3992

FAQ

Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!

Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
  • Dj Tommy
    Hello elims itt is
  • Alexandra888888
    132000-134
  • tomonor
    mennyiért van ott?!?
  • Alexandra888888
    hát igen.csak itt vidéken tudják a boltosok hogy úgyse utazik fle az ember Pestre és megteheti hogy annyiért adja hogy égnek áll az ember haja.
  • tomonor
    ... boltba egyszerübb lenne. sztem.
  • Alexandra888888
    Az nagyon messze van.postán kellene nekem,Debrecen van legközelebb,de ott drága.Halköz gsm.
  • elims
    O.K. ) De miért is?Nem szabad ilyet kiírni?
    Alexandra: pest,Bajcsy köz 3.Az egyik legolcsóbbak (a használt,de karcmentes telefonoknál),ha újat akarsz veheted tőlük is,de ha nagyon szétnézel egy-két ezerrel találsz tőlük olcsóbban.
  • Alexandra888888
    Igen arra.Nem tudtam.Nekem még régi samsung E530-om van,ez még nem tudta akkor.
  • KILLER2
    Ha a kameravédőre gondolsz, akkor tuti nem a Nokia találta fel, mert a Sony Ericssonokon egy jó ideje már van.
  • Alexandra888888
    a mostani telómon sincs semmi védő.
    sőt még nem is volt eddig a telókon olyan vagy igen? nem a nokia vezette ezt be?
  • Alexandra888888
    Sajnos én nem tudok elsuhanni előtte így nem tudom mennyire megbízható bolt,ennyiért még interneten se láttam.azért köszi.
    Csak mondjon valaki egy megbízható internetes boltot.
  • tomonor
    Mondjuk ez relatív, mer aki azt akarja, hogy ne karcolódjon, piszkolódjon a kamera... Nekem semmi gond nincs vele.(Eddig) Amugy egy volt osztálytársam iskolatársának haverja Nokia N95 8GB-osán láttam egy érdekes hátlapot, ami elhúzható volt, és takarta a kamerát.(és kínaiul voltak rajta a számok ;) )
  • tomonor
    Mondtam hogy nem tuti... Csak mintha annyiért láttam volna, mikor elsuhantam a bolt előtt. Amugy a 8GB-os az 110k. Tuti.
  • n003
    ezt legközelebb ha lehet privátban írjad meg ;))

