90029
-
#84533 Ki a retek fogja azt a búvárszemüveget hordani?:) Az úgy marhaság ahogy van. Nekem arról mint tudod megvan a véleményem régóta,szvsz nem lesz az hosszú életű egy dolog. Jó te veszel ,(de minek XD ) meg még egy két zakkant ,de általánosságban nem fog az elterjedni,még annyira sem mint a TR. -
Solt #84532 Így a 780-l tulajdonképpen nekem is... :D
Én már annak is örülök, hogy felkavaródott az állóvíz... Hátha az ilyen programozni képtelen analfabéták, mint például a BIS-s banda, egyszer rácsapnak erre, és akkor nem lesz gigantikus CPU limit a tetvedék játékukban egy I7 4770K mellett... hogy szarnának sünt azok a gyökerek... :D
Plusz amit benőmenő is írt... az Occulus Rift-hez ez nagyon kellhet... -
#84531 120hz-es monitornál, 3d-nél, illetve az év végére várt Occulus Riftnél azért nagyon nem mindegy.
Közép és alsó kategóriában pedig minden frém számít. -
#84530 És! Most aztán bajban leszel ,mert nem fogok vitatkozni veled többet VGA fronton:))))) -
#84529 Felőlem mesterem:) Akár így is lehet:XD Végül is nekem mind1. -
Solt #84528 Az alsó szegmens szerintem nem releváns, kizárólag APU-val, dedikált VGA nélkül nem sokan játszanak szerintem. A középkategóriában a 25% viszont már elég jól hangzik, főleg multiban! CF esetén az 58% meg elég durva... főleg több monitoros rendszernél jöhet jól.
Egyébként a teszt meg nem tér ki az APU + VGA párosra. A CPU limit enyhítésével pont az lehet a Mantle előnye, hogy nem kell aranyáron Intel CPU-t venni. Egy APU + egy jobb VGA párossal hatalmasat lehet spórolni... (Erre írta Abu ugye a 45%-t)
Ráadásul ez az egész csak az első lépés... a BF4 is menet közben kapta meg a Mantle támogatást, nem erre épül. Ha jobban megismerik a fejlesztők, finomítanak a drivereken, akkor ezeknél nagyobb számok is kijöhetnek... kezdésnek ez szerintem nem rossz, főleg a középkategóriát nézve. Az a 25% gyakorlatilag egy generáció váltás... kb ennyi különbség szokott lenni az éppen aktuális csúcs VGA előnye az előző generáció csúcs kártyájához képest... -
#84527 Mert többet sugalltak. 10-15% alsó szegmensben az lófütty. Vagy nem így gondolod? Csúcs cuccnál meg nem lexarod,hogy 70 vagy 120 fps? -
Solt #84526 Így már oké! :D -
#84525 Csak:) -
Solt #84524 Miért? :) -
#84523 Elég vérszegény lett akkor.
-
Solt #84522 A DX-hez képest van... :) -
#84521 Most itt még azért nyitva vagyon egy kérdés.Mihez képest van az az 58% ?Magához képest ,az NV hez képest?És hol? Nagy átlagban ,vagy itt ott?
Mondom olvasgattam ,na nem mintha túlzottan aggódnék,pro vagy kontra ,de majd holnapra a lelkes emberkék lenyomnak majd teszteket 780TI vel meg ugye a 290X megabrutállal oszt kiderül. Ami képeket láttam ,ott a BF 4 alatt nem láttam grafikai különbséget ,legalábbis nem szembetűnőt. -
#84520 Jobban örültem volna ha nem a megfizethetetlen kategoriába lett volna 58% a mantle javára hanem mondjuk mindenhol.
