3992

FAQ

Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!

Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
  • KILLER2
    Akkor ez egyszerű. Egy programot vagy témát 1 éves tanúsítvánnyla szoktak asszem kiadni. Csak annyit kell tenned, hogy mondjuk 1 évvel visszaállítod a telefon óráját, úgy felteszed a programot, aztán mehet vissza az idő a jóra és minden ok.
  • tomonor
    Egész pontosan azt írja ki angolul, hogy a tanusítvány lejárt, nem "valid", vagy rossz a telefon dátum beállítása. Hmmm.
  • KILLER2
    Akkor ott valami szívás lett, mert hivatalos programokat nem kell szignózni.
  • tomonor
    Csak a gáz ott van, hogy a katalógusokba is próbáltam letölteni az SRE-t és ott se engedte telepíteni a gyárit.:(
  • tomonor
    Wow, bonyolultnak hangzik:D
  • KILLER2
    Asszem nokiaprogramok.hu-n van egy alég jó leírás. Igazából egyszer kell megérteni vagy ha meg sem érted, csak meg kell csinálno a hozzá szükséges fájlokat és utána pl leszeded a telefonodra a mobile signer nevű progit. Szerintem az nagyon jó, mert sokkal egyszerűbb és gyorsabb vele szignózni, mint PCn parancssorban vagy akár egy PCs programmal és rögtön megvan a telefonon. Ha nem megy szólj, segítek, amennyire még emlékszem, hogy hogy kell megicsánlin a fájlokat.
  • tomonor
    Aha. olvastam már hogy valamit szipózni kell, de nemnagyon értettem :P El tudnád magyarázi, vagy adni linket ahol elmagyarázzák...
  • KILLER2
    Tipp: alkalmatáskezelő > opciók > beállítások és ott van a szoft ver telepítés, arra mint, a tanúsítvány online ellenőrzése meg legyen kikaőcsolva. De nem lehet, hogy csak olyan porgramot akartál feltenni, amit szignózni (tudod, singn-elés, signsis vagy ahogy ismerősebb) kellett volna? Mert olyan, hogy nincs egyáltalán tanúsítványa, szeritnem enm angyon lehetséges.
  • tomonor
    Affene, na most aaz a gáz a softwarrel, hogy zizi lett a tanusítványkezelője, tehát nem engedi installálni azokat a progikat, amelyeknek nincs tanusítványa... Ötlet?
  • tomonor
    Nekem is van 6600, de nem tapasztaltam hogy lassabb az SMS.
    Viszont ugy döntöttem, hogy az angol nyelvet hagyom az N95-ön. valamit úgyis elb**na a magyar nyelv, végülis ez az eredeti. Meg gondot se okoz.

Ez a frissítés rettentően megéri az N95-re! A memória mivel 30 megabájtra nő, már mindent tudtam futtatni(tényleg mindent)! Szinte minden jobb lett rajta, csak egy valamit rontott el valamiért: a galériát. Valamiért lassabban, és nem egységesen, hanem egyenként, lassan hozza be a képeket. De amúgy nagyon jó, akinek még nincs 20-as verziója, az tüstént rakja fel!!! :D
  • zero_cool51
    nekem a 6600 is angol, és a T9 tökéletesen műxik...
    Most N95 8GB, csak az nem tetszik benne, hogy piszok lassú az sms küldés...
  • tomonor
    Igen.
  • KILLER2
    T9 nekem is odabasz, nem is haszánlom. Lehet egyáltalán ékezetet írni angol telefonban?
  • tomonor
    végülis nekem is megfelel, rendesen tudok angolul, csak az a fránya T9 zavar be mindig(átkordinált ékezetesek).
  • KILLER2
    Igaz, nekem nem nokia gyranciás, de nekem azt mondták, hogy 1000 Ft-ért rátesznek magyart (nem nokiánál), de úgy döntöttem, hogy nem kell, teljesen jó így angolul.
  • tomonor
    Csak kár, mert már bezárt a bolt holnap meg nem lesz nyitva:( Kell várni hétfőig:(
  • KILLER2
    Amúgy ők is asszem azt csinálják majd, csak kicsit máshogy.
  • tomonor
    oh! akkor inkább beviszem:D
  • KILLER2
    De a garanciát azt elfelejtheted, ha átírod és észreveszik.
  • KILLER2
    6600.argonet-hu-n kérdezd.
  • tomonor
    Öööö...Garanciás. De ezt a produkt kódot honnan tudom megnézni vagy megszerezni? És hol kell átírni?
  • KILLER2
    Nincs a listában magyar a telefonon a nyelvek között? Ha még garanciás, akokr menj be és rakass rá magyar szoftot, 2-3e Ft-ért szerintem emgcsinálják. Ha már nem garanciás, akkor nekiláthatsz te is. Csak kell egy magyar N95 product code-ja és át kell írnod a tiéd kódját arra és akkor magyar szoftot fog leszedni.
  • tomonor
    Nohát, feltelepítettem a frissítést, de valamiért angol nyelvet rakott rá. Nem mintha ez gondot jelentene szémomra, csak egy picit idegesítő. Esetleg külön valahol nem lehet magyarítást letölteni?
  • tomonor
    KIRA!!! kösz az infót!
  • KILLER2
    USB kábellel rátkötöd a gépedre, telefon lemezét beteszed és felteszed róla a Nokia Software Updatert (vagy a nokia.hu-ról letöltöd) és frissíted vele netről a telefont. Ha eredetileg magyar a telefon, akkor magyarra frissíti.
  • tomonor
    Most a telóm verziója V12, de olvastam, hogy be lehet vinni frissítésre, és kb olyan cuccokat nyerek vele, ami a 8GB-os kiadáson van. Megéri ezt? És kb mennyi idő? Minden mobil bolt nak van v20-as frissítése? És ez van magyar nyelvben is? PLS HELP ME! Válaszaitokat előre is köszönöm!
  • tomonor
    Valaki tudna mondani, hogy hoonan tudok szerezni 3D játékokat ingyen az N95-ösömre? (sima)(PM választ kérnék)
  • bszabi84
    Hali!
    Meg lehet oldani egy n95-ös imei szám cseréjét?
    üzenet PM-ben!
  • KILLER2
    Nem mondál újat. A lencsevédő nekem is hiányzott, de itt hamar meg is kaptam a válazst, hogy ne sajnáljam, mert ha az kilazul, akkor megszívtam. Én megvettem a 8GB-set és marha jó. Magyar volt, de sw frissítés után angol lett, de ez se től angy akadály.
    De térjünk a te problémádra. Egyértelmű, hogy szoftverprobléma. Próbálj egy sw frissítést, ha meg a legújabb sw lenne rajta, akkor egy formázást. Ha egyik se váltik be, akkor jöhet a garancia.
  • tomonor
    Kár hogy az N95 8GB-n nincs lencsevédő. Tulajdonképpen csak az tartott vissza hogy azt vegyem karácsonyra. Na meg hogy angol nyelvü volt:(
    Bár igaz, hogy tul.képpen egyik telefon se jobb, mert mindkettőnek megvan a maga előnye és hátránya is.

