3992

FAQ

Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!

Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
  • elims
    13e ha előre utalod a lóvét és utána kapod meg vagy utánvéttel 13500.Esetleg személyesen,ha Mezőberény felé laksz.
  • tomonor
    És az mennyi lenne ha én is szeretnék tőlük venni?
  • elims
    Én már vettem tőlük telefont,2x is.Nyugodtan vásárolj onnan,nem lesz gond ez 100%.
    Na,megérkezett a 8gigás micro sdhc.. ) A n95 minden gond nélkül,Tökéletesen kezeli!Mintha csak 1gigás lenne benne.Simán megy. ) Ez már tapasztalat! ) És a kártyaolvasó is hibátlan!Elvégre egy profi memóriakártyástól vettem.
  • tomonor
    Vérfrissítés - N96 egy N81 8GB és egy N95 8GB keverkéke lesz. Több infó:
    -5 megapixel kamera
    -16GB flash
    -128 MB RAM
    -2db Flash vaku
    -kitámasztóka (ahogy néztem majdnem eldölt:) )
    -media touchbutton (a navi gomb körüli mozgásérzékelős/érinthetős felület...ami tök fölösleges, ugyanis a mobil ugyanugy kétfelé nyitható, mint az N95)
    További paraméterek eggyeznek az N95 8Gb-vel, valamint néhány fícsör átjött az N81 8GB-tól.

Megjelenési idő: úgyse érjük meg...^^
  • Alexandra888888
    Interneten itt néztem ki.
    Nem tudom mennyire megbízható.
    Valaki vett már innen?
  • Alexandra888888
    Az nem rossz ár érte.Hát ha jó árba van megéri átmenni.
    Nekem itt boltban 108 ezer a n95, a 8gigás meg 132 ha jól emlékszem.
  • tomonor
    Nos nemtom hogy magyarázzam, kivéve ha nem jössz át nyíregyházára XD
  • tomonor
    Boltból :D
    Kártyafüggetlenül. Annó kari előtt 115k-ért.
  • Alexandra888888
    Te honnan vetted?
  • tomonor
    :/ ne interneten vedd, sztem. Dobozt azt adniuk kell ,de haszn. utasításból nekem csak angolt adtak...mondjuk nem sok szükség volt rá...^^
  • Alexandra888888
    Köszi a felvilágosítást. jobb ha ismeri az ember ezeket.
    Főleg hogy az az a mgsm.bolt is aranyszínű 8gigás n95-öt hirdet hogy lehet venni.nincs is olyan.
    meg milyen az amikor nincs doboz?olcsóbb is.Azt nem érdemes venni ugye? Csak kellene a használati utasítás meg a sok kiegészítő.
    Kicsit félek így interneten rendelni majd, nehogy használtat küldjenek, vagy rossz minőségű slide-al.[#rolleyes
  • tomonor
    Amugy ittt vannak a hamisok:
    hamis1-touchscreen
    hamis2-original másolat
    hamis(1)?-ez valamivel másabb
    hamis4-szuper 8GB?!?
    hamis5 (vagy mennyi)-ez még érdekesebb a menü gombja miatt :D
    hamis6-megint egy 8GB
    hamis7-in action XD

hamis2008-meg a kedvenc, alábbi videó
  • tomonor
    Az európai változatnak (N95-1) nincs hátulján nseries, csak NOKIA. Az amerikainál (N95-3), na annak van, meg az állítóllag gyorsabb is, mint az európai, ám rengeteg videó bizonyítja az ellent.

A hamisokat könnyü felismerni, főleg mer nem symbianos. Kb 4-5 hamis változat van+még 8Gb-osból is láttam hamisat, az egész fekete meg minden, csak ott bukik meg, hogy mem.kártya slot van az oldalán :D
  • Alexandra888888
    A mobilarenás is csak NOKIA feliratos.Akkor lehet a videónvan valami amit nem értettem.
  • Alexandra888888
    Érdekes az az összehasonlító videó az igazi n95 meg a koppoincs között.
    Elvileg az igazinak a hátulján az a felirat szerepel hogy NOKIA Nseries.
    Na most.Ahogy nézem a többi videót egy csomónak a hátulján csak NOKIA felirat és kész.Sőt egy bolti felvételen meg semmi sincs a hátulján.
    Na ilyenkor mi van?
  • KILLER2
    Ja, azt majd én is felteszem, csak még lusta voltam.
  • zero_cool51
    Jah tudom, az is fent van, de épp ezért nem használom. de az sms-es elég jó.
  • KILLER2
    Van ilyenből billentyűzáras is. Abban az a poén, hogy ugye a billzár arra van, hogy ne nyomódjon meg véletlen egy gomb se és ezért olyan is a kombinációja, ami nem nagyon nyomódik be véletlen, itt viszont elég lemenni a lépcsőn és eleget rázódik, hogy kioldódjon.
  • zero_cool51
    Én most tettem rá pár napja ezt a progit:
    ShakeSMS
    Elég jó kis cucc :D
  • Alexandra888888

Ez nagyon tetszik
  • KILLER2
    Ja, már megtlaáltam őket. A popcornos sajnos átverés, viszont tényleg van 3. Van egy akváriumos, egy sörös, meg a pénzes.
  • Alexandra888888
    igen.Nekem nem az esetem kinézetre,én szeretem ha kinyithatós vagy feltolós,mindegy csak csináljon valamit.
    Bár tudásban aláírom hogy még lehet jobb is mint ezek.meg olcsóbb is.
  • Tinman #432
    Köszi :-)
    Mostanában sokat fényképezgetek, nagyon oda vagyok N82-ért, tényleg mindenre jó... biztos N95-öt akarsz venni? ;-)
  • Alexandra888888
    a múltkor láttam egy videót a you tube-on ahol gyártják a sok kis n95 8gigabájtokat de nem találom azóta.
  • Alexandra888888
    én csak beírtam a keresőbe és úgy láttam itt jó árba van.Én midig összekeverem hogy micro vagy mini kell bele. Nézd meg te inkább melyik jó.
  • Alexandra888888
    Az drága.Biztos lesz vagy 170000.
  • tomonor
    Vagy az N96-ot... Meséljél már egy picit arról az sd kártyáról... Lejjebb vannak a kérdéseim.
  • Alexandra888888
    Mire megveszem úgyis eltelik vagy 2-3 hónap.Most elmegy a pénzem nyaralásra,lefoglalom az utat. így mire odáig jutok hogy megveszem már lehet a 8gigás is 100k körül mozog majd és akkor célszerűbb azt megvenni.
  • tomonor
    Van egy érmés, amibe egy képet lehet beilleszteni ( nem muszály érmét), van a sörös, meg a popcorn-os, de ahoz nem találni letöltést, és angol fórumokon olvastam, hogy az csak egy videó, amugy nincs ilyen. Te tényleg elhitted ,hogy használná a kamerát?!? :D
  • tomonor
    Nekem tökéletes. Néztem vidiókat, de ilyet én nem tapasztaltam... Szerintem néz körül. Na meg függetlenül vedd!
  • elims
    Nem jött meg a memóriakártya. :-/ De tuti,hogy kezeli!Tudsz boltban is venni, 17.900.- -tól 22.900.- -ig...
    Holnap már fixet tudok mondani,sőt lehet,hogy képet is tudok felrakni (de ha összejön rakok fel a kamerájáról is).
  • KILLER2
    Tudtommal annál a lötyögés átlag hiba, de ha jól tudom abból is vannak jobb és rosszabb darabok.
  • Alexandra888888
    hm...köszi
    Sima 95 tulajoknak mi a tapasztalatuk nekik tökéletes?
  • KILLER2
    Tudtommal javították. Legalábbis nekem nem lötyög a 8GB-s. Csak sajna ha nyomom a tetejét és úgy huzigálom kicsit, akkor nyikorog és kattog a # gomb, de ezek sem vészesek, minden más meg teljesen rendben van.
  • Alexandra888888
    Ma megnézegettem a t-mobilnál egy kirakott sima n95-öt.Nagyon rossz volt a slide-ja a bal oldalon jó fél mm-rel el volt távolodva élvazhetetlen volt a menü meg a gombok nyomása. Remélem nem mind ilyen.Bár több videón is láttam már hogy hibás, megragasztották hogy ne legyen hangos.
    A 8gigásnál javítottak ezen a "kis" problámán is?
  • KILLER2
    Milyen másik kettő? Én csak egyet ismerek, amivel sörözni lehet. Arra gondolsz? Mi a másik?
  • tomonor
    Na jó, infók kellenének a 8GB mini SD-ről. Valóban kezeli-e a telefon, hol tudok venni, tudok-e boltba venni, és ha igen, melyiket ajánljátok, és kb mennyibe fájna ez nekem?
  • tomonor
    Ez csa kegy videó amugy amit a mobil lejátszik. Valóságba ez a popcorn nincs, amugy a mási kkettő nekem megvan, de nagy láma, és nehezen használható.
  • Alexandra888888
    Ez megvan valakinek?
  • tomonor
    Kira, alig várom a teszteredményt! ^^Jövőhét pénteken névnapom, így tudok kérni bármilyet. 13K olvasóstúl azt ?(hmmm, nekem van olvasóm, de mondod mind1) És mennyi a 2 Gigás vajon?