3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
Taibi #214 Ha nekem is lopsz egyet, akkor elárulom a titkot! -
#213 Ja és beépített GPS-en lehetséges a nyomkövetés? -
#212 Felmerült bennem egy kérdés. Nem kell semmi rosszara gondolni, közöm nincs ilyenekhez, csak szimplán eszembe jutott.
Egy lopott telefont mennyire lehet bemérni? Szóval ha mondjuk valaki kamionról lop egy N95-öt (ha már erről szóla topic), ami még az életbe be nem volt kapcsolva és eladja azt, akkor mennyi az esélye, hogy elkaphatják azt, aki megvette? Szóval hogy megy ez az azonosítás? Azt tudom, hogy küld jeleket a tornyoknak, meg hogy ha be van jelentve, akkor IMEI alapján letiltják vagy mi, de ha az még be se volt kapcsolva, akkor nam is lehet megtalálni, nem? Meg ha jól tudom, lehet valahogy IMEI-t is változtatni nem? Szóval ha esetleg ért valaki akár csak egy kicsit is a témához, az írhatna, mert belegondoltam, azt elkezdett érdekelni. -
AlbyCobra #211 Szia!
Nokia N95 8gb-s telefonom,nem óhajtja megnyitni az Ngage játékokat...
Ahogy rámegyek az ikonra pl: Az Asphalt 3-nál ha rányomok akkor nem csinál semmit,mint ha észre se vette volna,FIFA07-nél pedig lefagy. Mi ennek az oka? -
n003 #210 azért van a fórum hogy kérdezz ;))
erre gondolsz?
mert ez szerintem egy külön széria ha azt vetted akkor benne van a telefon -
AlbyCobra #209 Mégegy kérdés és leállok: Hol van a Spiderman 3? Mert én sehol sem találtam? -
n003 #208 nokia pc suite mindenre jó :D -
AlbyCobra #207 Hello!
Hogyan kell képeket a gépről a telefonba átvinni? Minden programot telepítettem ami a CD-n van!? -
AlbyCobra #206 Hello!
Én megettem az N95 8GB-t
Nem tudjátok megmondani hogyan kell eltüntetni a gyors gombokat hogy lássam normálisan a hátteret? -
#205 Ő meg de az milyen LOL, ha valaki a net startal netezik kb 20 megát 14ezer forintért, mikor 3000forint az ötgigás csomag. -
izb #204 az nem kifejezés:) -
#203 Az már azért nem is olyan vészes. Hát néha tényleg nagoyn jól tud jönni. -
izb #202 van egy hdspa kareszom a notimban, az havi 3000ft 5GB
ugyanilyen csomag mobilra csak 25MB-os havi 800ft nem olcsó de életmentő -
#201 Nem drága az egy kicsit? Nem tudom, én pannonnál vagyok, egyszer használtam egy hétig a netet, akkor se olyan sokat, max napi fél órát, de inkább csak 10-15 percet, azt hónap végén néztem is, hogy miért több a számla 14e Ft-al. -
izb #200 Jaja a t-mobile 3g szolgáltatását használom.BP tökéletes.Máshol nem az igazi. -
n003 #199 a főbb városokban ;))
amúgy te használsz nethozzáférést hozzá a mobilszolgáltatódtól?? mert nekem erős a gyanúm hogy a wirelessrouteremmel van egy kisebb gondja .. talán -
izb #198 te ezt nem tudom, mert nekem a nokiás cucc soha sem akart menni.
Meg napközben is a googli mapját használom, így nekem eléggé részletes. -
n003 #197 n95 nyáron vettem októberben frissítettem a szoftvert .. de úgy vettem észre a nokiás térkép azért részletesebb mint a google-s -
izb #196 Hát hogy nálad mi lehet a gond azt nem tudom.Telómnál ez az első használható GPS progi.Gyors kb 20sec alatt megtalálja a műholdakat, vagy ha nincs a legközelebbi adót.
