AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ja-ja... alakulnak az árak! 😊
www.smart-bus.hu
Netto 130 az már jó ár .
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ha a kép nem kamu, akkor ezekszerint inkább szakítanak a megoldással.
Elõre utalásról ilyen összegben magánszemélynek (ha csak nem ismerem persze) szó nem lehet ebben igazad van.
Egyébként mire gondolsz? Elég régóta hátrafújó ventik vannak a referencia modelleken...
www.smart-bus.hu
Õõõ... hova lett Laca hozzászólása? <#confused>#confused><#help>#help>
www.smart-bus.hu
Evga kártyám még soha nem volt, nagyon hajlok rá, csak hiány van belõlük... newegg-n sincs... nem tudom mi lehet! 😊
www.smart-bus.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
www.smart-bus.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
ilyen
A problémám az hogy az egyik venti, kereg picit, meg nemis megy olyan tökéletesen, mint a másik, fullra kitakarítás porolás után sem, ezért gondoltam kis mûszer olaj segít, mint a többi átlag ventin, de miután kicsavartam a három csavart és megfordítottam, tapasztaltam hogy full mûanyag a hátulja és zárt, kérdés adott a tetején levõ matrica alatt lehet csavar? mert ugynéz ki tapintásra aztis feles lenne levakarni róla.. Vagy van 5let esetleg mi segítene rajta? Gari persze már rég nincs rá..
egy ati hd2600 agp-s kártyához keresném a legújabb drivert 32bites xp-re, de az amd oldalán nem igazán találom, csak ez az oldal jön be ha kiválasztom a feltételeket, itt mit kéne letölteni? lent vannak valami hotfixek, de azokkal nem mûködik, elindul a telepítõ, és semmi nem történik, valaki esetleg tudna egy értelmes drivert linkelni? köszi a segítséget
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
www.smart-bus.hu
Vezérlõpultból eltávolítod, újraindítasz csökkentett módban, lefuttatod az AMD uninstall-t, és mehet a friss driver.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu