AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor bárhogy is konvertálom, baszhatom. Ez mindig is így volt?

www.smart-bus.hu

arty
sehogy, mindent 30fps-re konvertálnak

Forza.

Azt tudom, hogy a videó képkocka arányt kell beállítani, de ott max 30-t enged! 😊 Kiváló minden, csak mire felkerül a youtube-ra, addigra szaródik el... :S

www.smart-bus.hu

Her Laca
Én sehogy😊 A videó képkocka arányt kell asszem 60 ra tenni,nekem 25 ön van. Jobboldalt ott van a videó opcióknál .

Akkor hajrá mesterem😊
Nekem van más egyéb problemám az életben ,na pont a PC az ami nem hiányzik ebbõl a körbõl😊 Csóró ratyion is ezért ment. Kevéske szabadidõmet én reppenéssel óhajtom eltölteni😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

És azt, hogy állítod be, mert nekem max 30fps-t enged! :S

Nem mesterkedem... posztolni akarom NV fórumra, hogy lássák mi a pontos nyûg. Egyre többen panaszkodnak, tehát egyre valószínûbb, hogy ez bizony driveres nyûg! 😊

Én élvezem ezt a probléma megoldósdit... legalábbis egyelõre! 😄 Ha ez télen lenne, és emiatt nem tudnék játszani, már kibasztam volna a picsába, abban biztos lehetsz! 😄D

Állítólag ezekben az új driverekben csavartak mindent maxra, és ebbõl adódnak a gondok. Akinek 6xx szériával nyûgje van, az visszarak egy régebbi drivert oszt kész, viszont a 7xx csak ezek vannak. INF módosítás és régebbi driver nem vált be sajnos.

www.smart-bus.hu

Her Laca
Any videó konvertert.
De miben mesterkedsz már megint.
Most ha megmutatod akkor megjavul? Vagy okosabbak leszünk?
Téged zavar ,amit abszolute megértek,már mindent kipróbáltál,nem javul,mondtam már hirdesd meg ,add el,vegyél egy olyat amivel nincs bajod,
és a kevés kis szabadidõdet arra fordítsd ami szórakoztat.
Én bár tudod ,hogy szeretem az NV kártyákat ,de ha nekem ennyit baxakodna,már kihajítottam volna a lakásból is.
Vagy szokd meg,hogy receg😊
Amúgy utoljára mondom,szerintem ez nem driver gond.
Még arra gondolok, (lévén ugyan eze volt nekem is csak radeonnal) hogy ezek a kártyák már gyárilag rommá vannak húzva,hogy kisajtoljanak mindent belõlük,és meglehet e miatt vannak ezek az anomáliák. Persze lehet ,hogy marhaság amit gondolok.
Meg kéne nézni egy másik 780 on. De azért én most nem vennék ha nem haragszol😊))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Te milyen konvertálót használsz?

Egyébként 60 fps-l vettem fel, de mire feltöltöm már csak 3x fps-l játssza le, és így kivehetetlen, hogy mi a nyûg. :S

www.smart-bus.hu

Her Laca
Hogy 60fps el konvertálod.Vagyis úgy állítod be a programban.

Urak!

Hogy tudom elérni, hogy a youtube-ra feltöltött videó 60fps-l jelenjen meg?

www.smart-bus.hu

😄D

www.smart-bus.hu

Her Laca
Lucifer fel akarja küldeni Belzebubot a Földre, hogy vigyen neki három szûz lányt.
Belzebub:
- Jól van Lucifer, hozok én neked 3 szüzet, de hogyan ismerem fel õket?
Lucifer:
- Figyelj! Mész az utcán és a lányok után fütyülsz. Amelyik megfordul az szûz, amelyik nem fordul meg, az nem szûz.
Eljön Belzebub a Földre és teljesíti Lucifer kívánságát.
Mi ebbõl a tanulság?
KEFÉLJETEK LÁNYOK, MERT HA NEM, ELVISZ AZ ÖRDÖG!!!

Her Laca
Melózol? Ma éppen itthon baxom a rezet😊 El vagyok pilledve.

Her Laca
Add csak kölcsön😊)

Nincs Uram... ha ilyen van, nekem ott a busz! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
No akkor nosza😊 Egy próbát megér.
Apropó. Nincs kölcsön egy tetõboxod?😊
Megyünk nyaralni oszt úgy csak kényelmesebb.
Bár most nézem 1500-2000 ért per nap bérelni is lehet.