Na akkor már volna értelme;-) -
Borg #84519 Akarod mondani decemberre. -
#84518 Akkor csak a hasukra ütöttek. Vagy mittudom én:) -
#84517 AMD FX-8350 nem:) -
#84516 Nem lehet ,hogy egy APU is van ott? És akkor a miatt. Én meg nem nézem ,de ez a logikus. -
#84515 -AMD Radeon GPU with Graphics Core Next (Note: AMD Catalyst™ 14.1 initially supports the AMD Radeon™ R9 290X, R9 290, R7 260X and “Kaveri” APU
Ha ez a támogatás jelen pillanatban, akkor hogy van a középső tesztben 7970?:DDDD -
#84514 Én is kíváncsi vagyok:)) pl a középső teszt amiben 25% gyorsul hmm ennyiért arhitecturat váltanak, meg a multiGPU teszt Intellel van:D -
#84513 Érdeklődve várom mi lesz itt:)
Átolvasva pár oldalt ami ezzel a BF4 mantleval foglalkozik,azt látom,hogy a gyengébb prociknak jót tesz ,de az a világmegváltás valahol nem jön le nekem amit sugalltak. Szvsz lehet ,hogy egy csúcs AMD-s konfig kb be fogja hozni egy csúcs Intel-NV konfigot a játékban. Majd holnapra kiderül ha a megszállottak elkezdik ontani a méréseiket:) -
#84512 Januárra a dice ígérte az updatet, nem az amd. -
Borg #84511 Mert én mit írtam? -
#84510 a beta driver nem támogatja a 7-es szériát, nem a játék. -
Borg #84509 Túl égő lett volna a még a januárt is lekésik, ezért inkább kivették a 7-es széria támogatását :) Lehetnek itt gondok bőven...
Kiváncsi leszek, este kipróbálom mit kúrtak el nvidián cserébe. -
#84508 Bf4 mantle! -
#84507 AMD Radeon HD 7600M Series, ehez keresnék drivert, vagy valamit, beta legfrisebbet. letöltő oldaon ahol eddig szktam nézni most nem ír ki semmit, érdekes multkor volt minden.... -
#84506 Még írhattad volna hogy új hűtő:D -
#84505 280 = 7es szériás belső, ~7970
260/290 = újabb arhitektura, trueaudio, stb -
#84504 Lemaradtam valamiről? Mi az amit a 280X nem tud de a 290 az tudja? -
#84503 Az már 110e plusz az új windows.:( Inkább várok még.:) -
#84502 290 a minimum, sajnos :( -
#84501 Érdekelne, hogy az R9-es radik közül melyikek tudják a max fícsöröket? 280X esetleg tud mindent, az elgondolkodtató... -
#84500 Tökéletesen egyet értek veled :)
Még alszom rá egy párat. -
#84499 Hogy tudom beállítani catalystban, hogy a 4:3 teljes kijelzős alkalmazásokat ne méretezze át a teljes képernyőre? GPU scalingre, gondolok, de nincs pipa a GPU méretezés engedélyezése boxban. Ha engedélyezem akkor sem tudok váltani az alatta lévő 3 al-opcióból (egyik lenne a képarány megtartása). -
#84498 Én a 260x-et venném.
Az is egy oké kis kártya, a 4 felmerült közül a legolcsóbb és már nem a 7-es széria, így ha sokáig nem tudsz hozzányúlni a géphez, ehhez tovább jön majd driver.
Ha a közeljövőben tervezel lapot, procit és memóriát is cserélni, akkor pedig egy 270x is jó választás lehet. -
Dobronski #84497 Lehet rosszul emlékszem, Merlin neked született picid az elmúlt években? -
#84496 Csak védekezzenek, mert születik bébi ami havonta eszik meg egy VGA-t:) -
#84495 Ha a VGA ra szánt pénzből elmész egy hétvégére a kedveseddel egy vellness re ,és lehetőleg ki sem bújtok az ágyból,csak kis lazításra ,étterem ,bár séta stb. :) Szerintem:) -
#84494 Köszönöm Úrak a segítséget! Már csak el kell dönteni hogyan járok a legjobban.
Üdv Attila