3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
elims #414 Én 13e-ért (12.600.-+300posta) vettem a 8gigás sandisk micro sdhc-t,kártyaolvasóval.Állítólag gyorsabban kezeli,mint a 2gigásat.Holnap kiderül. ) -
#413 Itt elé olcsó viszonylag a mem kártya úgy nézem. -
#412 N96 drága lesz nekem.Ezek is tudják azt amit majd az n96 biztos.
Akkor azok a kínaiak koppincsok?Nem eredetiek?
Itt olyan jó témák vannak nokiára
link
Azt a garmin térképszoftvert majd én is rárakom az ingyenes. -
#411 Rózsaszín is van, akkor az a nyerő -
tomonor #410 Először is: az érintőképernyős az egy kínai változat ,semmikép se menj a közelébe! Amugy van vagy 6 féle kínai N95 :D
Itt egy videó:VIDEJÓ!
Nőiesebb? hmmm. Van rózsaszínben, azt tudom... De a sima N95 a bordó-barnába a legszebb szerintem, a N95 8GB meg feketében. smexy ^^
De ha tudsz várni pár hónapot, [URL=http://www.youtube.com/watch?v=5P1Zva3CMm4]itt jön az N96!!! ^^[/URL]
DE ÉN TUDNI AKAROM HONNAN SZEREZHETEK 8GB-s memóriakártyát!!!! ^^ -
#409 Forgatós progi már régóta van, rotateme a neve. -
#408 Köszi a tanácsokat!
A 8gb-ot még nem hallottam hogy bírná a sima,ez aztán tényleg nem tud betelni a mem kártyákkal, hiába van 2 vagy 4 írva maximum. lehet sima lesz,kicsit "nőiesebb" is szerintem hogy kisebb.Bár a bazi nagy fekete szépség is hat rám rendesen.
Amúgy a you tube-on már érintőképernyőssé is tették v.hogy,meg így forgatják és lépeget a menübe az is jó.Van ilyen valakinek?
Szívesen veszem az infókat a telókról,tapasztalatokat,slide minőségét.
Tegnapelőtt volt a kezembe egy 8gigás de recsegett nagyon ahogy nyomkodtam. -
tomonor #407 BelassuL?!? :o
KIKOPIK!?! :O
OMG!
-honnan tudok szerezni 8 gigás memk.-át? -
n003 #406 mennyetek szobára :DDDD
Alexa: nekem sima van és meg vagyok elégedve néha belassul de ezen kívűl nincs gondom vele ;)) .. egy pici használatbeli gondom van aza kameravédője ami kikopik egy idő után és akaratlanul is bekapcsolja ... kb ennyi :) -
elims #405 Apropó..játékok!Akinek n95-öse van,feltétlenül!! próbálja ki a hooked on:creatures of the deep és a 7days játékokat! -
elims #404 Ja,és van eladó 2db micro sd-m is.Egy 1gigás sandisk és egy 2gigás nokia 2e/3e.Az 1est "ingyen" is odaadnám..ha vki megtudná csinálni a hooked on ngage játékot fullra. -
elims #403 B...dmeg. :-)))) -
#402 Ezt még muszály volt xD -
elims #401 Hát de akkor minek kóstolgatsz?Olvass vissza.. -
elims #400 Nekem holnap jön meg a 8gigás micro sd (nagyon olcsón!) és simán viszi.Már 2 ember is megerősített,hogy viszi. ) -
#399 Most is hagyjuk. -
#398 Bár igaz, itt nem sok vana help-ről, de elég sok másik memory full is van itt. -
elims #397 Igazad van.Hagyjuk inkább.. -
tomonor #396 Én a helyedbe a 8 giásat választanám, de mongyuk nekem simám van és semm igondom nicns vele...
AZT HITIEM MAX 2 GIGÁT BÍR A MEMK olvasólya! o.O -
#395 Google ezt pakolja ki memory full-ra. Lehet, hogy mégsem vagyok annyire eltájolva. -
#394 Akkor el vagyok, de hülyének ne nézz, ha egy mód van rá. Nem kattintok mindig a módválasztásra és a makróra. De akkor az egész homályos lenne. Hagyjuk. -
elims #393 Te vagy eltájolva..de az én hibám,nem írtam oda,hogy "válasz a 369re". A kamerádnál meg nem a makró mód van folyamatosan bekapcsolva? -
#392 Nagyon szép kép az a fa.Igazi művészi beállítás. -
#391 Sokan meg vannak elégedve a simával is.Sőt egy srác valamelyik fórumon meg a simába 6gigás kártyát használ gond nélkül. az se semmi. -
#390 Sziasztok!
