AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
+1

6950em is és most a 7950em is giga.
a jó ár + 3 év gari nálam sokat nyom a latba 😊

(7850em MSI volt, hát az életben nem "hallottam" még annyira halk kártyát, mint az a Twinfrozr)

Forza.

arty
huzott 7850 már hozza a sebességét - sok játékban pedig jócskán gyorsabb is!

6950@6970-em volt, 7850-re váltottam, amit 1000mhz-en tudtam hajtani = visszalépést sehol, ám elõrelépést csomó játékban érzékeltem!

aztán persze jött a crysis3 és nekem is 7950 lett a dologból ... de ha nem akarsz sokat költeni, akkor a 7850sem lenne mellényúlás! (vagy 7870, esetleg 7870LE)

Forza.

FlyHigh
Meg akkor már kiegészíteném a listát, 13 év alatt megfordult pár vga nálam, sapphire, his, mint exkluzívokkal sem volt soha semmi gondom, his az iceq-val messze a legjobb-legminõségibb radeonokat gyártja/gyártotta szerintem.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Nekem ez már a harmadik giga kártyám aminek semmi baja, HD4870 2008-óta ment a múlt hétig, lecseréltem, messze a legjobb kártyám volt idáig. Idle 60 fok, terhelve 80, ref. hûtõvel. Csak hogy legyen egy ellenpélda. Inno 3D megállt a hûtõ, Asus zizegett, MSI-n megállt a hûtõ. Gigával és Gainwarddal nem szívtam idáig VGA-ból.

Thrash \'Till Death

wantonly
Nekem a vásárlástól fogva memóriahibás volt a Gigabyte (avagy Gigaszar) kártyám, egyre rosszabb lett, ezért felküldtem a szervizbe, azok elküldték a gyártóhoz (ültek rajta egy hónapig) majd szépen visszaküldték, hogy "teszt OK". Úgyhogy vettem egy ASUS-t.
V43 1105
Cry.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Az ASUS-om mai napig bírja hajtással. Mondtam én neked hogy asust vegyél, nem hallgattál rám! Viszont cseszd hogy tápos vga-d van! <#mf1><#mf1>
V43 1105
Az én Giga 6970-em is megdöglött a gecibe.. welcome. <#banplz>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Nem atlagos,de gyakrabban elofordul,mint gondolnad. Van akinel 5 eve 110fokon megy a legendas 1 slotos 4850 es semmi baja. Es van olyan is,amikor mar a dobozbol kibontva se mukodik az aktualis csucskartya. Ilyen ez a popszakma,na 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

w77d
hát akkor nincs mit tenni, 7950.... amúgy nem tudom mitõl döglött be a 6970 mikor állandóan néztem a hõmérsékletét és húzva sem volt. Terhelten 87-91 celsiust tudott. Átlagos hogy egy 2 éves húzásmentes ATI behaljon?

En is a 7950/7970-et javaslom,7870 mar visszalepes lenne.

w77d
óóó már 2 hónapja nincs meg a Cadillac, vettem egy Mercit helyette XD

V43 1105
Pedig 7950-et 90-95bõl megúszod, asszem... akkor 7870, add el azt a fos Cadillacat és vehetsz akár kettõt is <#hehe>

w77d
nem akartam 7900-at mert most annyit nem szeretnék gépre költeni, de behalt a 6970-em és olyat szeretnék ami azért nem visszalépés a játékok terén...

V43 1105
7950/7970.

Üdv egy 7970 tulaj <#hehe>

w77d
srácok a 7ezres szériából melyik kártya tudja azt a sebességet, mint a 6970? rosszabb nem lehet, max egy icipicit hangyafasznyit jobb. De a legjobb az lenne, ha ugyan azt tudná.

rvn
Sziasztok!

Össze van nekem kötve a tv és a gép hdmi-vel, csak a gond hogy más szobába van.

