AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Persze így is lehet hozzá állni :XD no de mit tehet csóró 780 arról,hogy Solt mester ilyen "kotvány" alkatrészekbõl épít gépet.<#eplus2>
Csúcs kártyára telik mi?😊 Jó hogy nem Vargáné és ts tápot tesz bele mellé <#pias><#taps><#eplus2>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Óóó... tényleg!! Vissza az egész! 😄DDD

@Fazer: Elég sok minden egyezik a konfigunkban... 😊

www.smart-bus.hu

arty
megköveted a vidiát, miután az a fos tönkrevágta a tápod???? 😄D

Forza.

Ha nem is a királyok, de azért megkövetem õket, ha tényleg a táp, vagy az alaplap miatt volt a gubanc! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ha a TR ed valami más miatt baxakodott,elvárom,hogy hamut szórj a fejedre és kanosszát járj az NV topikokban,és mond majd ki hangosan ,hogy õk a Királyok😊)))))
Amúgy még mindig lehet kondi az alaplapon is ,de a legegyszerûbb ha megnézed egy jó táppal.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Én is a táp felé húzok, mert, ha az alaplapon szállt volna el kondi, akkor szerintem használat közben is rosszalkodna, és nem csak az USB eszközökkel lenne gond.

No meg, ha a táp lenne, akkor sok egyéb dologra adna magyarázatot. G13 rosszalkodik néha, G930 újraindulgat, kifagynak a Logitech driverek... Azt hittem driver nyûg, de lehet, hogy nem megfelelõ áramellátás okozza. No meg ez magyarázat lehet esetleg a TIR nyûgre is.

www.smart-bus.hu

arty
usb 5v standby ág, táp - ez az én tippem a leírtak függvényében 😊

Forza.

Ha mindent kihúztam, akkor elindult simán... aztán bedugtam a wifi-t, és nem indult. Na mondom, ez lesz a bûnös. Elkezdtem bedugni a többi kacatot, aztán megint nem indult... Nem volt már idõm kizárni mindent, de úgy látom, hogy a terhelés növekedésével fossa össze magát... minél nagyobb az áram felvétel usb-rõl, annál inkább nem akar indulni...

www.smart-bus.hu

V43 1105
Ugyan ilyen PSU-m van 😄😄😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

kifli
egyszerû kizárni. Kihúzol minden usb cuccot és úgy próbálod indítani.

Pupos kondit sem nehéz megtalálni. Ha visszagondolok havernak is mintha pont ez lett volna régi lapjával. Pár kondi ki lett cserélve és semmi baja nem volt.
No érik Kifli verziója is... 😊 Most már "melegen" sem indul el elsõre, ha leállítom. 😊

www.smart-bus.hu

fery02
Köszönöm a válaszokat!

Más. 😊
Még indig az a D3DOverrider...
Valaki lenne szíves elküldeni az övét, amit használ elégedetten?
Vagy legalábbis egy RivaTuner verziót mondani, amibõl kiszedhetném.

Egyszer véletlenül sikerült már mûködésre bírnom amúgy (egy gép ébresztésnél hirtelen ott virított), ki is próbáltam, fainul mûködne, csak hülye voltam nem beállítani még akkor, hogy a rendszerrel együtt induljon (hátha az úgy bevált volna). :/

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Szerintem is, csak azt nem tudom, hogy lapon, vagy a tápban... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nagyjából biztos vagyok benne hogy kondi😊

Régen az abitoknak volt ez problémájuk.

Nekem kizárólag az elsõ indításnál nem megy tovább a boot-nál. Áramtalanítok, utána már jó...

@Laca: Ránézek majd... ha dudorodik, akkor megy vissza garanciába.

www.smart-bus.hu

Her Laca
Vagy! A TR ed a ludas😊))))Röhögnék ha az derülne ki😊

Her Laca
Alaplap lesz. Valamelyik kondid már dudorodik,nézd csak meg.
Ha igazam van ,hozd át ,veszünk bele amilyen kell oszt ki meg be forrasztom.

kifli
nálam olyan hibát produkált, hogyha mondjuk reset gombal indítottam újra a gépet, vagy kikapcs gombot nyomva tarva kapcsoltam ki, akkor nem volt hajlandó boolotlni, egészen addig, ameddig nem áramtalanítottam le...

ha kihúztam az usb-bõl a telefondokkolót, akkor is le kelett áramtalanítani, hogy bootoljon.
És áramtalanítás után, vagy melegen meg jó volt?

www.smart-bus.hu

kifli
nekem usb-s telefondokkoló miatt csinált ilyet. Mondjuk csak olyankor, ha nem szabályosan kapcsoltam ki...

Húzgálj ki minden usb-s kütyüt.
Jogos, az alaplapra nem is gondoltam... :S

www.smart-bus.hu

A tápra, vagy az alaplap feszültség szabályozóira.
Nekem is fura, de az, hogy alapon is összefossa magát a boot ezzel az üzenettel, ráadásul melegen már egybõl indul, szerintem a tápra tereli a gyanút! 😊

www.smart-bus.hu

Corsair tapot se mostanaban lattam megnyekkenni...erdekes 😊

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

www.smart-bus.hu

Milyen tapod van?

