3992

FAQ

Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!

Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
  • Süti86
    Segítsetek!!Fríssíteni akarom az n95-ösömet a v21 szoftverrel,de a szoftverfríssítő progi azt mutatja hogy a v20-nál nincs újabb.
  • KILLER2
    Hello
  • Süti86
    Helló!
  • Dj Tommy
    -Psiloc-os progik:
    pl az Iremote nevű távirányitó program,van úgye még a betű méret nővelő Font Font Magnifier....

-Ha a memkarira raktad a cuccokat,akkor csak vissza kell rakni a memkarit frisstés után és kész is :D

-Eszközök->beállitások->általános->testreszabás->Készenléti állapot->hivatkozások

• genRob
    Na még egy kérdés. :-) A középső navigációs gombot hol lehet konfigolni? Tökre elfelejtettem :-D
  • genRob
    Még egy ill egy pár gyors kérdés. Ha fent az új szoftver vissza lehet másolni az elmentett dolgokat pl.: memó kártyáról vagy másolgassak egyenként fileokat és állítgassak be mindent megint?
  • genRob
    Mik azok a "Pslioc-os progik"?
  • Dj Tommy
    Így van a 11-es szoftba nem rakták bele,ezt a kis ajándékot még
    Én nekem úgyanolyan gyors,mint volt,amitól be lassul a bekapcsolás az a Pslioc-os progik álltal felrakod DRM Soulition
    Nekem meg van a 21-es szoft,csak a Phonix nem akar települni
  • genRob
    Értem. De az a helyzet, hogy eddig nem volt csak most szoftver frissítés után lett ilyen. Kár volt. :-D
    Meg azt vettem észre, hogy tovább tart most az újabb verzióval míg feláll a rebdzser. Tapasztaltatok ilyet?
  • Dj Tommy
    Azt nem kapcsolod ki sehogy sem,mert az a T-mobile ajándéka nekünk
    Csak akkor tünik el,ha független szoftot rakatsz rá
  • tomonor
    T mobilos a mobilod? Mer ha igen, akkor rosszul döntöttél. >:P
  • genRob
    Sziasztok! Lenne egy olyan problémám, hogy -szoftver frissítés után vagyok- be ill kikapcsoláskor a szokásos NOKIA animáció után ill előtt megjelent egy t-mobilos is. Ezt ki lehet vhogyan kapcsolni? Előre is köszi!
  • tomonor
    wow, 5 secundum? KIRAAAA! na majd ma kiderül, milyen szoftit raktak rá. :D
  • Dj Tommy
    Én a szobába meg sem probálom,mert sztem a tető miatt nem találna műholdat,amúgy a buszon 1-2 perc alatt talált,persze ment a busz közben.
    Meg a Route66-tal egyszer 5 másodperc alatt talált műholdat az udvaron
  • tomonor
    Vajon Alexandra megszerezte a rózsaszín N95-öt? o.o
  • tomonor
    Hehe, újra életre kellt a topic. ^^