Ezt még nem próbáltam... 😊

A Fraps nyûgre van Fraps frissítés... elég azt feltenni, nem kell törölni a winfos frissítését.

www.smart-bus.hu

Her Laca
És ha felraksz egy friss Win 7 et és nem frissíted ,akkor is csinálja? Mert nekem nemrég egy frissítés miatt nem mûködött a Fraps pl.
Lehet a winfos szól bele ebbe az egészbe. Mondom lehet ,nem biztos😊

😄

A driver a fos... egyre több topikot találok ahol sírnak a júzerek. Sokaknak ezzel az új driverrel már a BF3 is akad. Vsync lagnak hívják, új kifejezést tanulhatunk! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Akkor gyújtsd fel😊 Vagy add nekem. <#eplus2>
Rájöttem! A baj az ,hogy Giga😊

Megvolt... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Valami eszembe jutott. Kapcsold be a TRIPLA PUFFERT. Csak egy ötlet.

Kevés szimesnek van Titan / 780 így szerintem a probléma még nem ütközött ki...

BF3 és egyébb AAA játékokban nekem sincs bajom... Legalábbis amit próbáltam abban nem volt.

www.smart-bus.hu

Mondjuk ha belegondolsz, nem is logikus, hogy gond van vele. Elvégre a titannal sem volt, és ez meg annak a butított változata.
Ezért is érdekes amit Abu meglengetett, hogy a bf3-nál az ea és a dice exkluzív szerzõdése az amd-vel valószínûleg nem csak a bf4-et fogja befolyásolni, hanem már a bf3-ba is került egykét "érdekes" dolog.
Mivel semmi nem jelezte elõre, hogy nyûg lehet, így bátran vágtam bele! 😊 Mostantól óvatosabb leszek, ilyen frissen megjelenõ hardvert nem veszek többet az fix! 😊

Az új AAA játékok engem nem motiválnak... a BF3 premiumot is megvettem mert olcsó volt, egyszer-kétszer végigvittem a kampányt, aztán azóta hozzá sem nyúltam! 😊 Én naiv azt hittem, hogy a kiegészítõknek is van egyjátékos része! 😄D

Remélem fejleszt a háttérben gõzerõvel az NV, mert bármennyire is az AMD a szimpatikusabb nekem, azt semmiképpen nem szeretném, hogy jelentõs erõfölénybe kerüljenek és ne legyen versenyhelyzet.

Egyébként, ha megoldanák, hogy a dobozok kezeljék a különbözõ kiegészítõket ( Hotas, TIR, stb ), akkor pár év múlva elég komoly szimeket lehetne fejleszteni rájuk.

www.smart-bus.hu

Végülis ha így vesszük én is ingázok, csak mivel nem szeretek szopni a pénzemért, engem az elõtt kell meggyõzzenek, hogy váltanék 😊

Hozzáteszem ez esetben lehet hogy sikerül is az AMD-nek, elvégre most hogy (ugyanaz az ember aki korábban az nvidiánál) õk lapátolják a pénzt az AAA játékokba, már most problémásabb kezd lenni minden nv-n. Már abu is említette, hogy gyanús a BF3 is, hogy ott nem-e AMD-s "segítség" van a dologban, pedig ez tõle nagy szó 😊
Ugyanakkor az nvidia most kénytelen lesz rálicitálni az AMD-re, bármit is jelentsenek be õsszel, télen. Másképp komoly hátrányba kerülnének így, hogy a konzolokba is az AMD nyert.
Szal több mint valószínû, hogy ezt a döntést csak BF4 release után tudom meghozni majd. Persze a legjobb az lenne, ha a 670 FTW-vel maradna problémamentes. Amire azért szintén van esély, elvégre BF3-ban most is van bõven fps-em, amit még lejjebb is szoktam venni, mert felesleges 100 felett.
Ha jön megint egy kis rossz idõ, akkor a körmére nézünk... átviszem, oszt lehull a lepel! 😄

www.smart-bus.hu

Bírom én a kritikát, fõleg, ha jogos, de azért fékezzünk, mert kisodródunk! 😊 Amíg nem vagy birtokában minden infónak, nem kell "vagdalkozni"! 😉

Egy párszor már kifejtettem itt, hogy én mindig ingázom a két gyártó között, mert szeretem magam kitapasztalni, kitesztelni õket. Az AMD szimpatikusabb, de ettõl még szívesen átnézek a másik oldalra is. Fõleg, hogy sok szimulátor hibamentesebb NV kártyákon. Hogy miért, az már egy más kérdés, ami jelen esetben lényegtelen.