Mégvalami: N-gage. Ugyebár ez egy beépített platform az N95 8GB-re... Viszont azt is tudom hogy a mezei n95-re is megjelenik! A youtube-on láttam egy videóban, amikor is az N95 8 GB-t mutatták be, de egy sima tipusjelzésü n95-ön ment az NGAGE. VAGY MOST NEM MONDTAM ÚJAT?
  • tomonor
    Szevasztok. Lenne egy kis problémám, sőt két problémám az új N95-ösömmel: nos ez csak szoftverhiba:
    1. Amint a vonalkóolvasó sikeresen leolvassa a vonalkódot, kilép az alkalmazásból;
    2. Hangutasítás kérése után (jobb szoft-gomb) a teló újraindul.
    Nos, gondolom a telóval nincs gond, csak softwares baja van. Érdemes-e ezért visszavinni garanciával? Vagy egyszerüen állítsam be a gyári visszaállítást? PLS help nekem!
  • Doog
    Éertem kösz a segítséget. :)
  • n003
    trémobil br3400 de egyéb mobilboltban láttam már br5500 is
  • zero_cool51
    Mennyibe kerülhet egy N95 gyári töltő? Kiv vagyok mi olcsóbb, leutazni pestre, és kicseréltetni a töltőt, vagy venni egy új töltőt, mivel amit adtak mellé az rossz.
  • KILLER2
    Garmin mobile XT kell neked, az a jó GPS program. Az ingyenér navigál is, meg minden. GPS-t meg elég lassan találja meg, ahogy noo3 is írta.
    Doog (vagy Tomii): Hát akkor szerintem nicns jólc stlakoztatva vagy nem tudom, olvasd el, hogy mit ír és nézd meg, hogy midnen úgy van-e. Az, hogy utána miylen lesz a nyelve, az attól függ, hogy eredetileg milyen volt. Ha sima N95, akkor szeritnem az nem külföldről behozott. Ha magyar a kézikönyve, akkor tuti, hogy utána is magyar lesz. Persze alapból angol, de tartalmaz majd magyart is. Ha angol a kézikönyve, mint az én 8GB-s N95-ömnek, akkor angol lesz.
  • n003
    gps vagy navigáció mert nem mindegy! :D
    amikor először indítod a gps-t nagyonlassan találja meg a műholdakat és lehetőleg ne a házban próbálkozz nekem eltartott kb 10 percig is mire első gps koordinátát kiirta .. nekérdezd nemtommé!? :D
    navigációt lásd #176
  • Doog
    Sziasztok. Kaptam karácsonyra egy N95-ös mobilt a családomtól (nem vagyunk burzsulyok :D ) és azt szeretném tőletek megkérdezni hogy ugye lehet frissíteni a szoftvert rajta.

2 problémám van:

Az első:
    Namármost én letöltöttem a "Nokia Software Updater" programot és amikor csatlakoztatom kábelon a telót a géphez és rá akarok menni arra, hogy frissítés akkor szürke a gomb, nem engedi hogy rámenjek pedig kiírja hogy talált új szoftvert hozzá.

A második problémám vagy inkább csak egy kérdés:
    Ha esetleg sikerül frissíteni a telefont akkor a nyelve angol lesz vagy marad magyar.

A segítséget előre is köszönöm.
  • zero_cool51
    Jah, azt mondták, hogy rakjak rá nyugodtan 16 órát.
    De lenne egy kérdés ismét. A GPS nem megy valamiért, a gyári progi van rajta, de nekem mindenképp valami hálózati elérést kér. Hogy tudom életre lehelni? Vagy csak neten keresztül megy?
  • n003
    töltsed nyugodtan 15órát abból nemlehet baj..
  • KILLER2
    Hát nem tudom, én akkor húztam ki, amikor jelezte, amikor feltöltődött, az meg 4 óránál biztos nem volt több, pedig csontig volt merülve, be se kapcsolt.