90029
-
#81879 Ja és még ez is:) -
#81878 Jesszus! mi történt.:) De itt a világ vége:) -
#81877 Ú bocs, akkor elnézésedet kérem, na akkor az aki a videót készítette.
Látszik hogy nem vágom a témát, azt hittem te vagy a videóban. -
#81874 Valamit félreértettél mivel a videót nem én csináltam ezt szeretném leszögezni.
A YT-n bóklászva akadtam eme két videóra mint már írtam is... -
#81872 Szerintem ne erőltesd ezt itt:) A második legrosszabb helyre jöttél Tirexit védeni:) -
#81868 egye fene megbocsátunk -
#81867 Azert annyira ne kozositsetek ki, van egy kivalo Trinity APU-s laptopom, amivel munkahelyen utom el az idot... -
Blum #81866 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!No,akkor asszem szavazzunk egy uj HG-t
btw,ez amugy tenyleg vicc. Plane ez a driver mizeria. Mindig az volt,hogy az uj driver egy fos. Ez nem megy-az nem megy,melegeszik,BS...megy vissza az 5-6 verzioval ezelotti.
Emlekszem anno a 3xxx-4xxx idokben is az volt,hogy mindenki a 9.8-at hagyta fent,holott mar reg a 10.x-nel tartottunk. Meg talan valaki viccelodott is vele itt a topikban,hogy a 9.8-at kiirjuk par lemezre es eltesszuk az utokornak :D -
#81865 Nos, en is... Vettem egy GTX 660-at. Figyelem, litania kovetkezik:
Egyszeruen nem tudtam normal mukodesre birni a 78** kartyaimat...
Kezdeskent a 7850 Gigabyte OC nem volt stabil az OC orajelen (rendre feketehalalozott) csak egy "mezei" 7850-en. Pedig volt vagy max. 65 fokos terhelve. Ugye visszament a feladonak, nem talaltak hibat. Ok, £160-ert XFX 7870 megvesz (£150-ert az ebayen elad de ezt kesobb ) gepbe bepakol, 10 perc mulva az illesztoprogram leallt, visszaalltva stb. Megneztem Furmarkban, azonnal 77 fok fole repitette (13.1-es driver) kidobott a desktopra. egyedul a 12.10-es driverral volt stabil a Furmark ment szepen, jatekbol csak 1 ora elteltevel hajitott ki (yay!). Mukodott egy ideig aztan 15 perc mulva ezzel a driverral is kihajitott. Krajzisz 2 be-be szaggatott 10 masodpercenkent.
Ezek utan bepakoltam a 7850-et es a 7870-et a haver gepebe (13.1) ment minden mint a karikacsapas Jatek, Krajzisz, Heaven? No problem.
Tapegysegre gyanakodtam a bronze-os Antecem (Seasonic bel) melle vettem XFX bronzosat (szinten Seasonic). Problema maradt. Kicsereltem az alaplapot, CPU-t, valtogattam a ramokat, egy channel, dual channel, slotokat varialtam, SSD-vel probaltam, anelkul, mindenfele HDD variacoval, Win 7-el, Win 8-al, a problema meg mindig fennalt.
Aztan £160-ert lattam Gigabyte 660 OC-t, jatekkal + £100 online jatekuponnal (sporoltam is mert tankozok, £15-ert meg eladtam a planetside kodot ), mergemben beruhaztam ra ugy is mindegy alapon. AMD driver lepucol, Nvidia fel.. Es.. Megy minden mint a karikacsapas! Orakig jatszok, minden gondom megszunt, megy a Krajzisz.. Furmark meg se kottyan. A 7850-et meg a 7870-et eladtam.
Gozom sincs az AMD kartyak mit nem szeretnek a konfigomban, de valami driver osszeutkozes lehet valamelyik komponenssel. Mindegy, nem is erdekel. Talan a driver problema miatt de a GTX 660-al tobb fps-em van a WOT-ban pl, siman ugy teljesit mint a 7870 GHz edition. Full HD-ban nem is kell nekem tobb.
