3992
FAQ
Mielőtt kérdeznél, nézd meg a FAQt, hogy nincs-e benne a válasz!
Értelmetlen és kötekedő hozzászólások törölve lesznek!
-
elims #454 13e ha előre utalod a lóvét és utána kapod meg vagy utánvéttel 13500.Esetleg személyesen,ha Mezőberény felé laksz. -
tomonor #453 És az mennyi lenne ha én is szeretnék tőlük venni? -
elims #452 Én már vettem tőlük telefont,2x is.Nyugodtan vásárolj onnan,nem lesz gond ez 100%.
Na,megérkezett a 8gigás micro sdhc.. ) A n95 minden gond nélkül,Tökéletesen kezeli!Mintha csak 1gigás lenne benne.Simán megy. ) Ez már tapasztalat! ) És a kártyaolvasó is hibátlan!Elvégre egy profi memóriakártyástól vettem. -
tomonor #451 Vérfrissítés - N96 egy N81 8GB és egy N95 8GB keverkéke lesz. Több infó:
-5 megapixel kamera
-16GB flash
-128 MB RAM
-2db Flash vaku
-kitámasztóka (ahogy néztem majdnem eldölt:) )
-media touchbutton (a navi gomb körüli mozgásérzékelős/érinthetős felület...ami tök fölösleges, ugyanis a mobil ugyanugy kétfelé nyitható, mint az N95)
További paraméterek eggyeznek az N95 8Gb-vel, valamint néhány fícsör átjött az N81 8GB-tól.
Megjelenési idő: úgyse érjük meg...^^ -
#450 Interneten itt néztem ki.
Nem tudom mennyire megbízható.
Valaki vett már innen?
-
#449 Az nem rossz ár érte.Hát ha jó árba van megéri átmenni.
Nekem itt boltban 108 ezer a n95, a 8gigás meg 132 ha jól emlékszem. -
tomonor #448 Nos nemtom hogy magyarázzam, kivéve ha nem jössz át nyíregyházára XD -
tomonor #447 Boltból :D
Kártyafüggetlenül. Annó kari előtt 115k-ért. -
#446 Te honnan vetted? -
tomonor #445 :/ ne interneten vedd, sztem. Dobozt azt adniuk kell ,de haszn. utasításból nekem csak angolt adtak...mondjuk nem sok szükség volt rá...^^ -
#444 Köszi a felvilágosítást. jobb ha ismeri az ember ezeket.
Főleg hogy az az a mgsm.bolt is aranyszínű 8gigás n95-öt hirdet hogy lehet venni.nincs is olyan.
meg milyen az amikor nincs doboz?olcsóbb is.Azt nem érdemes venni ugye? Csak kellene a használati utasítás meg a sok kiegészítő.
Kicsit félek így interneten rendelni majd, nehogy használtat küldjenek, vagy rossz minőségű slide-al.[#rolleyes -
tomonor #443 Amugy ittt vannak a hamisok:
hamis1-touchscreen
hamis2-original másolat
hamis(1)?-ez valamivel másabb
hamis4-szuper 8GB?!?
hamis5 (vagy mennyi)-ez még érdekesebb a menü gombja miatt :D
hamis6-megint egy 8GB
hamis7-in action XD
hamis2008-meg a kedvenc, alábbi videó -
tomonor #442 Az európai változatnak (N95-1) nincs hátulján nseries, csak NOKIA. Az amerikainál (N95-3), na annak van, meg az állítóllag gyorsabb is, mint az európai, ám rengeteg videó bizonyítja az ellent.
A hamisokat könnyü felismerni, főleg mer nem symbianos. Kb 4-5 hamis változat van+még 8Gb-osból is láttam hamisat, az egész fekete meg minden, csak ott bukik meg, hogy mem.kártya slot van az oldalán :D -
#441 A mobilarenás is csak NOKIA feliratos.Akkor lehet a videónvan valami amit nem értettem. -
#440 Érdekes az az összehasonlító videó az igazi n95 meg a koppoincs között.
Elvileg az igazinak a hátulján az a felirat szerepel hogy NOKIA Nseries.
Na most.Ahogy nézem a többi videót egy csomónak a hátulján csak NOKIA felirat és kész.Sőt egy bolti felvételen meg semmi sincs a hátulján.
