90029
-
Solt #82531 Kalibráltasd be a monitort, az a legegyszerűbb szerintem! :) -
#82530 Urak . Egy valami hiányzik nekem a radeonból.
A színek. Ki tudja ,hogy mit kell állítani ,hogy NV-n hasonló legyen.
Köszke:) -
#82529 Majd 3 kor:)) Ha már kézben a píííz. -
Solt #82528 Töröld a hirdetésed akkor, hogy ne rontsa a többi bótot! :D ( írok privátot ) -
#82527 No jön a srác 3 ra,utána ballagok a lighnitért.
Mikor vagy otthon,hogy átvigyem? -
#82526 Úgy tűnik ez a árengedmény meghozta a vásárlók kedvét:))
Asszem holnap el is viszik. -
#82525 680 testvírem. 680!:) -
Solt #82524 Tele van GTX670-l a PH, azokat sem viszik! :) Sőt, a srác már a 690-t is csak 190-ért adja, és a kutyának nem kell! :)) -
#82523 Az lehet ,de a GTX et nem is hirdettem és vitték mint a cukrot:)
Ez meg rám szárad,de majd jóóóó mérges leszek oszt beteszem ajtótámasztéknak:) -
Solt #82522 Áll a piac... Semmit nem visznek... Ugyanazokat a hirdetéseket látom hetek óta. :( -
TomStorm #82521 Solten vegye ki fejlécből a Radeon logo-t ps.Köszönöm! -
#82520 Ma nem mentem de holnap hozom el a 680 ast. Juj de várom mán:)) -
#82519 Ja de a kutyának sem kell:)) -
Solt #82518 Ajándék ennyiért... -
#82517 No ide is.
A DC II es 7970 es 87 ért ha kell valakinek. -
#82516 sajnos teljesen külön kezeli a 2 kijelzőt, ezért pl. nem kell felbontást sem állítanom amikor átviszem a gépet.
A tv meg a másik szobában van és a többiek néznek tv-t rajta (mily meglepő :D) szóval nem opció.
Egyedül a feliratokat nem kezeli vmi jól a tv lejátszója azért szoktam átvinni a cuccost néha. -
#82515 tévén játszani nem opcio?
ill. ha épp a tévé is rá van dugva és átállitod a scalinget....? nem áll át vga-s esetekre is a scaling? (tudom h elvileg másik kijelző... de hátha) -
#82514 Win8 és asszem a legutóbbi legacy driver.
Azért is fura, mert amikor tv-re kötöm hdmi-vel, akkor egyébként van scaling, míg a retek monitoromnál nincs ilyen opció. -
#82513 az a vicc, hogy nekem a htpc a tévére szintén vga kábellel van kötve és van scaling options! (w7, ccc 13.4, amd llano 3620)
létezik, h a 4xxx kártyák esetén vgan nincs scaling?? :O
(amugy xp-t használsz? mikori a catád?) -
#82512 Basszus meg is van mi a gond: a vga kábel :S
Sajnos más csatlakozó nincs a monitoron. Marad a tálca alul, dejó. -
#82511 ami még fontos: általában nativ felbontás használatakor nem állítható! tehát ha 1920x1200as a monitorod, előbb tedd át 1920x1080-ba, majd állitsd át a gpu scalinget maintain aspect ratio-ra és utána lesz jó (ekkor már asszem vissza lehet váltani x1200ba is)
játékban ezután 1080p-ben lesz alul-felül fekete csikod, de a képarány helyes lesz -
#82510 huha, így évekkel ezelőtt nézett ki nálam a CCC ... fogalmam sincs :)
hdmi és modern ccc esetén itt -
#82509 egy noob kérdés: ezt hol találom? :D
tv-nél már találkoztam a gpu scaling-el, de monitornál nem igazán találom.
kép a ccc-ről -
#82508 miért nem lövöd be a gpu scalinget CCC-ben és h tartsa a képarányt? ekkor nyomhatnád 16:9 aránnyal, alulfelül 2 kis fekete csíkkal.... az nem jobb? -
#82507 A fovot tényleg állítsd cfg-ből, mert nálam is 50-en volt alapból. Olyan 70 körül nekem még nem volt zavaróan halszemoptikás.
Az már viszont gázabb, hogy a játék nem támogat 16:9-en kívűl semmilyen más képarányt, amire az egyetlen megoldás, ha kikapcsolom a fullscreent. Így viszont baromi illúzió romboló, hogy játék közben ott figyel a tálca alul.
Az oroszok megint megmutatták, mire képesek pc-n! -
#82506 fov-ot patch óta lehet cfg-ből állítani, nem? vagy nem segít? -
#82505 Nálam is megvan így a 30-40fps. Ráadásul piszok gyorsan tölt a játék. Jól össze lett rakva. Egyedül a FOV zavar kicsit.
Egyébként, ha "végigunod" a játék első fél óráját, nagyszerű anyagot fogsz kapni. -
#82504 játszál már vele egy félórát... !! hátha meglep! :) -
#82503 Mindamellett el kell mondjam,hogy 1920x 1080 ban gyönyörűen viszi a kártya a metrót. Very high on 16 AF ,Tess normál,meg még valami normál. kb mindenhol 60fps és szép. -
#82502 Na azt nagyon nem néztem:) Vagyis sajna engem ezek nem kötnek le.
Csak némi stratégia,de az is módjával,no meg a szim.
Ott ezer dologra kell figyelni,nagyon összetett ,na az leköt . De ez a megyek ölök az nem az én műfajom ,lett légyen bármilyen környezetben.
Még a szerepjátékok amik érdekesek számomra.
De maxon abszolute jól fut kb fix 60 fps. -
#82501 és a játék?
2033 megvolt anno?
egyébként nem szabad első szóra lemndani róla, félóra játék után simán lehet h beszippant! (velem ez történt, pedig akartam én utálni de a világa elképesztően egyedi) -
#82500 Kipróbáltam .
Teljesen jól fut . -
#82499 Én is csak a teljesítmény miatt nézem meg.
No meg hétfőn beficcen egy 680 ismét oszt hasonlítok:)
Majd csinálok felvételeket ,hogy ha van különbség azok milyenek is. -
#82498 Nem nagy eresztés,tegnap este kezdtem el,de nem vagyok oda annyira érte. Valahogyan úgy érzem,hogy ez a játék túl lett rajongva. -
#82497 Megtekintem én ezt az új Metrót bár nem nagyon érdekel.
Még itt a radeon és megnézem ,hogyan domborít a patc el. -
#82496 Amugy melohelyen Aeron szeken meresztem a hatsomat, ahhoz kepest hogy a legalapabb joszag (hattamla plasztik) allitolag £500 darabja, de nekem az £50-os Ikea irodai szekem joval komfortosabb... :) -
#82495 Na ilyen okorseget is mar reg olvastam... :)) Valojaban meg szekuk se volt, a gruzoktol lopott perzsaszonyegen programoztak kiselejtezett C-64-ekkel. -
lo9in #82494 szerintem amúgy további gyorsulás várható beta driverrel
úgy gondolom most hogy ki lett javítva maga a játék
már az amd is hajlandó utánajárni mit lehet még kipréselni a kártyákból :) -
lo9in #82493 és mindezt normál grafikán tesszellációval és ssaa-val , hoppá! :) -
lo9in #82492 én azt mondtam hogy 22-25 lett a minimum nem azt hogy egyfolytában annyi
többnyire jóval 30 felett van egy átlag 30-35öt tippelek kb.
de felment 45-50re is az fps patchelés után és egy alig minimum 5670től mit várjak még ? :)