Uff, gyontam. -
#81864 Hát, ez erősebb annál a GeForce 8500 GT-nél, ami ebben a gépben van, amiről írok :) -
Blum #81863 Ismet egy abszolut felso kategorias kartyat. Nem is merem leirni,nezzetek meg magatok,SZENVEDJETEK!!! :DDD
LINK
[Gyorsan kellett valami ebbe a f*stalicskaba,ez meg occson' volt itt a szomszedban. Celnak megfelel :D] -
#81862 takarodj!!! :D -
#81861 Ne már... Mit vettél te renitens? :) -
#81860 Teljesen jogos.
Csak válaszoltam, hogy többet eszik :) -
Blum #81859 Solten bacsi!
Kerem a topik ban-t! Ismet nVidia tulaj lettem -
#81858 VTX-eken (ami egyébként Powercolor) jó minőségű Artic Cooling ventik vannak, így szerintem nem lesz vele gondod. -
#81857 60% plusz teljesítmény mellett engedjük meg neki, hogy egyen 20W-al többet:) -
#81856 Valakinek van hasonló kártyája? Hangos? -
#81855 Programmal: soha
Fogyasztásmérőt kell venni hozzá. -
#81854 Van olyan program amivel meglehet mérni hogy most összesen mennyit eszik a gépem?? -
#81853 Takarékosabb - de terhelés alatt többet eszik. HD4850 vs HD7850 -
#81852 csak nem eszik többet mint a 4850. -
#81851 Nem lehetetlen, hiszen odaírták.
Ettől még a 460W-os Gigabyte tápegységeddel menni fog a rendszer. Csak ne tuningolj semmit, és persze a Crossfire-t is elfelejtheted azzal. -
#81850 Ezt rendeltem meg.
Gigabyte 460w táppal elmegy?
Minimum System Power Requirement:500W !!! Ez lehetetlen. -
#81849 "GIGABYTE Video Card Radeon HD 7850 GDDR5 2GB/256bit, 975MHz/4.8GHz, PCI-E 3.0 x1" 49ezer, 3 év garival.
másik a vtx3d, ami még 2 gigás, de arra csak 2 év a gari. -
#81848 Ma nincs nyitva semmi :( -
#81847 Azonnal megvásárolnám csak hát fehér húsvét van :D :D -
#81846 Sokat fog számítani. -
#81845 Sokat számít hogy egy vagy kettő GB? -
#81844 Melyiket vegyem? Plafon 50! -
#81843 ha a displayportba dp->hdmi átalakítót dugsz, sima 1:1 HDMI jelet kapsz, annak minden jellemzőjével! (feltéve h a hd5xxx-ben dualmódos a displayport, mert ha nem, akkor csak aktív átalakítóval fog menni - és én ugytudom a radeonokon ez utóbbi a jellemző sajna. legalábbis eyefinitinél nem lehetett sima passziv átalakitoval egy 3. hdmi-s monitort a vgara dugni, gondolom ezért) -
#81842 mitől off, ha a radeonok hangkimenetének minőségéről folyik a diskurzus? -
High end PC #81841 wikipédián ez van:
Radeon HD 5000 Series
On Evergreen family GPUs, DisplayPort outputs on board are capable of 10-bit per component output,[4] and HDMI output is capable of 12-bit per component output. -
High end PC #81840 ha kiderül, hogy jobb a DisplayPort, HD-s hangsávoknál összekötöm avval az erősítőt...
ha nem, nem.
-
High end PC #81839 fasza, akkor ezek szerint totál nem mindegy miről megy a jel
utánanéztem és a HD5970-esem DisplayPortja (csak onnan tudok DP-HDMI átalakítóval audiojelet kiadni!!!) úgy olvastam nem használt TMDS-t! ott mintha más szabványt írtak volna...
neked milyen kártyád van?
-
#81838 "AMD Radeon HD 7000 Series is the best choice for truly advanced PC games"
:") -
#81837 Klassz, hogy itt offoltok meg minden, de senki nem ejtett egy szót sem a HD 7990-ről ...... -
#81836 ujabb hdmi -> gyorsabb TMDS -> nagyobb sávszélesség -> nagyobb felbontás/színmélység/frémráta -
#81835 -
Blum #81834 Ugylatszik valami gaz van a topikkal/forummal. :/