Na ilyenkor mi van? -
#439 Ja, azt majd én is felteszem, csak még lusta voltam. -
zero_cool51 #438 Jah tudom, az is fent van, de épp ezért nem használom. de az sms-es elég jó. -
#437 Van ilyenből billentyűzáras is. Abban az a poén, hogy ugye a billzár arra van, hogy ne nyomódjon meg véletlen egy gomb se és ezért olyan is a kombinációja, ami nem nagyon nyomódik be véletlen, itt viszont elég lemenni a lépcsőn és eleget rázódik, hogy kioldódjon. -
zero_cool51 #436 Én most tettem rá pár napja ezt a progit:
ShakeSMS
Elég jó kis cucc :D -
Ez nagyon tetszik -
#434 Ja, már megtlaáltam őket. A popcornos sajnos átverés, viszont tényleg van 3. Van egy akváriumos, egy sörös, meg a pénzes. -
#433 igen.Nekem nem az esetem kinézetre,én szeretem ha kinyithatós vagy feltolós,mindegy csak csináljon valamit.
Bár tudásban aláírom hogy még lehet jobb is mint ezek.meg olcsóbb is. -
#432 Köszi :-)
Mostanában sokat fényképezgetek, nagyon oda vagyok N82-ért, tényleg mindenre jó... biztos N95-öt akarsz venni? ;-) -
#431 a múltkor láttam egy videót a you tube-on ahol gyártják a sok kis n95 8gigabájtokat de nem találom azóta. -
#430 én csak beírtam a keresőbe és úgy láttam itt jó árba van.Én midig összekeverem hogy micro vagy mini kell bele. Nézd meg te inkább melyik jó. -
#429 Az drága.Biztos lesz vagy 170000. -
tomonor #428 Vagy az N96-ot... Meséljél már egy picit arról az sd kártyáról... Lejjebb vannak a kérdéseim. -
#427 Mire megveszem úgyis eltelik vagy 2-3 hónap.Most elmegy a pénzem nyaralásra,lefoglalom az utat. így mire odáig jutok hogy megveszem már lehet a 8gigás is 100k körül mozog majd és akkor célszerűbb azt megvenni.
-
tomonor #426 Van egy érmés, amibe egy képet lehet beilleszteni ( nem muszály érmét), van a sörös, meg a popcorn-os, de ahoz nem találni letöltést, és angol fórumokon olvastam, hogy az csak egy videó, amugy nincs ilyen. Te tényleg elhitted ,hogy használná a kamerát?!? :D -
tomonor #425 Nekem tökéletes. Néztem vidiókat, de ilyet én nem tapasztaltam... Szerintem néz körül. Na meg függetlenül vedd! -
elims #424 Nem jött meg a memóriakártya. :-/ De tuti,hogy kezeli!Tudsz boltban is venni, 17.900.- -tól 22.900.- -ig...
Holnap már fixet tudok mondani,sőt lehet,hogy képet is tudok felrakni (de ha összejön rakok fel a kamerájáról is). -
#423 Tudtommal annál a lötyögés átlag hiba, de ha jól tudom abból is vannak jobb és rosszabb darabok. -
#422 hm...köszi
Sima 95 tulajoknak mi a tapasztalatuk nekik tökéletes? -
#421 Tudtommal javították. Legalábbis nekem nem lötyög a 8GB-s. Csak sajna ha nyomom a tetejét és úgy huzigálom kicsit, akkor nyikorog és kattog a # gomb, de ezek sem vészesek, minden más meg teljesen rendben van. -
#420 Ma megnézegettem a t-mobilnál egy kirakott sima n95-öt.Nagyon rossz volt a slide-ja a bal oldalon jó fél mm-rel el volt távolodva élvazhetetlen volt a menü meg a gombok nyomása. Remélem nem mind ilyen.Bár több videón is láttam már hogy hibás, megragasztották hogy ne legyen hangos.
A 8gigásnál javítottak ezen a "kis" problámán is? -
#419 Milyen másik kettő? Én csak egyet ismerek, amivel sörözni lehet. Arra gondolsz? Mi a másik? -
tomonor #418 Na jó, infók kellenének a 8GB mini SD-ről. Valóban kezeli-e a telefon, hol tudok venni, tudok-e boltba venni, és ha igen, melyiket ajánljátok, és kb mennyibe fájna ez nekem? -
tomonor #417 Ez csa kegy videó amugy amit a mobil lejátszik. Valóságba ez a popcorn nincs, amugy a mási kkettő nekem megvan, de nagy láma, és nehezen használható. -
#416 Ez megvan valakinek? -
tomonor #415 Kira, alig várom a teszteredményt! ^^Jövőhét pénteken névnapom, így tudok kérni bármilyet. 13K olvasóstúl azt ?(hmmm, nekem van olvasóm, de mondod mind1) És mennyi a 2 Gigás vajon?