3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
#14 de érintőképernyő nincs:/ -
#13 én most egy ilyenre gyűjtök: kamerás, légkondis, lehet vele főzni-sütni, riasztós, dízel motoros, 10 sebességes automata váltós
-
#12 kösz, lehet cserélem a nokia e50em...
megéri? -
#11 symbian uiq-ra is rakat progi van (2004es a p910, így jóval kiforrottabbak is), illetve ahogy írtam egy normálisabb bluetooth gps-t már kaphatsz 20rongyért, és így már ez is megvan oldva hozzá...
(arról nem is beszélve, hogy a navigációs progi pl olyan alkalmazás, ami nagyon kihasználja az érintőképernyőt) -
#10 ilyen van érintőképernyős kínai másolat 200$-ért... -
#9 p910re is letölthető annyi baromság mint symb nokiára?
GPS van benne? -
#8 Akkor már egy HP IPAQ... -
Attila 007 #7 185 ezerert vettem, es az erintokepernyo hianya nekem nemlenyeg, mert nem ahhoz vagyok szokva, tenyleg kivalo keszulekrol beszelek, most pl arrol irok ide a forumba, nagy felszereltseggel adtak, bortok ilyen muanyag kerettel is egesz jol felhasznalhato, egy gigas kartya, szep es v.iszonylag korrekt headset es ujfajta tolto design -
#6 Egyetértek, nekem is P910 van, és számomra az érintőkijelző nélküli teló ma már olyan mint a számítógép egér nélkül. 200 egy kicsit sok, akkor már inkább valamivel drágábbért egy HTC Universal, VGA érintőkijelzővel és billentyűzettel, ja és Windows Mobile oprendszerrel. Nemhiába, nokiáéknál drágán csak nevet kapsz, semmi túlzásba vitt extra funkcionalitás.
-
#5 hát jó nagy hájpja van az biztos, de ha nem nagyon akarsz fényképezni, akkor a SE p9xx széria egy 20 rongyos kékfog gps-el megeszi reggelire...p910em után már nem tudok elképzelni okostelefont érintőképernyő nélkül :) -
#4 200 000-ért szórják jelenleg -
#3 jó a kérdés -
#2 mennyibe fájt? -
Attila 007 #1 Hi Allz, azért nyitottam meg a témát mert érdekelne mindenkinek aa véleménye a tapasztalata a telefonról, kérdezzünk egymástól:) Nekem egy napja van ilyen telefonom, igaz még angol menüs, és ha valaki tudna segiteni abba, hogy térképet honnan lehet a gps részéhez letölteni azt megköszönném. Itt egy cikk az első magyar cikk a készülékről: N95 első magyar teszt
Akinek esetleg van valamivel mással kapcsolatban témán belül kérdése szivesen a rendelkezésére állok, kellemes estét mindenkinek!