A lényeg, hogy nem a plusz 20%-ért váltottam, hanem a kíváncsiság hajtott. Akkor is lecseréltem volna a 7970-t, ha nem jön a 780, csak akkor 680-ra váltottam volna. Egyébként pedig semmi nem jelezte elõre, hogy gondok lehetnek, semmi nem indokolta, hogy megfontoltabb legyek, ugyanis sem a 680, sem az 580 esetében senki nem panaszkodott a szimulátorosok közül még csak hasonló nyûgökre sem. Ez egy új szituáció, amire pechemre belefutottam, de a fentiek fényében nem hiszem, hogy megérdemeltem volna! 😊

Ha az állandóság, az ár/érték arány lenne a fõ szempontom, akkor még mindig a 6950@70 lenne a gépemben. Esetleg váltottam volna egy 7950-re... 😉

www.smart-bus.hu

Her Laca
"Az a legnagyobb gond, hogy nem tudom rögzíteni a problémát."

Lehet nem is létezik ,csak bebeszéled magadnak😊)))
Mondom,nekem van egy fogadásom,ha betenném a gépembe akkor tökéletesen mûködne. Az én vasam a radeont nem bírja , a tied a GF et😊Hozzánk idomultak😊

Tudod, hogy én szeretek küzdeni! 😊 Most már mindenképpen kivárom mi lesz ennek a vége. Alaposan ki akarom tesztelni az urban legendeket a saját bõrömoön! 😄

Win7/8 egyaránt, de mindkettõn csontra ugyanaz a helyzet. Az a legnagyobb gond, hogy nem tudom rögzíteni a problémát.

www.smart-bus.hu

4870-en még én se. Amíg fent hagytam az elsõ drivert... aztán mikor valami miatt már frissiteni kellett, akkor jöttek csõstül. Még a catalyst vezérlõpult önmaga se volt képes soha rendesen mûködni, hogy a többmonitoros kálváriákat, vagy az órajel vezérlést ne is említsem, viszont a játékokban relatíve kevés buggal találkoztam. Vagy pl a porszívószerû sapphire flex hûtés, amit 2 hét után le kellett cserélnem egy AC S1-re, mert nem bírtam megmaradni mellette...
Akkoriban örültem egy néhány napos windows uptimenak is ilyen olyan ati syses kékhalál elõtt 😊 Aztán jött az 570, amivel már egy hónap is megvolt, mielõtt fennakadtak volna az órajelei 3D szinten, a 670-el pedig gyakorlatilag 4 hónap is volt már az uptime, csak a windows általában eldobja ilyenkor már a netlogont, ami miatt nem lehet távolról bejelentkezni többet, szal kell a restart...
arty
nem, voltak apró problémák - mint bárkinek, aki cserélgeti a drivereit pár százalékokért 😊

Forza.

kifli
4850-5770-6950-en én sem éreztem magam beta teszternek <#nemtudom>
Jó most erre mit mondjak 😄 Te mindig kivétel vagy...
arty
6950-(7850-)7950-en sem érzékeltem, hogy bétatesztelnék, pedig ezek nem nvidia kártyák 😉

Forza.

Pont ezért vettem az elmúlt 2 generációban nv-t, amikre sosem volt panasz... nem szeretek béta teszterkedni pénzért.
arty
miért érdemel szopást, aki egy termékért sokat fizet?
nem pont extra, minõségi szolgáltatást/terméket kellene kapnia?

Forza.

Mint partatlan ember hosszaszolnek ehhez a szerencsetlenkedeshez...(sorry,de ez bizony az):

Aki a mar jol bevalt,altala betonstabilnak itelt minden tekintetben b*szott eros VGA-t lecsereli egy nem reg megjelent,szoftveresen kiforratlan kartyara 15-20% extra teljesitmeny remenyeben na az bizony meg is erdemli hogy szopjon vele egy darabig.

Kivetelesen egyetertek Lacaval. Az Istenert nem tudom es nem akarom felfogni,hogy miert kellett ezt meglepnie Solt kolleganak. Ujdonsag varazsa meg a zenvidia meg a geteiksz...jaj<#confused>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Her Laca
Jut eszembe. neked milyen oprendszered van?

Her Laca
Soltom😊 Mondanám add el az a retket oszt vegyél egy már bevált 7970 et.
Mit fárasztod ezzel magad?
Nekem kísértetiesen ugyan ezt csinálta a radeonnal mint neked , kezd meggyõzõdésemmé válni,hogy itt valami más van a háttérben nem a kártyák és a drivereik.Csak fingom nincs mi is lehet😊 Visszakerült a 680 és van béke és bodottág. Neked meg azzal a 7970 el nem volt gondod. Ne szopasd magad én aszondom😊 Nem ér ez ennyit. Amúgy meg nyár van mit ücsörögsz a gép elõtt!<#ejnye1> Én max 10 percre bekapcsolom esténként aztán annyi😊Majd télen.

arty
ebben amugy melletted vagyok, bár a rohadt ígérgetéseknek én is bedõlök, miközben azok a számok általában extrém magas felbontásra, AA-ra, SLI-ra vonatkoznak és valóságban ÉN kb 1%-ot, ha kapok 😊)

Forza.

