AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

www.smart-bus.hu

😄

Három napig volt valami droid a birtokomban... megkapta a gyerek játszani! 😄 Az ááájfóón más világ... annyiért amennyiért vettem meg ajándék volt! 😊

www.smart-bus.hu

Solten
Amugy elnezzuk, senki sem tokeletes... 😉 😄

Saor Alba

Solten
Atlagos ajfon felhasznalot irtam, csak a gagyi mobil verzio cseszett javitani 😊

Saor Alba

Szerencséd, hogy öregapádnak szólítottál! 😄D

www.smart-bus.hu

Solten
De nem atlagos... (trollface) 😄

Saor Alba

Ájfon júzer vagyok... ez vért kíván! <#duhos2> 😄

www.smart-bus.hu

Azt sem tudom mi az! 😊

Nekem csak az a fura, hogy idáig teljesen természetes volt az NV támogatás, szó sem esett arról, hogy xy játék alatt azért szar AMD mert NV által pénzelt játékról van szó. A gond le volt azzal tudva, hogy "szar az AMD driver".

Most, hogy fordul a kocka, egybõl az AMD a szemét, és szegény NV meg az áldozat! 😄 Kicsit mókás ez így... 😊

www.smart-bus.hu

Solten
Ide irtam eloszor 😊 Legyszi ne legyel egy agyi szinten egy ajfon felhasznaloval, tobbet nezek ki beloled (a ceg szent, nem hibas blablabla).
Van problema de nem annyira marginalis NFS eseten egyszer dobott ki az asztalra. Wot-ot nem emlitem mert az hemzseg a bugoktol, nem tudni driver vagy a ruszki programozok tehetsege all a hatterban.
Az AMD mernokeinek ugy tunik tobb esze van, ok hardveres vedelmet epitenek be mig az Nvidia szoftverest (epic fail). Elobbit nem is fogja elegetni egy sz.ros driver. Na mindegy, Te meg Borg lesztek a beta teszterek... 😊))

Saor Alba

Nézd meg, majd a Thief pl megadja neked a választ erre 😊
Idáig az NV címek alatt azért volt szar az AMD mert szarok voltak a driverek, de most, hogy az AMD is támogat nagy címeket, rögtön az lesz a gond, hogy támogatott a játék, és ebben az esetben nem az NV driver lesz a hibás. Jól értem? 😊

www.smart-bus.hu

Nyilván létezõ a probléma, de legalább nem söprik szõnyeg alá, és nem a politikai melléduma megy 2 éven át, hogy milyenfaszaelõremutatóagcn11.1, és idõ kell neki amig kiforrja magát 😄
Ezzel az intenzív megoldással amit most meghirdettek, nyilván 1-2 verzión belül orvosolják a dolgot. Volt már példa ilyen gondra, BF3 launchkor is, ott is kiderül, hogy javarészt a játék hibája volt. Most hogy az AMD lapátolja a pénzt a játékokba, nyilván gyakrabban lesz ilyen "anomália".
kifli
más sem tapasztalt semmit?
Akkor miért fizeti az nvidia a buta usereknek a postaköltséget meg mindent, ha elküldik nekik a vga-t?

Nagy jövõd lenne a politikában, szerintem egy próbát megér 😊
Her Laca
Basszus 😊)) Így legyen ötösöm a lottón. Olvasom a hírt ,olvasom a hozzászólásokat,látom a neved,azonnal ez jutott eszembe,és rá is néztem a fórumra.<#eplus2>

Jelezném semmi baja a drivereknek,ezeddig én és más sem tapasztalt semmit😊
Te talán igen?
User error 😊 Sok vér istván szanaszét hajtja a hardvert (zöld és piros egyformán) oszt tele van a net a hõbörgésükkel. Csodálkoznak,ha elpusztul a kártyájuk.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Solten
Meg jo hogy a zoldeknek profi driverei vannak a pirosaknak meg csak gagyi: link

Sebaj, ha elpusztul a kartyam legalabb tudom az okat... 😊

Saor Alba

V43 1105
Itt folytassuk szerintem.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Szerintem rossz topikban vagy... nem véletlenül nem kapsz választ.

www.smart-bus.hu

lehet hogy inkább új gépet rakatok össze. a hd 6870-hez mik kellenének, már úgy értem hogy alaplap, proc, táp stb?

köszi és milyen proci kellene hozzá? illetve a 6870-es mi kéne?
nvidia-k között milyen vga lenne jó?

arty
ha nem szeretnél cpu-t cserélni a közeljövõben, akkor a 30-hoz közelebbi 7770 elég lehet
ha majd cserélnél cput is, akkor egy 7850 lenne az ajánlat - az már viszont inkább 50e ... 😊

utóbbi +60-80%-al gyorsabb, azaz jelentõs a különbség, ám ezt a 8400al nehéz kihasználni (hacsak rá nem pakolsz fullhdra 8xAA-t, de ez is csak bizonyos játékokon segít - sajna a két mag és a core2 mamár kevéske)

Forza.

Sziasztok! én ezekhez abszolút nem értek és ezért szeretném megkérdezni hogy xp, intel core 2 duo e8400 3ghz, 4 gb ram nvidia geforce 9600 gso 512 lenne a gépem és szeretnék egy ütõs illetve ütõsebb vga-t olyan 30 és max 50ezer Ft között, mit ajánlotok vagy egyáltalán mit tudok beletenni a gépembe más alkatrész csere nélkül. Nem tudom számít-e de az új kártyához majd windows 7-et akarok telepíteni (a gépemet játékokhoz használom legsûrûbben)

arty
szal dsubon van bekötve... ha nincs dvi/hdmi a monitoron akkor jah, ismerõs kijelzõjén kéne megpróbálni

(esetleg ha van tévétek, plazma, lcd, arra is rádughatod próbából)

Forza.