Nekem is sokáig keresi a műholdakat, mondjuk még sosem próbáltam igazán, és azt is szobán belül, és akkor is kinyomtam...hmmm.
  • KILLER2
    köszi, de már találtam. Bár az nem túl jó, szóval valószínűleg megnézem ezeket.
  • Dj Tommy
    Lehet,hogy már találtál rá progit,de azért én írok 1-2t:
    -DVD Ripper Platinum
    -DVD to Nokia
    -DVDx
    -Media Studio for Nokia
  • KILLER2
    Kb 8 perc, mire ráál.
  • Verseghy
    Nekem a GPS-el volt gondom. Nemtudott csatlakozni a műholdakra.
    Mentünk kocsival autópályán nem működött, elmegyeünk kocsi mellett pont arra néztem és pont láttam hogy egy N95 virít az ablakba és megy rajta a GPS akkor itt nem azzal lehetett a gond hogy rosz helyen voltam. Aztán beadtam szervizbe majd 2 hét mulva kiderül. Nektek is volt hasonló gondotok? Ha rámentem, hogy Műholdak állapota ott kiirt valamikor 5 műholdat is, de nem csatlakozott rá azt irta "várakozás a gps jelre".
  • tomonor
    No, elvittem szervizbe a telóm a kijelző villogások miatt. Azt mondták hogy raknak rá új szoftvert, és majd meglássuk. Legalább magyar lesz:P
  • zero_cool51
    Egy kérdés: suliban lévő Wlan hálózatot, ha gyenge a jel, külön hálózatnak ismeri fel a telefon. És így most ugyanaz a vonal 5-ször szerepel az elérhető hálózatok között. Hogy tudnám törölni a felesleges 4-et?
  • zero_cool51
    Nem tudom mennyire fogják ezt díjazni.
  • tom110
    http://gportal.hu/portal/gwarez/ gyertek fel g portálos oldalamra ahol mobilos játékok vannak.ha a fórumba mész hát ott fil zen játék mobilos cuccok várnak.fgf
  • tomonor
    ez engem is érdekelne...
  • KILLER2
    Tudom, hogy a téma csak közvetetten tartonzik N95-höz, de hátha csináltatok már ilyet ti is. DivX player-el a telefonon szeretnék filmet nézni. Ez rendben is van, faszán játssza az AVI-t nem is egy filmet néztem már meg rata, most viszont egy DVD-met szeretném rátenni. Szóval nem tudtok olyan programot, ami DVD-ből csinál AVI-t úgy, hogy közben a képet is lehet vele kicsinyíteni, az 5.1 hangot átpakolja stereoba és lehetőleg tud mit kezdeni a feliratokkal? Köszi a válaszokat.
  • tomonor
    Igen, mér? Bár nem emléxem hogy modtam volna, de rajta van :D
  • elims
    Nekem kész tortúra megnézni egy ilyen youtube linket...Nem semmi főleg az a v alakú menü. ) De ezért nem cserélném le a telót. ) Azt mondtad neked 20as szoftver van a telefonon,azon is rajta van az a moby szám,ami alapból a 12esen?
  • tomonor
    ?...FP2. N95-1, de tudom hogy nem frissítenek FP1-re FP2-t, ha arra gondoltál...Az csak ugy mellékesen mondtam, hogy érdekes, rendhagyó. :O
  • elims
    Értem. És miért érdekes az a 2es pack?N95 1es,ugye?
  • tomonor
    Nem, csak azért, mer most sokminden van rajta, ami nagyon belassította, és egy frissítést akarok cssak rajta már elvégezni, többet nem...

EGyéb. Ez a S60 3RD Feature Pack 2 egész érfekes...
  • elims
    Miért várod ennyire?Ilyen gázos a mostani?Hányas van most rajta?
    /De máshova lehet direkt linkelni,stb.
  • tomonor
    AZ a baj, hogy direkt linket nem lehet beilleszteni a képfeltöltés.hu-ról, mer annak a szoláltatónak az a feladata, hogy saját, jogvédett képeket tartson megtekinthetőnek, de nem ellopható/elvásárolhatónak. <vagyis jogvédett>
  • tomonor
    MIkor jön már ki az új update a sime N95-höz?!? :( :( :(
  • elims
    Kitaláltam... :-) Katt a kép feliratra és írd be az elmaradt 2db e betűt.Bocs,de csak így tudtam megoldani.
  • elims

• elims
    Tomonor: nem tudtam rögtön ide berakni a képet,képfeltésponthu-ról nem engedte..linkek,a profimail filekezelője ezt látja: httpjpg a x-plore pedig ezt: httpjpg
    Neked már megvan? ) Még linkelni sem enged...... és így? Így sem (url-ekkel).Mi baja van a képfeltöltéssel??
  • elims
    Megpróbáltam képet feltölteni...Hogy lehet az,hogy a telefonon 802kb,a gépen pedig 2.2mega! ??? És nem csináltam vele semmit csak elfordítottam és átneveztem.
  • tomonor
    van biza...
  • KILLER2
    Ebbe van valami...