Milyen telcsid van? -
n003 #195 kipróbáltam ezt a googlemap-t (nekem nincs se wap se net a mobilon) és a wireless router-n keresztül engedélyeztem a netet de nagyon lassú .. gps-t még nem próbáltam
wajh mitől lassú nekem? -
izb #194 fél éves új szofttal. -
n003 #193 neked melyik van az új vagy még a régebbi? (bakkerrégebbi ami kb fél éves) -
#192 Sajna én sem. -
izb #191 Én nem ezt szoktam észrevenni:)de így legyen:) -
#190 Remélem esik még karácsonyig. -
izb #189 Az ára egyenesen arányos a tudásával.Mióta én vettem, esett vagy 30%-ot. -
#188 Én is tervezek ilyen telefont, csak ne lenne ilyen marha drága :S -
AlbyCobra #187 oksa.köszi szépen -
izb #186 Mindenképpen.Jó kis telcsi, és az új 2.0-ás Google mobil maps már hiper szüperül használja a belső GPSt! -
AlbyCobra #185 Sziasztok!
Most akarok venni egy N95 8GB-t.Szerintetek megéri?
Gondolom karácsony környékére lemegy az ára :) -
UTE1 #184 bocsika karácsonyra érdemes meg venni elöre köszike -
szafi #183 Van működő GPS progi a telefonra.
forum, info:
Garmin Mobile XT S60v3
http://www.nokiaprogramok.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4468
mielőtt kérdeznétek olvassátok végig a topicot ... -
Attila 007 #182 összességében amikben hibádzódott a sima n95 azt ebben szerintem 90% bn orvosolták, gps az sajnos maradt a régi gagyi, de sztem az még tényleg nagyon gyerekcipőben jár a telefonoknál. Leírtam már pár dolgot amiben szerintem változott, ha konkrét dolgokra kérdezel szívesen válaszolok, pl.: mi zavart az előző modelben Teéged és hogy ebben az hogyan lett megoldva.... -
n003 #181 nekem még nem volt tapasztalatom semmien más gps-l így nem tudom mihez hasonlítani de szerintem első alkalommal q****va lassan találja meg a gps-pontot és egy kicsit talán mintha lassú lenne .. DE mondom nincs összehasonlítási alapom lehet más telefon is ugyanezt tudja -
#180 Én is mostanában akarok ilyen telefont venni. Tudnál róla valami véleményt mondani? Kb úgy mindent, Jöhet előny, hátrány, tepesztalat, meg nagyon érdekelne, hogy milyen a GPS benne. -
Attila 007 #179 Üdv allz, lecseréltam az N95 ömet N95 8GB ra, azt hittem nemsok újitás lesz benne, de meglepően jobb lett az új kütyü, jobb lett az anyagösszetétele, a hangszórók rendkívül tisztán szólalnak meg, a lencsevédő hiánya az az egyetlen baj, DE pl a fényképezés sokkal de sokkal gyorsabb lett és szebb, N-Gage funkció is van benne, nah és zeneletöültés, és a főoldalon simán rákereshetünk bármire a készüléken belük, SIEG -
n003 #178 nincsmit ;)
amúgy a te hejjedben még várnék arra mijjen telefonok jönnek karácsonyra
és majd utána bevásrolni belőle :) -
pipsy #177 Nagyon szépen köszönöm! -
n003 #176 van egy maploader nevü program (nokia honlapról tölthető) amivel lehet feltölteni interneten keresztül az országok térképeit .. természetesen kicsiny hazánk ebben sem valami részletes úgyhogy ezt tovább kell frissíteni de érdemes mindenképpen feltölteni a telefonra mert annál kevesebb adatot kell telefonnal lehúzni ... a további frissítést két féle képpen lehet: az olcsóbb ha van otthon wireless routered és azon keresztül engedélyezet a netelérést !ekkor! előre kell meggondolnod mijjen várost-falut-tanyát akarsz érinteni és úgy tervezed az útvonalat - kilépésnél menti és aztán mehecc isten hírével :: a másik ha előfizecc a mobil szolgáltatódnál gprs netet és akkor azon keresztül okosodik a telefonod (ez kényelmesebb de pénzbe kerül :D) -
pipsy #175 Köszönöm!És frankón úgy működik, mint egy hagyományos GPS?
Tudsz hozzá adni szoftvert, vagy benne van az európa térkép?