Egyébként milyen monitorod van, hogy nincs rajta DVI kimenet?

www.smart-bus.hu

Coral Springs
Ám az a vicc, beállítottam a képarányomhoz egy elérhetõ felbontást, és nagyon szépen futnak a játékok. Mindenesetre keresek valami ismerõst akinek a gépébe bepróbálhatom a VGA -t, ha ott minden ok akkor windows reinstall. Amúgy is rég ejtettem meg már ezt.

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

Coral Springs
A monitorból D-sub jön ki, ez van átalakítva DVI -re. Kártya

All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill

arty
kábelt másik vga slotba? ezt csak én nem értem? 😊

milyen kábelt használsz most? dsub? hdmi? dvi?
próbáltál másikat helyette?

Forza.

Ennek így nem sok értelme van! Ha még garanciás, akkor vidd vissza!

www.smart-bus.hu

Coral Springs
Olyat például megpróbáltam, hogy átdugtam a kábelt egy másik VGA slot -ba. A rendszer ugyan betöltött, ám a monitor kikapcsolva maradt.

Ha lesz akkor írunk! 😊

Egyébként annyit tehetsz, hogy kiveszed a VGA-t, portalanítod a slot-ot, kipróbálod egy másik kábellel, esetleg kipróbálod a lapodat egy másik VGA-val, vagy a VGA-d egy másik lapban... és eközben imádkozol! 😊

www.smart-bus.hu

Coral Springs
Valami ötlet a problémámra ?

blackcalibra
Köszönöm, jó lesz a 13.4.
Ha a változások közül semmi nem érint, akkor nem érdemes béta verziókkal próbálkozni.

www.smart-bus.hu

blackcalibra
Jaj, bocs, már nem a 6870 van, mint a fejlécben, hanem Asus 7870, ha ez esetleg számíthat valamit.
blackcalibra
Sziasztok!

Érdemes felrakni a 13.6 Betat, vagy inkább maradjon a 13.4?
Most nézem, valamiért nekem a 13.1 maradt fent a múltkori Win reinstall után, így akkor frissítek, de mire érdemes?
Coral Springs
Közben keresgéltem a neten, és találtam egy olyat amit mint ha csak én írtam volna. Lehetséges hogy elszállt a videokártyám ?

Coral Springs
Nem oldotta meg a problémát. A monitort pedig nem plug and play -nek érzékeli a rendszer ahogy eddig, hanem általános nem pnp képernyõnek. Nem foglalkoztam eddig monitor driver -el, mert mindig mindent automatikusan felismert a rendszer, most viszont ezt is megpróbáltam, de semmi.

V43 1105
Igen, valószínûleg segíteni fog. Valami driverrel történhetett.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Coral Springs
Sziasztok. Van egy olyan problémám, hogy a képernyõ felbontása magától 1024x768 -ra változott. Tegnap még mikor kikapcsoltam a gépet minden rendben volt, ma pedig már ebben a felbontásban indult a gép. Az én felbontásom 1680x1050 ám a windows maximum 1600x1200 -at engedélyez. Nem telepítettem, nem változtattam semmit a gépen. Szerintetek egy driver frissítés megoldaná a problémát ? VGA: Asus HD6870

Solten
<#eljen> Akartam mar irni hogy a DC / Windforce lazan uberel akarmilyen referencia hutot. Amugy mar lattam valahol... 😊 Allitolag neki koszonheto ez a kompakt meret.

Saor Alba

Her Laca
Ezt lesd meg

Most ne a VGA milyenségét nézd:XD hanem a megoldást az új DCII es nél.
Érdekes a különbözõ ventilátorok használata.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Solten
A PH-n meg friss hir...: kemfoto az uj Radeonrol

Vegre a referencia is eljut arra a szintre hogy ket mokuskerek hutse a GPU-t csendesen?

Saor Alba

fery02
Megnyugodtam. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

bardocz
Nem hiszem, énis elõször mindent letöröltem, majd amikor futtattam a programot már nem talált semmit. Bár én elõbb cseréltem kártyát, és utána töröltem meg telepítettem mindent.
Dehogy vétek... 😊 Ez csak egy opció oprendszer újratelepítés elõtt, ha esetleg valami anomáliát észlel az ember! 😊

www.smart-bus.hu

fery02
Hoppá, nekem ez az AMD uninstaller kimaradt néhány hónapja, mikor 6870-et cseréltem 7870-re.
Simán csak elõzõ-kártyás rendszeren "minden AMD komponens eltávolítása" -> kártya csere -> új driver feltelepítés.

Remélem nem olyan nagy vétek azért. :/

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

<#alien><#vigyor>

www.smart-bus.hu

Solten
Jezus mi van itt, ne nevezzem at a topikot zoldhalyogosok fan clubjava? <#vigyor>

Saor Alba

V43 1105
<#smile>

Her Laca
Nem mondod?<#wow1><#pias><#rinya>
Na bakker mindig tanulok valamit😊

V43 1105
EVGA mindig is az Nvidia kártyák "királya" volt, és adnak a minõségre, a dizájnra a csomagolásra is.. teljesen megértem Soltot <#vigyor>

Remélem jól szúrtam be itt. Itt mutatják is. Anno a 8800GTX-em meg az Ultrám is EVGA volt, imádtam õket <#zavart1>

Szerk.: Most látom nem sikerült jól linkelnem, 04:40-tõl van a kérdéses VGA