Kötegelt... ne is mond... :S

Táp lesz, mert alapon sem indul el elsõre, ráadásul ha belépek a bios-ba, akkor a szokásos piros mezõben lévõ felirat fogad.

"the system has experienced boot failures because of overclocking or changes voltages"

Mivel tuning nincs, így szerintem egyértelmû, hogy hidegen indulásnál nem kap elég feszt...

www.smart-bus.hu

+1

Multkor portalanitottam a gepet,de ugyanugy visszarakni a kabeleket mint ahogy elotte volt mar nem volt lelki erom. Plane,hogy a jo oreg Chieftec hazban nincs kabelmenedzsment,es gyorskotozovel volt odafogatva minden az alaplapi talcahoz. Eleg nagy odabenn a kuszasag 😄

Mármint milyen boot képernyõig? A biosé, vagy a windowsé?
Nincs az alaplapodon valami digit kijelzõ, vagy led, amirõl leolvasható az állás, ahol újraindul?
arty
+1

nincs is annál rosszabb, mint amikor egy rendesen összerakott, esetleg kábelkötegelt gépet szét kell szedni 😞((

Forza.

Ja-ja... csak ezeket úgy utálom, olyan macera! 😊)

www.smart-bus.hu

broman191
Érdemes lenne kipróbálni másik táppal mit alakít, de nem esküdnék meg rá biztosan hogy a táp az...esetleg próbáld meg egyenként lehúzni az indításhoz nem feltétlen szükséges hardvereket, zsákbamacska mi minden sz4rakodhat... Persze mindezek elõtt a mostani tápot sem lenne butaság áttenni egy másik gépbe, ott alkot-e valami jelenséget... 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

No elkezdett rakoncátlankodni a gépem... a hidegindítást nem bírja. Teljesen alapon van minden, de, ha pár órás pihenõ után indítom, nem hajlandó elindulni... boot képernyõig eljut, és ott újraindul...

Áramtalanítom, utána jó... ilyenkor mi lehet a nyûg? 😄 Táp?

www.smart-bus.hu

broman191
Nem a gépeddel lesz a gond... 😊

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

arty
az unreal3 önmagában semmire se garancia 😊

Forza.

fery02
Az szerintetek normális egy Unreal 3-as játéktól (Orion: Dino Horde), hogy maximális grafikán, mikor egyszerre több dínó jön a torkunk fele, akkor képes 60 fps alá menni egy i5-3570 | 4x2GB RAM | GA 7870 OC gépen?
Szerintem akármilyen szituációban azért egy ilyen gépnek nem kéne ingadozni egy UE 3-as játék esetében.

Élsimítást kapcsoltam még ki, de így is változatlanul instabil.
Mondjuk a játék is elég nagy hányás, kinézem, hogy optimalizálatlanság játszik közre.

fery02
Hanem milyet?

FlyHigh
Valószínû az egyik legjobb ár/érték arányú vga játékra. Elkezdõdik ez a mély integráció, akkor meg mindenestõl lehet kidobni mindent a kukába. Nem biztos, hogy akarok NV vagy AMD PC PLATFORMOT vásárolni.

Thrash \'Till Death

arty
760 ...

Forza.

fery02
Igen, de ha vennék netán nVidia-t, mindenképp valami kiforrott, de szintén korszerû kártyát vennék.
Nem tesztelni akarok, hanem játszani. 😄

fery02
Nem mondok, mert nem vagyok tisztában az árakkal nVidia fronton. 😊

FlyHigh
Nem használok.

Thrash \'Till Death

😄D

www.smart-bus.hu

V43 1105
Függõlegesen 😄DD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Azon meg csíkok lesznek CloD alatt! XDD

www.smart-bus.hu

Her Laca
Erre nem tudok mit mondani. Lehet mégse olyan jó kártya mint gondoltuk.
Jön majd az új radeon ,vegyél olyat.

Ennyi... kb én is így vagyok, most is mobilról pötyögök... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Én két hete most kapcsoltam be a gépet ,de asszem megyek is aludni😊

NEM! 😄 Én gyõzök... mûködni fog, hogy rohadjon meg! 😄 Még szerencse, hogy mostanában úgyis csak fórumozásra van némi idõm... itt meg nincs hiba... 😄

"Gondolom minden mást visz mint a veszedelem."

Ez a baj, hogy nem... nagyon hülye hibákat tud generálni. Az FM2013-ban minden leállás után exe hibát dob, ami miatt benne van a pakliban, hogy a következõ indításnál buktam a mentésemet...

A másik ami nagyon durva, hogy alacsony gpu terhelésnél is, amikor lazán viszi a játékokat, ha megmozdulok, beesik az fps. Arrébb fordulok mondjuk 45 fokkal, pár pillanatra beesik az fps, majd helyreáll. Olyan, mintha elfogyna belõle az erõ, de az nem lehet, mert vsync nélkül meg ilyen 150fps-t produkál...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Amúgy te használsz Track IR-t? Mert Solt mesternek avval van a nyûgje..
Gondolom minden mást visz mint a veszedelem.