Az lenne a kérdése, hogy lézetik olyan program, amivel a gépen látom, hogy mi megy a tv-n? Pl a gépen van az asztalom és van egy futó program amire ha rákattintok bejön a tv képe és ott meg tudom állítani a pl a filmet?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

arty
bármilyen AA-t kapcsolok akár CCC-ben, akár a játékban: jönnek a négyzetes fák - AF viszont erõltethetõ és mûködik is szépen! (hihetetlen, hogy egy autós játékból ki merik hagyni még manapság is, miközben az út texturája enélkül iszonyat ótvar)

Forza.

A játék nem támogat MSAA-t és AF-et. Az AA esetében a szuper mintavétellel lehet próbálkozni, hátha megy. Az MLAA viszont biztosan mûködik.

arty
ez milyen laptop?

Forza.

Sziasztok!

Olyan problémám van, hogy minap frissíteni akartam a a laptopom vga driverét mert 12.8-as van fent le is töltöttem a neki valót és azaz üzenet fogadott, hogy nincs ilyen hardver a gépembe. HD 6480G + 6650M 1GB a típusa. Ezek után leszedtem az AMD automatikus frissítõ szoftverét õ meg is találta leszedte a drivert és amint telepíteni akartam akkor megint azaz üzenet fogadott h nincs ilyen hardver a gépbe.

Her Laca
Csak abból gondolom,hogy írta egy ficak akinek 780 a van,és nem frissítette a wint már jó sok ideje ,hogy nála semmi féle problema nem mutatkozik ,amiktõl égnek a fórumok.
De én is futottam már bele megmagyarázhatatlan dologba,és lassan majdnem biztos is vagyok benne,hogy nem mindig a VGA gyártók a hibásak a problémákért.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Nekem az😊<#eplus2>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nálam nem kifejezetten a VGA-t kutyulta össze hanem a Framework meg a C++ csomagokat. Egybõl tudtam hogy a Winfos update cseszte szét az egészet,mert azelõtt olyat nem csinált,hogy kritikus hibával összeomlott némelyik játék. Aztán rakhattam újra az egész Win7-et. Érdekes hogy azóta minden jó.

kifli
hmmm, ilyet még nem is halottam, hogy win update tenne be a vga-nak.
Windows Update miatt en is szivtam mar eleget.

+1

Átérzem! 😄

Válts NV-re, azon gondtalan az élet!! <#duma><#ticking>

www.smart-bus.hu

arty
Feladtam.

(még ha be is kapcsolom az FXAA-t, alig rak pár dologra belõle - igy nem sokat ér 😞 pedig elvileg ez postprocess AA, de mégse "hat" mindenre)

Forza.

Próbáld ki a radeonpro-t, az alól tudsz FXAA-t erõltetni.

www.smart-bus.hu

arty
meglett közben, sajnos se a játékban sem a CCC-ben nem lehet (radeonon) AA-t pakolni a játékra, mert jön a bug 😞

(nem mintha bármelyik is érne valamit, mivel rátéve is recés a kép 90%-a, még 24X supersampling mellett is 😞( )

Forza.

Egyre több a rinyálás a hivatalos fórumon... ahogy fogy a cucc, egyre több az elégedetlen delikvens, amire úgyis reagálni fognak... kivárom! 😊 Csak nyerni tudok... ha megcsinálják normálisra a drivert, akkor lesz egy bitang vga-m, ha nem, akkor meg szapulhatom õket nyugodt szívvel! 😄D

Ha jön az új radeon, akkor max ezt eladom valami fanatikusnak és elhagyom a sötét oldalt! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Akkor marad a radeon😊 Mennyé má még marad egy kis korpa is😊

Lesz egy kis idõm, akkor kipróbálom... soha nem lehet tudni, hogy mi kavar be, bár szerintem a túlságosan kihegyezett driver a ludas. 😊

Pedig akad az Lacám, elég rendesen. Nézd meg az elsõ pár másodpercet, és nézd meg a végét... a vége gyönyörû sima, az eleje meg darabos. Jobb minõségben teljes képernyõn jobban látszik, de nem nagyon van kedvem egy 1GB-s fájlt feltölteni! 😄

