AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csúcs kártyára telik mi?😊 Jó hogy nem Vargáné és ts tápot tesz bele mellé <#pias>#pias><#taps>#taps><#eplus2>#eplus2>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
@Fazer: Elég sok minden egyezik a konfigunkban... 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Amúgy még mindig lehet kondi az alaplapon is ,de a legegyszerûbb ha megnézed egy jó táppal.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
No meg, ha a táp lenne, akkor sok egyéb dologra adna magyarázatot. G13 rosszalkodik néha, G930 újraindulgat, kifagynak a Logitech driverek... Azt hittem driver nyûg, de lehet, hogy nem megfelelõ áramellátás okozza. No meg ez magyarázat lehet esetleg a TIR nyûgre is.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Pupos kondit sem nehéz megtalálni. Ha visszagondolok havernak is mintha pont ez lett volna régi lapjával. Pár kondi ki lett cserélve és semmi baja nem volt.
www.smart-bus.hu
Más. 😊
Még indig az a D3DOverrider...
Valaki lenne szíves elküldeni az övét, amit használ elégedetten?
Vagy legalábbis egy RivaTuner verziót mondani, amibõl kiszedhetném.
Egyszer véletlenül sikerült már mûködésre bírnom amúgy (egy gép ébresztésnél hirtelen ott virított), ki is próbáltam, fainul mûködne, csak hülye voltam nem beállítani még akkor, hogy a rendszerrel együtt induljon (hátha az úgy bevált volna). :/
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
www.smart-bus.hu
Régen az abitoknak volt ez problémájuk.
@Laca: Ránézek majd... ha dudorodik, akkor megy vissza garanciába.
www.smart-bus.hu
Ha igazam van ,hozd át ,veszünk bele amilyen kell oszt ki meg be forrasztom.
ha kihúztam az usb-bõl a telefondokkolót, akkor is le kelett áramtalanítani, hogy bootoljon.
www.smart-bus.hu
Húzgálj ki minden usb-s kütyüt.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Táp lesz, mert alapon sem indul el elsõre, ráadásul ha belépek a bios-ba, akkor a szokásos piros mezõben lévõ felirat fogad.
"the system has experienced boot failures because of overclocking or changes voltages"
Mivel tuning nincs, így szerintem egyértelmû, hogy hidegen indulásnál nem kap elég feszt...
www.smart-bus.hu
Multkor portalanitottam a gepet,de ugyanugy visszarakni a kabeleket mint ahogy elotte volt mar nem volt lelki erom. Plane,hogy a jo oreg Chieftec hazban nincs kabelmenedzsment,es gyorskotozovel volt odafogatva minden az alaplapi talcahoz. Eleg nagy odabenn a kuszasag 😄
Nincs az alaplapodon valami digit kijelzõ, vagy led, amirõl leolvasható az állás, ahol újraindul?
nincs is annál rosszabb, mint amikor egy rendesen összerakott, esetleg kábelkötegelt gépet szét kell szedni 😞((
Forza.
www.smart-bus.hu
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Áramtalanítom, utána jó... ilyenkor mi lehet a nyûg? 😄 Táp?
www.smart-bus.hu
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Szerintem akármilyen szituációban azért egy ilyen gépnek nem kéne ingadozni egy UE 3-as játék esetében.
Élsimítást kapcsoltam még ki, de így is változatlanul instabil.
Mondjuk a játék is elég nagy hányás, kinézem, hogy optimalizálatlanság játszik közre.
Thrash \'Till Death
Nem tesztelni akarok, hanem játszani. 😄
www.smart-bus.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
www.smart-bus.hu
Jön majd az új radeon ,vegyél olyat.
www.smart-bus.hu
"Gondolom minden mást visz mint a veszedelem."
Ez a baj, hogy nem... nagyon hülye hibákat tud generálni. Az FM2013-ban minden leállás után exe hibát dob, ami miatt benne van a pakliban, hogy a következõ indításnál buktam a mentésemet...
A másik ami nagyon durva, hogy alacsony gpu terhelésnél is, amikor lazán viszi a játékokat, ha megmozdulok, beesik az fps. Arrébb fordulok mondjuk 45 fokkal, pár pillanatra beesik az fps, majd helyreáll. Olyan, mintha elfogyna belõle az erõ, de az nem lehet, mert vsync nélkül meg ilyen 150fps-t produkál...
www.smart-bus.hu