90029
-
#82119 Tesó:) Mán megint véded a védhetetlent:))
Itt most szubjektív tényezők voltak. Azt se tudták mi melyik. Ez az AMD microakadásáról szól. Egyöntetűen azt mondta mindegyik,hogy azon a gépen simább a játék amiben az NV volt. Fps től függetlenül!
Mit nem értesz ezen?
Jelzem a Clod dadogása is driver problem volt ugyi:) Ha egyszer valami szar akkor szar ,nem kell ezt maszatolni.Jelezném a mostani WHQL az jó de pl atagos srác kipróbálta a köv bétát ,és ott felére esik az fps és szaggat mint a fene:) Úgy hogy ne kezdjünk ebbe bele,ami tény az tény ,drivert írni ezek sose tudtak::)Na:) Vagyis hajlamosak mindig elrontani ha valami működik:) -
Solt #82118 Nem szeretem az ilyet... semmi konkrétum, csak a bemondás! :S Arról nem is beszélve, hogy a 7990 most jelent meg, a GTX690 pedig már elég régóta a piacon van, így nyilván a driver is kiforrottabb hozzá.
Ettől függetlenül én azon a véleményen vagyok, hogy a CF, és az ilyen két GPU-s kártyák zsákbamacskák. Nekem a HD6990 nagyon szélsőséges volt... vagy hozott 70-75% pluszt a 6970-hez képest, vagy derekasan megszopatott.
Ami a fő nyűg, hogy fingod nincs ki a hunyó... például szentül megvoltam győződve arról, hogy a BF3-ban jelentkező forgolódás közbeni akadás (nem microlag!) a CF, pontosabban az AMD driver miatt van. Erre kiderült, hogy a hiba a DICE-nél van, valami AFR bug, tudnak róla, majd javítják... Na mos amíg megvolt a HD6990, ez nem történt meg.
Nekem ez volt az utolsó csepp a pohárban... ha egy ekkora cég szarik ilyenekre, akkor mi lehet máshol? -
#82117 Azért ez a vakteszt érdekes eredményt szült. -
#82116 Igen. -
lo9in #82115 még olyan kérdésem lenne hogy a 13.4 cap1 tartalmaz minden korábbi cap összetevőt ? úgy értem folyamatosan bővül ? :) -
#82114 Hát ez tök jó 13.3 beta 3-ban végre megcsinálták a hdmi bugot.
Letöltöm a 13.4 whql erre mi van ? Megint szar csak most másképp... fantasztikus :D -
#82113 HD 8000 series -
lo9in #82112 üdv.
érdeklődnék melyik a gyorsabb driver, a 13.4 whql amit én magam is feltettem vagy a 13.5 beta2 -
#82111 asus kecidrága :) nem adok ki +15-20at egy márkáért, amit ráadásul utálok is :D
(6870esem amugy az volt és tényleg jó is volt, tuningot is bírta, de ott se bírtam magammal és a 8as szériával és 9-re léptem :D ) -
#82110 -
#82109 Na most megnéztem BF3 al is. Fix 60 fps és 1100 en megy folyamatosan.
Mindig mondom ASUS-t köll venni és nincs probléma hardver terén:)
Persze bekapcsoltam amit mondtál. -
#82108 cc meg a többi órajelkiíró semmit se ér 79(?)xx-en (tapasztaltam én is), csak a legújabb AB, azzal a bizonyos opcióval! -
#82107 Asszem evvel a képpel adtam a xarnak egy pofont. -
#82106 Na itten van. Kicsit próbázam Mohával,és látszik,hogy 1100 en megy . Fix 60 fps ultra beállításon. Mondom a kártya remek cucc,csak ne kéne a problema megoldó képességemet fejlesztenem hozzá:)
-
#82105 Az a kernel mod nem volt. De a CC ben is 1100 et írt ki akármikor ránéztem.
Most beállítottam majd megnézem.
Nekem a teljesítményével egy icipici bajom sincs,ezt már mondottam,bivaly egy kártya . Most hogy a Clod is megjavult marad is egy kicsit azt a pár fehér csíkot elviselem,a GTX et holnap viszik eladtam. Ha minden igaz jön a köv NV nemsokára,arra elteszem a korpát:) Akkor ezt is eladom amennyiért vettem oszt lesz öröm és bodottág:) -
#82104 és AB-ben be van kapcsolva a VALÓS órajel monitorozása?
mert egyébként csak azt mutatja, amit látni szeretnél ...
