AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
6950em is és most a 7950em is giga.
a jó ár + 3 év gari nálam sokat nyom a latba 😊
(7850em MSI volt, hát az életben nem "hallottam" még annyira halk kártyát, mint az a Twinfrozr)
Forza.
6950@6970-em volt, 7850-re váltottam, amit 1000mhz-en tudtam hajtani = visszalépést sehol, ám elõrelépést csomó játékban érzékeltem!
aztán persze jött a crysis3 és nekem is 7950 lett a dologból ... de ha nem akarsz sokat költeni, akkor a 7850sem lenne mellényúlás! (vagy 7870, esetleg 7870LE)
Forza.
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Üdv egy 7970 tulaj <#hehe>#hehe>
Össze van nekem kötve a tv és a gép hdmi-vel, csak a gond hogy más szobába van.
Az lenne a kérdése, hogy lézetik olyan program, amivel a gépen látom, hogy mi megy a tv-n? Pl a gépen van az asztalom és van egy futó program amire ha rákattintok bejön a tv képe és ott meg tudom állítani a pl a filmet?
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Forza.
Olyan problémám van, hogy minap frissíteni akartam a a laptopom vga driverét mert 12.8-as van fent le is töltöttem a neki valót és azaz üzenet fogadott, hogy nincs ilyen hardver a gépembe. HD 6480G + 6650M 1GB a típusa. Ezek után leszedtem az AMD automatikus frissítõ szoftverét õ meg is találta leszedte a drivert és amint telepíteni akartam akkor megint azaz üzenet fogadott h nincs ilyen hardver a gépbe.
De én is futottam már bele megmagyarázhatatlan dologba,és lassan majdnem biztos is vagyok benne,hogy nem mindig a VGA gyártók a hibásak a problémákért.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
+1
Válts NV-re, azon gondtalan az élet!! <#duma>#duma><#ticking>#ticking>
www.smart-bus.hu
(még ha be is kapcsolom az FXAA-t, alig rak pár dologra belõle - igy nem sokat ér 😞 pedig elvileg ez postprocess AA, de mégse "hat" mindenre)
Forza.
www.smart-bus.hu
(nem mintha bármelyik is érne valamit, mivel rátéve is recés a kép 90%-a, még 24X supersampling mellett is 😞( )
Forza.
Ha jön az új radeon, akkor max ezt eladom valami fanatikusnak és elhagyom a sötét oldalt! 😊
www.smart-bus.hu
Pedig akad az Lacám, elég rendesen. Nézd meg az elsõ pár másodpercet, és nézd meg a végét... a vége gyönyörû sima, az eleje meg darabos. Jobb minõségben teljes képernyõn jobban látszik, de nem nagyon van kedvem egy 1GB-s fájlt feltölteni! 😄
#82978: Megpróbáltam nem foglalkozni vele, de amikor kontaktot keresel baszott idegesítõ amikor rákezd erre! Kifolyik a szemem tõle! 😄
@arty: Tedd vissza alapértelmezettre a CCC-t, hátha más is elállítódott.
www.smart-bus.hu
Bakker ne séta repülj és evvel foglalkozz,hanem menj ATAG ra hentelni,nem lesz idõd ezzel az apró marhasággal foglalkozni😊
Nem beképzeled te ezt ?😊Most komolyan.
A radeonon szabályosan recegett.
(én most AA-t, AF-et erõszakoltam a Ferrari Racing Legendsre, erre kockásak lettek a bokrok... kikapcsolom a kényszerítést, akkor is kockásak maradnak 😞(( )
Forza.
A 7970 en nekem csinálta.Neked nem. 580-680 stabil 780 vacakol.
Ez vagy X akta ,vagy eltérõ winfos frissítések miatt van szerintem.Van amelyik ere van amelyik arra hárklis. Csak akkor baxa meg amikrofos a szarját ,mert ha ez így van avagy lenne a juzerek itt köpködnek mindenre csak arra nem amire kéne.
www.smart-bus.hu
Úgy képzeld el ezt az akadozást, hogy teljesen random jön elõ... van, hogy percekig semmi, aztán belekezd.
@Kifli: Köszi.
www.smart-bus.hu
EZ az egyetlen formátum amibõl sikerült 60 fps-t kicsalni. Nézz már rá, hogy le tudod-e tölteni. ( pár mega )
Ha sikerül, akkor teljes képernyõn nézd. A videó elején látható az akadás úgy 1-8 másodpercig, utána meg szép sima minden. Élõben jobban érzékelhetõ, de így is visszaadja szerintem.
@Laca: Azért a nyakad ne tedd rá... így nem merem kipróbálni! 😄
www.smart-bus.hu
Forza.
dropboxon ha felraksz egy 60fps mp4-et és azt kiosztod, akkor elvileg nem kell letöltenie senkinek, nézhetõ egybõl a weben!
Forza.
www.smart-bus.hu