#82978: Megpróbáltam nem foglalkozni vele, de amikor kontaktot keresel baszott idegesítõ amikor rákezd erre! Kifolyik a szemem tõle! 😄

@arty: Tedd vissza alapértelmezettre a CCC-t, hátha más is elállítódott.

www.smart-bus.hu

Her Laca
Megnéztem teljes képernyõn. Mintha néha lenne valami😊
Bakker ne séta repülj és evvel foglalkozz,hanem menj ATAG ra hentelni,nem lesz idõd ezzel az apró marhasággal foglalkozni😊

Her Laca
Megnéztem. Mi akad ezen? Mert én nem látom igazán.
Nem beképzeled te ezt ?😊Most komolyan.
A radeonon szabályosan recegett.

arty
ÁÁÁÁÁÁ 😄

(én most AA-t, AF-et erõszakoltam a Ferrari Racing Legendsre, erre kockásak lettek a bokrok... kikapcsolom a kényszerítést, akkor is kockásak maradnak 😞(( )

Forza.

Her Laca
Pedig az lesz a megoldás.
A 7970 en nekem csinálta.Neked nem. 580-680 stabil 780 vacakol.
Ez vagy X akta ,vagy eltérõ winfos frissítések miatt van szerintem.Van amelyik ere van amelyik arra hárklis. Csak akkor baxa meg amikrofos a szarját ,mert ha ez így van avagy lenne a juzerek itt köpködnek mindenre csak arra nem amire kéne.

No felraktam, de 30fps-l játssza le! 😊 Marad a töltögetõs verzió, csak abban látni a különbséget...

www.smart-bus.hu

Megpróbálok valahogy 60-fps-t varázsolni mp4-re, és feltöltöm majd úgy is.

Úgy képzeld el ezt az akadozást, hogy teljesen random jön elõ... van, hogy percekig semmi, aztán belekezd.

@Kifli: Köszi.

www.smart-bus.hu

arty
így is nézhetõ, csa így le kell tölteni!

igen, látom az apró rángást!

Forza.

kifli
ha van after effects a gépeden, akkor az felteszi neked az adobe videó konverterét. Én azt szoktam használni, az tud mindent.
Képtelen vagyok az any video konverter-bõl 60 fps-s mp4-t konvertálni! :S

EZ az egyetlen formátum amibõl sikerült 60 fps-t kicsalni. Nézz már rá, hogy le tudod-e tölteni. ( pár mega )

Ha sikerül, akkor teljes képernyõn nézd. A videó elején látható az akadás úgy 1-8 másodpercig, utána meg szép sima minden. Élõben jobban érzékelhetõ, de így is visszaadja szerintem.

@Laca: Azért a nyakad ne tedd rá... így nem merem kipróbálni! 😄

www.smart-bus.hu

arty
ha nem jön be, mehetek végrehajtani az ítéletet? épp mosásban van a csuklyám, de délutánra tuti megszárad 😄

Forza.

Her Laca
Utána néztem kicsit.Próbálj egy szûz vinfost amit nem frissítettél sehogy sem. A nyakam teszem rá,hogy tökéletes lesz.

arty
Lehet régesrégen ment a 60fps, de pár éve már tuti nincs 😞

dropboxon ha felraksz egy 60fps mp4-et és azt kiosztod, akkor elvileg nem kell letöltenie senkinek, nézhetõ egybõl a weben!

Forza.

bardocz
Esetleg vimeonak utána nézni, hogy ott mennyi az fps. Mert amúgy minden minõségibb ott, mint youtube-on, lehet ez is.
Na ez egy jó ötlet! 😊

www.smart-bus.hu

benőmenő
Rakd fel a nyers 60 fps-es videót vmi fájlmegosztóra, akit érdekel az meg letölti és megnézi úgy.
Az 😄

Her Laca
A videóról csinálj kamerával egy filmet ,azt tedd fel a tecsövedre.Vagy ez marhaság?😊)