AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Amugy meg tojok az egeszre, foleg MMO-val jatszom <#mf2>#mf2>
Saor Alba
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Forza.
[url=
a 4.0 egy külön rendszer, külön frissítésekkel (ahogyan a 2.0 és az 1.1 is egy külön világ, a magasabb verzios nem váltja ki az alacsonyabbat)
Forza.
Akadt egy kis problémám az ATi HD3650-es AGP-s videókártyámat vezérlõ Catalyst-tal./
Tegnap megszakítottam a .NET 3.5 frissítését /Felraktam a Batman:Arkham Asylumot, kért hozzá Games for Windows LIVE-ot, és ott elkezdte felrakni a 3.5-öt, de jó sokáig tartott, gondoltam megállítom/, mert nekem már fenn van a gépemen a 4-es.
Probáltam megjavítattni a 4-est, de még mindig csinálja a fesztivált...
Elõre is köszi a segítséget!
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
http://www.arctic.ac/en/p/cooling/vga/375/accelero-twin-turbo-ii.html
Kis csavarozgatas kell, de kb 15 perc alatt megvan. Hely kell hozza: a kepen nem latszik, de a borda eleg meretes. Fordulatszam fix a huton, ket sebesseget lehet valasztani (7 ill 12 volt input a ventiknek)
Kis fordulatszamon teljesen zajtalan a huto. Tuningolva, furmarkot futtatva sem eri el az 50 fokot.
portalanítást nem próbáltál? nincs sûrített levegõd, kompresszorod, hogy azzal kifújasd?
Forza.
Azt viszont nem értem,hogy ha nem megy 90C fölé,akkor miért kell még jobban hûteni,de hát ez van.
Viszont van olyan hangja,hogy fülesen keresztül is hallom...Ha esetleg valaki még használja ezt a programot,lõhetne egy screenshotot,hogy neki hogy van beállítva a fan control.
www.smart-bus.hu
vagy PCI-os videokártyával bootolni
vagy másik PCI-E videokártyával kell bootolni
😊
Forza.
Na de a másik amelyik írható az alatt meg nem indul el a rendszer.Ezért kérdeztem,hogy a 2-es bios állásról hozzá lehet-e férni az egyeshez,hogy módosítani lehessen?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Azt a biost raktam vissza,amit elmentettem csere elõtt.
Valahogy nem lehet kicserélni a másik biost,úgy hogy nem az van betöltve? :S
tuti az eredeti bios lett visszasütve? vagy netrõl szedtél le hozzá "eredetit" ?
Forza.
Forza.
www.smart-bus.hu
Utána raktam át a 2-es biosra.
Forza.
nálam legalábbis a 60%-os ventisebbesség "megoldotta" a problémát... csak az elviselhetetlen zaj miatt inkább visszaflasheltem a 6950 biost és lemondtam az extra sebességrõl.
(amíg uj volt a kártya és portalan, addig sima auto fansebesség mellett sem volt soha fagyásom/illesztõ megállt üzenetem, utóbbi fél+ évben kezdõdött)
Forza.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Mostanában sokszor ugyanazt a hibaüzenetet kapom,hogy "A képernyõillesztõ nem válaszolt után helyreállt."
De volt,hogy egyszerûen csak megfagyott a kép és csak a reset segített és volt BlueScreen is.
A kártya HD6950@6970.
Próbáltam már sok mindent: átváltottam a 2-es bios-ra,drivert frissítettem,windowst újraraktam,közben vettem egy teljesen új gépet és abba átraktam,de egyik sem hozott tartós megoldást(viszont volt,hogy egy hétig nem volt probléma viszont most már megint állandóan csinálja.)
Futtattam Furmarkot és 3DMarkot(Furmak végigment,3DMark közben viszont elõjött a hiba),illetve néztem memoria teszteket:Memtest CL nem talált hibát,Video Memory Stress Testnél azt irja,hogy: "WARNING: Your card can be not compatible with this test!" illetve,hogy valamit át kellene állítani,mert 2GB vram van,de arra nem jöttem rá,hogy hogyan kell.
Elméletileg még garanciás,gyakorlatilag meg ugye megpiszkáltam a biost,úgyhogy nem tudom mit tegyek.
Ki lehet-e deríteni,hogy mi a baja,illetve ha vissza kellene küldeni,akkor mit csináljak,hogy ne lehessen észrevenni,hogy piszkálva volt?Válaszokat köszi elõre is!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Errõl valaki tud valamit?
http://ipon.hu/webshop/product/sapphire_11201_17_20g_hd7770_1gb_gddr5_ghz_edition_pcie/294489
Ilyet rendeltem, 7.-én jön meg, de nem találtam sehol róla bõvebb infót vagy tapasztalatokat. Ez volt a legolcsóbb 7770, a többi mint 30K fölött van, és nem tudom mitõl ilyen olcsó. Azért mert standard alumínium bordás hûtõ van rajta? Remélem nem azért mert alacsonyabb minõségû alkatrészekbõl rakták össze 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
INTEL Core i3-3220 3.30GHz 3MB 1155 BOX
ASUS HD7850-DC2-2GD5-V2 HD7850 2GB GDDR5 PCIE
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64