AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Az összes vsync beállítást kipróbáltam ami driverbõl elérhetõ, egyik sem volt jó...
www.smart-bus.hu
Mondtam már hogy a driverben tedd a vsinc et BE re . Töröld le a AB-t vagy kapcsold ki.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Forza.
Ma volt egy kis elõrelépés. Race07 (DX9) alatt akartam felvenni a szaggatást, erre amikor elindítottam a fraps-l a felvételt, kisimult minden... kikapcsoltam, megint akadt... megint elindítottam, megint kisimult! 😄 Nem igazán értem... minden energia gazdálkodás ki van kapcsolva, HT off, minden teljesítmény centrikus beállításon...
DX10-11 alatt viszont továbbra sem jó, de legalább kiderült, hogy a TIR biztos jó! 😊
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Saor Alba
Forza.
... konkrétan én nem is hiszem el neked 😄
Tudom, hogy a karrier végén annyit ír, de az nagyon nettósítutt játékidõ. Én 8 óra alatt nyomtam végig, hardon, manuális váltóval és minden pillanatát élveztem. Ráadásul mivel nem uncsi körpálya, simán van benne több végigjátszás is! (csak az a sok QTE és a vérbéna sztorizás ne lenne benne...)
Forza.
Semmi plusz nincs fent... :S Most egérrel jól mûködik a forgolódás, de a TIR még akadozik. Nem olyan folyamatosan mint a múltkor amikor rossz volt, hanem egyszer szép folyamatos, aztán beakad, aztán megint folyamatos... kurva idegesítõ.
Szerdán egyelõre nincs melóm... ha nem dolgozol, akkor átugrom és megnézzük, hogy nálad, hogy mûködik.
www.smart-bus.hu
Amúgy nincs valami retek kis progi a gépeden ami bezavarhat?
Én most töröltem le egy ilyen VGA dolgokat kirakó kis progit mert voltak anomáliák,és most meg is szûntek.
Inkább az bosszant, hogy, ha nincsenek a fékek, akkor hol tarthatnánk... illetve az lehet még érdekes, hogy a játék fejlesztõk a plusz fizikai képességeknek köszönhetõen miket fognak kihozni belõle, illetve abból mi jön át a PC-s szimes világba...
Szerintem lenne potenciál szimulátoros szemmel is ezekben az új dobozokban... a vázolt képességek alapján elég komoly szimeket lehetne írni rájuk, csupán a kiegészítõk kezelését kéne megoldaniuk.
www.smart-bus.hu
Omlik a hulladek, az NFS-t 2 ora alatt jatszottam vegig!
Saor Alba
nos, melyik uj funcionak kellett volna a táblában szerepelnie? (ami konkrétan a 11.1 ujitása)
Forza.
TIR = TrackIr
www.smart-bus.hu
De csak nem sarkítottam? Nahát.
a .1 fõ ujdonságait szedte abu táblázatba... és jééé....
Forza.
Egyébként meg imádkozz, hogy TIR-m legyen a hibás, mert, ha az NV driver miatt szívok, akkor leszedem rólatok a keresztvizet az fix! 😄
www.smart-bus.hu
Engem a szimulátorok miatt "vettek" meg. 😊 Alig vártam a buldózert, de gyenge lett szimekhez... ArmA3 full HD mellet Ultra beállításon CPU limites lesz egy 4.4GHz-s 2600K mellett! 😊
Szerintem a pénztárcával szavazás most fog beindulni... 😊
www.smart-bus.hu
Van 1000 paraméter, amibõl 3-ban különbség van, lovagoljuk meg hát jól ezeket. Biztos jelentenek majd 3% elõnyt valamiben, amiért elég sokat fizetnek.
a vásárló meg nem képes a pénztárcájával szavazni, pedig csak egyszer kéne megtennie... de akkor mindenkinek 😊
Forza.
www.smart-bus.hu
De ahoz, h ez megvalósulhasson, kellene játéktámogatás... amihez viszont hw támogatás kéne... amihez viszont... 😊)
Itt a gond. Az AMD túl kicsi, pedig mindenki jobban járna, ha nem kéne a balfasz intelre várni még 5 évet, mire elindul valami (azaz mire nekik is lesz valamire való apujuk).
NV meg sajnos(!) kiszorulni látszik az APU bizniszbõl, pedig a 3 szereplõs piac lenne az igazi. Mindenkinek lenne 33%-a és hajrá 😊
Forza.
www.smart-bus.hu
(és nyilván az amd is csak azért jófiu, mert õ a kicsi... nincsenek illuzioim 😄 )
Laca: jah, van, csak ha a fizix mellé jár a pénzesbõrönd, a nyilt mellé nem, akkor........ 😊
Forza.
Szóval csak azt akarom mondani ,hogy nem olyan fekete ,fehér ez az egész.
www.smart-bus.hu
de látni kell, hogy az nv nem innovativ, sõt.... bele se gondolok, hol lenne a pécé, ha nyilt megoldással fizikázunk....
Forza.
www.smart-bus.hu
Forza.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Láthatjuk, hogy a sok pénzt is mire költötte az nv ... (bõrönd a fizixeseknek).
A felhasználó szemszögébõl az innováció fontosabb és én egyelõre "ezen" az oldalon vagyok.
Pláne, ha egy szarul menõ amd megengedi magának a dx11.1-et, akkor az talán beleférhetne a prosperáló nvidiának is...
Forza.
Visszajött garból az Asus HD7770-DCT-1GD kártya amit garanciából cseréltek.
Elsõ lépésként 3dmark professionalt futtattam 3* is és itt nem akadt ki display-es hiba üzenettel mint korábban.De viszont egyszerû böngészés mellett (Firefox v.21) hajlamos ezt elõ idézni.
Ötletetek van?
Az hogy ma már csak akkor ugranak fel a vonatra, amikor tényleg szükséges lesz, egy egyszerû önvédelem. Márpedig ha már ilyen jó vagy történelembõl, akkor leírhatod azt is, hogy pénzügyileg mindig is melyik cég volt okosabb? 😄
www.smart-bus.hu