AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sakkoo.......Baszkiiii
Egy-két éve kölcsönadtam a 4-5 évet futott pont 400-as Kodegányomat' az egyik barátomnak átmeneti megoldásnak, mert kidöglött az tápja, nálam egy P4 3.0 GHz-1GB DDR1-Gef. 7600GT gépecskét hajtott éveken át, de nála az A64 X2 6000+, 4GB DDR2, Gef. 8800GT mellett fél nap után kidöglött...ne lepõdj meg hogyha hasonló történne. -.-'' Egyébként ahogy Blum fórumtárs mondja 4-5e Ft-ért egészen jó tápokat lehet vadászni használtan, ha a HD4850-et beteszed a többéves Codegen mellé és mûködik is pár napot szag- és gondmentesen, jobb lesz ha legalább 4-5e Ft félre lesz téve, arra az esetre ha az ördög nem alszik... 😊
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
A jelek szerint a szolgáltatásban biztonsági rés található, így az AMD ezt a funkciót 2013-tól kezdve kivezeti a Catalyst Control Center repertoárjából. A cég már most is arra kéri a felhasználókat, hogy ne használják a fentebb említett funkciót, helyette inkább figyeljék a híreket, amelyekbõl kiderül, mikor érkezik friss Catalyst. Friss driver érkezésekor a megszokott módon látogassanak el az AMD hivatalos weboldalára és töltsék le a megfelelõ Catalyst kiadást.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
A jatek erdetei ,windows 8 64 bit ,catalyst 12.11 beta 11 ,minden driver legujabb.Valaki talkozott mar ezzel a problemaval??
Mar a jatek megjelenese ota kuszkodok ezzel a problemaval ,semmilyen megoldast nem talatam meg kiveve ezt : A lot of people are having trouble with the editor crashing. I personally am able to add items and whatever else I want, but it seems to crash about every 10-20 minutes for me. I have to save about every 2 minutes just to make sure I dont lose work. Its frustrating, I know.
I must add, I use the editor on 2 seperate computers, one with an ATI card the other has an geforce nvidia card. The computer with the nvidia card, never crashes, the ATI card always does.
So, I know this isnt the answer you were looking for, hopefully ubisoft is working on a patch for the editor to fix these issues. I'll keep my fingers crossed.
Please make sure your video card drivers are up to date and use low graphics settings on the editor.Link
Asrock P67 PRO|Intel Core i5 2500K | ASUS Radeon R9 280X DirectCU II Top | 8gb Kingston 1600 Mhz DDR3| Cooler Master Real power 620 W | Windows 10 64-Bit
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Persze hogy eleg. Meg egy minosegi 500-as is nyugodt szivvel hajtana.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Sakkoo.......Baszkiiii
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Sakkoo.......Baszkiiii
Ilyet szeretnék venni lecserélni a HD 6970 2gb.szerintetek?
Sakkoo.......Baszkiiii
AMD FX8350, Zalman CNPS11 Extreme, Asus Sabertooth 990FX R2.0 alaplap, RAM 8GB Corsair Vengeance 1866MHz, ASUS radeon 7850 2GB, THERMALTAKE VN300M1W2N Chaser MK-I, FSP Aurum GOLD 650W.
Ez a gép, amirõl netezek, nem a sajátom, és ide hoznám a régi VGA-t, ha megvenném a HD7850-est. Más (könyvtár) gépére nem költenék, ha lehet... 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
AMD FX8350, Zalman CNPS11 Extreme, Asus Sabertooth 990FX R2.0 alaplap, RAM 8GB Corsair Vengeance 1866MHz, ASUS radeon 7850 2GB, THERMALTAKE VN300M1W2N Chaser MK-I, FSP Aurum GOLD 650W.
Terveim között szerepel ugye otthonra venni egy HD7850 2GB-os példányt, és akkor a HD4850-est behoznám a nagyon öreg, nagyon gyenge, nagyon szar GeForce 8500 GT lecserélésére, öncélból: végre játszhassak a STEAM-es játékaimmal rendesen.
Kérdés, a Codegen 400-as táppal ne kockáztassam meg a HD4850-est?
Tápegységre nincs pénzem... :=(
Forza.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
www.smart-bus.hu
nekem dx9 alatt, 720p-ben is ... 😞 60fps, megy, sétálok, egyszercsak beszaggat, beakadozik. menübe ki, vissza, megint jó ... egy pár mp-ig 😞
12.11b11, cap2. (explorer.exe fogott két dll-t, ezért nem tudott uninstallálódni rendesen az amd driver, kilõttem a handleket, ment a reinstall, müködött a net4-es CCC)
elõtte 12.10-el ugyan ez volt. már nem tudom hova butitani, a 60fps meg kéne... 😞 kiváncsi lennék, akik szerint "tökéletesen fut", az náluk pontosan mit jelent? 😄
Forza.
AMD Radeon HD 8000M Series Codenamed "Solar System," To Debut at CES
AMD Radeon HD 8000M Series Detailed, Performance Figures Released
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Komoly cucc, meg egyszer grat.! 😊
Saor Alba
www.smart-bus.hu
Nem is gondoltam ra,mert en amikor telepitettem a Windowst mindig ugy csinaltam hogy az elso restart utan elsodlegesnek visszaallitottam a HDD-t,masodlagosnak pedig a pendriveot. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Tehát az elsõ restart után ne babráljon hozzá!
www.smart-bus.hu
Szoval: Haverom vett ma egy SSD-t (OCZ Agility 4). Az alaplapon nincs SATA3,s775 gepe van jelenleg. Az alaplap egy Giga EP45-DS3
Probelma a kovetkezo. Pendriverol szeretne rahuzni a Win8-at a masinara,kivalasztotta telepitoben az SSD-t,pikk-pakk fel is ment,kerte a restartot. BIOS-ban elsodleges meghajtonak beallitotta az SSD-t,masodlagosnak a pendriveot. Gep elindul,es kiirja a gep,hogy a telepitest nem lehet folytatni,mert a WinLoad.exe hianyzik. Sebaj,restart,megint ujrahuzza a Windowst. Ekkor mar nem irta,hogy az exe fajl hianyzik,viszont ismet elindult a telepito.
Tehat elvileg a rendszer mar rajta van az SSD-n,csak kvazi az Istenert sem akar onnan indulni es folytatni szepen a telepitest.
Otlet? <#help>#help>