3992

FAQ

Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!

Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
  • elims
    Én 13e-ért (12.600.-+300posta) vettem a 8gigás sandisk micro sdhc-t,kártyaolvasóval.Állítólag gyorsabban kezeli,mint a 2gigásat.Holnap kiderül. )
  • Alexandra888888
    Itt elé olcsó viszonylag a mem kártya úgy nézem.
  • Alexandra888888
    N96 drága lesz nekem.Ezek is tudják azt amit majd az n96 biztos.
    Akkor azok a kínaiak koppincsok?Nem eredetiek?
    Itt olyan jó témák vannak nokiára
    link
    Azt a garmin térképszoftvert majd én is rárakom az ingyenes.
  • Alexandra888888
    Rózsaszín is van, akkor az a nyerő
  • tomonor
    Először is: az érintőképernyős az egy kínai változat ,semmikép se menj a közelébe! Amugy van vagy 6 féle kínai N95 :D
    Itt egy videó:VIDEJÓ!

Nőiesebb? hmmm. Van rózsaszínben, azt tudom... De a sima N95 a bordó-barnába a legszebb szerintem, a N95 8GB meg feketében. smexy ^^

De ha tudsz várni pár hónapot, [URL=http://www.youtube.com/watch?v=5P1Zva3CMm4]itt jön az N96!!! ^^[/URL]

DE ÉN TUDNI AKAROM HONNAN SZEREZHETEK 8GB-s memóriakártyát!!!! ^^
  • KILLER2
    Forgatós progi már régóta van, rotateme a neve.
  • Alexandra888888
    Köszi a tanácsokat!
    A 8gb-ot még nem hallottam hogy bírná a sima,ez aztán tényleg nem tud betelni a mem kártyákkal, hiába van 2 vagy 4 írva maximum. lehet sima lesz,kicsit "nőiesebb" is szerintem hogy kisebb.Bár a bazi nagy fekete szépség is hat rám rendesen.
    Amúgy a you tube-on már érintőképernyőssé is tették v.hogy,meg így forgatják és lépeget a menübe az is jó.Van ilyen valakinek?
    Szívesen veszem az infókat a telókról,tapasztalatokat,slide minőségét.
    Tegnapelőtt volt a kezembe egy 8gigás de recsegett nagyon ahogy nyomkodtam.
  • tomonor
    BelassuL?!? :o
    KIKOPIK!?! :O

OMG!

-honnan tudok szerezni 8 gigás memk.-át?
  • n003
    mennyetek szobára :DDDD

Alexa: nekem sima van és meg vagyok elégedve néha belassul de ezen kívűl nincs gondom vele ;)) .. egy pici használatbeli gondom van aza kameravédője ami kikopik egy idő után és akaratlanul is bekapcsolja ... kb ennyi :)
  • elims
    Apropó..játékok!Akinek n95-öse van,feltétlenül!! próbálja ki a hooked on:creatures of the deep és a 7days játékokat!
  • elims
    Ja,és van eladó 2db micro sd-m is.Egy 1gigás sandisk és egy 2gigás nokia 2e/3e.Az 1est "ingyen" is odaadnám..ha vki megtudná csinálni a hooked on ngage játékot fullra.
  • elims
    B...dmeg. :-))))
  • KILLER2
    Ezt még muszály volt xD
  • elims
    Hát de akkor minek kóstolgatsz?Olvass vissza..
  • elims
    Nekem holnap jön meg a 8gigás micro sd (nagyon olcsón!) és simán viszi.Már 2 ember is megerősített,hogy viszi. )
  • KILLER2
    Most is hagyjuk.
  • KILLER2
    Bár igaz, itt nem sok vana help-ről, de elég sok másik memory full is van itt.
  • elims
    Igazad van.Hagyjuk inkább..
  • tomonor
    Én a helyedbe a 8 giásat választanám, de mongyuk nekem simám van és semm igondom nicns vele...

