AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 780 az merõben más..
Solt mester😊
Sajna nem orvosolta teljesen ,mert még úgy is volt hogy darabosan mozgott,csak már untam foglalkozni vele.Na meg volt olyan is,hogy teljesen érthetetlen okból (semmi sem indokolta ) megakadt a kép ATAGON .Meg néha belassult.
Én aszondom szarni rá,add el és ne idegeskedj többet.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Várok én, nincs ezzel gondom... fel voltam rá készülve, hogy lehetnek nyûgök. ( mondjuk ekkorára nem számítottam ) Csupán arra akartam rávilágítani, hogy nincs olyan, hogy NV = gondtalan élet, AMD = driver nyûgök.
www.smart-bus.hu
Thrash \'Till Death
Tehát, ha akad olyan akinek esetleg mûködik, akkor az én gondom meg is szûnt? 😊)
Három fórumra posztoltam a nyûgömet több mint egy hete, plusz két helyen leadtam az NV felé hibajelentést! Még csak válasz sem jött! 😊
www.smart-bus.hu
De van egy ötletem. Tedd fel a kérdést az ATAG fórumán,ott már többeknek van 780 ,és õk is használják a TR-t. Ha nekik is van ilyen nyûgjük ,akkor valóban driver, de ha nincs akkor mi lesz? Bakker nem lesz kire köpködni😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Kivettem a 7970-t, be a 780, szar. Friss rendszer, szar. Innentõl? Driver hiba... csak mivel réteg nyûg, egyelõre szarnak rá...
Ekkorát AMD-vel soha nem szoptam, bár az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ilyen friss terméket sem vettem még soha. Eddig úgy voltam vele, hogy driveres nyûgök terén kb egál van... igazán komolyat egyikkel sem szívtam, más kérdés, hogy a kedvenc játékaim fejlesztõi valamiért zöld pártiak, így adódtak kisebb kellemetlenségek "véletlenül"!
Viszont innentõl aki azt mondja nekem, hogy azért vesz NV-t, mert azon gondtalan az élet, azt csak megmosolyogni tudom! ( azoktól eltekintve akik konkrétan játékhoz választanak kártyát )
Kicsit idejét múlta már az a suttogó propaganda, hogy az "AMD/ATI driver szar."
www.smart-bus.hu
Thrash \'Till Death
www.smart-bus.hu
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Ja, és ráadásnak az ezeréves Race07 olyan keményen mikrolaggol, hogy gyakorlatilag játszhatatlan... mindezt kb 10%-s gpu kihasználtság és fix60 fps mellett.
A 780-hoz a driverek egyelõre egy raklap szart érnek... legalábbis nálam. A 770 és a 760 még szép, hogy jó, mivel az egy az egyben az elõzõ széria. ( 680 és 670 )
www.smart-bus.hu
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Ennek úgy tûnik az az ára, hogy valamennyivel drágább ugyanolyan kat. kártya nVidia-ból...de végülis ez az egyetlen hobbim, VGA-ra meg amúgy sem kell túl sûrûn áldozni.
Nem érzem magam hülyének azért, hogy szabadidõmben inkább szórakozni akarok problémák megoldása helyett, azt elég munkahelyen. 😊
Nekem sem szimpatikus az nVidia féle üzletpolitika, de játékosokat ez érdekli szerintem legkevésbé.
Mondjuk jó helyre tudok én is írogatni ilyeneket. 😄
Ne is válaszoljatok, valószínû maradok én hû, csak tényleg sok volt egyszerre a meglepetés, majd lenyugszok!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Thrash \'Till Death
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
de nem gáz, a kíváncsiságod kielégítése nyilván fontosabb 😉
Forza.
www.smart-bus.hu
Az utóbbi 2 napban annyi csalódás ért úgy hirtelen, hogy besokalltam. 😄
- Serious Sam 3 a legújabb AMD driverrel pont 7870 kártyákon egy idõ után játszhatatlan lesz.
- Witcher-re nem tudok V-sync-et erõszakolni külsõ programokkal se (nVidia-n állítólag Control panelbõl simán be lehet lõni).
- Worms Revolution-ben Radeon-okon alapból nincsen élsimítás bekapcsolási lehetõség (ez volt a csúcs 😄).
Nem érdekel, hogy vannak esetek, amikor csak a játék a hibás, ha összességében gondtalanabb az élet nVidia-n, bevállalom a zöldhályogot, legalább kíváncsiság szintjén. 😊
Telepítettem ezt a RivaTuner-t, látom is Tools mappájában ezt a D3DOverrider-t, amit elsõnek el is tudtam indítani, amíg be nem zártam. 😄
Azóta egyszerûen valamiért nem tudom elindítani úgy a programot, hogy meg is jelenítõdjön, csak a Feladatkezelõ szerint fut ilyenkor.
Gépet is újraindítottam, semmi eredmény. Újratelepítés sem lenne célravezetõ, mert állítólag RivaTuner nélkül is megy.
Egyéb tanács?
mem órajelet próbáltál csökkenteni? hátha ugy még bírná...!
Forza.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Elõre is köszönöm
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Forza.
Ja és a RadeonPro-nak is vannak nyûgjei... nem mûködik minden játékkal, de a honlapján és fórumban megtalálod a kellõ infókat! 😉
www.smart-bus.hu
Köszi!
Az pedig komoly akkor, hogy a CCC-ben csak dísznek van a V-sync állítási opció? 😮
www.smart-bus.hu
Tehát egyelõre úgy tûnik, hogy mindenképp telepíteni kell a RivaTuner-t. Köszi!
Egyébként letöltöd a rivatunert és ott van a fájlok közt az overrider.
Használja itt valaki a D3DOverrider programot?
A Witcher játékhoz érdekelne, mert ahogy látom nincsen benne V-sync állítási lehetõség, nélküle pedig elég hányás a kép (érdekes, hogy régen nem zavart, elkényelmesedtem 😊).
Elég noob kérés, de megbízható letöltési helyet keresnék, mert ahogy látom ennek hivatalos oldala lehet nincs.
Meg valami köze van ugyan a RivaTuner programhoz, de ha lehetséges azt nem szeretném vele telepíteni.
Néhol írják, hogy mûködik RivaTuner nélkül is. Ebbõl következtetek, hogy létezhet egyedülálló verzió is.
Köszi!
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Néha ezt kapom: "az amd driver képernyõillesztõ nem reagált és utána sikeresen helyreállt"
7 napon belül kétszer csinálta ezt, elõzõleg májusban kétszer, azelõtt meg februárban, meg még tavaly õsszel-télen 2 alkalommal.
Ahogy kifigyeltem leginkább akkor jön elõ mikor egy youtube videóba beletekerek. Ekkor szétesik a kép és jön az üzi.
Most legutóbb a böngészõ indításánál jött elõ (mozzila). Egyszer volt még ugyan ez, a többi a youtubes tekerésnél jött elõ. Mozzilán kívûl más böngészõt nem használok ha ez számít.
Valami fix? Marad a driver frissítés? (Kedvenc gammáim ezt a drivert szeretik, addig nem akarok frissíteni míg nem muszáj.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Sziasztok.
Valaki találkozott hasonló hibával? Windows indításánál jön elõ. Valaki tud rá megoldást?
hiba: Hardinstall-silent.exe mûködése leállt.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
http://goo.gl/gd6Zi5