-
#82103 Most éppen ott van. De ugye alap 1000 az órajele én feltettem 1100 re és ha játszom akkor ha van +20% ha nincs akkor 1100 en megy ahogy néztem.Nem is értem mi ez a +20% . De biztos jó mert mindenki mondja ,hogy kell:)
Ildében 300 az órajel. Én az AB vel néztem a grafikont és játék alatt maxon megy mindig,nincs beesés. -
#82102 hátha valakit érdekel, összefoglalom a tapasztalataimat:
Gigabyte 7950 Windforce3 rev1
FZ0-as BIOS, ez volt benne gyárilag, de még a honlapon se szerepel
- alaphelyzetben hülyén viselkedő gpu-boost (1.250V, 1000mhz, PL +20%), hangos, sokat eszik terhelve, viszont idle jó alacsonyan hajtja a kártyát
- MSI afterburnerrel beállítva (1.1V, 1050mhz, PL +20%) jó teljesítmény (kombustorbench 133fps), de így is sokat eszik, még idle módban is (ott is 1.1V-ot kap)
F43-as BIOS, legfrissebb nem-boost-os:
- alaphelyzetben (1.094V, 900mhz, PL +20%) tragikus teljesítmény (kombustorbench 97fps), de idle ez is jól megy: keveset fogyaszt
- MSI fterburnerrel beállítva (1.1V, 1050mhz, PL +20%) is tragikus teljesítmény, mert ekkor is leszabályoz a kártya egészen 900mhz környékéig (kombustorbench 97fps), pedig idle ez is jó lenne
lusta vagyok játékok alatt is kimérni, hogy ott mekkora lenne a difi, azért ez a 33% lassulás elrettent a nem-boos-os bios-tól :/
nemtudom mit kéne csinálni...
---
Her Laca: CCC-ben a power control +20%-on van neked? csak mert nehogy a te kártyád se maxon menjen játék közben ...! :) -
Solt #82101 :DDD
@Laca: 5-s van, de hulla mindegy, hogy a szoftverében mennyi fps-t produkál, mert az openGL felület... :) Az a lényeg, hogy játékok alatt tökéletes! :) -
#82100 Juzer error:)
De neked 5 ös van most nem? Nekem most fix 60 .
Küzdj vele egy hétig talán neked is jó lesz:)
Mondjuk most nekem a hivatalos volt fent és arra tettem egy az egyben az újat.
Vagy tedd újra a TR szoftverét,vagy telepíts újra drivert ,vagy wint ,vagy vegyél inkább egy GTX et:) Mit tudom én:)))
-
#82099 én sose tudtam a trackir-t beizzítani, de ez nyilván nem az amd driver miatt lehetett...
... vagy mégis? -
#82098 de mehetünk vissza régebbre is, ahol a hibátlan nv driver a 8800/250eket nyírta ki sorban :)) -
Solt #82097 Nem tudom Lacám... a TrackIr szoftverje nekem a mostani driverrel is 30 fps-t produkál! :) Ha meg mozgatom rajta az egér kurzort, akkor felmegy 130-ig! :D -
#82096 Hát, én is erősen meglepődtem :)
[Nem, nem a gyakorlatban, hiszen, nincs meg a játék]
Ilyen hibridről életemben nem hallottam :) -
#82095 Na de most igazam volt vagy igazam volt? :) -
Solt #82094 A catalyst topik jobban bejönne neked... :D -
#82093 Mind1:) Megírtam a véleményem:) Nem fogadták lelkesen.
Lévén okosat eddig sem olvastam ott ,így asszem nem esik nehezemre ,hogy hanyagoljam :) -
Solt #82092 Én is ilyen fejet vágtam amikor a FRAPS kiírta... ez van, orosz! :) -
Solt #82091 Szerintem inkább a "qva anyjukat" verte ki a biztosítékot! :D -
#82090 " A menü DX9, de a 3D-s felület az DX11! :)"
-
#82089 Ja:)
Mellesleg megkérlek ne segíts nekem a PH-n magyarázni ,mert ahogy megemlítetted a 680 at ezeknek az vörös posztó volt:) Pedig istenuccse egy szót nem ejtettem az NV ről asszzem. Ott a java vér istván ,mint mondottam komplett idióták.:)
Gondoltam megosztom a tapasztalatot ,hátha másnak is segít ,de ezek nem vevők az ilyenre ,egy a lényeg mennyi pontot nyom a szarjuk valamiben:) -
Solt #82088 Kicsit zizik ez tény, de én nem erre gondoltam, hanem, arra, hogy az off miatt azonnal ránk szóltak! :D
A videón tesztelték az 590-t, és a 267.52-s drivernek köszönhetően nem értek a végére! :D Nem direkt cseszték szét... :) -
#82087 Ott idióták vannak ez tény:) Egész nap arról folyik a beszéd,hogy ,milyen biost ,hogy tegyenek fel amitől 3 fps el és 100 ponttal többet kapnak valami markban:) Értelmes gondolatot nem képesek befogadni:XD
Ő bajuk:)
Ez azért sántít mert max a saját hardverjukat baxták szét:) nem másét tették használhatatlanná:) Van különbség azért ezt beláthatod:) -
Solt #82086 Őőő... ha már driver és megölés elhangzik egy mondatban, akkor nekem inkább ez ugrik be,
Érdemes felhangosítani! :D
Egyébként ahogy látom Lacám, PH-n jobban ragaszkodnak a topik fegyelemhez! :)))) -
#82085 Mán megint másról beszélünk ám. AMD driver megölte a TR-t. Ez a lényeg!
A mostanival jó. Slusz passz:) -
Solt #82084 Speciális orosz fajta! :D A menü DX9, de a 3D-s felület az DX11! :) -
#82083 Nem az. Spoiler mögött a gépigény:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#82082 clod dx11? :O -
Solt #82081 Egy DX11-s játékon kötve hiszem! :D -
#82080 az új driverben írnak valami javítást dx9c játékokra, lehet az segített