3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
tomonor #334 Én már láttam. És még azt mondják, hogy az iPhone jobb mint az N95... :D -
#333 Láttátok ezt? :o :O
Kb magam alá fostam :o -
tomonor #332 nekem se. Ám szerintem szignózni kő. -
#331 De nekem nem is engedi rá felrakni... :( -
tomonor #330 Ezt nekem is kiirta... -
#329 Nekem lenne olyan gondom hogy letöltöttem azt a bizonyos rotateMe 2.0-ás programot...
Fel akarom telepíteni a telóra és Tanusítványhibát ír ki.
Mit tegyek ??? -
zero_cool51 #328 Egy olyan problémám lenne, hogy:
alapból a memóriaegységre rakom az sms-eket, de valamiért áttettem telefon memóriára, próbaként, de közben kaptam 2 sms-t. Hogy tudom áthelyezni telefon memóriából a memóriaegységre az sms-eket?
N95 8Gb a készülék... -
#327 -
#326 Egyszer kipróbálom. -
tomonor #325 Én a google maps-be a satelite view-et bírom, tiszta google earth XD -
#324 SZerintem nagyon jó. Bár nem használok sokat GPS-t, eddig akárhányszor használtam, minig megvolt rajta, ami kellett. Netről ingyenesen leeht frissíteni, így naprakész a térkép. Szóval szerintem nagyon jó. Elég sok funkciója van és ingyenes benne a navigálás, beszél hozzád, útvonalat tervez, stb. -
#323 Köszi!
Akinek tapasztalata van Garmin Mobile XT-vel, annak mi a véleménye ról?
Értelemszerűen hazánk lefedettsége érdekelne a legjobban. -
zero_cool51 #322 kaptam egy ismerősömtől... -
#321 Értem. Honnan szedted le? -
zero_cool51 #320 Hogy lehet feltenni a 8Gb-osra a Garmin progit? Miven mem kártyáról automatikusan kellene telepítenie. Viszont ha felmásolom a telora, és onnan akarom futtatni a telepítőt, azt írja, sérült file. -
#319 Én navigációra Garmin Mobile XT-t javaslom, gondolom ha 8GB-s N95ön megy, N82 se okoz neki problémát. Fájlkezelőnek én Y-Browsert használok, de van X-plore meg még elég sok. 6600.argonet.hu-t és nokiaprogramok.hu-t tudom ajánlani. -
tomonor #318 Azt én is szerettem, de már namigen létezik.
A navigációra meg inkább használj google mpas-et. -
#317 N82 tulaj vagyok, de a topicban szellemek se járnak így itt kérdezném:
Anno S60-as korai verziókra létezett egy Fexplorer nevű nagyon frankó fájlkezelő. Ez megvan most is, de term. új Symbian alatt nem indul el, nem telepíthető.
Mivel válthatom ki?
Térképekről mit tudtok? Csak a hangnavigáció él 3 hónapig ingyen, vagy a térképeket se tudom majd használni? -
#316 Micsoda egyetértés van itt xD -
tomonor #315 aha. -
#314 És ezek a butítások, meg beleírások, stb míg egy átlag telefonnál még elmennek (bár engem nagyon zavarnak), egy symbian telefonnál szeritnem borzalom, mert az épp arról szól, hogy programozhatóbb, testreszabhatóbb, stb és úgy jó, ahogy pl a Nokia megcsinálta és nem úgy, ahogy a kedves szolgáltatók belepakolták a reklámaikat és a többi baromságukat. -
tomonor #313 egyet értek veled. a web'n'walk még sz@rr@bb... -
#312 Akkor én olyat semmiképp nem vennék. Ha már ennyiért veszek telefon, akkor had én döntsem már el, hogy milyen színekeet használok, ne legyen tele se pirossal, se rózsaszínnel. -
tomonor #311 Bele, mert a T-mobilosokba benne van a web'n'walk... -
#310 Hát nem tudom,h ogy belenyúlnak-e symbian telefon szoftverébe is, de én nem nagyon veszek kártyafüggő telefont. -
tomonor #309 Én kártyafüggetlenül tudtam volna venni, de csak angol nyelvüt. :/
VÁRJUNKCSAK!!! Hisz a simám is angol! AFENE! :P -
#308 T-mobile-nál vajon miért nem lehet még kapni a 8GB-osat? :o -
#307 Akkor ajánlott a szervíz. -
tomonor #306 Érdekes! Kinyitottam a kamerát, és láss csodát, működik! Vmi komoly gond van ezzel a telóval, már azt is tapasztaltam, hogy hiába hívtam vele, nem csenget ki, és hálózat errort írt ki. -
tomonor #305 Na most vmi komoly meghibásodás lehet a mobilommal, nem kapcsol be a háttérvilágítás, csak össze vissza villog, meg minden. Akkor kezdődött amikor visszaraktam a mem.kártyát és akartam jáccani egy SRE-t. A kérdésem az, hogy lehet ez csak egy szoftveres meghibásodás, és rakjam újra a rendszert, vagy szervíz? :( :( :'( -
#304 Szerintem egyszerű, de el nem mondom, hogy mi nokiaprogramok.hu-n van egy nagyon jó leírás, abból bőven meg lehet tanulni. -
tomonor #303 Pffff, hosszú, én már megpróbáltam, de nem sikerült...nos, így elmagyarázni nemtudom, de hátha jön még vki aki el tudja magyarázni... -
zero_cool51 #302 Az mit jelent egy programnál, hogy szignózni kell? -
n003 #301 ha walakit érdekel néhány jó cucc a telefonjához innen lophat ;) psszt de maradjon köztünk ;) -
tomonor #300 Jah :D -
#299 megesij az ilyen xD -
tomonor #298 jójó, köszi, csak nem vettem észre, hogy 2007-re van beállítva a teló:P -
#297 A tanúsítványnak érvényessége valamikor el is kezdődött, nem cska véget ért. 1991-ben halálra ítálnek, ha azt mondod, hogy N95. 2007-el próbálkozz inkább vagy 2007 közepével, ezek többnyire bevállnak. Esetleg még 2006 közepe vagy talán eleje, de ezek már nem valószínűek. -
tomonor #296 Ja, jó, de nagy marha vagyok! Ezekszerint én még mindig 2007-ben járok :D :D :D -
tomonor #295 Aha. Csak az a gond hogy 1991-re állítottam a telefont, és még akkor se volt jó. Vagy az túl korai? Vagy esetleg -2008? :P