Solten
Extra fps-ert, hibajavitasokert, nem bugokert rakom fel (elvileg a bugfixeket tartalmaz, sajnalatos hogy az uberfasza nvidia programozok nem tudtak orvosolni a Battlefield problemat, de tojok ra, nem jatszom vele). Nyilvan opcionalis az elozo hasznalata anomaliak eseten.

Saor Alba

És mire mész vele, ha 100 helyett 103 fps-el fut a játék, de cserébe újabb bugokat kapsz?
Solten
"mindenesetre továbbra is azt mondom, hogy felesleges a drivereket váltogatni mint az alsógatyát"

Catalystbol is mindig felpakoltam a legfrissebet, soha nem volt gondom, geforce-bol is felpakolaszom mert performansz ugrast igergetnek egy rakas jatekban (metro, metro last night, dirt, stb). Metro tenyleg jobban fut, nem fogok tokoreszni antik driverekkel.

Saor Alba

Solten
Nem ugy volt hogy az nvidia driver tokeletes? <#miaz>

#82912: volt mar olyan is.

Saor Alba

Persze... 😊

www.smart-bus.hu

arty
az "uj windows" teszt is megvolt már?

Forza.

Igen már próbáltam, de nem jártam sikerrel sajnos. Azért majd ránézek még, hátha...

www.smart-bus.hu

Ez kétségtelenül bosszantó helyzet, szó se róla. Kíváncsi leszek kiderül e valaha is, hogy mi okozza.

Érdekes kérdés, hogy vajon 770-en is jelentkezik e, ami ugye 1:1 680... mindenesetre továbbra is azt mondom, hogy felesleges a drivereket váltogatni mint az alsógatyát. 304.78-at feltettem anno, és sosem volt gondom azóta se, még az új játékokkal se.
Talán a 780 az egyetlen problémás kártya most így, mert ahhoz kénytelen a user 320 utáni drivert felrakni. Persze ezt is csak hivatalosan, mert amúgy inf-bõl megkerülhetõ a korlátozás, és ha titánt támogattak a korábbi driverek, akkir szerintem 780-al is menniük kéne. Te ezt még nem próbáltad?
Igen láttam! 😊

Gondolom az NV meg a sok okos júzert fizeti meg, akik minden felbukkanó hibáért egybõl a "biztos szar az amd driver" mondatot büfögik be a fórumokba.

Persze, hogy ilyen elõfordul AMD-n is. Tudod miért? Mert ez pont úgy néz ki, mint amikor szarrá van húzva a GPU. Csak kurvára nem mindegy, hogy a júzer ezt önmagának okozza, vagy a hivatalos drivertõl lesz ilyen. Jobb esetben... rosszabb esetben meg pukk...

Nem mellesleg pedig immáron 3 hete figyel a gépemben a GTX780, és az FM2013 kivételével gyakorlatilag mást nem tudok vele játszani a kedvenceim közül, mert mindenhol van valami nyûg.

- TrackIr akadás
- Egérrel fordulok, beesik az fps 50-re, majd pár pillanat múlva újra fix 60-n áll. Mindezt 50%-s GPU terhelésnél
- Fps fixálás nélkül szinte minden laggol, akad.
- Hiába a különbözõ vsync opciók, egyik játék sem produkál fix 60 fps-t. Monitorozom folyamatosan, és a G13 kijelzõjén szinte soha nem folyamatos a FRAPS "csík". A 7970-n az volt...

Csak azért nem kezdem el pontról pontra hasonlítani a 7970-hez, mert nem lenne korrekt. Mire a 7970 hozzám került már több mint egy éve megjelent, ez meg ugye csak nemrég. Nagyon bízom benne, hogy ez csak ilyen kezdeti nehézség...

www.smart-bus.hu

Amúgy láttál már valaha is a PH-n Catalyst driver hibáiról hírt?

Szóval ja, hangulat fokozó... Abu már lassan nyíltan is bevallja, hogy az AMD vaskosan megfizeti õket az ilyen demagóg hangvételért.

És ezzel semmit nem mondtam az nvidia driver aktuális hibájáról, mielõtt valamlyik IQ harcos beszólna. Van ott épp elég érdekes hsz a cikk alatt, olyanoktól akiknek AMD-n volt ugyanilyen gond, vagy akiknek most sincs nv-vel...