nekem sima 95 van és csak a kamera reteszelője kopott egy kicsit így ajánlom a 8g-sat mert azon nincs ien ;)
  • Alexandra888888
    Azt szeretném még tudni hol érdemes venni.Interneten hol?8gigásat.
    Akkor vennék n95-öt ha tudom hogy az enyémnek jó a slide-ja,de azt interneten nem tudom,meg még boltba se,azok is akkor tudják meg ha megérkezik az áru.
    Ismeri valaki ezt az OLDALT?
  • elims
    És még annyit,hogy az a n95,amit Tomonor látott 80e-ért újban,biztos,hogy Nincs hozzá doboz,stb.Vakon azt mondom csak egy töltő van hozzá.(így megspórolták a vámot..ezért 80e).Na de elég volt a szófosásból,már itt sem vagyok...
  • elims
    Még csak most látom...Szia Tommy! ) /és ha vki venne ilyen memóriakártyát Ne a 2.70es profimail filekezelőjével nézze meg először az adatait.Az csak 4gigáig "lát".
  • elims
    Nem,ő nem hatvani.Mezőberényi.A vaterán is fent van (én onnan vettem) Memoryking a nickje.
  • elims
    Ja,és egyáltalán nem fagy!Még egyszer sem kellett fagyás miatt kivennem az akksit.De ezt betudom a 12es szoftvernek.Atom biztos. ) A 20assal többeknek gondjuk van.
  • Alexandra888888
    ez egy telóboltos?Hatvanon van?
  • elims
    Az enyémnek is lötyög a jobb oldala,de már megszoktam -ha mondhatok ilyet-.Én mostmár nem vennék 8gigásat... :-) Hiába,hogy 0.2collal nagyobb a kijelzője.Nekem a sima jön be,már a színe miatt is.
  • elims
    06-30-9834-114 Zsibrita Pál Tőle rendelheted.Nála van mindenféle memóriakártya a-z -ig.Nyugodtan utalhatod előre a pénzt,nem lesz gond (én már tudom a címét).Mondhatod a nickem is (nem muszáj),így biztos nem változtat az áron...
  • Dj Tommy
    Ha választanom kéne,akkor én már inkább a 8Gb-st venném,igaz van a sima N95-höz 8Gb-s kari,de a nagyobb kijelző és valamivel stabilab csúszka jobban megéri.
    Sima N95-nél:
    Nálam spec ritkán van fagyás,slide-ot már ítram,még pontosan mire vagy kiváncsi?
  • Alexandra888888
    szerintem is az lesz.az mennyi ott nálatok?itt 132-134
  • tomonor
    Lol. A 8 giászit válaszd sztem.
  • Alexandra888888
    Még mindig nem tudok dönteni de már erősen a 8gigás felé húz az eszem, a szívem meg a rózsaszín hátlapú n95 felé
  • Alexandra888888
    Nem én mindenkitől kérdezem akinek n95-e van. Szívesen veszem a tapasztalatokat minden téren. fagyás,slide stb...
  • Alexandra888888
    A sima 95 80e vagy a 8gigás?
    Bár gondolom a simat adják ennyiért. Hát az nem rossz, itt 20800-al több
  • KILLER2
    Ennyit én is tudok angolul, csak láttam már néhány iylen üzenetet, azt nem vágom, hogy pontosan mi micsoda. DE amúgy igaz, szignózásnál csak simán Certificate error-t ír ki. Úgy emlékeztem, hogy ha lejárt, akkor azt írja ki. Szerintem azzal keverem, amikor túlzottan visszaállítom a dátumot, mert akkor ír ki valami olyasmit, hogy még nem érvényes vagy hibás.
  • tomonor
    Certificate maybe expired, contact the supplier ;) (hál istennek tanultam angolt)
  • KILLER2
    Vagy azt. Nem tudom, hogy mit ír ki pontosan, nekem angol a telefonom.
  • tomonor
    Nem tudnátok pontos dátumot mondani, mikor jön ki az új frissítés a sima N95-re?
  • tomonor
    Nem kell szignózni azt, csak előre állítani a dátumot 2007.06.-ra.
  • KILLER2
    Szerintem szignózni kellett volna.
  • Axl Rose
    Nekem telepítés közben kiírja hogy "Tanúsítványhiba. Lépjen kapcsolatba a szoftver forgalmazójával" aztán annyi.

Nem tudom feltelepíteni...
  • tomonor
    Nálunk a GSM Világba mintha 80-ért láttam volna vadi újan. De nem tuti.

A slideról: valóban, tökéletes nem lesz, egy 1 mm-es kis rés mindig lesz közötte a jobb oldalt, de ha csak annyi van, akkor már nem csattog, észre se lehet venni. Ámbár nekem a memóriakártya melletti rész, vagy feletti részt megnyomom, akkor nyikorog :D
  • Dj Tommy
    Tudom nem tőlem kérdezted,de nekem is N95-öm van,mióta volt szervízbe azóta valamivel jobb lett a slide,de stabil sosem lesz!
  • Alexandra888888
    Ja bocsi.Elims.
  • Alexandra888888
    Szia! Most nem tudod mennyi körül mozog a 8gigás ott Nyíregyen?
    Elemis! A te 95-ösödnek jó a slideja teljesen? Csak félek olyat venni szerintem minden 4. hibás ebben.
  • tomonor
    Nyíregy nem mezőberény fele van :(
    És hol rendelhetem meg?