AZT HITIEM MAX 2 GIGÁT BÍR A MEMK olvasólya! o.O
  • KILLER2
    Google ezt pakolja ki memory full-ra. Lehet, hogy mégsem vagyok annyire eltájolva.
  • KILLER2
    Akkor el vagyok, de hülyének ne nézz, ha egy mód van rá. Nem kattintok mindig a módválasztásra és a makróra. De akkor az egész homályos lenne. Hagyjuk.
  • elims
    Te vagy eltájolva..de az én hibám,nem írtam oda,hogy "válasz a 369re". A kamerádnál meg nem a makró mód van folyamatosan bekapcsolva?
  • Alexandra888888
    Nagyon szép kép az a fa.Igazi művészi beállítás.
  • Alexandra888888
    Sokan meg vannak elégedve a simával is.Sőt egy srác valamelyik fórumon meg a simába 6gigás kártyát használ gond nélkül. az se semmi.
  • Alexandra888888
    Sziasztok!
    Most tervezgetem a telóvásárlást.N95 vagy 8gigás n95?Árban már nem igazán sok a különbség egyes internetes boltokbanScopTel,végülis a 8Gigás memória kártya ára,meg pár javítás.
  • tomonor
    ^^
  • KILLER2
    Na bakki. Mindegy. Úgyis újra kell húznom, videója is szarakodik.
  • zero_cool51
    Nekem 8Gb-os van, és a súgótopicocat megnyitja kb 2-3 mp alatt. SW hiba lesz...
  • KILLER2
    Tudom. Azért mondom, hogy sw hiba, mert az is. Érdekes lenne, ha kevesebb memórián menne, de többön nem...
  • tomonor
    Simánál nincs is ez a probléma...
  • KILLER2
    Memory Full-ról súgonál:
    Kétlem, hogy miattam lenne egy tudtommal ismert szoftverhiba. Meg azt se hinném el, hogy 70 mb RAM nem elég a súgónak, hogy megnyisson egy szaros témakört vagy esetleg a feladatkezelő tévedne jó 65 mb-ot.
    Az a baj, hogy el vagy tájolva. Nekem 8GB-s N95-öm van, amire nincs semmi féle huszonakárhányas szovtver, 15 körül tart. N95nél igazad lenne, de itt tévedsz.
  • elims
    Ez tényleg nem rossz. ) /Nekem is megy offline módban a gps csak úgy több idő míg műholdat talál.Egy biztos!Én nem cserélném le a telefonomat egy n82re.Ez (n95) kinézetre is! patent. )
  • Tinman #382
    "A gps nekem is egy-két perc,ha van aktív gprs kapcsolatom "

Nem is értem... nekem offline módban is megy a GPS, gondolom a GPS vevő elsősorban a műholdakkal keresi a kapcsolatot és nem az aktív, gyors kapcsolaton.

Bakapcsoltam és katt:
    LINK

Vakut nem én kapcsoltam be, automatán elsütötte, egy mennyezeti lámpa égett. Szerintem nem rossz egy telefontól.

• elims
    Ja,és a gps-em kb. 6-8métert téved. ) (garmin xt)
    Mindenki:van 2db eladó memóriakártyám,az egyik 1gb sandisk,a másik 2gb nokia. 2e és 3e. 06203806973
  • elims
    De kár hogy nem tudok képet feltölteni..Csinálj egyet lámpafénynél.Csak bekapcsolod oszt klikk.. ) A gps nekem is egy-két perc,ha van aktív gprs kapcsolatom -és nekem szinte mindig van....-.Na meg a külső kinézet.N82-N95 szerintem ég és föld. ) Soha nem cserélném le egy n82re.De izlések és pofonok. ) Neked az,nekem ez. )
  • tomonor
    Jah, N82... <_<
  • Tinman #378
    "Ja, azt tapasztaltam. Bár gyakran 10-15 perc is megvan már az is, hogy megtalálja az öt műholdat. Meg elég pontatlan is. Nem tudom, hogy az N82 (asszem az a fasza) GPS-e mennyire pontos"

Anyóséknak 3 méter magas belterü házuk van, rajta hódfarkú tetőcserép, komoly, vastag falak.
    Kizártnak tartottam, hogy miközben mutogatom a szoba belsejében az ablaktól 5 méterre a telefon GPS-t az bármit is befog... ahogy járatom a szám 2.5 perc sem telt el és 4-es /5 a max/ jelerősséggel kiírta, hogy navigálásra kész... gondoltam bug, nem akartam elhinni, elfordultam 90%-al és azonnal ragált az égtájt jelző nyíl... megtettem 5 lépést és kiírta, hogy 3.2 km/h-val száguldok.

Én sem hiszem el, nem érdekes. ^^

Alapból 30-60 mp alatt fogja be kocsiban a műholdakat.
  • Tinman #377
    N82 kép szombaton készítettem semmi előkészület, csak odamentem oszt' automata mód és katt:

• tomonor
    ... ^^
  • elims
    Sziasztok!Hogy miket olvasok itt... :-) Ugye ti olvassátok is amiket írtok? :-))) A kamerájáról csak annyit,hogy eisa díjat nyert,lenyomva azt a nagyon patent 5mp-es lg-t!Ha meg sok a "memory full" lehet,hogy már sok olyan programot telepítettél,ami a háttérben fut..Az új szoftver (a 21-es) egy-két hét és itt lesz.