AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak mert a régebbi driverekkel mindig ment rendesen a DTS-HD és True HD kiadatása az erõsítõnek, a 12.10-el meg gondok vannak, amióta fent van, a tömörítetlen hangsávokat nem adja ki az erõsítõ felé a kártya, jó lenne egy újabb driver.
nekem a 6950@6970el megoldotta.
(mellesleg visszaraktam a 6950es biost, lemondva némi sebességrõl. nem bírom tovább a zajt, kompresszorom meg nincs, hogy megtisztítsam... 😞 )
Forza.
MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB
Nem egészséges a használata így ,mert az a kondi nem véletlenül van ott ahová tették.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Sikeresen letörtem az egyik lábát egy kondenzátornak.
Lehet a kártyát így tovább használni,ha csak netezésre meg filmnézésre kellene?
Ha lehet,akkor szedjem le az egészet?(Jelenleg visszahajtottam a helyére,de még nem használtam).
A kártya egy HD4890-es.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
de ez, ahogyan jelenleg mérnek - értelmetlen vicc!
Forza.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
arty: <#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Forza.
Kizártnak tartom, hogy a fejlesztõk ezekrõl ne tudnának.. mennyi sírás ment anno az FC2 microlagja miatt, erre egy egyszerû konzol paranccsal, vagy a framerate 60-ra fixálásával megszûnik a gond... fura...
Na mindegy, ez van... a következõ kártyám valószínûleg úgyis NV-lesz, majd akkor tesztelek egy jót! 😊
www.smart-bus.hu
A Skyrim videón sem látok semmi különbséget... egyformán akad mindkettõ... nézd meg a csóka fejét rögtön az elején...
A Borderlands2 dettó...
Pár napja elõvettem a Mafia2-t, és az FC2-t. Mindkettõ NV logós, mindkettõ akad(t) is rendesen. FC2-nél derekas microlagok vannak. Kimértem fraps-l, két frame között 60+ms különbségek vannak folyamatosan 1-2 másodpercenként...
AB-vel fixáltam a framrate time-t 60-ra, bekapcsoltam a vsync-t, és gyönyörû folyamatos lett a kép... ( ráadásul ettõl FC2 alatt a cpu kihasználtság is nõt, amit nem igazán értek )
Korrekt képet akkor kaphatnánk, ha vsync mellett tesztelnének olyan beállításokkal, amelyek mellett mindkét kártyán megvan a fix 60 fps. No és persze szélesebb körben válogatva a játékokat...
Kizártnak tartom, hogy valaki 30ms-s frame különbségeket szabad szemmel észre vegyen...
www.smart-bus.hu
A tesztelt játékok alapján nem is lep meg az eredmény...
Borderlands 2 - nVidia támogatta
Battlefield 3 - nVidia támogatta
Skyrim - úgy rémlik szintén az nVidia keze benne volt
Jöhetne valami DiRT Showdown, Sleeping Dogs, Sniper Elite V2 stb teszt is a jelenlegiek mellé, akkor talán ne keltenék annyira nyilvánvalóan egy bizonyos irányú elfogultság érzetét... 😊
www.smart-bus.hu
Gyere igyunk .. egy.. õ.. száz.. õ.. sok Heinekent!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ugytudom youtube mindent 30ra konvertál (kivéve ha a forrás még annál is kevesebb, akkor hagyja azt)
Forza.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
www.smart-bus.hu

www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Az nv alapból hidegebb, kevésbé szaturált színekkel dolgozik, az amd meg melegebb, túlszaturált.
És mind a kettõ beállítható a másik szintjére.
Viszont a színek közt itt is durva eltérés van, fõleg a végén látni, hogy az NV-n mennyivel zöldebb. Ha ez nem a monitor különbség miatt van, akkor inkább azzal kéne foglalkozni! 😄
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
bf3 vidi végén látszik fõleg, mikor megáll az emberke egy helyben. AMD-vel sokkal szebbek a színek, meg a füst is sûrûbb.
solt: naja, ha (keményen) 30 alatti az fps, azt látni.
asszem vimeora lehet 60fps-ben is tölteni, bár sose próbáltam 😊
Forza.
www.smart-bus.hu
Amennyiben akadozós szarságot vesz fel valaki, akár 60 FPS-eses videóra is, és 25-re lekonvertálja a Youtube-videóhoz, akkor is látszani fog az akadozás...
www.smart-bus.hu
Akkor hát megvan az elsõ alátámasztása a techreportnak. Más játékokkal is, videók, grafikonok, van ott minden.