (3.40ghz)
Asrock H77M (alaplap)
8GB ram
Sapphire 7870HD GHZ Edition
750W DarkPower Pro10 tápegység
www.smart-bus.hu
@Samuka99: Használsz valami tuningprogramot az Overdrive mellett? Nem zavar be más esetleg? Nálam sem a 12.8, sem a 12.9 nem viselkedett ilyen téren különösen, akár az Overdrive-ot, akár az MSI Afterburnert használtam tuninghoz.
@Borg: Mert nem láttunk még sz@r nV drivert? Ezt az ATi/AMD vs. nV hitviták tényleg nagyon értelmesek... 😊
VGA kártyám: Sapphire 7870HD GHZ Edition,a problémám:
Amikor feltelepitettem a 12.9 beta drivert a kártya alapjáraton 70 fok.
Mivel beta inkább letöröltem ám 12.8 driver használatnál az OverDrive funkció engedélyezésnél,mindig 0% az aktivitás játék közben is. Bezzeg 12.9 beta drivernél aktivitás müködik. Egyébként 12.8 driver használata közben alapjáraton 30 fokos a kártya.
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
De min lepõdök meg a monitor hátulján ott vagy hogy made in Romania...
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Forza.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Indulás után fut a magic tune,a control center,virtual clone drive security essentials.
Igazából most vettem észre ennél az oldalnál amit említettem,hogy ez a szürke sáv ennyire vibrál,de pl a hardverprónál is csinálta kicsit enyhébben ezt a problémát.
milyen programok (folyamatok) futnak win betöltõdése után?
mióta van ilyen gondod? korábban jó volt? volt esetleg drivercsere? valamit feltelepítettél azóta?
Forza.