3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
#494 Hello elims itt is
-
#493 132000-134 -
tomonor #492 mennyiért van ott?!? -
#491 hát igen.csak itt vidéken tudják a boltosok hogy úgyse utazik fle az ember Pestre és megteheti hogy annyiért adja hogy égnek áll az ember haja. -
tomonor #490 ... boltba egyszerübb lenne. sztem. -
#489 Az nagyon messze van.postán kellene nekem,Debrecen van legközelebb,de ott drága.Halköz gsm. -
elims #488 O.K. ) De miért is?Nem szabad ilyet kiírni?
Alexandra: pest,Bajcsy köz 3.Az egyik legolcsóbbak (a használt,de karcmentes telefonoknál),ha újat akarsz veheted tőlük is,de ha nagyon szétnézel egy-két ezerrel találsz tőlük olcsóbban. -
#487 Igen arra.Nem tudtam.Nekem még régi samsung E530-om van,ez még nem tudta akkor. -
#486 Ha a kameravédőre gondolsz, akkor tuti nem a Nokia találta fel, mert a Sony Ericssonokon egy jó ideje már van. -
#485 a mostani telómon sincs semmi védő.
sőt még nem is volt eddig a telókon olyan vagy igen? nem a nokia vezette ezt be? -
#484 Sajnos én nem tudok elsuhanni előtte így nem tudom mennyire megbízható bolt,ennyiért még interneten se láttam.azért köszi.
Csak mondjon valaki egy megbízható internetes boltot. -
tomonor #483 Mondjuk ez relatív, mer aki azt akarja, hogy ne karcolódjon, piszkolódjon a kamera... Nekem semmi gond nincs vele.(Eddig) Amugy egy volt osztálytársam iskolatársának haverja Nokia N95 8GB-osán láttam egy érdekes hátlapot, ami elhúzható volt, és takarta a kamerát.(és kínaiul voltak rajta a számok ;) ) -
tomonor #482 Mondtam hogy nem tuti... Csak mintha annyiért láttam volna, mikor elsuhantam a bolt előtt. Amugy a 8GB-os az 110k. Tuti. -
n003 #481 ezt legközelebb ha lehet privátban írjad meg ;))
nekem sima 95 van és csak a kamera reteszelője kopott egy kicsit így ajánlom a 8g-sat mert azon nincs ien ;) -
#480 Azt szeretném még tudni hol érdemes venni.Interneten hol?8gigásat.
Akkor vennék n95-öt ha tudom hogy az enyémnek jó a slide-ja,de azt interneten nem tudom,meg még boltba se,azok is akkor tudják meg ha megérkezik az áru.
Ismeri valaki ezt az OLDALT? -
elims #479 És még annyit,hogy az a n95,amit Tomonor látott 80e-ért újban,biztos,hogy Nincs hozzá doboz,stb.Vakon azt mondom csak egy töltő van hozzá.(így megspórolták a vámot..ezért 80e).Na de elég volt a szófosásból,már itt sem vagyok... -
elims #478 Még csak most látom...Szia Tommy! ) /és ha vki venne ilyen memóriakártyát Ne a 2.70es profimail filekezelőjével nézze meg először az adatait.Az csak 4gigáig "lát". -
elims #477 Nem,ő nem hatvani.Mezőberényi.A vaterán is fent van (én onnan vettem) Memoryking a nickje. -
elims #476 Ja,és egyáltalán nem fagy!Még egyszer sem kellett fagyás miatt kivennem az akksit.De ezt betudom a 12es szoftvernek.Atom biztos. ) A 20assal többeknek gondjuk van. -
#475 ez egy telóboltos?Hatvanon van? -
elims #474 Az enyémnek is lötyög a jobb oldala,de már megszoktam -ha mondhatok ilyet-.Én mostmár nem vennék 8gigásat... :-) Hiába,hogy 0.2collal nagyobb a kijelzője.Nekem a sima jön be,már a színe miatt is. -
elims #473 06-30-9834-114 Zsibrita Pál Tőle rendelheted.Nála van mindenféle memóriakártya a-z -ig.Nyugodtan utalhatod előre a pénzt,nem lesz gond (én már tudom a címét).Mondhatod a nickem is (nem muszáj),így biztos nem változtat az áron... -
#472 Ha választanom kéne,akkor én már inkább a 8Gb-st venném,igaz van a sima N95-höz 8Gb-s kari,de a nagyobb kijelző és valamivel stabilab csúszka jobban megéri.
Sima N95-nél:
Nálam spec ritkán van fagyás,slide-ot már ítram,még pontosan mire vagy kiváncsi?
-
#471 szerintem is az lesz.az mennyi ott nálatok?itt 132-134 -
tomonor #470 Lol. A 8 giászit válaszd sztem. -
#469 Még mindig nem tudok dönteni de már erősen a 8gigás felé húz az eszem, a szívem meg a rózsaszín hátlapú n95 felé -
#468 Nem én mindenkitől kérdezem akinek n95-e van. Szívesen veszem a tapasztalatokat minden téren. fagyás,slide stb... -
#467 A sima 95 80e vagy a 8gigás?
Bár gondolom a simat adják ennyiért. Hát az nem rossz, itt 20800-al több -
#466 Ennyit én is tudok angolul, csak láttam már néhány iylen üzenetet, azt nem vágom, hogy pontosan mi micsoda. DE amúgy igaz, szignózásnál csak simán Certificate error-t ír ki. Úgy emlékeztem, hogy ha lejárt, akkor azt írja ki. Szerintem azzal keverem, amikor túlzottan visszaállítom a dátumot, mert akkor ír ki valami olyasmit, hogy még nem érvényes vagy hibás. -
tomonor #465 Certificate maybe expired, contact the supplier ;) (hál istennek tanultam angolt) -
#464 Vagy azt. Nem tudom, hogy mit ír ki pontosan, nekem angol a telefonom. -
tomonor #463 Nem tudnátok pontos dátumot mondani, mikor jön ki az új frissítés a sima N95-re? -
tomonor #462 Nem kell szignózni azt, csak előre állítani a dátumot 2007.06.-ra. -
#461 Szerintem szignózni kellett volna. -
Axl Rose #460 Nekem telepítés közben kiírja hogy "Tanúsítványhiba. Lépjen kapcsolatba a szoftver forgalmazójával" aztán annyi.
Nem tudom feltelepíteni... -
tomonor #459 Nálunk a GSM Világba mintha 80-ért láttam volna vadi újan. De nem tuti.
A slideról: valóban, tökéletes nem lesz, egy 1 mm-es kis rés mindig lesz közötte a jobb oldalt, de ha csak annyi van, akkor már nem csattog, észre se lehet venni. Ámbár nekem a memóriakártya melletti rész, vagy feletti részt megnyomom, akkor nyikorog :D -
#458 Tudom nem tőlem kérdezted,de nekem is N95-öm van,mióta volt szervízbe azóta valamivel jobb lett a slide,de stabil sosem lesz! -
#457 Ja bocsi.Elims. -
#456 Szia! Most nem tudod mennyi körül mozog a 8gigás ott Nyíregyen?
Elemis! A te 95-ösödnek jó a slideja teljesen? Csak félek olyat venni szerintem minden 4. hibás ebben. -
tomonor #455 Nyíregy nem mezőberény fele van :(
És hol rendelhetem meg?