Most tervezgetem a telóvásárlást.N95 vagy 8gigás n95?Árban már nem igazán sok a különbség egyes internetes boltokbanScopTel,végülis a 8Gigás memória kártya ára,meg pár javítás.
-
tomonor #389 ^^ -
#388 Na bakki. Mindegy. Úgyis újra kell húznom, videója is szarakodik. -
zero_cool51 #387 Nekem 8Gb-os van, és a súgótopicocat megnyitja kb 2-3 mp alatt. SW hiba lesz... -
#386 Tudom. Azért mondom, hogy sw hiba, mert az is. Érdekes lenne, ha kevesebb memórián menne, de többön nem... -
tomonor #385 Simánál nincs is ez a probléma... -
#384 Memory Full-ról súgonál:
Kétlem, hogy miattam lenne egy tudtommal ismert szoftverhiba. Meg azt se hinném el, hogy 70 mb RAM nem elég a súgónak, hogy megnyisson egy szaros témakört vagy esetleg a feladatkezelő tévedne jó 65 mb-ot.
Az a baj, hogy el vagy tájolva. Nekem 8GB-s N95-öm van, amire nincs semmi féle huszonakárhányas szovtver, 15 körül tart. N95nél igazad lenne, de itt tévedsz. -
elims #383 Ez tényleg nem rossz. ) /Nekem is megy offline módban a gps csak úgy több idő míg műholdat talál.Egy biztos!Én nem cserélném le a telefonomat egy n82re.Ez (n95) kinézetre is! patent. ) -
#382 "A gps nekem is egy-két perc,ha van aktív gprs kapcsolatom "
Nem is értem... nekem offline módban is megy a GPS, gondolom a GPS vevő elsősorban a műholdakkal keresi a kapcsolatot és nem az aktív, gyors kapcsolaton.
Bakapcsoltam és katt:
LINK
Vakut nem én kapcsoltam be, automatán elsütötte, egy mennyezeti lámpa égett. Szerintem nem rossz egy telefontól.
-
elims #381 Ja,és a gps-em kb. 6-8métert téved. ) (garmin xt)
Mindenki:van 2db eladó memóriakártyám,az egyik 1gb sandisk,a másik 2gb nokia. 2e és 3e. 06203806973 -
elims #380 De kár hogy nem tudok képet feltölteni..Csinálj egyet lámpafénynél.Csak bekapcsolod oszt klikk.. ) A gps nekem is egy-két perc,ha van aktív gprs kapcsolatom -és nekem szinte mindig van....-.Na meg a külső kinézet.N82-N95 szerintem ég és föld. ) Soha nem cserélném le egy n82re.De izlések és pofonok. ) Neked az,nekem ez. ) -
tomonor #379 Jah, N82... <_< -
#378 "Ja, azt tapasztaltam. Bár gyakran 10-15 perc is megvan már az is, hogy megtalálja az öt műholdat. Meg elég pontatlan is. Nem tudom, hogy az N82 (asszem az a fasza) GPS-e mennyire pontos"
Anyóséknak 3 méter magas belterü házuk van, rajta hódfarkú tetőcserép, komoly, vastag falak.
Kizártnak tartottam, hogy miközben mutogatom a szoba belsejében az ablaktól 5 méterre a telefon GPS-t az bármit is befog... ahogy járatom a szám 2.5 perc sem telt el és 4-es /5 a max/ jelerősséggel kiírta, hogy navigálásra kész... gondoltam bug, nem akartam elhinni, elfordultam 90%-al és azonnal ragált az égtájt jelző nyíl... megtettem 5 lépést és kiírta, hogy 3.2 km/h-val száguldok.
Én sem hiszem el, nem érdekes. ^^
Alapból 30-60 mp alatt fogja be kocsiban a műholdakat. -
#377 N82 kép szombaton készítettem semmi előkészület, csak odamentem oszt' automata mód és katt:
-
tomonor #376 ... ^^ -
elims #375 Sziasztok!Hogy miket olvasok itt... :-) Ugye ti olvassátok is amiket írtok? :-))) A kamerájáról csak annyit,hogy eisa díjat nyert,lenyomva azt a nagyon patent 5mp-es lg-t!Ha meg sok a "memory full" lehet,hogy már sok olyan programot telepítettél,ami a háttérben fut..Az új szoftver (a 21-es) egy-két hét és itt lesz.